עזרההההההחמדמדה

היי, אני בכיתה ט' כאילו השנה התחלנו בצפר חדש (חרדית...)

ויש איזו מישי בכיתה שהייתה איתי גם ביסודי ואני ממש אוהבת אותה, ממש ממש... עכשיו, בתחילת השנה נראה לי גם היא אהבה אותי כי ישבנו אחת ליד השנייה והיה ממש כיף, אבל בזמן האחרון היא כאילו בורחת כזה... ליודעת... היא קצת מוזרה... תיאמנו שנלך יחד לקחת תתעודה מחר והיום התקשרתי אליה לשאול אותה מתי יוצאים והיא אמרה לי שהיא צכה ללכת עם מישי אחרת לפני זה ולא בטוח שנוכל לצאת יחד... כילו-סיכמנו על משו, לא?! 

אוף! ממש בא לי שנהיה חברות הכי טובות כי היא בערך הכי נורמאלית בכיתה... ועכשיו יש חופש ואני מפחדת שהיא תשכח ממני... היא החברה הכי טובה שלי אבל אני לא חושבת שאני החברה הכי טובה שלה.... וזה חבל לי.... אני רוצה שגם שנה הבאה נשב יחד אבל לא רוצה לבקש ממנה ושהיא תגיד לא ואז אני אתאכזב...

עיצות? איך לעשות שנחזור להיות חברות?

אההה ועוד משהו- היא לא הסוג של יציאות...אז מקסימום נלך יחד בחופש לבריכה...

וואו..ליזי בנט

כמה שאני מזדהה איתך.. גם לי זה קרה, רק שאני לא ממשיכה עם החברה שלי..

לדעתי-אל תלחצי עליה. יש משפט כזה- "ככל שחברה אחת להוטה יותר- השניה פחות." אמרת שהייתן חברות ממש טובות, נכון? אז תחליטי שאת מתנהגת איתה טבעי לגמרי, כאילו כלום לא קרה. אני עשיתי את זה עם חברה שלי וזה עבד בצורה מפתיעה. פשוט אל תידבקי אליה. אל תתאמצי. תפטפטי איתה כמו קודם אם אתן מוצאות את עצמכן ביחד, אבל אם היא דוחה אותך, אז תדברי עם חברה אחרת. אפילו רק ליומיים.

אבל אולי כן כדאי לומר לה משהו אל זה שהיא ביטלה את המפגש איתך. בעדינות, לא לתקוף, אבל כן כדאי. זה יכול לטלטל אותה קצת. את גם בן אדם, והחברה הכי מבאסת זה חברה שנחמדה כשנוח לה וכשלא לא.

וגם- לכל אחד יש תקופות בחיים. אולי כל השנה הייתן ביחד רק אתן והיא רוצה להתחבר עם עוד בנות? אולי היא מרגישה קצת חנוקה? מחוייבות כזאת שהיא מרגישה ורוצה להשתחרר ממנה? פשוט תשחררי. וגם אם לא תשבי לידה בשנה הבאה, זה לא סוף העולם. זה לא אומר כלום. אם כבר- תנצלי את ההזדמנות להכיר טוב יותר בנות מהכיתה. היו בנות שכמה שנים לא הייתי חברה שלהן, ופתאום כשרבתי עם החברה הטובה שלי גיליתי כמה הן מדהימות.. ואז כשחזרנו להיות חברות היו לי עוד שתיים שלוש חברות טובות

בקיצור- אל תלחצי, אל תידבקי אליה, אבל תהיי נחמדה. בעז"ה זה יעבור לה. 

אבלאבלאבלחמדמדה

אין מישי נחמדה אחרת.... חוץ ממישי בכיתה המקבילה שלנו אבל היא יכולה להיות ממש מעצבנת לפעמים... כילו, היא אמרה לי שהיא תחזור אלי לגבי מחר (היא אמרה בשעה רבע לשש) ועדיין לא חזרה אלי. אז לא להתקשר אליה לשאול? לסוע מחר לבד? אוףףףףףףףףףף למה היא הפסיקה להיות חמודה?

לכל אחד יש תקופות בחייםליזי בנט

גיל ההתבגרות והכל.. אז זה המרד הקטן שלה. יעבור לה. גם הבנות הכי מתוקות בעולם משתגעות בגיל הזה.

לדעתי תתקשרי. אבל אל תתחנני. 

אמממ רק לודא שהייתי מובנתחמדמדה

זו מהכיתה המקבילה לפעמים מעצבנת אבל תאמת  שהיא תכלס אחלה בחורה... וזו מהכיתה שלי לא החזירה לי תשובה לגביי מחר.... נראה מה יהיה...

תעזבי אותה קצת זמןמלק ישראל חי

כי יכול להיות שהיא מרגישה שאת נדבקת עליה..

יכול להיות שהיא רוצה להכיר עוד בנות....מי שאני
אמרת שהייתן חברות טובות וטבעי מאד שבגלל ההכירות המוקדמת שלכן לא ממש ניסיתן להכיר עוד בנות בכיתה אלא נדבקתן אחת בשנייה.
והגיוני שהיא החליטה שהיא רוצה להכיר עוד בנות טוב, כמו שהיא כבר מכירה אותך. זה נראה שההכירויות החדשות שלה באות על חשבונך, ואכן הן באמת באות על חשבונך במובן מסוים.
לדעתי תני לה את הזמן שלה להכיר ולהתחבר לעוד בנות. ואולי הגיע הזמן שתכירי גם את עוד בנות?? יכול להיות שתמצאי בניהן עוד חברות טובות..
יש אנשים שצריכים את הספייס שלהם ולכן חשוב לא להדבק אליהם כי זה רק ירחיק אותם עוד יותר ודבר נוסף זה לא לקחת את זה אישי. הריחוק הוא לא בגללך ולא כי את לא נחמדה. אלא שלכל אדם יש את הצרכים שלו ואנחנו צריכים לכבד אותם גם אם זה לא מוצא חן בעינינו.

שיהיה לך בהצלחה! ומקווה שעזרתי...
אתהכל מאת ה'
עבר עריכה על ידי הכל מאת ה' בתאריך כ"ג בסיון תשע"ו 02:08
מתוקה.
אמ,זה הגיל של הבנות
חברה הכי טובה,ונשב ביחד,וכו.
זה כן כייף.
אם את רוצה להיות חברה טובה שלה,אז צריכה לנסות להתקרב עלייה
אבל לא יותר מדי,מדי פעם תיצאו לאנשהוא בעיר שלכם.
תזמיני אותה אלייך.
חברות זה תהליך,זה בנייה,זה לא בבת אחת.
חברות, שתי החברות צריכות להיות במסירות לקשר.
את נותנת מעצמך וגם היא.
אם טוב לך איתה,אז תנסי.
בהצלחה
דווקא החופש זו הזדמנות טובה להתחבר עוד...אניייי

את יכולה להזמין אותה אלייך, להציע ללכת איתה למקומות וכאלה...

אבל שימי לב באמת שזה הדדי...  זה גבול שצריך לשים לב אליו.. מצד אחד לא לחפור לה מצד שני כן להשקיע ולעשות מאמץ... הבנת? קיצור אז שימי לב..

ותנסי לחפש עוד בנות שאת רוצה להיות חברות שלהם.. אל תתמקדי רק בה.. אני בטוחה שיש עוד בנות שישמחו להיות חברות שלך

בהצלחה נשמה!! ואל תילחצי מזה...קורץ

האמת שאני ממש מבינה אןותך.גלידת לימון

אבל זה ההזדמנות שלך להכיר עוד בנות,

את הולכת עכשיו ללמוד עם עוד בנות בכיתה את לא יכולה להיות רק עם החברה הזאת עוד 3 שנים, במיוחד שלא נשמע שהיא ממש רוצה אותך,

אז תנסי את להכיר עוד בנות תאמיני לי שאת תמצאי בנות שלא חשבת עליהם קודם.

את תיהי מופתעת..

ובקשר אליה, אולי תקחי אותה לשיחה, בכתב או בעל פה ותדברי איתה,

תספרי לה מה את מרגישה, אני בטוחה שיהיה לה כמה דברים לספר לך.

שהיא לא סתם עושה את זה כי את לא חמודה..

תראי, באמת שזה הגיל,פלונית 1

אבל את בסך הכל שנה עם הכיתה להחדשה שלך, תכירי בנות חדשות , משיחה אחת אי אפשר להכיר ילדה...

אני מניחה שהיא מנסה ליצור קשרים עם עוד בנות - שזה אחלה דבר, אבל ברגע  שזה מגיע ללבטל פגישות בלי להודיע לך זה כבר לא נעים- אם זה יקרה עוד פעמים, פשוט דברי איתה למרות שזה כואב ותגידי לה: תקשיבי, אני מבינה שאת  רוצה להיקשר לבנות חדשות ולרופף איתי קשרים, אבל אל תקבעי איתי וצבטלי בלי להודיע!

השיחה הזאת תשיג כמה תוצאות:

א. היא תפסיק לקבוע ולבטל, היא פשוט תתביש

ב. פתאום היא תקלוט שאת מבינה שהיא מתרחקת ויהיה יותר סיכוי שהיא תחזור...

אז מה שהיה בסוף זה...חמדמדה

שקבעתי עם ההיא מהכיתה המקבילה ואז התקשרתי אליה ואמרתי לה היי לך, אני הולכת עם ההיא אם בא לך- מוזמנת להצטרף!

אז ברור שהיא באה... אבל לא נראה לי שהיא לא רוצה אותי... זה מוזר כזה... כאילו כל הכיתה באמת בטוחות שאנחנו חבירות הכי טובות וממש בא לי לשמר את זה... אבל נראה לי שהיא פשוט לא שמה לב... ואני לא הסיגנון של לדבא איתה ולהסביר לה...

אוף... מה יהיה?

לא יודעת מה יהיהגלידת לימוןאחרונה

אבל יכולה להגיד לך, שיהיה טוב.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך