אז כמה טיפים:
הבצק אם עושים אותו ביד בהתחלה נדבק ולאחר מכן נהיה קצת קשה ומציק.צריך ללוש אותו יסודי כדי שיהיה אחיד לחלוטין.אלא אם כן משתמשים במיקסר ואז נותנים לו לישה אחרונה ביד ..(להקצפה משתמשים במקציף ואז מחליפים לוו לישה כשכל החומרים בפנים) ממליצה להוסיף גם קצת יותר סודה לשתיה בשביל הבועות והקריספיות.אין לשים את ה"דבש" כשהדבלה קרה.יש לרדד את הבצק הכי הכי הכי דק שאפשר.ניתן להחליף את הסודה לשתיה באבקת אפיה שזה גם אחלה.לא זוכרת בדיוק מה הכמויות באבקת אפיה.חושבת חצי שקית.לא לוותר על התמצית וניל..עושה את הריח ..אחכ יש ריח בייצתי ולא נעים.וממליצה לשים גזר בטיגון.הבנתי שזה מונע מהשמן להשרף מהר..וניתן לצבוע את הדבלה בצבעי מאכל.לא ניסיתי עדיין.ואפשר ועדיף להשתמש במכונה לרידוד הבצק.מתכון מובטח. -4 שעות הכנה פלוס מינוס-
לא הצלחתי להעתיק את המתכון לצערי.תכתבו בגוגל "דבלה פסקל פרץ רובין" היא הוסיפה גם הדרכה בווידיאו
)
)

