ניסיתי כדי להבין איך זה, לשמור עיניים מחברה שלי כשדיברתי איתה וזה פשוט קשה!!
אשריכם!
וכל הכבוד לך שאת מסוגלת להכנס לראש של הצד השני ולהאריך את הקשיים שלו, זו תכונה מופלאה שהלוואי שתלווה את כולנו כל החיים.
ב. מגיע גם פרגון משוגע לקראת הקיץ לבנות שהולכות עם ארוך ולמרות החום, והרצון להראות יפה ובאופנה, בכל זאת מצליחות ללכת בצניעות כזאת. כל הכבוד לכן! אתן מוסיפות טהרה בעם ישראל ואתם גם מעודדות אותנו הבנים מאוד, שיש עוד בשביל מה להתאמץ, יש עוד תקווה לקדושה ולטהרה!
קיצור אנחנו מזה מעריכים את זה למרות שאולי לפעמים אנחנו שוכחים לפרגן לכן!
ג. לא בטוח שזה נכון לדבר עם מישהי ולא להסתכל עליה.. יותר חשוב לקדם את הצניעות הפנימית, ולפעמים מעשים כאלה מזיקים ולא נכונים מבחינה הלכתית. אם לאדם יש חשש ממחשבות לא טובות אם הוא יסתכל על בנות שהוא מדבר איתם אז בסדר שככה הוא עושה אבל בכללי זה לא מומלץ ונכון
~אורטל~ואם כבר פירגונים- אז לבנים שמתפללים כל יום שלוש תפילות! במיוחד על תפילת שחרית אני מעריכה, ככה לקום כל בוקר מוקדם גם בחופש.. לא פשוט.. שכוייח
לצאת בחום הזה שלוש פעמים ביום מהבית![]()
אני לא יודעת איך להתחיל תגובות אז תתמודדי אבל
שמירת העיניים זה גם כשסתם הולכים ברחוב ולא דוקא כשמדברים עם מישהו.
(באתי להגיד שזה יותר קל אבל בעצם זה לא.. וואי,זה קשה ממש)
חח פעם הלכתי עם בדודה שלי ביפו,הרחוב,וניסינו לשמור עיניים..
זה היה פשוט כל הדרך להסתכל על הרצפה
ואז החלטנו שצריך יומאחד לכתוב שם איזה סיפור או משו על כל הרחוב כדי שלא יהיה משעמם
ניסוי מעניין לבנות, שפכת.....
ומצטרף למה שאמרו פה,
יישר כח לכן בנות צדיקות ששומרות על הצניעות גם בחום הזה,
שומרות על עצמיותן, וגם עוזרות לנו..
אם כן, אז לא הבנתי מה את רוצה?
תחשבי שוב על מה שכתבת... זה קצת רחוק..
זה לא אמור להיות ככה. לפחות לדעתי ולדעת ההלכה
ולמה את מראש מתייאשת מבעלך? אולי הוא יצליח לשמור על עצמו? תכלס זה מעיד על רצינות וייראת שמיים
לא היית רוצה שבעלך יהיה כזה?
זה קשור לחיים שלך ולקשר בינכיים...

אבל הוא בכלל לא מתמקד בקב"ה(חוץ מאיזה כמה מילים). ואני חושב שזה צריך להיות הסיבה העיקרית.
מעריכה אותם. כי לדעתי זאת הבחירה הנכונה
מאיפה שאני באה בכלל לא מדברים על זה אז לא הייתי מודעת לנושא בכלל.
אז כל הכבוד לכם!!!!
ומצטרפת לפרגונים!! אשריכם ישראל!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים