העולם החילוני''הכל לטובה''

היי(: אני דתייה לאומיה,ובתור אחת שכזאת לפעמים אני חושבת לעצמי ש- וואלה לפעמים

אני לא רוצה להבין את משמעות החיים.יש חילונים שלא מבין את משמעות החיים. וואלה באמת הם נהנים

אבל הם בסופו של דבר יפסידו כי הם לא עושים בעולם הזה הרבה,אני יודעת תמיד חשבתי לעצמי

שהחילונים צריכים לקנא בנו. לפעמים אני חושבת כייף להם שהם לא מבינים את המשמעות,(למרות שהם מפסידים)

כי לנו זה יותר קשה,גם להבין את משמעות החיים(המצוות והתורה),גם לקיים אותה,וגם אם אתה עושה משו לא בסדר

אז אתה ממש מרגיש רע עם עצמך. ככה לפחות אני מרגישה,פעם הייתי צדיקה ובאמת צדיקה!עשיתי את דברי ד'

כאילו בלי להתווכח עם אפחד!ועכשיו אני פחות צדיקה,ואני מרגישה את זה.ולמה? בגלל החברה!מעמדתי בחברה

למה הרבה ילדים צריכים לשנות את עצמם ברוחניות כדי להתקבל בחברה!? תגידו לי זה לא נשמע לכם הזוי?

ובאמת התקלקלתי.יש בי הרבה נשמה אבל יש לי עכשיו נפילה,קשה לי איתה!קשה לי קצת.

לפעמיםם באלי ללכת עם חצאית קצרה,כי זה יפה! אני באמת חושבת שזה יפה,בראש שלי בגלל החברה.

הייתי חזקה מידי,ונפלתי.עכשיו אני לא יודעת איפה אני.באלי לפעמים להנות מהחיים ולעשות מה שאני רוצה. 

ועכשיו תגידו לי שלעשות מה שאני רוצה ולהיות חופשיה זה להתגבר על היצר!אופ די כבר!אני רוצה להשתחרר!

לא יודעת מה לעשות עם עצמי.באלי להנות ומצד שני לקדש את ד'. אמאלה תעזרו לי,זה מוזר לי שאני כותבת את זה בכלל,שיש לי מחשבות ושאלות מוזרות כאלה אני מרגישה רע עם עצמי.אתם לא מרגישים כמוני?תעזרו ליי בבקשה!!!!!!!

זה באמת מובן והגיוניעוגי פלצת

היית חזקה ונפלת, דבר שקורה לרבים מאוד.

עכשיו עצם הקיום לא תמיד מספיק וצריך להכניס עוד

נשמה בעבודת ה' וקיום תורה ומצוות.

אם תבררי למשל על לימוד חסידות קצת זה יכול לעזור לך

אבל דיי לא נקלט לי איך''הכל לטובה''

לא נקלט לי איךך זה שאני פשוט ירדתי בגלל החברה!יאוו יאווו

למה בכלל החברה לא קיבלה אותי איך שאני?!אופפ יאווו אני ממש בסערת רגשות עכשיו.

או שבעצם היא קבילה אותי אבל לא מספיק.

השאלה על מי החברה מסתכלתעוגי פלצת

איזה סוג של אנשים החברה הופכת ל"מקובלת של הכיתה"?

איזה סוג של אנשים נמצא במרכז?

הרבה פעמים החברה האנושית קצת מתרחקת ממי שהולך בדרך שלו

בלי להסתכל לצדדים, וזה טבעי

וממילא כשאת הולכת בדרך שלך בלי להסתכל לצדדים

טבעי שמשלמים קצת מחיר חברתי.

אבל אז גם אפשר לרכוש חברות חדשות שגם נמצאות שם

או לקחת אחרייך חברות שלך, כשאת מראה להן שזה ממלא אותך.

עזבי את החברה רגע...זה עניין של מקום...אבל העולם החילוניאיש חשוב

הגיוני מאוד שהוא נראה הרבה יותר כייף הגיוני מאוד שהוא באמת כזה...אבל השאלה בכלל אם את מאמינה באלוקים? אם כן לכי עם מה שאת מאמינה בו עד הסוף! אם לא אז לא....אם את לא בטוחה ויש לך הרבה שאלות כנראה שזה הגיל אז לכי על זה!(סתם לידע כללי מי אמר שהיהדות נכונה? יש פי כמה וכמה נוצרים!) בקיצור תחפשי את האמת שלך ולכי איתה עד הסוף!! ואם נפלת במה שאת מאמינה בו? לא נורא תקומי ותמשיכי להתקדם!

לא קראתי את שאר התגובות אבל שמעי זה פשוט-שאלו פרטי תדעו
זה עניין של גישה, התנהגות ואיך שאת מציגה אתזה
אם תציגי את זה בתור משהו קליל גם יקבלו את זה קליל וגם אם יש לך אופי זורם ומצחיק שיודע בשנינות לצאת מבדיחות על הדת לא אמורה להיות לך שום בעיה להשתלב בכל צורה שהיא בחברה ולהיות במעמד מכובד.. עזבי שגם יאללה בגרנו גדלנו מה זה מעמד ?? אבל אל תדאגי.. אפשר להנות וגם לקדש את ה' תלוי בגישה שאת באה איתה
אני חושב שייתכן שזה תלוי בחברת מי את הולכתזקוק לגאולה

כמו כן חשוב שתביני שעצם המודעות לנפילה ולבעיה - זה חצי מהתרופה. יש הרבה מאד אנשים שהם "פרווה" בדת, בכל הכיוונים - והם לא רואים בזה בעיה.

הדרך הטובה ביותר לטפל בזה זה ע"י לימוד - אמונה, מוסר, מחשבה, וגם חסידות - על אמון האדם בעצמו וכו'.

בהצלחה!

את צודקת מאוד בשאלות האלועשו יכין
זה בסדר גמור והגיוני לשאול אותם...אפילו בריא.
הרצון להשתחרר, להתנתק מהכבלים וכל מה שמגביל את הרצון שלנו הוא מובן מאוד, לכל אחד נשבר מתישהו מלקיים מצוות, מלהקשיב לאנשים שחופרים לנו מגיל אפס, קצת שקט משאלות אמוניות ומספקות- זה בסדר גמור.
רק תשאלי את עצמך מה תרוויחי מזה...כיף ואושר הם לא אותו הדבר, בשביל אושר צריך לעבוד קשה ולהקריב. התורה והמצוות נותנות לנו משמעות לחיים- דבר שחסר אצל כל החילונים והם מרגישים את זה תאמיני לי...את הריקנות שבכל מעשה את החוסר משמעות שיש לקיום, ובדיוק בגלל זה הם מנסים להינות כמה שיותר. אבל תראי את החברה שלהם- היא מתפוררת.
אז לפני שאת מוכנה לזרוק הכל תבדקי מה את זורקת ותביני שזה בעצם לא מגביל ולא מציק- זה משחרר ונותן לך למצות את עצמך בכל המובנים. תעשי חשבון פשוט לבדוק על מה את מוותרת- בשביל משהו רגעי שייפוג באמת תוך זמן קצת.
..ט1

זה הכל תלוי אם את בכלל מאמינה ביהדות ובקדוש ברוך הוא..

אם כן, ואת יודעת שיש לנו אבא למעלה.. אז ללכת על זה עד הסוף.. כי זה האמת ..

ואם את בכלל לא בטוחה לגבי זה.. אז כנראה שאלת את השאלה הכי לא נכונה..

ואת לא צריכה להרגיש רע, כי זה קורה לפעמים לצערינו לחלק מהאנשים..

אתם רציינים?''הכל לטובה''

בארור שאני מאמינה,אימאלה ד' ישמור למה הפכתם אותי?!

אבל פשוט אני בנפילות במצוות ..לא קורה לכם?

לא הפכנו לכלום...ט1אחרונה

קורה לכולם.. זה בסדר.. ניסינו לכוון מהצד שלנו.. לא חייבת להסכים ..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך