למה להרוג את כל הערבים? למה לשנוא אותם?שוגי~

(אני מבקשת מכולם להשתדל לשמור על טון נעים ולא תוקף ועצבני... לא כיף לנהל ככה דיונים)

ולענייננו- יצא לי לעיין ולקרוא תגובות של רוב החבר'ה כאן בפורום, והבנתי שכמעט כולם בטוחים שצריך להרוג את כל הערבים, להעיף אותם מהארץ ומהמדינה, שהם שונאים ערבים...

ואני שואלת - למה?

תקשיב צריך להעיף אותם מהארץ בגלל שאסור שיהיה פה גוייםאחת מהעם הנבחר

אם הם לא רוצים לעוף מפה אז מותר לנו לפי ההלכה להרוג אותם.

וגם מה הבעיה לשנוא את הערבים הם לוקחים לנו חצי מהמדינה עושים פיגועים ועוד מלא דברים שמזיקים לנו.

לא ניראלי שמישהו אוהב אותם(היתכוונתי למישהו יהודי)

אני אוהבת ערבים. וגאה בזה.שוגי~

איפה ראית כזו הלכה שמותר לך להרוג אנשים? או שאסור שיהיו גויים בארץ? אשמח למקור!

אבל למה לשנוא?

הם לקחו לך חצי מהמדינה? מהשטחים שת'כלס שייכים לנו? נכון.

הם עושים פיגועים? נכון, אבל זה ממש ממש לא כולם. אלא מיעוט קטן ביותר. 

לשנוא סתם אדם, שלא עשה לך רע? 

אם הם מחבלים - זה משהו אחר.

רוב הערבים מסכימים עם מחבליםאחת מהעם הנבחר

וכן יש מקום בתורה שכתוב שאנחנו צריכים להוציא את כל הגויים מהארץ

ערבים=גויים ואם הם לא יוצאים מפה מותר להרוג אותם

אני עכשיו לא זוכרת בידיוק איפה זה כתוב....

דבר ראשון יש צורך להבהירשוגי~

שערבי זה לאום. מוסלמי זו דת.

ישנם ערבים יהודים! 

ערבים מוסלמים הם גויים, אבל ערבים יהודים - הם יהודים!!!

המושג ערבי מתייחס לארץ המוצא, כמו שיש יהודים איטלקים/צרפתים/סורים, כך גם יש מוסלמים ישראלים/שוודים/אתיופים.

ממש אשמח אם תחפשי לי מקור... 

רוב הערבים לא מסכימים עם מחבלים. רוב המוסלמים רוצים לחיות בשלום ובשלווה במדינה שלנו, כי הם יודעים שברגע שיעיפו אותם לעזה או לסוריה הם יקבלו תנאים גרועים.

כמו שאצלנו, להבדיל, יש ימנים קיצוניים מאוד - והם מיעוט, יחסית לאוכלוסיה הכללית - כך גם אצל המוסלמים (מה שאת מכנה ערבים) יש אחוז קטן מאוד מאוד שהוא קיצוני מאוד.

נכון, החינוך המוסלמי בעיקרו מלמד את המוסלמים להיות "אנטי" כלפי היהודים. אבל כמה מתוך אלפי המוסלמים שחיים בארץ באמת קמו וביצעו ועשו מעשה?

מעטים ביותר.

צריך גם להבדיל בין מוסלמים, שחיים במקומות שכביכול "מותר" להם לגור שם וזה לגיטימי - בירושלים ובערים השונות ברחבי הארץ, לבין "פלסטינאים" - שמתנחלים ביו"ש, והם אלו שבדרך כלל מבצעים את הפיגועים.

אין כזה דבר ערבי יהודימיצ'ל
ערבי משמעותו מארצות ערב, ארצות אלו שיכות ברובם למוסלמים, ולמעט נוצרים.
אולי הכוונה ערבים ישראלים.
יהודי שבא מארצות ערב...משועמם...
מה זה ארצות ערב?shir20

ארצות ערב אלו המדינות בחצי האי ערב, כלומר סעודיה, תימן, כווית ומדינות המפרץ. כל היתר הם לא ערבים: הם סורים, מצרים,עיראקים , לובים , פאקיסטנים וכו. נכון יש לרובם דת משותפת והיא האסלאם, אבל זה לא הופך אותם לערבים

מי שבא מצרפת הוא צרפתימשועמם...
מי שבא מגרמניה גרמני גם אם הוא יהודי..
אז מי שבא מסעודיה הוא ערבי גם אם הוא יהודי
לא, הוא סעודי...בתאל1

אז גם אין כזה דבר ערבים...משועמם...

יש סעודים ויש מצרים ויש סורים וכו'..

אז אין בעיה להגיד מוות לערבים כי אין כזה דבר

תפסיק להשתעמם ==בן-גרא

החל ללמוד ולחשוב - צא מהשעמום המטעה...

יש דבר כזה ערבים!

כרגע, חצי האי ערב נשלט ע"י משפחת (חמולה)  בני סעוד ולכן זו נקראת "ערב הסעודית" והמונח "סעודיה" לכשעצמו הוא מטעה!  לא כל ערבי הוא מחמולת בני סעוד, ולכן לא כולם "סעודים" אלא "ערבים" !!

כל תושבי חצי האי ערב הם ערבים - גם התימנים, כדוגמא!   ןלרובם גם DNA משותף!

ומה עוד, יש מהם שלהם DNA משותף עם יהודים - עוד מאברהם אבינו שהיה אבי ישמעאל!

ישמעאל היה סב-רבא של יתרו (דרך מדין) שהיה חותן משה רבנו ושוב יש קשר דם עם אותם  בני מדין, הבדואים של ימנו!

אז יהודי שגר שםמשועמם...
הוא יהודי ערבי
ומי שכותב שטויות ==בן-גרא
עבר עריכה על ידי בן-גרא בתאריך ז' בתמוז תשע"ו 14:27
עבר עריכה על ידי בן-גרא בתאריך ז' בתמוז תשע"ו 14:26

הוא אדיוט!

היהודים שונים ומיוחדים מכל העמים, כיון שלהיות יהודי זה גם גנטי (DNA) וגם רוחני!

כן, אפשרי יותר להיות יהודי-צרפתי אבל לא יהודי-ערבי! 

כיון שצרפת היא אזור גאוגרפי שאזרחות בו היא לאומית - כלומר גם ערבים וגם יהודים יכולים להיות שם אזרחים... אבל גם סינים ובאסקים.....

אבל "ערבי", כמו היהודי, הוא ממוצא  גנטי  מסוים ו גם הדת היא מיוחדת - האיסלם!  הדבר המשותף לערבים (לא כולם)  ויהודים שהם מצאצאי אברהם (יצחק וישמעאל)  

מה שמיחד את היהודים - למעט הגרים שהם אחוז מאד קטן  - שהם כולם אחים, בני ישראל! כולם צאצאי אב אחד, יעקב, שהוא ישראל!

כן, היו יהודים רבים - כתריסר שבטים - שחיו במערב חצי האי ערב (חיג'אז) אבל הם לא היו ערבים, אלא תושבים בערב!!!

כשאומרים על מי שהוא שהוא "יהודי" אז מדברים על גנים מסוימים, שבאו מאיזור גיאוגרפי מסוים - יהודה - וכמובן ההשלכה היא שהוא שייך לדת מסוימת - דת משה!

אם אומרים "צרפתי", אז הוא יכל להיות בעל גנים  (DNA) מעורבים וגם בעלי דתות שונות!

היא מתכוונת לגרגעזלאן

גם "ערבי ישראלי" זו סתירה ==בן-גרא

"ישראלי" מובנו מבני ישראל

לדעתי "ערבי תושב  ישראל" מבהיר את המצב טוב ביותר!

לשוגיידידיה מ

וואי את חיה בסרט..אין דבר כזה ערבי יהודי! יהודי זה יהודי, וערבי זה ערבי. והם אויב שיש להילחם בו "וגירשתיו מן הארץ"

אין הבדל בין מוסלמי שחי ביו"ש בעזה או ברמלהshir20

כולם רואים את עצמם כפלשתינים, למרות שמעולם לא היה עם כזה. המוסלמים שגרים בארץ ישראל הם ברובם מהגרים  שהגיעו לכאן במאות השנים האחרונות ובעיקר בתקופה המקבילה לעליות הציוניות בתחילת המאה ה 20.

כן, יש מוסלמים שמשפחתם חיה בארץ מדורי דורות אבל מדובר באחוזים בודדים מסך כל האוכלוסיה המוסלמית בארץ.

יש לציין שבשפה הערבית (שמשותפת למספר רב של לאומים ) לא קיימת האות פ (הדגושה) ולכן ברור שהמילה פלשתינים לא מייצגת אומה של דוברי השפה הערבית ומדובר למעשה בהמצאה ארופאית, שהתחילה בקכיבוש הרומי לאחר מרד בר כוכבא והונצחה ע"י מדינות מערב ארופה בדורות האחרונים.

השם הרומי לארץ ישראל פלסטינה שניתן כדי לנסות למחות את הקשר של היהודים לארץ , מקורו בשם קדום יותר והוא הפלשתים. כפי הנראה שם זה ניתן להם ע"י העברים והכנענים בהיותם פולשים שהגיעו מאיי יוון.

כך יוצא שהשם שבחרו לעצמם המוסלמים בארץ ישראל  מבטא בעצם את היותם צאצאי פולשים.

טעות.....לא בטוח...

יהדות היא לאום  ולא דת ולכן לא יכול להיות שיהודי ישתייך ללאום אחר, 

הוא יכול להצהיר על עצמו שהוא נאמן לדת אחרת( למרות שזה לא יפטור אותו ממצוות- נושא אחר)

קודם כל ד' בחר במשפחה- שהתרחבה לעם.

יהדות היא דת ;) לא לאום.שוגי~
תסתכלי בתעודות זהות שהונפקו לאחרונה:
לאום- ישראלי. לא כתוב יהודי אלא ישראלי.
ממתי תעודות הזהות קובעות?לא בטוח...

אני מעתיק מהוויקיפדיה על הרב שרקי שליט"א:

(הוא עסק בזה הרבה) 

היהודים - לאום ולא דת

היהודי הוא תמיד חלק מעם ישראל הנמצא בארץ ישראל. תורת ישראל אינה "דת", אלא המשך הברית שכרת ה' עם האבות על העם ועל הארץ. כל המצוות כולן הן לאומיות ומטרתן המוצהרת היא קיום עם ישראל בארצו, ולמעשה אין משמעות לקיומן על ידי יהודים בחו"ל, מעבר לשמירת המסורת. תפיסת היהדות כ"דת" בלבד היא חידוש של התנועה הרפורמית שהחל במאה ה-18, בעקבות האמנציפציה ותהליכי החילון בעולם המערבי דאז

זו טעות עצובה שבא לי לבכות...נער גבעות מצוי

אנחנו עם לאומי ודתי!!! זו כזו שגיאה מחדלית פחדנית ששווה אולי כמו הלכלוך מתחת לציפורן!!!

וזו הייתה הטענה של היהודים הגלותיים שטענו למה להישאר בגולה!

אנחנו עם!!! אנחנו לאום!!! ומה שכתוב על הת"ז, זה רעיון כופר ועלוב, פשוט חוסר פטריוטיות                    משווע!!!

שוב פעםגעזלאן

מתי תקלטי שמשרד הפנים לא קובע דברים בהלכה 

מעט עברית ==בן-גרא

אומרים "שוב" או "עוד פעם"
אך לא "שוב פעם"

זה שכתבו לא עושה את זה אמת! ==בן-גרא

המלה "ישראלי" משליכה שאותו אדם הוא מבני ישראל, ולכן "ערבי ישראלי" זו סתירה!

אבל, "מדינת ישראל"  של ימנו היא מפלצת של השמאל! 

הרי "מדינת ישראל" אמורה להיות "מדינת היהודים" וזה ברור כיון שבני ישראל הם, הם היהודים!

אבל אנשי השמאל שהקימו את המפלצת הם שונאי עצמם, שונאי ההיסטוריה ודת עמם, ולכן קיים האבסורד שנקרא "מדינת ישראל" בה יהודים נרדפים בשל "יהדותם"

ורק בשל כך אפשר להבין מדוע ולמה חייבת להיות רק מדינה אחת על האדמה שנקראת "ארץ ישראל"

זה לא התרחב מעצמו לעם... ה' בחר בהם לעםעם אחד!!

אתה חושב שהעולם קיים שבעים שנה (או 2016)געזלאן

יש לנו תורה כבר אלפי שנים שאומרת דברים אחרים ולא אתה זה שתבוא ותשנה אותה

מה היא אומרת שונה?מאיר.

מה שהרבה כבר הסבירו לה שלא נכוןגעזלאן

ועוד הרבה דברים במהלך כל השרשור של כמה שמלנים

תסביר לי מה התורה אמרה ביחס לערבים הגרים בארץ היוםמאיר.

התורה מדברת על שבעה עממים, התורה מדברת על כיבוש ונחלה

אני לא אהיה דמגוג ואביא את הגמרא על שלושת השבועות, אבל תגיד לי מה התורה אמרה , אם אפשר מקורות

אני יכול לתת לך מקורות מהגמרא על תלמידי חכמים כמו שמעון בן שטח שחשבו שונה ממך

או אפילו מהדורות האחרונים כמו המשך חכמה 

תהיה הוגן ותתן מקורות, כל עוד אתה מתייג ימניים מול סמאלנים אתה דמגוג על

את שבעת העממים יש מצווה להרוג בכל מקרהגעזלאן

שאר הגויים יכולים להתקבל כגרי תושב, להתעופף מפה או למות!

יותר בהרחבה תוכל לראות בעוד הרבה תגובות שיש בהם גם מקורות

תהיה הוגן ותביא לי אתה מקורותמאיר.

אל תפנה אותי לאחרים ואז תגיד זה כן וזה לא

הבאתי לך סיכום קצרגעזלאן

לא תהיה שו תועלת בלהעתיק הכל שוב

אני מביןמאיר.

אתה טוען שבארץ ישראל יש מקום רק ליהודים או לגרי תושב

בסדר, זו טענה לא נכונה

לא בקטע תוקף, זה הגעיל אותי התגובה הזו...נער גבעות מצוי

אין כזה דבר בחיים ערבי יהודי! ערבי נשאר ערבי! יהודי זה משבט יהודה, וכל עוד הוא לא התגייר אין סיבה שבעולם לייהד אותו! תכתוב ערבי עם תעודה ישראלית/ כחולה. אתם יכולים לומר : "קטנוני" "פנאט" "צומיסט" וכו', אבל שתדע, זה משקף במידה מה את מחשבותיך על הערבים ועל היחסים בינינו, וזה לא משקף יתרון חיובי.

לצערנו, עם כל ה"רוב" המוסלמי, שזה בעצם 7%! זה לא ממש אמור לעניין אותנו, במלחמה לא מבדילים בין צדיק לרשע, וגדולי הדור הסכימו שזו שעת מלחמה בטרור!

ואין כזה דבר פלסטיני!!! המצאה מהביוב...

לא מדויקדת"י

ראי ערך ----> גר תושב

ערבים גם פלשתנאים הם לא אחד משבעת העממיםnkfhtkprbx

וואלה בעיה שלך... אני שונא אותם... את כולם.עובד ה'

המקורותאלי--

"והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" (לפי פירוש ר"שי והורשתם = וגירשתם , ובכל מקרה אין פה יותר מדי אפשרויות):

מקור מהתורה שבכתב , שאומר שצריך לגרש את כל הגויים מארץ ישראל. האם זה אומר שאסור לגויים לגור בארץ? ובכן , יש מעמד שהוא בין גר לגוי , שנקרא גר תושב , ועל מנת לקבל מעמד זה צריך להתחייב לקיים שבע מצוות בני נוח על כל המשתמע מהם , ולקבל את מרותם של בני ישראל ואת שליטתם הבלעדית על א"י.

כדי להבין צריך לרדת לשורש הבעיה התפיסתית. 

הערבים רואים את הארץ כשלהם , והם יעשו הכל כדי לשחרר אותה , כולל לפגוע בחפים מפשע. למה שירצו לחיות בשלום תחת שלטון של עם אחר בארץ שהם רואים כשלהם? האם אנחנו רצינו לחיות תחת שלטון היוונים? או הרומאים? והבריטים? לא , קמנו ועשינו מעשה , מרדנו , ולעיתים נאלצנו גם לפגוע באנשים (אם כי להבדיל מהם עשינו הכל כדי להימנע מזה) , ובזכות ה' יש לנו מדינה בגלל זה. המיעוט הוא לא זה שרוצה אותנו בים , המיעוט זה דווקא אלה שמוכנים להשלים עם קיומנו.

ומבלבד זאת , האם לגרמנים היו קרניים? אני מאמין שככל בני האדם , גם הגרמנים רצו לחיות "בשלווה ובשלום", לצערנו זה לא מנע מהם לרצוח שישה מיליון יהודים הי"ד ומיליונים אחרים. את מוזמנת לקרוא על מה שבני הברית עשו לאזרחים הגרמנים "החפים מפשע" כדי לנצח אותם. 

דעתי האישית : אני לא שונא את כל הערבים , אני בהחלט שונא חלק מהם , ולדעתי הפיתרון צריך להיות כפי שמבואר בתלמוד הירושלמי (1.הגירה מרצון ופיצויים על רכוש. 2. קבלת גר תושב שיתחייב לא לפעול נגד יהודים ולקיים שבע מצוות בני נוח. 3. אם לא זה ולא זה - גירוש בכפייה.)

מוזמנת לחלוק עליי ולשאול שאלות

תבינו אבל שיש גם ערבים טובים. והרבה.פרפר לבן.

כמעט כל עזה זה ערבים מסכנים שהחמאס מנצל אותם.

יש ערבים טובים.

תפנימו.

איפה אתה חי?כתום כואב
מי שהעלה את חמאס לשלטון זה אותם ערבים 'מסכנים' שבחרו חמאס ברוב מוחץ.
חוץ מזה שלא יודע בן כמה אתה אבל אני זוכר בשנות האינטיפאדה איך רחובות עזה היו מפוצצים אזרחים שהין קוראים מדי יום איטבח אל יהוד.
תתעוררו על עצמכם
אני בת. אנשים תפתחו כא!!פרפר לבן.

ואין לי כוחות לענות עכשיו.

אני מותשת מדי.

וזה לא שאני מתחמקת, באמת אין לי כוחות.

זה בסדרשוגי~

את לא חייבת לענות מיד

ואני גם בעזרת ה' אגיב לכולכם ממש מחר

הנאצים היו מקרה שונהזקוק לגאולה

לפי הוגי דעות גרמניים (כמו ניטשה כמדומני) קידשו את המלחמה וסברו שחוסר מלחמה (קרי שלום) הינו מצב גרוע ומנוון שלא נותן לעולם להתפתח. על התפיסות האלו הנאציזם גדל. רק הערה טכנית, אך עם תורף דבריך הנני מסכים.

מסכים עם רוב מה שאמרת אך זה לא מיעוט מחבליםציקציק

הוכחה-כמה יש היום ברשימה המשותפת? חלק ניכר מאד מהציבור הערבי 

התייחסות לפי ההלכה והרב כהנא---שירה מ.

א. לפי התורה, להרוג סתם אדם אסור. (לא מהציווי בעשרת הדיברות אלא מהציווי "שֹׁפֵךְ דַּם הָאָדָם בָּאָדָם דָּמוֹ יִשָּׁפֵךְ" (בראשית ט,ו) שנאמר לאחר המבול, והוא אחד משבע מצוות בני נוח.) 

הרמב"ם הלכות יסודי התורה מראה את ההבדל שבין נפש הגוי לנפש היהודי מבחינת שפיכות דמים וכשיש צורך בכך, אין איסור על הריגת הגוי החמורה כל כך אצל יהודים. אפשר לראות דוגמאות רבות בתורה כמו במלחמות ששורפים את כל העיר עם נשים וילדים וכדו'..  ולא. התורה לא גזענית, ואם היא כן "אני גאה להיות גזען" (הרב כהנא)

מי שמעוניין להעמיק בדבר מומלץ לעיין בספר "תורת מלך" (אגב התייחסות לעליהום שהיה על הספר.. פחדו שמה שנכתב שם "יעודד" אנשים להרוג ערבים כשזה מותר ע"פ ההלכה.. אוחח מתי העם המסכן הזה יוכל לחיות ע"פ תורה בגאווה ובהנהגת צדיק אמיתי..??)

ב. בקשר לרב כהנא שיצא לו שם של 'שונא ערבים' אע"פ שהיה באמת 'אוהב ישראל- הרב כהנא אמר "אני מאחל לערבים את כל הטוב שבעולם - במקום אחר." לצערנו הערבים במדינה, מודרנים ככל שיהיו, עדיין מחוברים לאסלם ברמה כזו או אחרת כך שאי אפשר לסמוך עליהם היות שאנחנו נחשבים "כופרים" בעיניהם וחייבים מיתה. לכן כל ערבי יכול להיות בבחינת 'חפץ חשוד' ונוסיף את השטות שנקראת "פלסטין" שרק מגבירה בהם שנאה כלפינו "הגנבים". חיים או מתים- מקומם לא איתנו בארץ ישראל (אני מקווה שלא יעצרו אותי על המשפטים האלה... אז נסיים בכך שכרגע- ידינו כבולות ואין מה לעשות...) 

והנה הוכחה מדבריו של המחבל בתל אביבשירה מ.

חיות אדם - עדויות המחבלים משרונה /News/News.aspx/326113

" בהמשך נשאל האם הוא בעד רצח של יהודים וענה כי "כל אחד שהוא נגד האיסלאם אז הוא נגדי, וכל אחד שכבש את האדמה שלי אז גם הוא נגדי.

לשאלת החוקרים מדוע ביצע את הפיגוע דווקא בת"א בתאריך הזה, ענה חאלד: "מניע דתי. אלוהים העדיף את היהודים על האחרים והיהודים האמינו בעגלים. הם כופרים ומותר לרצוח כופרים. המניע גם לאומני כי היהודים כובשים את ארצם של המוסלמים באזור בית המקדש וזאת סוריה רבתי. אני חושב שהאסלאם צריך לשלוט באזור סוריה רבתי ולשלוט בעולם באופן כללי ואני ביצעתי את תפקידי כלפי אלוהים והדת שלי. רציתי למות מות קדושים, שזאת המדרגה הכי גבוהה של המוות".

מיעוט עושה פיגועים והרוב היו רוצים גם...בתאל1

ערבייה בעצמךגעזלאן

זאת הארץ שלנו!!!

תשברי את היד שהעלת פקפוק בשייכותה של הארץ המובטחת לבני אברהם יצחק ויעקב

אם את לא מאמינה בזה את לא מאמינה לכל התורה ואז את מוזמנת לעוף מפה

ובמקרה שאת לא ערבייה רק תזכרי שמי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים 

לגעזלאןחירות

אני גם חושבת שזו הארץ דשלנו אבל תראה איך אתה מדבר!!

היא בכלל בהתחלה ביקשה שתענו יפה...

ומי אתה שתגיד לה מה לחשוב ותשפוט אותה, אני לא חושבת כמוה אבל אני לא חושבת שככה צריך להתייחס לדעות אחרות משלך..

את אוהבת?בן-גרא

את יודעת מה היא אהבה? 

לא צריך לשנא - אבל גם לא לאהוב אותם....

אם הם לא טרוריסטים וחיים בשלום - אז יש להתיחס אליהם כבני אדם...

אם הם נלחמים בנו אז יש להלחם בהם עד חורמה!

נ.ב. -  נראה לי שרב הכותבים פה הם צעירים וממש מדהים עד כמה חסר לכם ידע בהיסטוריה של עם ישראל, וחוסר ידע בשפה העברית שממש נרצחת על ידיכם!

מי שאין לו ידע וגאוה בהיסטוריה של עמו, לא מבין מה הנזק שגרמו הערבים/מוסלמים לעם היהודי ואז פתאום "אוהבים ערבים" מבלי להבין את ההשלכות על עתיד העם היהודי.....

לשוגי~-אם ח"ו ערבי היה עושה משהו לקרוב משפחה שלך-תהליש

לשוגי~- אם ח"ו ערבי היה עושה משהו לקרוב שלך,-תהליש

גם אז היית מדברת ככה???(סורי אם הייתי תקיפה!)קורץ

ת'כלס.. זאת טענה צודקתסתמישוו
אבל באותה מידה, אם ח"ו יהודי היה עושה משהו כזה לקרוב משפחה שלך? אז היית אומרת שכל היהודים רוצחים?

(בעיקרון אני מסכים עם מה שאת אומרת.. סתם כי זה יכול לבוא בדיוק מהכיוון ההפוך)
מה הקשר לתגובה שלך?? לא הבנתי!!תהליש

ממתי יהודים עושים פיגועים??

זה לא נדיר שערבים פוגעים ביהודים!!

למה?מלק ישראל חי

אם ח"ו ח"ו זה היה קורה לקרוב משפחתי אני לא אשנה את דעתי.. לא צריך לשנוא אותם זה הכללה מגעילה!!!!

מה שאני כן חושב שצריך לעשות זה עונש ציבורי, לכל הכפר\המשפחה שלא מגנה ושמחים מזה..

לי אין בעיה עם ערבים, ואני יהודיהפרפר לבן.

ואני לא חושבת שצריך להרוג את כולם.

איפה זה כתוב שמותר לך לקום ולהרוג ערבי?

אני לא חושבת שבן אנוש יכול להחליט על דעת עצמו מי צריך למות ומי צריך לחיות.

היתכוונתי שרק אם הם לא רוצים ללכת לנו מהארץ אז מותראחת מהעם הנבחר

להעיף אותם בכוח או להרוג אותם

אני לא מסכימה עם זה.פרפר לבן.

ואין לי כוח עכשיו.

לימונית, תעשי שיחזור בקשה במקומי.

נמאס לי.

@יונה על הגג

בהזדמנותשפיות
יש לי הרבה מה לומר
דעתך לא כ"כ קובעתזקוק לגאולה

כי בתכלס מותר (וצריך) לפי התורה לגרש את הגויים, ועם שמתנגד לנו ונלחם בנו (כן - ה"אומה" (עלק) הפלסטינית נלחמת בישראל. וכמו שמן הסתם גם בין שבעת העממים היו שוחרי שלום ועוד כהנה וכהנה אנשים טובים - המצווה היא כוללנית)

...והיכן כתוב בקוראן ש׳מותר׳ לרצוח יהודים כמעט בכל יום???meirko20
בס״ד
הפסיקי, בבקשה להיתמם ולשאול שאלות בסגנון: היכן כתוב שמותר???
הזכרי בדברי חז״ל: ״כל המרחם על אכזרים (על כל אויבינו הקמים עלינו להרגנו, חס ושלום!!!) - סופו (ש)מתאכזר על רחמנים (שכידוע, הכוונה היא לעם ישראל המכונים בפי חז״ל הקדושים: ״רחמנים בני רחמנים״!!!
הבועל ארמית קנאים פוגעים בוה' הוא האלוקים

זה מקרה שבן אנוש יכול להחליט על דעת עצמו מי צריך למות ומי צריך לחיות. תגובה לאריה 

אין לך בעיה עם ערבים?! יצאת מהכלל..נער גבעות מצוי

לכלל עמ"י יש הרבה בעיות. ומכיוון שאנחנו אנושיים, יש לנו הלכות מי להרוג וכו' וכו', לרחם על אויב זו מידה רעה, ובטח ובטח שלא קשורה ליהדות...

לא צריך להרוג את כולם!!תהליש

אבל-הבא להורגך השכם להורגו!!

שזה בערך כולם נער גבעות מצוי

לא חייבים להעיף את הערביםמשועמם...
לפי התורה יש דין של גר תושב אז לא צריך להרוג כל מי שלא רוצה לעוף
שני בעיות במה שמשועמם אומרה' הוא האלוקים

הראשונה שגר תושב צריך להכיר בזכותו של עם ישראל על א"י וגם לא לרצוח ולא לגנוב !

והשניה שגר תושב קים רק בזמן שהיובל קים

אל תביא חצאי הלכות!אליהו כורסיה

דין גר תושב נוהג אך ורק בזמן שהיובל נוהג ויש על הגוי לקיים את שבע מצוות בני נח!

צר לי לבשר 2 התנאים לא קיימים,אז בבעיטה שיעופו מכאן!

אז שיקבל שבע מצוותגעזלאן

אז לרצוח אותם?!! מה זה? קצת אנושיות נער גבעות מצוי

הקם להשכימך השכם להורגו!!!!!!!!!!!!חוות עיזים

היום אנחנו כבר לא יודעים מי רע ומי טוב,אתה לא יודע מתי השכן הערבי שלך יבוא לערוג אותך!או החבר הערבי שלך ירצח לך לך תבת..........וכ"ו חוץ מיזה מה שקורה היום "זה לא כול הערבים"אז נכון יכול להיות שיש איזה 2 ערבים בסדר אבל לא תאמיני לי שכולם רוצים שנכחד אבל עם ישראל עובר ועבר הרבה דברים ועדין נשאר חי וקיים ברוך ה"  אז תראי כול יום יש כמה פגועים ותאמיני שיש תונות ערבים ששונאים אותנו אבל תופסים טרמפ על המדינה שלנו כי אנחנו מדינה מטומטמת שנותנת טיפולים למחבלים ומקבלת כול אחד ונותנת שטחיםלאויבים שלנו אני אלחם שתהיה פה את ארץ ישראל השלמה,שהמדינה תבין שהיא עושה טעות גדולה עם האויבים שלה!,שבית המקדש יבןא וגאולה שלמה תהיה ונאמר אמן!!!!!!!!!!!!!!מסכנה:להעיף את כול האויבים והערבים מארצנו כי אם לא נעשה זאת היה עוד מליוני פיגועים בעמנו........

מה עם 'ואהבת את הגר'???ציקציק

א. כבר אמרנו שמדובר רק על מי שבאמת במעמד גר תושבתהילה רבקה
ולא חושבת שיש כאלה. אז אנחנו לא צריכים לאהוב אותם.
ב. נראה לי שמדובר על גרי צדק ולא על גרי תושב. לא בטוחה. אולי אני טועה..
להלן לינק על הלכות גר תושבציקציק
מה באת להגיד בזה?תהילה רבקה
גר הכוונה לגוי שהיתגייר וניהיה יהודיאחת מהעם הנבחר

גר הכוונה לגוי שהתגייר!אליהו כורסיה

אני לא חושבצחמודית!

שצריך להרוג את כל הערבים אבל ברור שצריך להרוג את כל המחבלים וגם לגרש את המשפחות שלהם מהארץ שלנו

יש מישהי שקוראים לה זהבה גלאון ויש לא עוד כמה חבריםגעזלאן

גויים היה פה גם בתקופת שלמה..קיפודה

נממ נממפרפר לבן.
למה הם גם שמאלנים?געזלאן

לא צריך להרוג את כולם מספיק להעיף מהארץאיןשמותפנויים
נכון שלא כולם מחבלים אבל ברגע שכל ערבי שאני רואה אני מפחדת שהוא מחבל ואין לי אפשרות לדעת מי מחבל ומי לא אז אני לא רוצה אף אחד מהם קרוב אליי.
יש 7 מצוות שגויים צריכים לקיים כדי לגור בארץ ישראלתהילה רבקה
ולקבל מעמד של גרי תושב. אם הם לא מקיימים את המצוות האלו אין להם את הפריווליגיה לגור כאן ולכן זה לא מקומם. שימי לב שלא מדובר על להרוג אותם אלא שהם יכולים לחיות פשוט במקום אחר. לא בארץ שלנו...
בין 7 המצוות האלה - לא לרצוח ! "אפילו" יהודים! ברור?אקמול

דעתי בנושאמיצ'ל
אני אקדים ואכתוב מה אני חושבת שהממשלה שלנו צריכה לעשות ללא קשר לערבים ולשנאה כליפיהם ואחר כך אבהיר את הרגשותי כלפיהם.
אז ככה, בנוגע לארץ ישראל, היא צריכה להיות כולה שלנו- !מהים הגדול ועד נהר הירדן" ולכן עלינו לספח את כל שטחיה ולהכיל עליהם ריבונות יהודית.
לגבי הערבים המבצעים פיגועים, את המבצע יש להרוג- "הקם להורגך השקם להורגו", אם משפחתו תומכת במעשיו, להרוג גם אותה, ראה ערך המחבל שרצח את הלל יפה אריאל ז"ל שיום אחרי קרובת משפחתו הלכה לנסות לרצוח.
וגם אם לא מסכימים עם מעשיו, לשלחם כעונש ולתת להם טרנספר (מה זה אומר? הרחקה מהארץ, שילכו לאחת מ22 מדינות ערביות שיש להם או לכל מדינה אחרת שמוכנה להכיל בתוכה משפחה של אוצח חפים מפשע).
להרוס את בתיהם.
ובלי קשר לפיגועים או לו לבנות התיישבויות יהודיות, אם יש מחסור בדיור אפשר לפתור זאת ע"י בניית עיר ריבונית כמו מעלה אדומים/אריאל וכו ביהודה ושומרון.
עכשיו לגבי הערבים הגרים בשטחים שיספחו למדינה אם הם אזרחים נאמנים, ומוכנים לקבל את ריבונותנו, ולחיות תחת משטר שלנו, אהלן וסהלן אם לא מגורשים (טרנספר).
מנ זה אומר להיות אזרח נאמן? לחיות עימנו בשלום, אין פיגועים, אין אבנים, אין החזקת נשק, אין פעילות צבאית מכל סוג שהוא, אין שיתוף פעולה עם חמאס או כל אירגון טרור אחר.
לגבי שינאה כליפיהם אני לא יכולה לשקר אבל כשיש אדם ששונא אותי ולא רוצה בקיומי גם אני לא רוצה בקיומו.
דעתך ודעת כל אלה שאומרים את דעתם לא משנהגעזלאן

יש לנו תורה והיא קובעת 

בהחלט צודק, ואולי לא שמת לב אבלמיצ'ל
רוב הדברים שכתבתי הם על פי התורה, לראות מילה שתים וישר לרוץ למקלדת ולכתוב זאת לא חוכמה גדולה!
לצעוק מוות לערבים ונקמה זה לא מהתורה!
להרוג מחבלים ולהענש את משפחותהם אני בטוחה שכן אבל סתם ככה אין שום מצווה וציווי כזה.
ובקשר לנקמה תלוי, הרי כתוב: "נקום נקמת דם עבדך" משמע שה' ינקום את הנקמה והיא לאו דווקא תפקידנו.
אני לא אומרת שלא לטפל וליצור הרתעה ולהגן על חיינו בכל דרך מפני כאלה עם כוונות זדוניות אבל אני עדין לא שמעתי על מצוה להורגם!
תגובה למיצ'לחירות

את עכשיו תלכי ערבי ערבי ותשאלי אותו אם הוא נאמן למדינה?!

נגיד שכן, מי אמר שהוא דובר אמת?!

אני חושבת שכל ההצעות כאן הם לא ראליות 

גר תושב בכלל זה כשיש יובל, אז שקודם המדינה תתחיל עם הריגת מחבלים ואח"כ יחשבו על אזרחים..

לא הבנתי את הרעיון..מיצ'ל
זה לא ללכת אחד אחד, זה הרעיון הכללי שאין התנגדות להיותנו כאן ואף הכרה במדינה היהודים, כמו שרשמתי- אין פיגועים, אין אבנים, אין החזקת נשק, אין פעילות צבאית מכל סוג שהוא, אין שיתוף פעולה עם חמאס או כל אירגון טרור אחר.
הרי ניתן לראות זאת, ע"י עידוד והסתה של כפרים וערים ערביות ואף החזקת דגלי אש"פ וכדומה בבית ועוד.
קיצר זה ניתן לביצוע, כן יעברו בית בית, בסופו של דבר אם ירצו או לא. יעשו את זה אם לא ביומיום במלחמה כמו חומת מגן..
למיצ'לחירות

זה עדיין לא ריאלי גם אם יעברו בית בית מי אמר שהם דוברי אמת הגיוני מאוד שהם יגידו שהם בעד המדינה כדי שהם לא יגורשו

אפשר שכל אחד שלא מראה נאמנות למדינה בצורה כלשהי יגרשו אותו אבל זה יקח שנים על גבי שנים עד שזה יקרה

לדעתייעם ישראל חייי

לגבי ההריגה- אינלי מושגג

אבל אני לא אוהבת אותם, לא את הפלשתנאים ולא את הערבים הישראלים,

אנחנו סופגים גם מהם וגם מהם פיגועים, אבנים , בקתבי"ם וגם סתם קללותעצוב 

אז למה אסור לשנוא אותם?? הם שונאים אותנו!!! 

הם חודרים לבתים שלנו ורוצחים, יורים עלינו, דוקרים אותנו איך אפשר לא לשנוא אותם????????????

אין כזה דבר ערבים פלסטנאים!מיצ'ל
פלסטינה זוהי ארץ ישראל, ניתן לראות זאת לפני קום המדינה מדינת ישראל נקראה פלסטינה, לכן אין עם כזה פלאסטין, מעבר לכך זה לא יודעים להגיד פ'
ערבי ישראלי?!! תרתי דסתרי...נער גבעות מצוי

למה לנתק להם את המים והחשמלאוריה,
כשאפשר לחבר להם את החשמל למים?
יש פה ריח של שב"כ Mp9
שאלה לא רלוונתית בעליל במדינתנו, את התשובות יתן בעזרת ה' מלך המשיח שיגאל אותנו מכל פראי האדם ונקם ישיב לעמו וכיפר אדמתו עמו.
מה שנכון נכוןירא ורך לבב

לע"דשאג
להשאיר אחרי חתימה שהם מסכימים להתחייב לא לעשות ולמנוע כל פעילות נגד המדינה(מכליל תיירים)
במקרה שלא מקיימים ידעו שכל קרוב משפחה מדרגה ראשונה ודודים מגורש עם אפשרות לקחת איתו את משפחתו
שלילת זכות הצבעה לכנסת אבל שיהיה להם נציגות (כמו מדינה משקיפה באו"ם) חסרת יכולות מלבד זכות דיבור
קבלת שבע מצוות בני נוח
הקמת ארגונים בכפוף לאישור מדינה
הבנה שיש להם עדיפות שניה בדברים כמו עבודה

בקיצור קבלת מרות יהודית מלאה
אני מסכימה.ליזי בנט

יש לא מעט ערבים שלא מעוניינים לפגוע ולהרוג אותנו. אז אתם זוכרים את הערבי שעשה פיגוע אתמול, אבל לא את כל האחרים, כי למה שתשמעו מהם? הערבים האחרים שומעים מכם? 

שונאים את כל הערבים, כי אלה ששומעים עליהם הם המחבלים. לא שמעתם למשל, על המוכרת הערבייה הנחמדה שעובדת בחנות בגדים, או על הרופא הערבי בבית החולים..

אבל הם לא מעזים להשמיע קול, בגלל שהשלטון דיקטטורי, ומי שמעז לדבר נגדו לא יוצא מזה בשלום.

לדעתי יש גם לא מעט ערבים שהם אנשים טובים. בסך הכל, גם הם בני אדם, ולא צריך לשנוא את כולם כי חלק מהם מטורפים.

לא מדובר פה על יחידים!מדובר על לאום שרוצה את הארץ הזאת!אליהו כורסיה

במלחמה אסור לחלק בין היחידים,אלא חובה להביט על האויב כלאום ולהבין מה הרצונות של הלאום הזה,וכרגע הלאום הפלסטיני(שאני בספק אם יש כזה דבר)רוצה את הארץ הזאת,התנ"ך מלא מזה שבמלחמה אסור לעצור ולחשוב מי אויב ומי אזרח,אלא יש לטפל בכולם מהגדולים לקטנים גברים ונשים כאחד!

רוב הערבים חיים בשטיפת מחזקוק לגאולה

והמתונים ביותר מביניהם רוצים את כל יו"ש והם לא מצטערים כשאת מתה.

בודדים ממש רוצים להיות חלק מא"י.

רובם רוצים אותך מתה. 

אף אחד לא אומר להרוג את 'כל' הערביםכתום כואב

ערבים יש מאות מליונים, הרבה מהם לא מפריע לנו ולכן גם יש איסור להורגם סתם.
לעומת זה ערביי א"י (לא עושה חילוק בין אלה עם ת"ז כחולה לאלה עם הירוקה/כתומה) הם אוייב וככאלה מצווה להורישם כמו שמצווה להוריש כל גוי שמפריע לנו ביישוב הארץ.
לכתחילה אין חובה להרוג אותם אלא להציע להם להגר מפה ורק מי שמסרב מצווה להילחם בו.
הרב כהנא כתב באחד מספריו, אין לי בעייה עם ערבי ממרוקו ואני גם מאחל לו שיחיה טוב, יש לי בעייה עם הערבים פה שרוצים אותנו בים.
ואכן מי שרואה את אמנת חמאס ופת"ח רואה לאן פניהם של ערביי ישראל מועדות, ברגע שתהיה להם הזדמנות הם לא יהססו לעשות לנו מה שעשו אבותיהם בתרפ"ט..

אמר מי שאמר משפט חכם ברגע שהערבים יניחו את נשקם יהיה שלום, ברגע שאנחנו נניח את נשקנו, לא יהיו יהודים..

אין לי שום בעיה עם הערבים בצורה אישית.צמאה לך נפשי!!

יש לי בעיה רצינית איתם בצורה כללית!

מעבר לכך שה' ציווה אותנו לגרש אותם מהארץ (אני לא יודעת את כל התנאים לפרטי פרטים..)

הם עושים נזק גדול לארץ שלנו.

הם רוצחים, זורקים בקתבים, אבנים, אין להם כבוד, לא אלינו ולא לאף אחד אחר.

(וגם מי שלא עושה את כל הדברים האלה, ילדיו מוסטים כמעט על בטוח. יש להם פרסומות, סרטים, הצגות, סרטונים, שירים, ומה לא? שפשוט נועדו להסיט נגדנו.)

העם שלהם מורכב מאלה שמסיטים ורוצחים, אלה  שמוסטים ורוצחים, אלה שמוסטים נגדנו אבל מפחדים לעשות משהו, אלה שתומכים בנו ומפחדים לעשות עם זה משהו, אלה שחיים פה כי התנאים בארצות שלהם ברצפה, 

ואחוזון קטנטן של אנשים שתומכים בנו ומסתובבים 24\7 עם 10 שומרי ראש.

*האסתטיקה שלהם ברצפהחושף שיניים

יש להרוג ויש לסלקבןאדם+כנפירוח

בס"ד

ההיתרים היחידים לסלק הם עבודה זרה (מוסלמים הם לא) או שהם רוצים לרצוח אותנו.

רוב הערבים מסכימים עם המחבלים אבל ממש לא כולם. אני ממש לא חושב שצריך לסלק אותם בגלל זה.

יש לי שאלה יותר טובה - מדוע אתה מחשיב חילוני כתינוק שנשבה ולא אפיקורס הרי הם יודעים תנך..

נפסק בשוע שאנו לא יכולים להעניש לגבי ההלכות כך גם לגבי גוי..

לא זכור לי היתר להרוג אלא במקרה של מלחמה (מה שיש לנו היום זה לא נחשב ממש מלחמה) וגם אז  זה ממש לחוץ. לא ראיתי תלמיד חכם אחד שאומר שצריך לשנוא ערבים הכל שטויות במיץ עגבניות והבלי הבלים!!

ראה לא בשם האל של הרב זקס.

בספר של הרב זקסזקוק לגאולה

הוא מפחד לדבר על האלימות המוסלמית - שהיא 99.99999999% מהאלימות הדתית בעולם היום.

ספר שמדיף ריח מסריח של תקינות פוליטית.

חייבים להעיף את הערבים מהארץ מגלל שכולם מחבלים!!!!!!!!1000DVIR

צריך להעיף את הערבים מהארץ בגלל שאי אפשר לדעת איזה ערבי יחליט בוקר אחד לקחת סכין ולטבוח ביהודים 

וזה מה שקורה מתקופתנו

עם ישראל חי!!!!!!!!!!!!!!!!גבעוני

חבר שלי שמע שלאמא שלו אמרו שיש ערבי שלא מחבלאקמול

לא צריך להרוג את כל הערביםאחיה רווח
לא צריך להרוג את כל הערביםאחיה רווח
צריך להרוג את המחבלים ומשפחותיהם.
יש ערבים שלא עשו כלום ואין סיבה לפגוע בהם, אבל יש סיבה טובה להרוג מחבלים כי הם פוצעים והורגים אותנו
התשובה נעוצה בסטטיסטיקה היבשהshaulreznik

נתחיל מערביי יש"ע: לפי סקר של הליגה נגד השמצה, 93% הם אנטישמים, ואני לא מגזים
http://global100.adl.org/#country/west-bank-and-gaza/2014

נמשיך בערביי ישראל: 66% שוללים את קיומה של מדינת ישראל

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/242/096.html

נשאלת אפוא שאלה תיאורטית: מה צריך לעשות עם האנשים הללו? לחלק להם פרחים?

וואוזקוק לגאולה

ידעתי שזה גבוה, עכשיו יש לי חיזוק!

אשריך

אני לא שונא ערבים, אבל זו מצווה מפורשתshir20

המצווה מופיעה במספר מקומות בתורה אך מרוכזת בספר דברים פרק כ כדלהלן:

י כי תקרב אל עיר להלחם עליה וקראת אליה לשלום יא והיה אם שלום תענך ופתחה לך והיה כל העם הנמצא בה יהיו לך למס ועבדוך יב ואם לא תשלים עמך ועשתה עמך מלחמה וצרת עליה יג ונתנה יהוה אלהיך בידך והכית את כל זכורה לפי חרב יד רק הנשים והטף והבהמה וכל אשר יהיה בעיר כל שללה תבז לך ואכלת את שלל איביך אשר נתן יהוה אלהיך לך טו כן תעשה לכל הערים הרחקת ממך מאד אשר לא מערי הגוים האלה הנה טז רק מערי העמים האלה אשר יהוה אלהיך נתן לך נחלה לא תחיה כל נשמה יז כי החרם תחרימם החתי והאמרי הכנעני והפרזי החוי והיבוסי כאשר צוך יהוה אלהיך יח למען אשר לא ילמדו אתכם לעשות ככל תועבתם אשר עשו לאלהיהם וחטאתם ליהוה אלהיכם

יוצא מכך שיש להתייחס ליושבי הארץ בשלושה אופנים שונים.

לגבי שבעת העממים וצאצאציהם יש דין של חובה להרוג את כולם. לכן כפי הנראה כל ערבי שיוכיח שמשפחתו היא משפחה קודמה בארץ וקדמה לתקופת הכיבוש וההתנחלות בימי יהושוע - דינו מוות. במציאות של ימינו , רוב הערבים לא כאלו וגם אם יש כאלו כנראה אין בידם הוכחה חד משמעית שהם צאצאי הכנענים ולכן אין חובה להרוג אותם.

לגבי כל היתר מוזכרים בפסוקים אלו שני מצבים

אלו שנענים בשלום ופותחים את עריהם בפנינו (מרצונם) שלגביהם קבעה התורה והיו לך למס ועבדוך, וקבעו חז"ל שזה כולל קבלת 7 מצוות בני נוח, ומקנה להם זכויות חלקיות כפי שמופיע בתורה ובדברי חז"ל לגבי גר תושב.

אלו שלא נענים בשלום, יש מצווה להרוג את כל הגברים והיתר לבוז את הנשים והטף.

בימינו שרוב אומות העולם אוסרות על ביזה ומסחר בנפשות, נראה שהחלק המתייחס לביזת הנשים והטף אסור מפני דרכי שלום ולכן צריך או לגרשם או שיקבלו עליהם שבע מוות בני נח ושלטון ישראל.

לגבי הגברים הנלחמים (וכנראה שגם הנשים הנלחמות בנו) קיימות חובה הלכתית להרוג אותם, חובה זו מוטלת על המלך ועל הסנהדרין אך אין היחיד רשאי לקיים מצוה זו בעצמו, אלא במסגרת פיקוח נפשו של יהודי (עצמו או אחר).

מאחר ובזמן התורה נהוג היה שנשים לא נלחמות כלל ואילו כל הגברים בעיר נלחמים או מסייעים ללחימה ההבחנות בתורה המפרידות בין גברים ונשים נכונות. בימינו שגברים רבים לא מעורבים בלחימה אך יש נשים שנלחמות ואף רוצחות בדם קר, כנראה שיש לבטל את "האפליה המגדרית" הזו בקרב האויב ולהתייחס לכל אדם ומשפחה בהתאם לככלל והיה אם שלום תענך, כלומר מי שמוכן לחיות עמנו בשלום ולהיות גר תושב מותר להשאירו ומי שנלחם בנו יש להורגו.

אופצית הגרוש של הגוים לא מזוכרת בפרשה זו אלא בספר שמות פרק כג ושתי את גבלך מים סוף ועד ים פלשתים וממדבר עד הנהר כי אתן בידכם את ישבי הארץ וגרשתמו מפניך

לפי פרוש חז"ל גרשתמו - הכוונה שאנחנו נגרש אותם (אפשר היה להבין זאת גם כצורה דקדוקים מיוחדת למילה וגרשתים , כלומר שהקב"ה מגרשם). לפי פרוש זה לכאורה המקראות סותרים ולכן הכניסו חז"ל את האופציה הנוספת, שמי שלא נלחם בנו, וגם לא מוכן להיות משועבד לעם ישראל או לקבל את שבע מצוות בני נח, חלה עלינו חובה לגרשו. גם כאן חשוב להדגיש שמדובר בחובת המלך והסנהדרין ולא חובת היחיד.

תשמעי, קראתי בפניני הלכה שהרבנות בדקהעם אחד!!

ו99% מהערבים בארץ הם מחבלים, זה לא אני המצאתי..

ולא תרצח זה חלק מ7 מצוות בני נח ומי שלא מקיים אותם לא יכול לשבת בארץ...

בהצלחה חיוך גדול

איפה זה מופיע בפניני הלכה?אדם כל שהוא

בחיפוש פניני הלכה מצאתי משהו שונה לגמרי - "אין בידינו יכולת לדעת כיום כמה אחוזים מתוך האוכלוסייה הערבית יכולים להיות זכאים לתואר 'גר-תושב' וכמה אינם זכאים. שכן לצערנו, ממשלת ישראל הפקירה את האוכלוסייה הערבית לשלטון כנופיות הרצח שהובאו וחומשו על ידה. לפיכך רק אחר שנגרש את כל אותם המזדהים בגלוי עם המלחמה נגדנו, בין אם הם בתוך הקו הירוק ובין מחוצה לו, נוכל להציע בפני האוכלוסייה הנשארת את הברירה האמיתית: לחיות כאן על פי עקרונות המוסר והצדק שבמורשת ישראל על פי הגדרת גר תושב או להגר למדינה אחרת."

בפניני הלכה ,העם והארץ, שמירת הארץ ,סעיף ב'עם אחד!!

"נמצא אם כן שרבים אינם נחשבים כגרים ותושבים ומצווה עלינו לגרשם מהארץ"

זה נכון שהיום אין ברירה, אבל מי שרואים שהו לא שומר שבע מצוות בני נוח מצווה לגרשו מהארץ

הוא לא כותב שם ש99% מחבלים.אדם כל שהוא

אני מצרף קישור לדברים, שהוא כותב שם, [יש לקרוא עד סוף הסעיף] - 

http://ph.yhb.org.il/06-05-02/

נכון את זה קראתי במקום אחר..עם אחד!!

שאלה טיפשהלובא

טבעי לשנוא ולהרוג רק את המחבלים הערבים ואלו ביניהם שפועלים לעזור לרוצחים בכל מיני דרכים  .

ממש לא צריך להרוג את כל הערבים!! השתגעתם???מלק ישראל חי

לדעתי אחוז קטנטן פה חושב זאת...

לשנוא ערבים באופן שיטתי?? אתם משוגעים!!מלק ישראל חי

את מפלילה את כולם דברים נוראים! זה לא בסדר!!

ימותו המחבליםלודי ימני

אני חושב שצריך או להטיס אותם לתזנבה או שיקימו שבע מצוות בני נוח ויקמו מרותנו מחבלים צריך לתלות וכל הסיעניים                                                                                                                     הרב כהנא צדק

אומנם להוציא אותם מהארץ זה דיון אחר..מלק ישראל חי

בעקרון אפילו מהתורה צריך..

ולא בגלל שהם ערבים אלה בגלל שהם גויים.. הם פשוט לא גרי תושב!!

ערבבת פה דברים.. וזה לא בסדר.. (גם בקטע של לשנוא ולהרוג ולגרש מהארץ וגם בקטע של ערבים וגויים..)

סליחה שהייתי עצבני אבל זה הוציא אותי מדעתי..

ארץ ישראל שייכת לעם ישראלגפן36
מתייחסת מעבר לדין של הבא להרגך השכם להרגו.

יש הרבה ערבים שמעוניינים לחיות בשקט.
אותם אין כל עניין להרוג, וגם לא לשנוא.
אבל מתוך התבוננות בתפקידנו כעם בעוה''ז-
אין לנו רשות לאפשר להם להשאר לגור בארץ כשאינם מקיימים שבע מצוות בני נח, וכשהם חיים בקבוצה- ז''א- מערערים על כך שהארץ הזו שייכת לעם ישראל ורק לעם ישראל,
והם חיים בה לא כאזרחים מן השורה אלא כגרי תושב.

לטובתם ולטובת תושבי העולם כולו אין לנו רשות להשאיר אותם כאן.
יש לקרבם לעבודת ה' הנכונה כמו כל גוי אחר, ואין כל עניין לשנוא אותם.

ואם נצא מהבועה שכלאנו את עצמנו בתוכה..
אין "ערבים" "צ'רקסים" וכו'
יש יהודי ושאינו יהודי. ובשאינו יהודי יש עובד ע''ז ושאינו עובד ע''ז.
המוסלמים הם בגדר שאינו עובד ע''ז, ועליהם כתבתי.
את הנוצרים יש להרוג.
שוב מדגישה- לא צריך לשנוא, אסור לאהוב, צריך להרוג.
מסכימה לגמרי, תפקידנו כיהודים לקבל את העמים האחריםאדם שמח בעולם

כל עוד זה לא פוגע בערכים ובתורה שלנו.

אני חושבת שצריך לגרש את המחבלים ואך ורק אותם. מכיוון שיש (כן גם אם זה נשמע מופרח)קורץ ערבים שכל מה שהם  רוצים זה כסף למשפחה שלהם..

מאיפה את יודעת מי הולך להיות מחבל?בתאל1

הרי יש מחבלים "חד פעמיים"... למשל מתאבדים 

או צעירים בני 11... 

איך תגרשי רק אותם?

למה לשנוא?? תשובה קצרה ולעינייןאאאניייי

כתוב בתהלים:הלוא משנאיך ה' אשנא ...

למה להעיף אותם?? תשובה קצרה לעינייןאאאניייי

כתוב ברמבם שרק גר תושב יכול לגור בארץ. וזה נוהג רק שהיובל קיים. שבית המקדש קים. היום לצערינו בית המקדש לא קיים והיובל לא קיים אז אין לעערבים זכות לגור בארץ.

כתוב בתורה: עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב.אאאניייי

נעזור לכם לחשובאדון שכל

בתורה דנים על זה שאם מישהו שאינו מהעם היהודי רוצה לגור בארץ ישראל, עליו לקיים את שבע מצוות בני נוח ותנאים נוספים ולא פשוטים- ואז הוא נקרא 'גר תושב'. מצד שני עם ישראל צריך לצאת למלחמת מצווה לכיבוש כל חלקי ארץ ישראל, כלומר האויב יגורש מהארץ אם לא יקבל את שבע המצוות ואת מרות עם ישראל. עד כאן הקטע התורני.. בשנים תרצ"ו-תרצ"ח תרפ"ט, חיו בארץ ישראל יהודים עם ערבים, ב"שלום". לא שלום כמו שאנחנו מצפים לו (אתם לא תיגעו בנו ואנחנו לא ניגע בכם), אלא שלום "אמיתי", ממש "ודר זאב עם כבש".. היו יחסי שכנות וידידות נפלאים, הילדים היו משחקים בחוץ ביחד, הנשים היו מרכלות בחוץ על פוליטיקה והגברים היו מדברים על ביחד על רכבים. או סוסים.. עד שיום אחד כל הערבים ביחד החליטו שהם הורגים את היהודים, ואז כל הגברים הנחמדים מהבית ממול (ללא יוצא מן הכלל!!) רצחו באכזריות נוראה גברים נשים תינוקות וילדים, והתעללו בהם קשות, כרתו אצבע אחר אצבע וליקקו את הדם. לדוגמה את הרופא של חברון רצחו בצורה הזו: הוא נעל את עצמו בבית, ואז צעקו לו שיש יולדת ערבייה שצריכה דחוף ללדת, ומתוך נאמנות שווה ולא מפלה כלל בין ערבים ויהודים הוא יצא ו.... נוראי. הערבים האלו זה לא ערבים בעייתיים ומורכבים כמו היום. הם יותר פשוטים, הם באמת היו ביחסי שכנות ועבודה טובים איתנו, היהודים. אז שאף אחד לא יתחיל לחשוב שיש ערבים טובים. גם אותו פועל שחייך אליך בבוקר בהזדמנות ירצח את התינוקת שלך. החכמה היום היא למצוא את האיזון בין לשנוא ולתעב ולהלחם בהם במהות לבין לדעת להתייחס אליהם ברמה הטכנית לא בטיפשות. ושרינו ויועצנו ימצאו את הדרך הנכונה אם אנחנו נדע אותה כמו שראוי..

זה לטחון מים...נער גבעות מצוי

לא צריך להרוג את כל הערבים, מספיק את המחבלים, את המשפחות שלהם, שותפים, מנהיגים, מבריחים, מסיתים, מארגנים, עוזרים, מממנים, פורעים, שדרנים, ספקים. תחשבי לבד כמה זה מתוך 2 מיליון ערבים.

להעיף את השאר, זו לא ארצם, זו ארצנו! הם עשו לנו את אותו הדבר. וחוץ מזה, שזו מצווה לרשת את הארץ, ושיגידו תודה שאנחנו לא הורגים אותם כשבעה עממים. אולי חוץ ממי שיסכים להיות גר תושב.

ודיברו על זה רבנים, והרבה הסכימו, שעתה זה מצב מלחמה מול הטרור, ומלחמה צריכה להיות יהודית!

אתה פחות או יותראין קדוש כה

סיכמת כל ערבי שחי פה....

כמה ערבים יישארו אחרי שלא יהיו כל האלה שאמרת, מה הסיכוי שאלה שיישארו לא ירגישו רצון לנקמה ויהפכו להיות בדיוק אותם אלה?

ואני לא אומרת שצריך להרוג כל ערבי.

נו בטח שהם ירצו לנקום.נער גבעות מצוי

אף אחד (מקווה) לא חשב שעם כלשהו יקבל באהבה "רצח" של רבים מבניו, ולא יגיב ולו במחאה. 

זה חלק ממצב מלחמה/ירושת הארץ, ברור שהם ינסו להרוג, העניין שצריך לדעת להילחם בהם, וזו עוד סיבה לגרש אותם. וגם אני בפירוש כתבתי שלא צריך או מותר להרוג כל ערבי, הרי כתוב לא תרצח.

אני בעדאין קדוש כה

שפשוט נעלה את כולם למטוס ונעיף אותם לאיזה מקום מרוחק ולא ניתן להם להיכנס לארץ שלנו.

ואני גם בעד עונש מוות למחבלים.

משאיות. מטוס זה בזבוז דלק.נער גבעות מצוי

חברים מה ניסגר??אאאניייי

אנחנו יהודים אם שכחתם!!! ואנחנו הולכים לפי התורה!!!

ראו מה שכתבתי, ותראו מה צריך לעשות.. זה לא אני אמרתי זאת. זה דוד המלך וברמב''ם.

הרב שמואל שליט''א עשה על זה שיעור.אאאניייי

אם תרצו אני אחפש.

לכול מי שאומר: איך אתה יודע שזה מחבל:אאאניייי

תחשבו גם לפי השכל. לא לפי הרגש!!

אז עזבו הוא לא ירצח אותי. אבל הוא מצביע לחנין?! הוא שמח שאחים שלנו נהרגים?! הוא מוכר להם את הנשק?! הבן של הבן של הבן שלו ירצח?!!! אז זהו! מספיק!! בשביל האחוז הקטן הזה אני ישאיר אותו בחיים?? שירצח אותי כמו שרצח את אחים שלי??? שאנחנו שוב נבכה ונתאבל?? צער של יהודי לא שווה שאפילו 100 ערבים ימותו!! מה? מה הם יכולים לשלם לנו??? מוות לכול הערבים!! או גרוווששש 

מישו לא מסכים עם מה שכתבתי עד כה??אאאניייי

ושיתן ראיות ויסביר!!!

וואלה אחי, מסכים...נער גבעות מצוי

למה?זקוק לגאולה

מטוס, ונותנים להם לקבוע שיא גינס הקבוצה הכי גדולה בצניחה חופשית ללא מצנח

אמנם דעתי אחרת, אך עדיף אנשים כמוך מאשר שמאלנים נער גבעות מצוי

אגב זה היה בצחוק למי שלא הביןזקוק לגאולה

די כתבת את כולםגעזלאן

וואי שאלה יפה.. מלא זמן לא חשבתי עלזה...אניייי

איזה שאלה?אאאניייי

ששוגי שאלה.. כאילו הדיון...אניייי

את משגעת?!?!?!?!ימני שרוף

את ידעת בכמה אנשים שנרצחו על ידי העם המחבלים הזה את פוגעת את נורמלית את צריכה לראות מה קרה אצל משפחת פוגל 2 בחורים (הם לא היו קשורים לשום אירגון תרור) מהכפר ליד להתערבו האם אחד מהם יצלח לגנוב נשק מהישוב ליד הם לקחו אתם סכין הם אצליחו לגנוב נשק ועל הדרך עשו פיגוע. דרך אגב אבל ממש דרך זה יכל להיות המקום שבו את גרה או קרובי משפחה עדיין היית חשבת בכלל את מה שכתבת פה, איפה את חיה ???? ???????? וזה רק סיפור אחד מתוך מאות. 

אני ממש לאיאירוש

חושב ככה. והיה מלא שרשורים שקשורים לנושא. את יכולה לחפש.

כי הם שונאים אותנוגעזלאן

ה רוצי להרוג אותנו 

הם הורגים את אחינו

הגיע הזמן לנקמה

מוות לערבים

שב"כ מחר על הדלת נער גבעות מצוי

הם יכוליםגעזלאן

יאללה כולם פה מגזימים בטירוףמשועמם...

אין שום מצווה להרוג תערבים וגם לא להעיף אותם מהארץ, כל עוד הם מסכימים למדינה ולשילטון.

ורוב הערבים היו מעדיפים לחיות במדינה הזאת, פשוט יש אנשים שמסיטים אותם ועושים להם שטיפת מוח מגיל צעיר והאנשים האלה הם הבעיה ולא כל הערבים.

אז במקום לצעוק מוות לרבים פשוט תדברו על חינוך נורמאלי לערבים ושיוויון זכויות ושטחים לערבים!!!

(אני רוצה לראות איך כולם פה יהרגו אותי עכשיוקורץ)

נ.ב.

הסוף לא נאמר ברצינות

בואו לא נחיה בסרטאאאניייי

יש לנו תורה! יש לנו הלכה!!! אף אחת מכם לא יודע יותר טוב מהתורה ומהלכה. כול עוד בית מקדש לא קיים אין דבר כזה גר תושב!!! ואסור לשום ערבי לגור בארצנו!!!! אם הוא לא הולך מהארץ מגיעה לו מוות

יהודים להתעוררר נ-ק-מ-ה-!-! דמנו לא הפקרראאאניייי

לא גדר הפרדה לא אופק מדיני ולא משא ומתן!! צריך להשמיד את הרשות הפלסטינאצית!

שוגי תאמיני לי שאני לא מבינה אותך!!יהודיה!!!!!
הערבים ככלל הם פשוט רעים ונוראים ואם את אומרת שלא כולם אז את חיה בסרט... כל ערבי שרואה אותך הדבר היחיד שהוא רוצה זה שתמותי ואם אמרת שהם בודדים הם אלו שמפגעים אז טעית..
בודדים אלו שלא שונאים אותך ורוצים רק שתמותי..

מה שיותר זעזע אותי הוא שאת אוהבת ערבים וגאה בזה... אם כל הכבוד לך קצת הגזמת... כל מעשה של ערבי כפרט משפיע על הכלל ולכן המעשים של כל מחבל כפרט משפיעים על האווירה הכללית והחא השנאה לערבים. אני לא מבינה איך את יכולה להיות גאה באהבה של עם כזה שכל רצונו הוא שתמותי היום..
משגע שכהם רוצחים יהודים מעסיק אותך רק למה לא אוהבים אותםאקמול

זה פשוט לא נורמלי !

כן אני טוען בצורה הכי פשוטה. אתה ( את?) צריך לפשפש במעשיך וללכת לבדיקה נפשית , מי השחית את נפשך , מה לקוי אצלך. שמעת כמו כולנו על ילדה יהודיה שנרצחה במיטתה בידי ערבי וכל הכפר שלו רקד ושמח והאמא שלו הכריזה שהיא מאושרת שהבן שלה זכה למות תוך כדי רציחת יהודיה, (והוא יזכה ב70 בתולות בשמים) ואותך מעסיק למה לא אוהבים אותם. שמעת על ירי במכונית שבה נסעו יהודים ורציחת הנהג ופציעה קשה של אשה יהודיה וילדים ןכואב לך למה לא אוהבים את הרוצח הערבי. 

השחיתו את נפשך. מישהו זיבל לך את הנשמה ( אני כותב זיבל כי הפכו את נשמתך שהיתה טהורה לזבל).  כבר נאמר חביבין ישראל . ומעולם לא נאמר שיש לאהוב חבורה של שונאי ישראל שתומכת בחיסולנו. 

אני כותב פשוט וישר. לא מתוך שינאה אלא בגלל שפעם צריך כבר להגיד את הדברים ישר.

זה עובר כל גבול .

"אהבת ישראל"  שזה לאהוב כל איש ישר בעמנו נהפך אצלנו לאט לאט לכאילו מצוה למצוא חן בעיני חילוניים , ועכשיו זה נהיה ללכת לפי מה שהשמאלנים מכתיבים כלומר אהבת הערבים שנגדנו. די עם זה. מותר לנו לאהוב אתצ עם ישראל. מותר לנו לרצות לחיות כאן בארץ שלנו בלי כאלה שרוצים לחסל אותנו. 

זה בגלל שעושים להם שטיפת מוחמשועמם...
מגיל 0 מה שצריך זה לא להרוג את הערבים אלא לדאוג לשנות את החינוך שלהם ואת הערוצי טלוויזיה שלהם , אם יחנכו אותם על אהבת האדם אז הם יפסיקו לרצוח, וזה שתהרוג עכשיו את כולם זה לא יעזור כי פשוט יבואו אנשים אחרים שירצחו ויחליטו שהמדינה שלהם וזה גם יהיה מיותר, צריך לטפל שם בשורש של הבעיה (באבומאזן, זועאבי וכו') וגם להרוג את המחבלים אבל אין שום צורך להרוג את הערבים
לשנות להם את החינוך,כלומר לשנות להם את האיסלאם- גדול!אקמול

תחשוב ברצינות מה אתה מציע .

קודם כל תכיר את האיסלאם ,

ככה האיסלם עכשיו 

כן תקשיב היטב לכל מה שאתה רואה ושומע !

זה האיסלם !  בגלל זה מוסלמים שוחטים אחד את השני למאות לאלפים ולרבבות בסוריה בעירק ועוד ועוד. 

אתה מציע שמהרגע שתינוק נולד במשפחה מוסלמית . האמא והאבא האחים והדודים , לא יתנהגו לפניו ולא ידברו לפניו לפי דתים ותרבותם האיסלאמית אלא אך ורק לפי מה שאתה תגיד להם ! , 

הם ישירו על אהבת היהודים. 

הם ימחקו את 1500 שנות האיסלם ויתחילו לשיר ולרקוד ריקודי שלום. 

אתה תשכנע מליארד וחצי מוסלמים לעזוב את האיסלאם ?

בחרת את הסיסמא "אבדה לי השפיות מי שמצא שיתקשר אלי או שישאיר אותה אצלו" כבדיחה?

זה לא האיסלם!משועמם...
לפי הקוראן אין שום מצווה להרוג יהודים, יהודים ונוצרים הם עמי הספר שהם צריכים היות סוג של אזרחים סוג ב' אבל עדיין יש להם זכויות, את הכופרים צריך להרוג לא את היהודים!
מה שיש היום זה עיוות של הדת שלהם אבל יש ערבים שעדיין מחנכים על הדת האמיתית שלהם ומחנכים על אהבה ולא על שנאת יהודים, נכון שהם מעט יחסית, אז כדי שהם יהיו הרבה צריך לשנות את השיטת חינוך שלהם בבתי ספר ובמסגדים ולצנזר להם קטעים מהסיפרי לימוד ומהטלוויזיה ולטפל במי שמחנך אותם לרצח אבל אין שום סיבה להרוג את כולם
להרוג יהודי זה כן הדת שלהם, זה כתוב בחדית בפרושאקמול

לא בקוראן עצמו אך בחדית שהוא ספר יסוד מוסלמי נאמר בשם מוחמד שכל עץ וכל אבן יחריזו "יהודי מסתתר מאחרי בואו והירגו אותו". מספיק ברור?

לא כתוב אצלם בשום מקום שצריך להרוגמשועמם...
יהודים, כתוב שצריך להרוג כופרים
כתוב אצלם שיהודים הם בני מוות.נער גבעות מצוי

ואף "באחרית הימים" יתחבא יהודי מאחורי עץ והעץ יפתח פיו ויאמר: הו מוסלמי עובד אללה, בוא והרוג את היהודי מאחורי (מבוסס על הקוראן), בדיחה בסגנון הזה.

נקודה למחשבה לכל הפנאטיםעשו יכין
,גישה כזו של 'לרצוח את כל הערבים ולהעיף אותם' היא לא מציאותית במקרה הטוב ורק מולידה אלימות מהצד השני ואין סיכוי שתוביל לשלום(שזה מטרתנו או שאני טועה...).
אני לא חושב שהגיוני להרוג אנשים שעלולים' לסכן אחרים..ועוד כשמדובר במיעוט קיצוני.
עכשיו אני רוצה אותכם לוקחים אחריות על מה שאתם מדברים כ'כ יפה באוויר אני רוצה לראות אותכם מסתכלים לאדם בעיניים והורגים אותו בשביל אדמה או כמו שניסחו כאן "בשביל הסיכוי הקטנטן שהוא יפגע בי". א י רוצה לראות אותכם משמידים משפחות ורוצחים נשים וילדים בשם התורה. קל לבוא ולומר לעשות דברים כאלו ובתוך כך להתחבא מאחורי המילים.
בכוונה לא התייחסתי לתורה כי עוד לפני זה המעשה נוגד את המוסריות במובן העמוק ביותר.
הזוועות שאנשים מציעים פה כלאחר יד רק מעלה לי תמונה של מפלצות חסרות נשמה או קשר לתורה שלנו, שזו תורת חיים ותורה שנועדה להיות השראה לכל העולם.
זו ההשראה שלכם?? רצח והרג בשם הדת? איך לכם יש זכות לגנות את דאעש מצד אחד ולתמוך בזה מהצד השני. אל תהיו צבועים

לא הגיוני להרוג אמא של מחבל שבאמצע השבעה על בנה שרצח 3 יהודימלק ישראל חי

שולפת סכין בראיון ואומרת שהיא מסתובבת איתה כדאי להרוג את היהודים והיא מקווה שהפצועים ימותו???

לעשו יכין הפנאט , נקודה להרהור על עצמךאקמול

נבחן את דבריך :

אתה כותב:

" גישה כזו של 'לרצוח את כל הערבים ולהעיף אותם'

מבלי לומר כאילו יש באמת מי שטוענים כך אבל מי שאומר "לרצוח" ממילא אומר שזה דבר רע, אז מי שכבר יגיד כך ממילא יגיד "להרוג" שזה ניטרלי. כלומר אתה מערבב תעמולה שלך במה שאתה מיחס לאחרים. ואם כבר הרגו , אז אין את מי להעיף . בקיצור דבריך קצת לא מסודרים.

מטרתנו האמיתית היא שלום. נכון אבל שלום זה שאנחנו נחיה בשלוה בארצנו ("שלום" מלשון שלוה- יהי שלום בחילך שלוה בארמונותיך) אין שום חלום שנרקוד עם פטמה עיישה  אחמד ועזיז .

ה' יברך את עמו בשלום . ועמו זה עם ישראל בלבד.

אתה כותב :" מדובר במיעוט קיצוני"  - לא נכון ! אנחנו רואים אלפי אלפים של ערבים משתוללים ודורשים להשמיד אותנו , רוקדים כשמישהו אצלנו נרצח . אל תטעה . הרוב המוחלט מהערבים תומך ומסייע להשמדתנו. אחוז הערבים שתומך בהשמדתנו גבוה בהרבה מאחוז הגרמנים שתמכו בהשמדתנו בזמן השואה.

כתבת: " מסתכלים לאדם בעיניים והורגים אותו בשביל אדמה"

זהו! חשפת את עצמך !  שמאלן שונא ארץ ישראל, שבשבילו מי שאוהב את הארץ שהנחיל הקב"ה  לאבותינו ולנו הוא סרסור קרקעות זול ובזוי . ורק הערבי הוא אדם הקשור לאדמתו שהיא מורשה לו מאבות אבותיו מאז אברהם מוחמד בלעם  והארי-פוטר !

נשים וילדים מעניינים אותך רק אם הם לא יהודים . רק אם הם הילד שדקר ורצח את הלל יפה והילדה שניסתה לדקור את החיילים בתחנת האוטובוס . הצביעות היא אצלך . ה"מוסריות במובן העמוק ביותר" שאתה נותן להבין שהיא תמיכה בערבים ולא ביהודים - ממש לא מרשימה .

אז אני מייעך לך שב מול המראה ותחשוב על זה שמולך. 

לא שווה יחס מה שכתבת..(לא רציתי שתחשוב שהתעלמתי)עשו יכין
אני לא הבנתי, אתה רוצה שלום עם אויבי ישראל???מישי אחת...

אתם נומאלים?

זה כמו להגיד "בוא נעשה שלום עם הנאצים"...

זה לא הגיוני ולא נכון!

בתורה כתוב שאם עם רוצה לצאת איתנו במלחמה צריך לנסות לעשות הסכם שלום,

הסכם שלום זה פתרון טוב, רק שבדור שלנו קצת איבדנו את המושג הזה והפכנו אותו לסוג של התחנפות,

מה שאתם רוצים נעשה מקסימום נמות, העיקר שלום,

השתגענו לגמרי!!!!

ועכשיו להזכירכם אנחנו באמצא מלחמה איתם...

אני אישית יותר מחכה לגאולה מאשר לשלום..

עצם העובדה שאתה מחכה מראה על הפסיביות שללעשו יכין
אתה רוצה גאולה?? בוקר טוב היא תגיע רק עם שלום. סיום המלחמה והמאבק ביננו לערבים, וזה יקרה רק באמצעות שלום כי הערבים כאן לא זזים לשום מקום וכדאי לכם להכניס את זה לראש. תהייו מציאותיים.
עכשיו ברור שהמצב העכשוי אי אפשר לעשות הסכמים איתם בגלל מגוון של סיבות אבל זה לא אומר לוותר על העתיד ולא אומר שזה בלתי אפשרי, עם מספיק מאמץ ומחשבה ועזרה כנה שנובעת מאיכפתיות ורצון אמיתי לשלום, יהיה אפשר לשנות את החברה שלהם כך שבסופו של דבר שלום יהיה דבר ריאלי ולא משהו לחלום עליו.
עכשיו רוב האנשים פה לא מסוגלים לראות מבעד לשינאה שלהם(שכמובן הגיונית) ובגלל לא היו רוצים שלום גם אם זה היה אפשרי, תבדקו טוב את המניעים שלכם...אתם אומרים תורה אבל תכלס זה בעיקר נקמה
תורה "אבל" תכלס בעיקר נקמה?אלי--

"במקום שצריכה נקמה דבר גדול הוא" דברי חז"ל.

נקמה היא אחת מערכיה של היהדות , ולא הסילופים והעיוותים שאומרים שנקמה היא דבר רע ומנוגד לתורה.

למעשה , יש ציווי של ה' במקרא לנקמה : "נקום נקמת בני ישראל מאת המדיינים" , ולאחר מכן הציווי של משה: "ויהיו, על-מדיין, לתת נקמת ה' במדיין". כלומר , נקמתם של בני ישראל היא נקמתו של ה' ! שכן בני ישראל הם בניו של ה' , וכל פגיעה בבניו מחללת את שמו , וכל נקמה באלה שפגעו בהם היא קידוש שמו. 

האם נקבל את הערכים הנוצריים של הבלגה והימנעות מנקמה ? או שנקבל את הערכים הנצחיים של התורה שאומרים לנקום את דם הצדיק מהרשע? כל דם יהודי שנשפך הוא על ידיהם של אלה שמפחדים לעשות מה שצריך.

ואגב בתורה "שלום" הוא כניעה של העם שעושה איתנו מלחמה, ובוודאי ובוודאי שלא ויתור על ארץ ישראל. 

ממש לא נכון!!!! תעיין בהלכות מלכים ומלחמות לרמב"ם!!נער גבעות מצוי

השלום יבוא אחרי הגאולה! ואם שמעת ההפך, וודאי שמדובר על עמ"י!

תקשיבי להרוג אז כן זה יהיה קשה לכולנו אבל אנחנ חייבים להוציאאחת מהעם הנבחר

אותם מהארץ אז לא חייבים להרוג אם הם רוצים ללכת אז שילכו בכיף אם לא אז לצערינו אין מה לעשות...

וגם כתבת שהמטרה שלנו זה שלום את צודקת אבל לא שלום עם הגויים אלא שלום בתוך עם ישראל (אפשר שלום אם הגויים אבל לא בארץ ישראל)

מה זו? בדיחה?!נער גבעות מצוי

ציפית שנחיה בשלום בלי אלימות? א"א במציאות להשיג שלום אמיתי בלי קשיות עורף ולפעמים ברוטליות! דוד המלך השיג שלום אחרי עשרות מלחמות! מי שחושב שאפשר להשיג שלום אמיתי בפשרות חד-צדדיות טועה בגדול!! 

ואתה טעית מלכתחילה כשכתבת : אני לא חושב שהגיוני להרוג אנשים שעלולים' לסכן אחרים..ועוד כשמדובר במיעוט קיצוני.

א. אף אחד לא רוצה להרוג אנשים, רק מחבלים.

ב. ואנשים מסוכנים לציבור, כידוע, לא נקיים מכלא. ועם הנסיון המר עם הערבים, אין סיבה להתמהמה, ולו בשביל הרתעה!

ג. וגם אם מדובר במיעוט (מה שוודאי לא נכון, ועל זה יעידו 93% ערבים), הוא בטח ובטח לא קיצוני ביחסית. 

אני לא בגיל הזה, התפקיד הזה הוא של הצבא, משטרה וכו'.

והטעות שכל העולם חוזרים עליה, זו ההשוואה בין רצח וטבח של גויים להרג של יהודים! ויוכיח המשפט האחרון שלך!

גויים רוצחים ללא סיבה! וכי מה הפריע לבריטים שישנם אוסטרליים בקצה העולם?

ויהודים הורגים כי זה צודק! כי ככה מתקנים עולם! או במילים אחרות: הסכנה הגדולה ביותר היא הבורות!

לא להרוג!! לא לשנוא!!סתמישוו
הייתי צריך כותרת שאנשים ישימו לב אליה
סתם, אבל באמת לא להרוג ולא לשנוא.
אבל תלוי את מה.
לא לשנוא אותם מהצד הזה שהם יציר כפיו של הקב"ה.
כן לשנוא אותם מבחינת משנאיך ה' אשנא ומהצד של האנטישמיות.
לא הורגים ערבים סתם!
הורגים מחבלים! (וזה כבר לא סתם)
נכון, זה באמת בעיה, המחבל, לפני שהוא רצח, הוא היה עוד ערבי שלא צריך להרוג..
אז אפשר להעיף אותם, אחלה פיתרון..יש להם מלא מדינות אחרות! לא יודע אם זה כזה הגיוני ואפשרי לעשות את זה עכשיו.. וגם יש כאלה נראליי שטוענים שערבי א"י נחשבים גרי תושב כיום (למרות שאני לא בדיוק מבין את זה כ"כ.. אבל לענ"ד יש רבנים גדולים שסוברים ככה)

קיצר, במשפט אחד, ברוכה הבאה לערוץ!
הבנות פה בלחיות והבנים פה פנאטים..
זה מה יש
ממ...רייצ'ל=)

ערביי א"י לא נחשבים גרי תושב..כאילו.. בערך.

במצוות יישוב הארץ, כשעמ"י מגיע לרשת את הארץ, יש את הרעיון של מלחמת מצווה, מצוות כיבוש הארץ.. מה זה אומר..? 

"ואי זו היא מלחמת מצוה זו מלחמת שבעה עממים, ומלחמת עמלק, ועזרת ישראל מיד צר שבא עליהם.." (רמב"ם, הלכות מלכים פרק ה)  (יש המשך לזה שמדבר על מלחמת רשות ורעיון הרחבת הארץ, אבל לא לענייננו)..

כשעמ"י מגיעים לארץ הם מצווים להשמיד את שבעת העממים- "החרם תחרימם"  הם מצווים להשמיד את כל 7 העממים (וכמובן את העמלקים)"וכל שבא לידו אחד מהן ולא הרגו עובר בלא תעשה " (רמב"ם, שם שם). עוד הרמב"ם אומר לגבי שבעת העממים בהלכות עבודת כוכבים פרק י- "לא תחנם" יש לזה כמה פירושים-

יש אומרים- לא לרחם עליהם 

לא לתת להם חניה בקרקע(יענו לא לגור פה)

לא לספר בשבחן..

ככה, ישמצב ענק שהערבים הם צאצאים של עם מתוך שבעת העממים\עמלק.. לפי המקורות הנ"ל אנחנו מצווים להרוג אותם, לא? 

נכון שזה דור אחר וכל זה.. אבל עדיין..

ואם הם לא משבעת העממים?

ככה-

שאר האומות אם נמצאים בארץ ישראל, עמ"י קוראים להם שלום: עושים איתם תנאים. אם הם רוצים לחיות ולהמשיך לגור פה הם מחוייבים לקבל על עצמם 7 מצוות בני נוח והם נהיים עבדים של עמ"י. (עבדים ז"א "שיהיו נבזים ושפלים למטה ולא ירימו ראש בישראל..וכו'.." קל וחומר אם הם הורגים אדם מישראל), משמע אם הם מפרים את אחד התנאים שהתחייבו להם, ישראל מצווים לצאת נגדם במלחמה ולהשמידם..

מכאן נובע, תופעה שבה אומה שגרה פה בא"י (ובעיקרון הם לא צריכים לגור פה) פוגעת בנפשות ישראל, חייבת להיפסק...

ואיך?

להעיף אותם מפה, להלחם בהם..

זה לא אני אמרתי. 

זה הרמב"ם.

מוזמנים לחלוק על זה..

ואני לא פאנטית.

נ.ב

זה שקר וכזב, יש פה אולי קצת פאנטים וטיפה בלחיות, אבל זה בהחלט לא נכון על רוב רובו של החבר'ה פה

אני לא יודע בדיוק, ולא קבעתי אם הם נחשבים גרי תושב או לא..סתמישוו
אבל כשהרמב"ם דיבר על גרי תושב, יש שם כמה מושגים - גרי תושב, חכם מחכמי אומות העולם וחסיד אומות העולם.. צריך להיכנס לסוגייה ולהבין אותה, אני לא יודע בדיוק.

המלחמת מצווה שיש היא לא מבחינת 7 עממים, אנחנו לא הורגים מישהו על ספק שאולי הוא מעם כזה או אחר..
המלחמת מצווה שהורגים עליה כיום זה עזרת ישראל מיד צר.

וזה בדיוק מה שאני אומר, ברור שערבי שרוצה להרוג אותנו ומשתייך לקבוצות אנטישמיות או תומך בהם ואוהד אותם הוא לא ייחשב גר תושב ..
לא מדבר על ערביי יש"ע (אלא מסתבר קצת בעייתים), יש ערבים אחרים..
תמיד אומרים על השמלאנים שהם ניזונים מהתקשורת ולא יודעים מה קורה באמת עם הערבים, אבל יש גם ימניים שלא יודעים באמת.. ולא כל הערבים רוצים להרוג אותנו ופוגעים בנו.
על ערבים כאלה דיברתי, ערבים שמקבלים עליהם שלטון ישראל ולא פוגעים בנו.
נראליי שאפילו אולי גם לרב קוק יש על זה איזה משו, אולי גם הרב רבינוביץ'.. צריך לבדוק

וגמאניי בכלל לא מתקרב להיות שמאלני!!
אני ימני, מאוד.. רק לא פנאט

והבנות פה בלחיות והבנים פנאטים ברובם, זה עובדה.. זה תנאי קבלה לערוץ
שמע,רייצ'ל=)

התכוונתי אולי מ7 העממים, שאני לא יודעת.. אבל שמעתי על זה משהו כזה, אל תדאג. אני ממש לא הולכת להרוג אותם בעצמי עכשיו, יש אנשים שמבינים בזה(בשושלות של העמים פה)..

ומה שאתה אומר שהמלחמת מצווה זה מה שאמרת.. בבחינת עזרת ישראל מיד צר, זה..זה!!

הם צרים עלינו, ואנחנו לא מסתכלים עליהם באופן פרטי אחד אחד אלא ככלל, כאומה, ערבים, איך שלא תקרא להם, הם ערבים..

זה לא שבמלחמת עמלק בני ישראל עברו אחד אחד- "תגיד לי ילד, אתה עשית לנו את כל הרע הזה? אה, לא?.. טוב חבר'ה אותו תשאירו בצד."

לא. זה מדובר על הכלל.. ולא הכוונה פה לאדם אחד בודד שעשה משהו, זה כבר תופעה וזה לא חדש שהם שונאים אותנו.. לפחות זה הדדי(בערך..)

לא חשבתי חלילה שאתה שמאלני, גם לא ניסיתי להוציא אותך ככה..

רק חידדתי את דבריך פה לשאר הקוראים והמגיבים..

(עלאק.. תנאי קבלה.. וזה ידוע שרוב הבנים פה בלחים..אהמ)

זה בדיוק מה שאמרתי!סתמישוו
מי שמשתייך לארגונים האלה, אז כן.. סבבה
לא קורים הערבים משתייכים לקבוצות כאלה פה בארץ .
ועמלק הם עם, הם כולם ביחד.
הערבים הם לא.. זה מתחלק אצלם
ומי שרוצה להרוג אותי - אז כדור בראש..
ובלב, וברגל, וביד, ובלשון.. 613 כדורים, כנגד רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו.

אני לא יודע איך זה בדיוק עובד..אבל הערביי יש"ע שונים מערביי הגליל למשל.
(אלה נבלה ואלה טריפה אבל שונים ..)

וגם לא חסרים פה בלחים שהם בנים, גם.. כן..ולא פנאטיות שהן בנות
זה אותם ערבים רק שבגליל הרוב זה לא ערבים אלא דרוזים בגללאחת מהעם הנבחר

זה  ניראלך שהם שונים

אני גר בצפון..סתמישוו
אני מכיר ת'ערבים שמה..
ולא כולם דרוזים, ממש לא

גם אני גרה שמה ואני ידעת מה אני אומרת אולי לא הרוב דרוזיםאחת מהעם הנבחר

אבל יש יותר דרוזים מאשר ערבים (בקצת אבל עדיין)ואני לא מחשיבה את חיפה לצפון שמה זה אותם הערבים כמו במקומות אחרים...

לא יודע בדיוק מה..סתמישוו
ו.. חיפה זה הצפון. זה לא הכי צפוני, אבל זה הצפון..
כמו שבאר שבע זה בדרום.
ובאמת בגליל העליון יש הרבה דרוזים (אולי שמה יותר מערבים)..
בכל מקרה, יש מלא ערבים, וזה לא כזה משנה מה יש יותר
נכון אבל זה אותם הערבים כמו במרכזאחת מהעם הנבחר

אמרת שזה ערבים שונים

נכון, הם שונים..סתמישוו
באופן כללי.. אנאעארףף בדיוק
הדרוזים רובם רוצים שסוריה תכבוש חזרה את הגולן,זקוק לגאולה

והם רואים את עצמם כאזרחים סורים לכל דבר.

בנוסף הם משתלטים על רמת הגולן נגד החוק (בעיקר בנטיעות, אבל זה עובד להם)

לכל מי שחשב שהדרוזים הם כ"כ טובים (אכן, רבים מהם טובים, אבל גם רבים מהם לא. ואגב הדרוזים אינם ערבים. זו דת נפרדת)

נכון אבל גם הם לא צריכים להיות בארץ שלנו בידיוק כמו שהערביםאחת מהעם הנבחר

לא צריכים להיות פה

יש כמה דרוזים, אלה שבגלילרייצ'ל=)

שלדעתי הם דוגמה טובה (בניגוד לערבים.. שים לב לזה @סתמישוו ) כי הם באמת נאמנים.. (רק צריך להבדיל בין הדרוזים של הגליל לדרוזים של הגולן, זה שונה. כע?)

אבל יש המון ערבים בצפון שגם הם.. לא הכי חברים שלנו 

מעניין מה היה קורה אם היינו הורגים כל אחד שהואסתמישוו
לא הכי חבר שלנו..
זה היה ביטוי עדין..רייצ'ל=)

אבל אתה לא יכול להתחיל לחלק את הערביםרייצ'ל=)

הם עם.. גם ישראל שונים, להבדיל!! כן?.. התל אביבים החילונים שונים כל כך כל כך מדוסים מתנחלים.. צדקתי? כן.. יופי..

אבל הקבוצה הזאת של הרוצחים מייצגת אותם.. סורי..

ונראלי חבל לבזבז עלייך כ"כ הרבה כדורים, מכה אחת עם מחבת תספיק לדעתי..

אה, לא חייב כדורים.. גם סכין יעשה ת'עבודהסתמישוו
רק שהמשטרה לא תיכנס לפה

וזה שונה. הקבוצה של הרוצחים לא מייצגת את כל הערבים.
סכין זה מלכלך.. מלא דם וקשה להעלים ראיות..רייצ'ל=)

מחבת או מטעטע זה אחלה.. 

הם לא קבוצה קטנה.. זה א.. וגם נראלך זה אחד משועמם שקם בבוקר ובא לרצוח..?

הם כולם בראש של זה, יש את אלו מאחורי הקלעים שאתה לא שומע עליהם..מבין?

זה מערכת שלמה..  כל אלו שמטפטפים להם את השנאה הזאת, אלו שחינכו אותם, אלו שמאמנים אותם.. וכל מה שהולך מאחורי הקלעים, הם לא פחות רוצחים מאלו שדוקרים בפועל..

אז תגיד שהם לא מייצגים את כל הערבים.. זה לא נכון הם אחוז מאוד גבוה! 

דווקא אלו שאתה מגן עליהם, יענו "הערבים הטובים" הם אלו שלא מייצגים את הערבים.. 

אני בעד להעיף את כולם, כבר אמרתי..סתמישוו
פשוט בגלל שזה לא מציאותי להעיף..
(לא שלהרוג את כולם זה יהיה מציאותי .. כמו שזה נראה) אבל אי אפשר להרוג את כולם.

אלא אם כן יהיה פה החלטה של העם, של הדרג שמבין בזה.. והם יגיעו להחלטה שכל הערבים מסכנים אותנו, ונצא להרוג אותם בתור החלטה של עם.
אחלה, אני בעד..רייצ'ל=)

יופי! אז נראלי ש..ניצחתי!סתמישוו
סתם, סתם
חי בסרט.. רציתי לתת לך להגיע למסקנה שאני צודקתרייצ'ל=)

רק שתגיד את זה במילים שלך

משתקלידי..סתמישוו
גם אני בעדאחת מהעם הנבחר

מציאותי בריבוע!נער גבעות מצוי

המשיח יעיף, מקסימום! והמשיח מציאותי יותר מתמיד!!!

המשיח זה משו אחר..סתמישוו
אנחנו מקווים ומצפים למשיח שיגיע בכל יום שיבוא.. כל רגע!

וכשיגיע המשיח, אז נקשיב למה שהוא אומר..

אני דיברתי במצב כיום, שאין משיח
זה מצב מלחמה!!!נער גבעות מצוי

לרוב פוסקי הדור, מקובל שמצבנו היום הוא מצב מלחמה מתמדת מול הטרור! ובלחמה לא טורחים לבדוק מיהו צדיק ומיהו רשע!! ק"ו שחששות אלו באים על חשבון אחינו...

"יציר כפיו" כמה אתה סתמישווו חמוד.אקמול

אבו מאזן, אחמד טיבי, גדעון לוי, טלי פחימה, חנין זועבי, מרדכי ואנונו, אייכמן , מרואן ברגותי ... כולם "יצירי כפיו". 

גם  זבובים הם "יצירי כפיו".

המצאת לך רבנים נורא גדולים. אציג בפניך את הנביא מלאכי. 

מלאכי א' ג'  : הֲלוֹא אָח עֵשָׂו לְיַעֲקֹב נְאֻם ה' וָאֹהַב אֶת יַעֲקֹב. וְאֶת עֵשָׂו שָׂנֵאתִי 

תודה, תודה על המחמאה.. וסתמישוו זה עם 2 ו"וסתמישוו
עבר עריכה על ידי סתמישוו בתאריך ז' בתמוז תשע"ו 13:07
אני לא מבין במה אתה חולק עליי..

שמעת אותי אומר שאבו מאזן צדיק? אבו מאזן רשע!!
הבנת ממני שאבו מאזן הוא יציר כפיו של הקב"ה? אז כן, הוא יציר כפיו של הקב"ה.

וזה שאתה אומר שכתוב "ואת עשו שנאתי".. זה בדיוק מה שאני אומר.. לא לשנוא מהבחינה של "מעשה ידי טובעים בים" וכן לשנוא מהבחינה של משנאיך ה' אשנא"

חוץמזה, אתה מוזמן להעלות את הרמה קצת יותר מ-"המצאת לך רבנים"

ולגבי מה שאמרתי על הגרי תושב, אני פחות מסכים עם זה.. הבאתי את זה בתור אולי, את זה אני צריך לבדוק..
מעשה ידי טובעים בים - זה בני ישראל - בכלל לא קשור לאחריםאקמול

מה זאת אומרת "לא לשנוא מהבחינה של מעשה ידי טובעים בים".

בא נבדוק את הענין ברצינות.

כשבני ישראל עברו בים והיו שקועים בקרקעית הים (טובעים בים) הקב"ה ביקש מהמלאכים לא להגיד  את השירה הרגילה שמלאכי השרת אומרים בלילה ,  אבל כשבני ישראל יצאו מהים הקב"ה ביקש מהמלאכים להצטרף לשירת הים של בני ישראל , מה כל זה קשור לחובת השמחה על מות אויבינו הערבים ימח שמם כשנזכה לכך ? 

אמרתי את האמת שאתה המצאת רבנים גדולים שטועים ואומרים שערבים הם גרי תושב כי  הם כאילו מקיימים שבע מצוות בני נוח כולל איסור שפיכות דמים!

ואתה קורא לי להעלות את הרמה .

למה ? כי אני אומר שגם לרצוח יהודים זה שפיכות דמים ומי שרוצח יהודים ואומר שמצוה לרצוח יהודים הוא כן  עובר על שפיכות דמים  זה לא רמה בעיניך? . 

רמה בעיניך זה לאהוב את אלה שבעד לרצוח יהודים? 

שאלת אותי אם אני חושב שרמה בעיני זה לא לאהוב את מי שבעדסתמישוו
לרצוח יהודים?
מה??
ברור שלרצוח יהודים זה שפיכות דמים.
אתה פשוט לא מבין מה אמרתי.. ואתה סתם מקצין את זה, כאילו אני חושב שמצווה לרצוח יהודים, נוו.. באמת..
זה אפילו לא היה שווה ת'תגובה הזאת..
כנראה לא הבנת מה שאני כותב אז נא לא לכתוב על רמה.אקמול

גר תושב זה מי שקיבל על עצמו לשמור את שבע מצוות בני נוח בגלל שה' ציוה אותו  לשמור עליהם . 

בעיני הערבים בארץ (  ואל תספר לי על חריגים כי זה לא רלונטי לענייננו) להרוג יהודי זה מצוה . אז מי שאומר שיש גדולי רבנים שאומרים שהערבים הם גרים תושבים בעצם ממציא לו גדולי רבנים שאומרים שלהרוג יהודים זה לא חלק מאיסור שפיכות דמים. ( לא אמרתי שאתה חושב את דבר השיגעון הזה , אלא ש"גדולי הרבנים" שהמצאת הם שאומרים את זה) . 

אז בבקשה אם טעית. פשוט תחזור בך , תחזור מהטעות ותסגור עניין . 

בלי לנסות להוסיף דברים מיותרים כמו "זה אפילו לא היה שווה ת'תגובה הזאת".

הקוראים מביניפ שהתוספת הזו מיותרת ולא עושה רושם. אז כדאי לכתוב לענין. 

שלום .

אני לא מבין מה אתה רוצה..סתמישוו
מה הבעיה במה שכתבתי?
הקטע על היציר כפיו או על הגרי תושב?
שניהם טעויות והטעיותאקמול

הגר תושב טעות , כי גר תושב הוא מי שקיבל עליו את שבע מצוות בני נוח ( בפני בית דין יהודי כשר?)  וביניהן גם את איסור שפיכות דמים הכולל גם את איסור רציחת יהודים. ורוב מוחלט של הנוכרים העראי"ים (ער'ביי א'רץ י'שראל  רואים בשפיכת דם יהודים מצוה ). 

וגם "יציר כפיו" טעות.

כתוב "יוצא אור ובורא חושך עושה שלום ובורא רע" וגם אוהבי ה' שינאו רע" .

קהלת פרק ג : עֵת לֶאֱהֹב וְעֵת לִשְׂנֹא עֵת מִלְחָמָה וְעֵת שָׁלוֹם .

יש מבין  ?

פסדר.. זה כמו לשנוא דגים אבל יצירה של הקב"הרייצ'ל=)

אא..

רק שהאדם נברא בצלם אלוקים.. 

כןן לשנוא אותם כן!!! להרוג אותם כן!!!אאאניייי

שוב אני חוזרת עלזה אלף פעמיים.. וזה קצת מעצבן..

לשנוא כי:כתוב בתהלים:הלוא משנאיך ה' אשנא ...

הם שונאים אותנו?!! (אי אפשר להגיד שלא הרי כתוב בתורה: עשיו שונא ליעקב.)

שימי לב למה שאת אומרת..סתמישוו
כתוב משנאיך ה' אשנא.
אז צריך לשנוא את מי ששונא את ה', סבבה. כל הערבים שונאים את ה'?

זה שכתוב "הלכה עשיו שונא ליעקב" זה יפה.. צודקת.
הערבים הם בהכרח עשיו?
(וחוץ מזה, אם את רוצה עוד דיוק.. אז כתוב משנאיך ה' אשנא, מי ששונא את ה'.. ועשיו שונא את יעקב, ולא בהכרח את ה'.. אבל אולי זה התפלספות מוגזמת.. אולי גם לא)

ו... להרוג? לא הבנתי איך הגעת לזה!
אמרת שצריך לשנוא, עם זה אני עוד איכשהו מסכים בהנחה שכל הערבים שונאים את ה'.. אבל מאיפה הלהרוג הזה שאת אומרת?
אז איך לשנוא אותם? נשמע קצת מסובך...נער גבעות מצוי

ידוע פירוש חז"ל על ויהי בנסוע הארן...וינוסו משנאיך...אויביך.

וכי יש שונאים או אויבים לקב"ה?? אלא, כל האויב את ישראל כאויב לקב"ה, ואתה מדבר איתי על יציר כפיו?? אז מה?! ה' ברא גם יצה"ר ושטן!!

ובקשר לזה: נכון, זה באמת בעיה, המחבל, לפני שהוא רצח, הוא היה עוד ערבי שלא צריך להרוג.. 

על זה אמרו חז"ל הקם להורגך השכם להורגו! ואת זה אמרו על גנב, ק"ו למחבל...

ואין רב יהודי שסובר ככה, מהסיבה הפשוטה שהוא צריך לקבל עליו 7 מצוות בני נוח, גניבה רצח...

הקם להורגך השכם להורגו..סתמישוו
זה בהנחה שכולם באמת רוצים להרוג אותנו.
ברור שאם יש מישהו שרץ אלייך עם סכין, תהרוג אותו.
ברור שאם יש מישהו שמתכנן פיגוע, תהרוג אותו.
ברור שאם יש מישהו שהיה שותף איכשהו לפשע, תהרוג אותו.
ברור שאם יש מישהו שחבר באירגוני כמו חמאס, אש"ף וכו', תהרוג אותו.

ממש לא ברור שאם תראה ערבי סתם ברחוב, תהרוג אותו.

ולכן אני אומר, שוב פעם..
אף אחד לא יכול לקחת את החוק לידיים.
אם המדינה והצבא יחליטו שכל הערבים מסכנים אותנו (בתור כלל, לא בתור פרט) אז אין בעיה.. נהרוג אותם.

ולגבי הערבים כיום, אולי לא גרי תושב.. אולי מבחינת חנייה בקרקע, אני לא זוכר בדיוק..אני צריך ללמוד ת'נושא לעומק יותר.. גם ככה הסתייגתי ממנו הרבה

אני חוזר על אותם תגובות
הופה! תגובה לעניין.לא נולדתי
גם השורה האחרונה
אז מסתבר שיש מישהו שמסכים איתי.. חח ב"הסתמישוו
אז לא כל הפורום פנאטים!
אתה חייב לשפר את הטרמינולוגיה שלך...מאיר.

הכללות הגזמות קיצוניות מוגזמת לא משפרים את התחברות הקורא האינטלקטואל לטקסט שלך

מה? מה העניין?סתמישוו
אני בת, ואני כן עומדת בתנאי של הבנות לא נולדתי
זו לא קיצוניות!נער גבעות מצוי

כמעט כולם נגדנוחירות

גם אם הם לא בפועל עושים פיגועים הם בעד פיגועים ואני חושבת שפשוט אי אפשר שנחיה ביחד הם לא מוכנים לקבל את זה שהם הפסידו והמדינה שלנו 

ואני לא באמת יודעת אם זה קשור... אבל גם בכיבוש הארץ בזמן יהושע הציעו לשבעת העממים לברוח ואמרו שמי שישאר ימות וכשנכנסנו לארץ הרגנו אותם ואת אלה שלא הרגנו- זה היה טעות- הם גרמו לנו אח"כ לחטוא בע"ז ובגלל זה יצאנו לגלות..

חוצמיזה אנחנו בשעת מלחמהאאאניייי

ובשעת מלחמה כותם הרמב''ם שלא משנה מה קורה בזמן מלחמה צריך להרוג את אויבנו

חחחאאאניייי
  • חושף שינייםחושף שיניים זה הפורום הראשוןשאני משתתפת בו...
לאלו שעדיין מתלבטים ולא הספיק להםאדון שכל
המצווה הראשונה בפרשת מסעי היא "דבר אל בני ישראל ואמרת אליהם כי אתם עוברים את הירדן אל ארץ כנען והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם....... ואם לא תורישו את יושבי הארץ ... וצררו אתכם על הארץ אשר אתם יושבים בה..."  (במדבר ל, נ"א-נו) חושב אולי זה בלי קשר לזה שהם שונאים או לא שונאים.. ורק אחרי שאנחנו יוצאים חנונים ולא מעיפים אותם הם הופכים לצוררים .... 
יהודים הם חנונים בכל מקרה.. גם אם נעיף אותם וגם אם לא..סתמישוו
תראה כמה פרסי נובל יש ליהודים..
בגדול, אנחנו אמורים לשבת וללמוד חלק גדול מהיום..

חנונים, חנונים.. אבל העם הנבחר!
חנונים ורחמנים....נער גבעות מצוי

אבל במלחמות.... אכזריים!!

לא כאלה אכזריים.... בצוק איתן אז הערבים שנפצעו בעזהאחת מהעם הנבחר

הביאו אותם לטיפול בישראל....

וזה חיסרון, אפילו מחדל. הגלות נכנסה עד הסוף...נער גבעות מצוי

אני אישית חולמת שכל הערבים ימותו..קיפודה

אבל בגלל שזה לא מציאותי, עפתי מזה..

באלי שהם לא יהיו במדינה- כי זאת המדינה שלי. מדינה יהודית. לא מדינה עם כל מי שבאלה. לעם ישראל לא כולם יכולים פשוט לבוא..

דבר שני- יש ערבים טובים. הם מעטים ולא שומעים אותם, אבל הם קיימים.

אבלל--- אני בתור אני ( ) מעדיפה שאם כבר אז כבר לא חסר לי ב"ה אנשים טובים בחיים ומצידי שגם הם ימותו.

כי הערבים הם האויבים שלנועליזה אודיה
נכון.קיפודה

חרפון לא נורמלילודי ימני

מיקרופון- היום בשביל להפגיז בתי מחבלים או להרוג  צריך לוודע שאשתו המחבלת יוצאת מהבית או שלא נמחק האללאה וכבער ומות ליהוד של השכניםעצבניחושב 

בקרוב בנין עולם ונבנה המקדשגבעוניגבעוני

חחח אהבתי תהגדרהה שיא הנכון !!קיפודהאחרונה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך