ממ. אפשר לקרוא לזה חשיפה עצמיתשפיות

לפתע היא נעשתה נואשת לדיבור. כמו שאנשים נחנקים, מחוסר בנשימה, ככה לה היה חוסר גדול בדיבור.

אז בדחף נואש, בהשתנקות, היא התחילה לדבר.

אולי זה היה הירח שלקח לה כמה נשימות של דיבור.

"הירח יפה הלילה", היא אמרה במהירות, כמעט בפזיזות. זה היה לה צורך אימפולסיבי, כמעט חייתי.

"יש כבשים. אתה רואה את הכבשים? הן רכות. אבל מרחוק הן נראות כמו אבן". היא דיברה שטויות, כמובן, אבל ביטאה את המילים המיותרות באלה בשקיקה, בחרדת קודש.

"יש הרבה אנשים שנראים כמו אבן מרחוק, אבל כשמתקרבים הם צמר. כבשים רכות".

הוא הסתובב אליה. האדישות שלו, אמיתית או לא, לא נגעה לה. כי היא היתה נואשת לדיבור.

"לבבות של  אדם הם משהו מורכב כל כך, לא? לפעמים הם בוערים מאהבה, לפעמים מרוע. לפעמים הם בוערים משניהם. לפעמים שניהם זה אותו הדבר".

משב רוח קר פרץ מהחלון שלהם והיכה בה בחוזקה. היא נאחזה במושב והמשיכה. 

"תסתכל, פרח צהוב. זה יפה, לא? צהוב מסמל תקווה", היא אמרה בלהט. "אולי יש לנו תקווה, אתה שומע? אולי יש לנו תקווה".

הוא הביט בה לפתע. עיניו בערו.

"אל תסתכל עליי ככה. אמרתי שיש לנו תקווה. כן, יום אחד נוכל לחיות כמו שצריך". היא כמעט האמינה לעצמה. כמעט.

יפחה בקעה מגרונה.

"אתה לא מאמין לי, נכון? גם אני לא מאמינה לעצמי. רק צריך להסתכל החוצה. העולם שחור, רואה? העולם שחור--" יבבה נפלטה מגרונה כמו מחיה פצועה. "העולם שחור, וגם אם תהיה שמש, הוא ימשיך להיות שחור. הלבבות ימשיכו להתמלא ברוע. הכול רע, הכול מייאש, ואתה!" היא לפתע נפנתה אליו. קולה התרומם בכאב. "תפסיק להתסתכל עליי ולשתוק! תדבר! למה אני היחידה שמדברת? אין לך פה? אין לך לב להראות לי שאני לא לבד? שאני--"

יפחות טילטלו אותה. בכיה היה עוצמתי ושוטף ואינסופי. "אולי אתה לא מראה לי שאני לא לבד, כי זה לא נכון. אולי אני באמת לבד בעולם הזה, אולי אני אחיה לבד ואמות לבד, ולא משנה כמה תצמד אלי בשתיקה האכזרית שלך. אני לבד! אני לבד, אני לבד, אני לבד".

היא המשיכה, בבכי לא פוסק "לבד, אני לבד, אנילבד, אנילבד. לבד. לבד!!"

הגלגלים חרקו איתה בקצב מונוטוני. בכי, חריקות פסים ומתכת, פעיית כבשה וקולו, הצרוד מרוב שתיקה ארוכה ותלאת שנים. "את לא לבד".

השחר החל לעלות.

והלוואי שמישהו יקרא.שפיות

קראתי.כמו הירח.

וואו.

אני אאמץ שם כמה משפטים.

תודה.

תודה לכן. מתוקותשפיות

האמת שזה ממש מצחיק. היתה לי התחלה בראש באיזה אחת בלילה ופחדתי שזה יברח לי, אז עד אחת ורבע ישבתי וכתבתי מתחת לפנס של הפלאפון

וואו מדהים!יומנים נשרפים

את מוכשרת ממש.

יואו, זה היה סוף מיוחד.

תודה לך על זה

קראתי. וואומישהי בעולם!
זה מדהיםחלילית אלט
ואת כל כך מוכשרת, הלוואי עלי.
קראתי וזה מהמםמתנחלת גאה!

יונתייש לי סיכוי

את מוכשרת ברמות.

אימלה זה כ"כ מדהים

אאהה לימונית שלי!! פרפר לבן.

את.. את.

פשוט..

זה יפה.

יפה יפה יפה.

ואת מוכשרת בטירוף!!

די אתן פשוט נשמות תודה!שפיותאחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך