)אבל אני מתנדבת בקייטנה של היישוב, והיה לי חשוב להגיד לכם כהורים כמה דברים שחשוב שתדעו.
אני לפחות רואה שהקשר בין הגננות להורים משתקף אל הקשר בין הגננות לילדים בגן.
כמובן שזה לא בכל המקרים, אבל באופן כללי ככה אני רואה את זה, אז תשתדלו לשמור על קשר טוב עם הגננות כי זה מאוד מאוד חשוב!
ישנם הורים שמאוד קשוחים הן עם הילדים שלהם והן עם הגננות או מאוד אובססיביים לגבי דבר מסוים- שזה גרוע.. (סתם לדוגמא- אבא שמתעקש שלא יחולק בגן קרטיבים בטענה שיש בהם חומרים מסרטנים, או אמא שמתעצבנת נורא שבטעות התבלבלנו בין היצירות והבאנו לבן שלה יצירה של ילד אחר וכ'ו..) -הגננות לא רואות את זה כל כך בעין יפה, ונראה לי עדיף להימנע ממקרים לא נעימים כאלו..
ישנו עוד מקרה שאני קצת מתפדחת לדבר עליו אבל זה קיים וחשוב להביא אותו לתודעה- הורים שאין להם כל כך הגיינה וקצת מזניחים את הילדים שלהם מבחינה חיצונית..
במה זה מתבטא? -סתם לדוגמא, ילדה עם כינים, ילדים שבאים לגן מלוכלכים/ בגדים מלוכלכים ומקומטים/ מדיפים ריח רע וכדומה..
חשוב מאוד להקפיד איתם על סדר ואירגון, אנחנו מתאמצים הרבה ללמד אותם את זה אבל יש ילדים שההורים לא משתפים פעולה ולכן זה די נתקע איתם..
ברור לי (!) שכל ההורים אוהבים מאוד מאוד את הילדים שלהם ורוצים בשבילם רק טוב, ולכן אם מקרה כזה או אחר קורה זה מחוסר ידיעה נטו, אחרת לא הייתי משתפת אתכם בזה כי אני קצת מתפדחת...