1. מתלבטת בין תנור בילד-אין מתחת לשיש או בארון בילד-אין.
מצד אחד עדיף לי בארון בילד-אין לעשות מזווה, ואז המוצרים במגירות הם בגובה הפנים ולא במגירות נמוכות מתחת לשיש.
מצד שני יש הגבלה:
בתנור בילד אין מתחת לשיש יש 3 אפשרויות:
א. תנור חד תאי - לא רלוונטי מבחינתי
ב. תנור דו תאי של חברת 'TEKA', שנכנס בגובה, אבל הוא יקר.
ג. תנור דו תאי של חברות אחרות ואז יש צורך להגביה את השיש מעל התנור בכמה סנטימטרים, מה שפחות יפה מבחינה עיצובית.
2. מה דעתכם המנוסה/המקצועית על הגבהת השיש והארונות ב5 ס''מ נוספים מהסטנדרט? האם כדאי?
