בחופש הזה כל השעות מתהפכות סיוווט.
בחופש הזה כל השעות מתהפכות סיוווט.
ואת ראש על הכרית איפה שהיד,
או שבוהים סתם באיזה נקודה על התקר ,
או שתלכי לרוץ/תעשי משהו מעייף אחר
נשמע מחורטט אבל עד היום הצליח לי לא רע
אחת הסיבות שאני לא נירדמת היא שאני לא מפסיקה לזוז...
נער גבעות מצויבדוק ומנוסה
היצה"ר ידאג שתירדם מהר מאוד
קשה לפעמים.... מתגברים בעז"ה....
אגב, ריצה מפרכת או שחייה רצינית מעיפים למיטה!!
ואני אומר שזה אשכרה מועיל.
נער גבעות מצוישמים שירים....מנסים להיות ערים ואז עייפים ונרדמים....הגיוני שהבעיה זה כי חם ואז פשוט מפעילים מזגן....
עוצמים את העיניים וחושבים על הרבה דברים שזזים בחושך באיזה מקום....
אחד הדברים המשעממים והמרדימים, בדוק!!! 
מרוב ייאוש אפילו ניסיתי לעשות כמו ההוא מהסיפור שרצה לספור כבשים ולכן הוא שם להם גדר וכל אחת עברה בדרך אחרת.
צריך לדמיין גוש של אלפי כבשים ואתה מנסה לספור אותם, ומרוב שזה משעמם אתה מתייאש ונרדם...
יואוו קורה לי המוןןן.. מה שלי עוזר לא חייבת לעשות.. זה ללמוד הרב קוק/רבי נחמן מברסלב.. או פשוט לדבר עם חברה.. עוזר ממש! ואז אומרת קריאת שמע.. ונירדמת כמו תינוק
בהצלווח
ספר מעניין שכיף לקרוא, ואז מתעייפים ונרדמים.

אני ממליצה לבדוק למה את חושבת שאת לא מצליחה להירדם עכשיו בשונה מתקופת הלימודים.
יכולות להיות כמה סיבות..
אולי, כמו שאמרת, השעות מתבלבלות כי את הולכת לישון מאוחר וקמה מאוחר ואז קשה לישון שוב מוקדם (כמו ג'ט-לג). אם זה המקרה כדאי להשתדל לחזור לשעות הנורמליות שאת רגילה אליהן ולהקפיד על שעה קבועה של שינה, עד כמה שאפשר. זה יעזור לגוף להתרגל שוב לזמן של התעייפות וההירדמות תהיה לך קלה.
הרבה פעמים בתקופת הקיץ אנחנו ערים אבל גם כל העולם ואז האורות דולקים, הפלאפונים, המחשבים וכו' וזה מקשה על המוח לשחרר מלטונין שמביא לעייפות. לכן ממליצה כשעה לפני שאת רוצה לישון להתחיל לכבות אורות, פלאפונים, סמארטפונים, מוסיקה וכו', כך שהמוח מתחיל לקלוט שלילה והעייפות מגיעה באופן טבעי.
כמו שנאמר מעלי- נשימות, ריכוז פנימה, קריאת ספר יכולים לעזור מאוד כי הם ממרכזים, מרגיעים ומעייפים.
עם זאת, יכול להיות שזה יושב על משהו רגשי. אולי את מרגישה לחוצה? מפוחדת? המחשבות לא מוכנות לשתוק? אולי משהו מסעיר אותך? אם כן, כדאי לבדוק מה ולעבוד על זה. בנוסף, אני ממליצה לקחת משהו טבעי שיכול לעזור כמו רסקיו לילה (ספציפית, הוא עוזר עם עוררות יתר, סטרס, ומחשבות טורדניות) או תה טוב לפני השינה.
נסי לבדוק מה מציק לך או למה לדעתך זה השתנה ובטוח תוכלי למצוא פתרון. עם זאת, מסכימה עם מה שנאמר ךפני- לפעמים כשאנחנו מנסים להכריח את עצמנו לישון וחושבים רק על זה, נקבל את התוצאה ההפוכה. תהיי רגועה, תחשבי מחשבות טובות והגוף לאט לאט יבין את הרמז.
בהצלחה 
אם את לוקחת את הרסקיו לילה קחי אותו לפחות 4 טיפות 4 פעמים כל יום בחצי כוס מים. לא מיד לפני השינה. צריך לתת לזה זמן לעבוד.
קשור להיפר אקטיביות?
שאתם מוצאים תנוחה פשוט מעולה ושיא הנעימה, אתם עוצמים עיניים בשלווה ואז פתאום אתם קולטים...
ששכחתם לחשוב על איפה לתקוע את היד???
שאתם במיטה כבר כמעט ישנים ואמא קוראת לכם פתאום?????
שנרדמים...
ממסקנה: לכי לישון יותר מוקדם...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים