חשבתי על זה ואני מתלבט:
עדיף שאנשים יהיו קבורים בבית עם המסך או שיהיו תקועים איתו בחוץ?
מוזמנים לשתף מה שאתם חושבים ולהסביר..
יום נהדר
חשבתי על זה ואני מתלבט:
עדיף שאנשים יהיו קבורים בבית עם המסך או שיהיו תקועים איתו בחוץ?
מוזמנים לשתף מה שאתם חושבים ולהסביר..
יום נהדר
הרעיון פשוט ענק!
וזה שתי חברות ששיתפו פעולה,
משהו קטלנייי
פזורים ברחבי הגלובוס פוקימונים [לא מדויק אבל בקטנה]
ועל המשתמש להגיע למיקומם הפיזי על מנת לאוספם באמצעות הסמארטפון שברשותו [פחות או יותר]
ולכאורה זהו משחק המעודד הליכה בארץ ישראל
ועל כן גם אם ניתן לנצל הזמן טוב יותר בלעדיו הרי שהוא איננו בזבוז זמן מוחלט ובתור משחק לכאורה מבורך
נעמי!!!
בינתיים.וזה כל הזמן
ת'אמת זה לא נשמע לי הכי טוב. רק לפני כמה ימים נערה בת 17 נעלמה ולא חזרה לבית כי היא הלכה לחפש פוקימונים. אני לא חושבת שזה בדיוק לטייל בארץ ישראל הרי העיניים דבוקות במסך- המטרה היא למשחק...
השני אפילו מעודד אנשים לחיות בתוך דמיון שלא יעזור להם ולא יוביל אותם לשום הישג בחיים.
למשחקים צריך להיות גבולות של זמן,ומי שמשחק במשחק כמו זה מתמכר ומבזבז את כל זמנו עליו בצורה שלא נראתה לפני כן.
האמת שזה נראה מגוחך,המערב מעודד את הצדדים המוחצנים של הילדות כמו שקיעה במשחקים ובדמיונות גם אצל מבוגרים או מתבגרים שצריכים להיות יותר יציבים על הקרקע..
כולם רק אנשים משוגעים
בלי המסך , הוציאו אותו עם המסך.... אז מה עשינו בזה???
ונכנסים לתאונות על ימין ועל שמאל בגלל שהם כ"כ מרוכזים במסך
תרתי משמע.
כמו כל מציאות ווירטואלית
רק שזה מכניס מציאות כזו באטרף
אתם יודעים כמה אנשים נפצעו מזה?!?!
ברצינות!!
בנוסף אי אפשר להציע פתרון לא טוב לפתירת בעיה.. אני חושב שיש דברים טובים יותר להתעסק איתם,במיוחד לנוער דתי,לשקוע בדמיונות זו גם יכולה להיות סכנה גדולה.תלוי במידה של השקיעה בהם.
לפי מה שמשתמע מהתקשורת אנשים נכנסים לזה כמציאות שניה,לא מרוויחים ערך מוסף או מקדמים את עצמם אפילו במילימטר ולא עושים שום דבר מועיל אם על זה מתבזבז כל הזמן הפנוי ..
לא קראתי תתגובות אז סלחו אם אני חוזרת על דברים![]()
אני חשבתי בהתחלה שזה אחלה משחק מוציא מהבית.. הקיצרר
שמעתי ששני אנשים בארה"ב מתו ממנו!! משו הזווי
ישלו השפעות ממש לא טובות.. וגם ממש כן
תלוי לאיזה כיוון לוקחים אותו
זהה אדיר ככ!! משחק למטרה טובה.. לאנשים שיושבים כל היום בבית במסך שעות על גבי שעות.. זה גורם להם לצאת החוצה.. זה משחק ממכר בטירווף!! אבל מסוכן באותה רמה!! לא מומלץ להוריד

סחטיין עלייך, הייתי מת להוריד אבל הפלאפון שלי לא קולט את זה..
כל האנשים פה בערך יגידו שזה אידיוטי ומטומטם, אבל מי שעשה את ה40 מליארד דולר,
זה המתכנת שכתב את זה,
אז תעשו טובה לעצמכם ותתחילו להעריך. גם אם אתם לא בדיוק הכי מתחברים לזה
המוצר יכול להיות שלילי לחלוטין והיוצר מצליח,אפשר להקצין ולדבר על מסחר בלתי חוקי בנשק וכיוצא בזה..
היוצר (שאגב זו אינה פריצת דרך טכנולוגית,אלא השקעה מקצועית וכספית על פרויקט של אותה חברה) אולי יצר דבר חדשני,אבל יש לזה צדדים שליליים ואי אפשר להתעלם מהם על חשבון הרווח הכלכלי (שרלוונטי רק עבור החברה כמובן)..
כפי שבטח שמת לב הצעתי לחברי השירשור שאומרים שה אידיוטי להתחיל להעריך,
כי עובדה שזה תופס.
ואם כל העולם אוהב את זה אז זה לא אידיוטי.
יכול להיות שזה יגרום לך להיות אידיוט, או להיראות ככה.
אבל הפיתוח עצמו הוא לא אידיוטי בכלל
ולא רק מהצד התורני,אלא כי אף אחד לא תקף אותך ופשוט אין סיבה שתתרעם על סוגיות כאלו.
לא ראיתי שהתייחסת לנקודות האלו,יתכן שכתבת במהלך השרשור,אני לא קראתי,הגבתי על מה שכתבת בהודעה עצמה,וזה הכל..
ב.הפיתוח מהצד המקצועי הוא לא טיפשי,כמו רוב הדברים שהשקיעו עליהם ידע מקצועי ומאמץ,האמירה "המשחק טיפשי" וכו' מתייחסת לצד של השחקן ולבעיות שמשחק כזה גורם.אני לא חושב שמתכוונים לומר שהפיתוח התוכניתי הוא טיפשי,אלו דברים שונים לגמרי..
אתה כתבת שאני כתבתי את מה שאמרת רק במילים גבוהות ושזו "לא חכמה",ואני השבתי שאתה בכלל לא כתבת התייחסות לצדדים השליליים שנגרמים מן המשחק הזה ועל מה התקיפה ? (תעבור על ההודעה שלך,מה הבעיה כאן ?),לזה אתה הקורא "המילה האחרונה" ? .
אני לא יודע מה אתה רוצה אני לא מגיב קבוע בפורום ואני ככל הנראה לא בגילך,אם אתה מעוניין להראות שידך על העליונה שיבושם לך,אך תדע לך שזה פשוט לא ראוי מכל בחינה ערכית או תורנית.
אני לא מתכוון להגיב יותר,המילה האחרונה היא כולה שלך ,אך זה לא אומר ששוכנעתי מהטיעונים שתעלה,כל טוב לך
יום טוב!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים