בושה לנו שיש לנו כזאת הנהגה כושלת שבמצבים קשים כאלו שבאו על עם ישראל לא ידעו איך להתנהג ומה להחליט !!!
בושה לנצל כזה מצב רגיש . אלפי בני נוער הטובים והמובחרים של עם ישראל מסכימים להקריב את החופש את הטיולים ומעל לכל מקריבים את גופם למען מטרה כזו נעלה. שמים את נפשם ביד מנהיגי הציבור ומחכים רק שיגידו להם מה לעשות.שמסכימים ללכת אחרי המנהיגים בעיניים עצומות. והמנהיגים במקום להתאחד בשעה כזאת קשה, ולהקשיב למנהיגי העם האמיתיים לוקחים על עצמם אחריות כזאת גדולה ומחליטים על דעת עצמם דברים שלא סוכמו מראש.
כל ראש מכינה קטן מחליט שהוא רב. באיזה חוצפה הם עושים כזה דבר!!!
אני אישית מאוכזבת מההנהגה כן כן, גם מהרבנים עם כל הכבוד!!! עד עכשיו היה לי רב ועכשיו כבר לא אני לא יודעת על מי לסמוך עוד. כל "הממלכתיות" הזאת איכזבה ובגדול.
אולי כן כדאי לנו להיות כמו החרדים שהולכים עם ראש בקיר, שאצלהם מילה של רב זה דבר מקודש .
ושלא נדבר על מועצת יש"ע המועצה הכי ביזיון שיש שעושים קריירה פוליטית על חשבון אנשים שמחרפים נפשם למען הארץ. (כן אדון בנצי ליברמן אני מדברת עליך)
אולי צריך להקים מגזר חדש בעם, ואני אקח איתי לשם את כל הבני נוער שנלחמו בשביל כל המבוגרים שלא באו, בשביל ההורים שלהם שהעדיפו ללכת לעבודה במקום לחסום את כל המדינה. (כן .אני התפטרתי בשביל ההתנתקות . גם ככה לא הייתי נהנית מאף שקל שהייתי מקבלת אז למה???)
מי שרוצה יכול להצטרף ולשלוח תגובות לNAAMIT330@WALLA.COM