אני יוצאת עם בחור כבר כמה פעמים ואפילו מתקדם מהר מידי..
מבחינה פנימית הוא ממש מתאים לי ואני מרגישה שאנחנו על אותו גל.. אך מבחינה חיצונית ממש ממש לא!!!
ברמה שבדייט הראשון הגעתי והייתי בהלם ואמרתי לעצמי תרגעי עכשיו את צריכה לכבד את מי שיושב מולך שעה וחצי.. ובאמת שמחתי שנשארתי כי הפנימיות שלו כ"כ מדהימה וקדושה אך החיצוניות לא קשורה אלי ואל מי שאני!!
אנסה להסביר קצת מעבר.. הוא ממש ממש תורני ובא לדייט ישר מיום שלם של לימוד בישיבה ורואים שהוא לא התקלח וגם מריחים
הוא בא עם לבוש לא בדיוק נקי וכמה מידות מעליו.. (והרבה מידות מעליו בלי הגזמה). בדייט השני הוא בא עם אותה חולצה כמו בדייט הראשון..באופי שלו הוא לא חנון.. אבל נראה הכי חנון בעולם!!!
נשארתי ועדיין לא חתכתי כי אני אומרת לעצמי תרגעי זה רק חיצוניות איך אפשר לוותר על פנימיות כזאת מדהימה? מצד שני זה דוחה אותי.. ואני יודעת שאני לא מוכנה לסגור איתו על אירוסים אם הוא לא "משתנה" -כלומר לובש בגדים נקיים ובמידות שלו! מצד שני לא פייר להמשיך כי אני רוצה שהשתנה... ואין סיכוי שאיך שהוא עכשיו אני סוגרת!!
(אני מאוד מסודרת ומתוקתקת וזה חשוב לי)
מקווה שהסברתי טוב את הדילמה.. אני ממש מתוסכלת ולא יודעת אם לחתוך..
האם זה ככה בני ישיבות שממש תורניים?
באלי לומר לו שהרבה יותר מדהים ונכון זה שבן תורה יהיה לבוש יפה ונקי ויריח טוב כי הוא בן של ה'! והגוף שלנו מייצג אותנו!! אבל לא רוצה לפגוע בו..
ולא יודעת מה לעשות.. הלוואי תעזרו לי!

!!
משקיע בעצמו.