לא מתסדרת עם אחותי''הכל לטובה''

בבקשה תעזרו לי.

אני נימצאת עם אחותי בחדר .

נתחיל ככה-אני מסודרת ויש לי אובססיה לניקיון.זה אומר שאני לא מסוגלת להתמודד עם בלאגן,

זה עושה לי המון בלאגן בראש ובסביבה בה אני נמצאת.!

אחותי מבולגנת מוות!ברמות שלא ראיתם כזו!היא תיקח משו אבל הסיכוי שהיא תחזיר אותו הוא בשמיים!

זה הורג אותי!

עוד משו,בלילה היא הולכת לישון מאוחר(גמאני,אבל היא יותר מאוחר) והיא משאירה את האור דלוק,

יש לנו המון וויכוחים על זה אבל בסופו של דבר מתסתדר,אבל מה שלא מתסדר- זה שלפעמים

אני ליש חושך בלילה בחדר,ולפעמים אני לא יושנת חזק,אבל זה ניראה כאילו אני יושנת חזק,אבל לא

ואז פתאום היא מדליקה את האור ואני מתעוררת!! 

וכל יום מחדש אני צריכה לבוא אחרי בית הספר ולראות את הבלאגן שאחותי עשתה ולסדר אותו בגלל שהיא עשתה!

כי אם היא ל תסדר,אין מי שיסדר חוץ מימני!היא הורגת אותייי!!!

דיברתי על זה עם ההורים שלי,ואיתה וביקשתי באמת שתתחשב בי.

אני לפעמים גם מנסה לחשוב מה אני לא בסדר,

אבל היא לא מסוגלת להקשיב!!מה לעשות?!!

אותו דבר עליי,הכל מאת ה'
יש לי אחות שגדולה מימני ב10 שנים.
ושהיא הייתה גרה בבית היא הייתה איתי בחדר,זה קטסטרופה!!
בלגניסטית בטרוף,משאירה צלחות על השולחן,בגדים זרוקים!
ואני ממש לא ככה,אני ממש מסודרת ואני לא יכולה לראות בלאגן!
זה עשה לי עצבים,וזה לא כיף.
עכשיו היא לא גרה איתנו,
אבל ..מה שאני חושבת לעשות זה פשוט לדבר איתה להגיד לה שאת לא יכולה לחיות בבלאגן,
תגידי לה שזה חשוב לך,תסבירי לי למה צריך להיות מסודרת ושאת מסודרת את מוצאת ישר דברים,אולי היא תשנה גישה,תגידי לה כל מיני דברים על חשיבות הסדר והניקיון.
אם לא עוזר,לעבור חדר,לשון בסלון,
אם לא באלך,אז פשוט להגיד לה:או שאת מסדרת אחרייך או שאני שמה לך את הכל בשקית(של זבל) ואת כל החפצים ,הבגדים למקם במקום אחד.
את בסדר גמור,הכל טוב,אם גם לא עוזר,
לא לשים לב לבלאגן,את:את המיטה שלך תסדרי,תדאגי שכל החפצים שלך יהיו במקום וכל הבלאגן זה שלה,לנסות כיאילו את לא רואה אתזה!
העצה הכי טובה לדבר איתה עלזה ברצינות,להגיד לה שאת לא יכולה,ואם לא, אוספת את כל הבלאגן למקום אחד.
להציב גבולות,תגידי לה מחר אני חוזרת בשעה 2 שהחדר יהיה מסודר!
אלו דעתי,
אני הייתי פשוט לוקחת שקית ושמה הכל בגדים עגילים הכל בשקית,אולי זה נשמע רע,אבל לא,היא כן הבינה שאני לא יכולה לסבול,אבל בשבילה בלאגן זה בלאגן,לפעמים היא צעקה שהיא לא מוצאת כלום,אבל מה לעשות,אי אפשר לחיות בגונגל!
אם היא אחת שאפשר לשנות אותה:
להגיד לה כמה חשוב להיות מסודר ומאורגן,
להציע עצות לחדר:
כל מיני פריטים לשדרוג החדר,שככה תנסה להבין שמהיום חיים במקום מסודר,ואיזה כייף שהחדר יפה ומטופח ונקי,שהיא תראה כמה כייף לחיות בחדר נקי..אולי תעשה משהו..
תגידי לה כמה וכמה פעמים,עד שהיא כבר תסדר מעצמה.
נכון זה בהחלט קשה,והרבה עבודת המידות של כעס.
אבל גם חשוב חשוב להתאפק אני גם נסיתי להתאפק כמה שיכולתי,אם הכל יהיה בצעקות,זה לא יעזור,רק תכעס יותר שכופים עלייה להיות מסודרת...
בהצלחה רבה מותק!!
אותה בעיה...סבבה לגמרי!

אני פשוט זורקת את כל החפצים של אחותי על המיטה שלה וחסר לה אם היא תזרוק את זה בחזרה לרצפה.... והיא פשוט צריכה להתמודם אם זה ולסדר או שהיא תלך לישון על ערמות של חפצים...

שמעי רגע.. אני גם עם אחיות שלי באותו חדרשאלו פרטי תדעו
אבל אני במקרה הזה המבולגנת.. אז אחיות שלי הבהירו לי חד וחלק " זה השטח שאת יכולה שיהיה לך בו בלאגן חופשי.. אם זה יהיה מעבר הכל הולך לפח" ובהתחלה הם גם זרקו לי כל מיני דברים שבאמת היו מעבר לשטח סתם כדי שאני אראה שהם רציניות ( עזבי שאחרי זה הלכתע והפכתי להם את המיטות- כלומר.. פשוט הרמתי את המיטה והפכתי ככה שהמוטות של המיטה יהיו למעלה והמזרן למטה וכל הדברים שלהם עפו-) אבל מאז אפשר להגיד שיחסית הכל סבביק שכזה.. אני משתדלת לשמור על השטח והם לא מעירות לי... ולגבי האור... תשני עם כרית על הראש יא מצחיקה ... אני עושה את זה חופשי
אממט1

אני חושבת שהדרך היחידה לפתור את זה ...

היא לעשות שיחת אחיות הכי נעימה שאפשר.. ושאחותך תיתן רעיון לפתרון... כי אי אפשר לשנות את האופי של אחותך.. היא מבולגנת... ומצד שני בטוח היא מאוד אוהבת אותך.. אז שבו יחד.. ותסבירי לה בנחת ( אפשר אולי בים) שזה ללש מקשה עלייך ותראי מה היא מציעה..

אולי במקום להתעצבן תהיי יותר פרקטית..הפי
א. הייתי קונה לה מנורה כזאת שמאירה רק לצד שלה... או מנורת לילה שטיפה יותר מאירה ממנורת לילה ממוצעת .. כדי שהיא תוכל לארגן בנחת וקצת באור תדברים שלה.
ב. מה שמבולגן אצלה סבבה לא אכפת לך יש תחלק שלה ויש תחלק שלך.. אפשר לעשות יום ניקיון ששתיכם ביחד מנקות ושוטפות ביחד...
ג. פחות נימה ביקורתית... "הסיכוי שהיא תיקח משהו חתחזיר אותו בשמיים" סבבה אז דברים שמאוד חשובים לך תגידי לה בנועם "את זה אני לא מביאה זה מאוד מיוחד וחשוב לי"..
ד. היא אחותך הקטנה לא משנה מה היא תעשה את תשגעי אותה... אולי היא כבר התייאשה ממך אין לדעת.. התגובה שלך נשמעת מאוד מאוד לחוצה וכעוסה אולי זה מה שאת משרה עליה..
גם אצלי ואצל אחותי זה ככה!! רק שאני המבולגנתsuper girl

והיא מעצבנת אותי היא רוצה שתמיד יהיה מסודר,

ויש לנו גם את אותה בעיה עם האור בלילה, שאני הולכת לישון ממש מאוחר..

אנחנו גם רבות כל הלילה על החלון היא רוצה חלון פתוח ולי קר ככה

בדרך כלל בלילה אני מדליקה מנורה קטנה עד נרדמת.. 

גם אני.פלונית 1אחרונה

אבל קיץ עכישוו, שימי אוהל במרפסת, זה מה שאני עשיתי איזה שנתיים(רק בקייץ)

עשיתי עם ההורים שלי ואחותי  פוול שיחות(זה היה על דברים אחרים, אבל לומשנה,) ופשוט- שום דבר לא הלך.

הבהרתי לאחים שלי שאף אחד לא נכנס לי לאוהל ולא  עומד בחוץ עם הפנים דבוקות לחלון, בסופו של דבר זה עבד.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך