אני ממש ישמח לתשובות לכל המבינות ואלו שזכו לתאומים

1. כבר יצאה לי הבטן. זה לא הריון ראשון אז היא יוצאת מוקדם אבל עכשיו ממש. ואני לא מהמספרות מחכה לחודש שלישי. אז ברוח המשאל של תחיה סיפרתן? ולמי? אמרתם שזה תאומים? אני למשל לא מספרת את מין העובר עד הלידה ולא מספרת עד שלוש חודשים ואז למשפחה ועונה כן למי ששואל וזהו. ובעלי ביקש שהפעם חוץ מלמשפחה שלא נספר שזה תאומים. כדי שהברכה תשרה עלינו. ואני מבינה ומכבדת אבל נראה לי קצת מצחיק לא? בטח רואים הבדל לא? או שזה בראש שלי?
2. איך עוברים את השלב הראשוני שהם נולדים עם ילדים בבית? אני רק חושבת על כמה זה קשה ילד אחד שנכנס ומפר איזון וכמה זמן לוקח להתאזן שוב כמשפחה איך עושים את זה עם שניים? והכוחות לטפל בשניים בו זמנית ועוד ילדים נראה לי כרגע כמו משימה בלתי אפשרית - אז אני מקווה שתרגיעו אותי פה. אני יודעת שהשם נותן כוחות להכל אבל בנתיים צריכה גם הרגעות כל שהן.
3. טוב אתן לא תאמינו אבל אני אדם שאוהב לחשוב קדימה ותכנן טוב אז אני כבר מסתכל על עגלות בנט. המלצות לעגלה קלה יחסית. זולה. יציבה. ועם כיסויים מלאים (אני לא מתכוונת לקנות אמבטיות ואני ילד באמצע החורף בעז"ה)
4. יש מקום טוב בנט שאפשר להיתעץ בכיף על תאומים שאתן ממליצות? לדוגמא ראיתי שיש בתפוז אם משהי מכירה
אני יודעת זה מוקדם. אין צורך להגיד לי. אבל אני אדם שהידע מרגיע אותי. וככול שאני יודעת ומתיעצת מרגישה יותר מכוונת למקום הנכון ולכן אני כותבת פה אז תודה מראש לכל העונות 😘
)