זהו פחות או יותר..אשמח לתשובות שיסדרו לי תראש קצת...

מוסרי או לא לפנות אותם מפה הם לא צריכים להיות פה.
ואם יש ערבי טוב(אין דבר כזה בעיקרון)אז גם אותו מפנים כי זה לא המקום בישבילו.
בגדול תג מחיר נכון שזה אדם פרטי אבל לפי דעתי לא צריך להעניש את האנשים שעושים את זה להפך צריך שכל הצבא וכולם יבוא ויעשו את זה (בלילה אחד)ואז הערבים יפחדו ונוכל לפנות אותם מפה....
נקמה בעיקרון ניראלי שזה נקמה בגויים כי כמו שאני זוכרת(תתקנו אותי אם זה לא נכון...)אז אסור לנקום ביהודים אבל מותר בגויים.
יש דבר כזה בתורה שנקרא גר תושב שזה אומר שמותר גם לערבים לחיות פה בתנאי שהם מקבלים עליהם את מלכות ישראל ומלכות ה'. ובגלל שכרגע ברור לכולם שהם כופרים בחזקתנו על הארץ וממש לא מקיימים 7 מצוות בני נח אז אסור להם להיות כאן וצריך ליצור גם הרתעה כי כמו שרואים ילד ערבי קם בבוקר ואומר לעצמו וואלה אחלה שיטה לפתוח את הבוקר בחיוך- לרצוח איזה ילד יהודי...
דוד המלך כתב בתהילים (קמט): "...רוממות אל בגרונם וחרב פיפיות בידם לעשות נקמה בגויים תוכחות בלאומים לאסור מלכיהם בזיקים ונכבדיהם בכבלי ברזל לעשות בהם משפט כתוב הדר הוא לכל חסידיו"!
זאת אומרת שצריך לעשות נקמה בשונאי ישראל אבל שימי לב שהמזמור הזה מדבר על הגאולה, כשעם ישראל יהיה מוכן. יש סדר: 1. להמליך מלך 2. למחות את זכר עמלק 3. בנין בית המקדש.
כשנהיה מוכנים לזה בעז"ה בקרוב אמן הנקמה בגויים תהיה "הדר לכל חסידיו"!
בתפילה לגאולה שלמה...
להתרבות ועוד פעם יהיה מה שיש עכשיו....
אבל מבחינה הלכתית המצב לא אמור להתקיים כי רק אנחנו אמורים להיות פה ומי שלא יהודי או לא פה או מקבל את מרות ישראל ואת שבע מצוות בני נח
ודוג' מהתורה
כתוב שהכנענים שבו שבי בישראל (חטופים) לפי רש"י השבי זה רק שפחה אחת ובכל זאת התגובה של עמ"י הייתה פחות או יותר השמדה של הכנענים
{א} וַיִּשְׁמַ֞ע הַכְּנַֽעֲנִ֤י מֶֽלֶךְ-עֲרָד֙ יֹשֵׁ֣ב הַנֶּ֔גֶב כִּ֚י בָּ֣א יִשְׂרָאֵ֔ל דֶּ֖רֶךְ הָֽאֲתָרִ֑ים וַיִּלָּ֨חֶם֙ בְּיִשְׂרָאֵ֔ל וַיִ֥שְׁבְּ | מִמֶּ֖נּוּ שֶֽׁבִי: {ב} וַיִּדַּ֨ר יִשְׂרָאֵ֥ל נֶ֛דֶר לַֽיהֹוָ֖ה וַיֹּאמַ֑ר אִם-נָתֹ֨ן תִּתֵּ֜ן אֶת-הָעָ֤ם הַזֶּה֙ בְּיָדִ֔י וְהַֽחֲרַמְתִּ֖י אֶת-עָֽרֵיהֶֽם: {ג} וַיִּשְׁמַ֨ע יְהֹוָ֜ה בְּק֣וֹל יִשְׂרָאֵ֗ל וַיִּתֵּן֙ אֶת-הַֽכְּנַעֲנִ֔י וַיַּֽחֲרֵ֥ם אֶתְהֶ֖ם וְאֶת-עָֽרֵיהֶ֑ם וַיִּקְרָ֥א שֵׁם-הַמָּק֖וֹם חָרְמָֽה:
חרם=מות
@אחת מהעם הנבחר הקדימה אותי בשניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים