'*****, אני מחכה לשמוע. מה בדיוק עשית הפעם? ותזכרי- ככל שתהיי יותר כנה תוכלי לעזור לעצמך יותר' אני יודעת. יודעת שאני יכולה לעזור לעצמי יותר. אם אני אהיה כנה אני לא אהיה פה בכלל. אוף. הלוואי שתלך. לא נעים לי ממנה. 'את עדיין לא עונה לי'אני שומעת אותה שוב. אני מרימה את העיניים בקושי-'אם היה לי מה לענות הייתי עונה' והיא בתשובה אומרת 'אם אין לך מה לענות, אז למה קראת לי?' לא יודעת. איך לי מושג למה עשיתי את זה באמת. וחבל שעשיתי את זה.
פתאום אני מרגישה שאני לא מצליחה להחזיק את עצמי יותר. העיניים נעצמות. הנשימה נהיית כבדה ואני נופלת לאט לאט אחורה. לא מצליחה להחזיק. 'אל תפלי. בבקשה! ' אני שומעת אותה. אם הייתי מצליחה לא הייתי נופלת. לא פיזית ולא נפשית. אני מסוגלת לקום, אבל לא מצליחה. אני פותחת את הפה, מנסה להסביר את כל המחשבות ולא יוצא לי קול. אחרי הרבה נסיונות יוצא לי משו קטוע 'אאאני לא בבאמתת כזזאת. זזה לאא אאנני.' ופתאום, כמו משום מקום באה מישהי ושואלת מה קרה. וזהו. אני כבר לא אדבר היום. ואני רק עונה- אני בסדר. סתם קצת עייפה.
ממש מעניין אותי לשמוע מה חושבים על הכתיבה שלי.. זה אומנם לא קטע הכי מוצלח, אבל בגלל שכתבתי רק פה אז אני כן שולחת אותו..