נכנסתי לשבוע 37 ב"ה,
אם מישהי זוכרת- הרופאה אמרה שבשבוע 38 אעשה הערכת משקל ואז נראה- אם מעל משקל מסוים- קיסרי באותו יום. אם מתחת- תלוי, אבל בגדול, לא מחכים לשבועות מתקדמים.. מיילדים-זירוז (שאני ממש נגד, לא יודעת מה יהיה עם זה).
אני רוצה לנצל ימי מחלה, ונראה לי שזה הזמן.. יש לי מעל 10 ימי מחלה, שזה בעצם שבועיים היעדרות מהעבודה, מאמינה שעד שיסתיים אני בע"ה אלד.
לא רוצה להודיע למנהל מראש על היעדרות- אלא להתקשר בבוקר ולומר שאני לא מרגישה טוב... וככה להמשיך.. (אני גם ככה מרגישה לא מוערכת, זילזול וסירוב כשביקשתי העלאה בשכר- אם מישהי זוכרת שכתבתי פה, עובדת 3.5 שנים במשרד שבמהלכן קיבלתי העלאה פעם אחת של 500 ש"ח, בגדול- הרצון הוא לא לחזור למשרד הזה אחרי הלידה בע"ה)..
אממה?
בעבודה כרגע, יש באחריותי 2 תיקים.
את הראשון- סיימתי מה שהיה מוטל עליי ועד עכשיו חיכיתי למסמכים מהלקוח על מנת שנוכל לסיים את התיק. הלקוח התעכב עם המסמכים הרבה זמן וחשבתי שכבר לא ישלח עד שאצא לימי מחלה (מחר). מרפי- שלח היום. זה אומר שיש לי עוד עבודה על התיק.
את התיק השני- חשבתי היום לסיים לעבוד עליו ולעבור עם המנהל על התיק וזהו.
ואני ממש מתלבטת איך נכון לעשות את זה..
לעשות ראש קטן ויאללה ביי שיסתדרו?
או למרות אי הנעימות- להודיע שאני יוצאת לימי מחלה ולא חוזרת עד שאלד..? החשש שלי באפשרות הזאת זה שהוא יגיד לי- מה? למה לא הודעת מראש?! מודיעה לי יום לפני?! (כי תכננתי פשוט להגיד שאני לא מרגישה טוב וככה למשוך...)
אציין, שאני מתכננת להתפטר לטובת הילד ולקבל פיצויים כשאסיים את החל"ד..
בקיצור..
אשמח לעזרתכן,
מה אתן ממליצות/מה הייתן עושות?