אוף יש לי המון מה להגיד לך, רק שזה קצת לא שייך -לחפור למישהו באינטרנט בגלל שכתב כמה שורות על קושי שמציק לו. אבל נראה לי שאתה רק מחפש רוגע, תשובה לשאלה שאתה לא ממש מבין, סיבה להמשיך הלאה, ודרך לעשות זאת בשמחה.
אז אתה ראוי לקבל מכתב עידוד. אבל לא ממני, אני אישה, לכן יכולה רק לנסות לעזור לך להבין את הצד השני -של אשתך וזה הכל, בתקווה שיעזור לכם הלאה.
אז קודם כל -מזל טוב, ב"ה אתה נשוי, יש לך אישה. וילד בדרך -אור ואושר.
אתם נשואים -מצאת את החצי השני, היא שלך ואתה שלה, לשניכם אין אף אחד אחר בעולם. כן, -זה זה!
מה שכולם אומרים וכותבים שמגיע עם הנישואין, -זה הרגע לו ציפית כלכך הרבה שנים, ה-דבר, העניין, והערך הגדול.
אין יותר מה לחפש, לחשוב להתלבט ולצפות, עכשיו זה הזמן להשקיע!
בנישואין לא צריך לחכות להזדמנות או לסיבה כדי להשקיע במשהו, עלה לך רעיון -בצע!
אל תחכה ליום ההולדת/ ליום נישואין/ ליום החופשי/ שיהיה לך מצברוח... יש לך רעיון טוב -עכשיו!
כשתצטרך רעיון חדש- הוא יגיע/ תחפש.
אומרים שככל שמתחתנים בוגרים יותר ככה יותר קשה להתחבר לצד השני, אתה כבר שלם עם עצמך ויודע ומכיר את העולם מסביב, הרבה יותר קשה להכניס לשלמות הזו את החוסר שאשתך אמורה להשלים.
הרי מתחתנים בשביל משהו, מקווים שהחצי השני ימלא אותנו, יגדיל אותנו, ייתן לנו, יוציא מאתנו את הטוב, יגרום לנו להיפתח, כמו גם ידאג לנו ויטפח...
רק ששוכחים שלפני כן ידענו לדאוג היטב לעצמנו, ואנחנו עדיין בטוחים שרק אנחנו יודעים לעשות את זה היטב,
ואם אחרים רוצים לעשות משהו - הרי הם צריכים רק לראות כמה טוב אנחנו יודעים את זה... וכך גם הצד השני.
לפעמים כל מה שצריך זה פשוט לפנות מקום, שיהיה לאן להמשיך.
לתת מקום ואפשרות לאחרים להשקיע בנו, להשפיע עלינו, לקדם אותנו.
אתה הרי חיית חיים שלמים ומלאים עד עכשיו, בנית, השקעת, למדת, הבנת..
זה הזמן לפנות קצת, להוציא מעצמך, לשפוך את מה שצברת עד עכשיו, "לבזבז"-להשקיע -מעצמך.
תוציא- תיתן, תדבר, תשקיע, תרווח ותפתח את עצמך. תעשה מקום
ותן לה לתפוס אותו בעצמה- אל תכריח אותה להתאים את עצמה,
אל תקציב לה מקום מסוים ותצפה לראות אותה שם. אל תציב לה גבולות אצלך,
בלב, במעשים, בציפיות, תן לה לפרוץ בעצמה את הדרך, רק פנה לה מקום ותאפשר.
תן לה את המקום שלה -מה שהיא צריכה, כמה שהיא צריכה,
ותראה איך היא נכנסת פתאום בלי ששמת לב, תופסת מקום שלא ידעת שקיים, ממלאת אותך בצורה שלא חלמת.
הלוואי וכולנו נזכה! ![]()
.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם