הי לכולם
מזמן רציתי לכתוב את הפוסט הזה ולא יצא לי.
לאור המצב בארץ (ב 200 השנים האחרונות) שבו בני השטן חודרים אל הישובים ואל הבתים כדאי לאמץ כלב.
למען השקיפות אציין שאני לא מאלף כלבים ואין לי שום קשר למכירת כלבים כאלה אחרים ואני גם לא מוכר אוכל לכלבים וכו'. אני עוד מעט בן 50 ורוב חיי גידלתי כלבים. מעולם לא אילפתי כלבים אבל חינכתי את כולם להיות כלבי משפחה נחמדים ונעימים לבני הבית ולאורחים הרצויים.
לא צריך כלב גדול אימתני ומפחיד ועדיף שהכלב יהיה בתוך הבית ולא בחצר. מספיק כלב קטן או בינוני. תפקיד הכלב הוא להעיר את האנשים שבבית כאשר מישהו לא מוכר מתקרב אל הבית/גינה. הכלב לא צריך להיות מסוגל לתקוף את המחבל. הוא רק צריך לנבוח כאשר המחבל מתקרב לבית ואו חודר פנימה. הנביחות האלה יתנו לבעלי הבית 30 - 40 שניות נוספות כדי להגיע לנשק ואו לברוח. לא צריך יותר מזה. אלו 30 שניות מצילות חיים.
אני יודע שהרבה אנשים לא אוהבים את הלכלוך שהכלב מביא (שערות וכו') אבל היתרונות, כולל ה '30 שניות' עולים על החסרונות, לדעתי. גם מי שממש לא אוהב כלבים יכול להסתכל על זה כעל 'פיקוח נפש'. היום, יותר מתמיד, כלב יכול להציל חיים.
אשמח לענות על שאלות ולהאיר הארות (כן, הארות ב 'א') לגבי נושא הכלבים למי שלא מכיר את הנושא ולמי שמתלבט.
מי ייתן והכלב יהיה רק כדי לשמח אותנו ושלא נעמוד למבחנים שכאלה.
. ביבי אפילו שילם לבית היהודי דאז בח"כ על חשבון הליכוד שהתמודד אצלו בגלל מצביעים שנרתעו מעוצמה יהודית.