כשהיה יציאת מצריים מתו מיוני יהודים- כל מי שלא האמין לגמרי בכל ליבו בזה שמשה הוא הגואל מצא את עצמו מת במכת חושך.
בלי לאיים על אף אחד ובלי להזמין את השבכ אלי הביתה- יכול להיות שזה ג מה שיקרה כשיבוא המשיח
כשהיה יציאת מצריים מתו מיוני יהודים- כל מי שלא האמין לגמרי בכל ליבו בזה שמשה הוא הגואל מצא את עצמו מת במכת חושך.
בלי לאיים על אף אחד ובלי להזמין את השבכ אלי הביתה- יכול להיות שזה ג מה שיקרה כשיבוא המשיח
סתמישוואבל מה שאתה אומר חמור יותר, אני לא מסכים איתו, ואולי אפילו מסכים איתך אבל לומר צד יפה של יהדות?
בוא ננסה להסתכל מלמעלה... יש יהדות יפה טובה מקבלת ומכילה שוני כזאת אותה אנחנו מראים לכל גוי שמגיע יהדות של נתינה לזולת ואהבת הגר ומתנות עניים מעיין הכיתה הייצוגית בבית הספר
לעומת זאת יש צד אפל של יהדות בשקט נאמר כי כלל לא בטוח שאותו אלהים נתן לנו זה צד מעצבן ומגעיל צד של אמונה במשיח צד של נקמנות צד אותו לא מראים, צד שהוא המב"ר של היהדות שאלמלא מקרא כתוב אי אפשר לאומרו
סלח לי היהדות באה בחדא מחתא, יכול להיות כי יש שוני מסוים בין ההשקפות אבל היהדות לא מכסה צדדים שבה או במילים למדניות יש כאן צווי דינים של יהדות ושניהם מתקיימים ביחד יהיה חוסר הוגנות להראות צד אחר ועוד יותר חוסר הוגנות לקרוא לצד אחד היהדות היפה ולצד השני לא לקרוא אבל להנגיד כלומר יהדות לא יפה
אני טועה?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים