אהלן חבר'ה!!!!!!!!!מתה על חופש

אוקי שמעו, אני חולה על ללכת למקומות כאלה ציבוריים, עם חברות, ולפגוש אנשים...

מלא פעמים יוצא לי לראות איזה משהו ממש מתוק:

נהג שעוצר לא בתחנה בשביל מישהו שפיספס אותו, מישהו עוזר לזקנה לרדת מהאוטובוס, מוכר שעושה הנחה מטורפת וכל מיני מקרים מהממים כאלה...

פעם רצתי למשל לתחנת אוטובוס והתחנה היתה יחסית רחוקה והכביש היה ריק לגמרי, האוטובוס היה מסוגל ממש לדהור שם, אבל תאמינו או לא- פשוט קלטתי פתאום שהוא נוסע בקצב שלי, ככה נסע במקביל אלי עד שהגענו לתחנה... ולא תגידו הייתי מהירה, הייתה לי שמלה כזאת ארוכה רצח באותו יום...

אז בכל המקרים האלה, ויש עוד מלא, אני חוזרת הביתה וכל הזמן חושבת על האנשים המשגעים האלה, ומדברת עליהם כל הזמן...

חברות שלי מתחרפנות איך אני יכולה להתאהב בכל כ הרבה אנשים בו זמנית...

אז החלטתי לבדוק אם יש עוד מישהו/ מישהי שמרגישים כמוני...

זה באמת חשוב לי לדעת.

גם לכם זה קורה שמישהו עושה משהו מתוק ואתם פשוט רוצים ל א כ ו ל אותו???

למרות שאתם לא מכירים אותו? רק כי הוא עשה לכם או למישהו אחר טובה, או אפילו חייך אליכם, ולפעמים אפילו פשוט כשאתם שומעים איזה משפחה מורחבת כזאת יושבת וצוחקת וזה מחמם לכם את הלב?

אממ....ואו את ממש שמה לב לדברים הקטנים האלו....ואו...אחת מהעם הנבחר

אשרייך!!!מוציא לשון

בטח קורה לי מלא לא ברמה של לאכול אבל קורהשאג
זו גם אחת הסיבות שהפסקתי לסוע עם אוזניות-כדי לשים לב לדברים כאלה
זה קורה בעיקר בנסיעות...נער גבעות מצוי

אחד שנסע עוד 200 מ' בשבילי בגלל שחם בחוץ

נהג שחיכה לי אחרי רמזור.

בליל פורים אבא של חבר שלי עשה מרדף אחרי אוטובוס אחרון בשבילי, והלה עצר בתחנה הבאה בשבילי.

נהגים שמפנקים במזגן, בורקסים, שוקו.

וסתם, העניין הזה שאתה מדבר חופשי עם יהודים אחרים, זה מקשר אותי יותר ויותר....

וואו בארור גמלי!!יבנה המקדש!

איבדתי את הדרך למעיין ומישו בדק לי בוויז (אינלי סמארטפוןננה-בננה) וראה שיש לי מלא ללכת אז הוא הציע לקח אותי טרמפ עד שם

פספסתי תאוטובוס והנהג ראה שרצתי וחיכה לי בתחנה שאחרי

טרמפ אחד שלקח את חברות שלי עד לנחל ואז ראה שיש עוד בנות אז הצאדיק הזה הסיע אותנו ב3 נגלות עד הנחל ובסוף גילינו שהוא בכלל לא היה צריך לנחל הזה...!!

ילאדה שנתנה לי שקל להכנס לשירותים בתחנה מרכזית

כששכחתי רבקו יהודים צדיקים מתנדבים לשלם עליי או שגם הנהג מוותר ומעלה (עם חיוך!)

נהג ששואל מה שלומך(גם עם חיוך!)

וגם אנשים טובים שמחייכים אלייך ברחוב כאילו סתם כדי שיהיה לך יומטובחיוך גדול

דברים קטנים שפשוט עושים שמח בלב ורצון לעשות שמח בלב לעוד יהודים...

אין על עם ישראל!!חיבוק

אשריכם נשמות אהובות צאדיקים אחד אחד!

משתדלת להיות גם אחד מהאנשים האלה...יבנה המקדש!

לא לאכול.. אבל כן.. ולא מבינים אותיייקיפודה

וואי ממש~אורטל~

עם ישראל צדייק!!

מחמם תלב בטירופ!

יאא.. את נשמהא"י לעמ'י

יואו!! איזה מהממת!! ככ!! בדיוק כמוך

אשרייך ככ!! זכית בטובהזה ילדהא"י לעמ'י

כן בהחלט קורה.פוסעת
מוכר לגמריפשוט להיות

וואי איזה כיף לשמוע!!!!!!!!!!מתה על חופש

ריגשתם אותי, אנשים!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לדעת שיש כמוכם בעולם...!!!!נשיקה

אצלי איך שהוא זה תמיד קורה הפוך..מלק ישראל חי

קרה לי כבר כמה פעמים שדפקתי לו על הדלת שהיה מטר מהתחנה ותקוע בפקק ולא הסכים לעלות אותי..

שרצתי הוא עקף אותי וברח לי בתחנה.. ועודעצבני

ממיבנה המקדש!

זה לא מכליל תבנאדם! הוא יכול להיות אפילו אותו נהג שכשעלה עליו פעם נכה או עיוור הוא קם בעמצו לעזור לו לעלות לאוטובוס...

חוצמזה גם חוץ ממנו יש מלאמלאא יהודים טובים שרק משתדלים כל הזמן רק לעשות טוב!

ה"בעיה" בהם שהם כל כך צדיקים שהם "מסתפקים" במעשים "קטנים"חיוך גדול אז כדי לראות אותם צריך לפקוח עיניים טוב טוב ולהסתכל כולזמן מסביב!! כי כמו כל דבר אחר כמעט הדברים הפחות נחמדים אוהבים למשוך אליהם את האורות של הבמה... 

גם לך תדע מה הסיפור שלו? יכול להיות שבדיוק פיטרו אותו ממשרה מכובדת והוא נאלץ להיות נהג אוטובוס והוא מבואס מזה או הוא אשתו התעצבנה עליו בבוקר והוא הלך בלי להגיד שלום... אי אפשר לדעת!

אז בדיוק בגלל זה כל כך חשוב דווקא לחייך אליהם, לשאול אותם מה שלומם, כל האנשים השקופים או לאו דווקא!

כי זה יכול להיות מה שיקפיץ להם את היום!חושף שיניים

יחשוב עלזה..מלק ישראל חי

טוב, ברור שגם זה קורה לי לפעמים...מתה על חופש

אבל אז אני מנסה לשכנע את עצמי שתכלס אלה שכן עוצרים הם אלה שעושים את מה שלא אמורים לעשות, זה עולה להם קנס אם תופסים אותם!!!!!!!

פשוט יש את האנשים שעושים את מה שצריך לעשות ויש את אלה שפותחים את הלב ומכניסים אותך...

ברור שהם האנשים שיותר קל לחבב אותם!!!!!!!

אבל כמו שבכל כיתה יש את המופרע ויש את החנון, פה יש אנשים שעושים לפי החוק ויש את אלה שמתגמשים בשבילך...

אבל לשני סוגי האנשים יש לב זהב בטוח- אם למשל היית רץ לצדו ומנסה לאותת לו לעצור, ואז חס וחלילה משום מקום אופנוע מנסה לעקוף מהצד את האוטובוס ו....עולה עליך... אתה לא תספיק לקלוט שכואב לך בכלל לפני שהנהג+כל הנוסעים+ רוכב האופנוע+ כל הולכי הרגל באזור ירוצו אליך....

תחשוב על זה!!!!!!!!!!!

ברור שיעזרו.. כי נפצעתי... אבל זה בגלל שנוח להם(שלא יגידו שמלק ישראל חי

התעלמו..)

אבל אומנם סגרת את הדלתות, אתה לא זז! מה אכפת לך לפתוח את הדלת?? הוא לא יקבל על זה קנס ולא נעליים!!

זה כבר תלוי בצורת ההסתכלות שלךיבנה המקדש!

תנסה לראות את מה שקורה לך באור חיובי יותר, ללמד זכות על הבנאדם ותופתע לגלות שלחשוב טוב על מישו זה הרבה יותר כיף מאשר לכעוס עליו כל היוםאחרי זה! וזה גם לא שווה לך- אתה רק מפסיד מזה שאתה עצוב ועצבני...

אבל תזכור זאת העבודה שלך לבד בלבד ואפחד לא יעשה אתזה במקומך!!

באמת תנסה אחרת אפחד כאן לא יכול לעזור לך בזה...

טוב...מתה על חופש

אז לך להיות נהג!!!!!!!!מנפנף

הם ערבים... מה אתם רוצים..מלק ישראל חי

מי ערבים?יבנה המקדש!

הנהגים של האוטובוסים.. (בד"כ)מלק ישראל חי

נכון כשערבי עושה לך טובהמתה על חופש

אתה מתאפק לא לחשוב עליו כחמוד??...צוחק

למרות שתדע לך שבצפון הערבים פשוט חמודים, אתה בטח גר בירושלים וסביבותיה...

וכפרה ערבי תמיד ישאר ערבייבנה המקדש!

ואני מדברת גם על ערבים מהצפון (אותם יוצא לי לפגוש קצת יותר מהערבים בהר הבית)

גם פעם יצאה לי המחשבה הזו....נער גבעות מצוי

אמרתי לעצמי: וואלה! באמת אני רוצה שלום עם הערבים, וכו' וכו'...

עד הפיגוע הבא! ואז הבנתי: עם הערבים לעולם לא יהיה שלום!

הבנתי את צורת המחשבה הזאת עוד מהניק שלך;)מתה על חופש

גם הערבים שמפתים יהודיות להתחתן איתם נראים נחמדיםיבנה המקדש!

עד החתונה...

ואזז...המוםמת

קצת אחרי... לצערנונער גבעות מצוי

זה הקטע המפחיד של העסק...מתה על חופש

קראתי את הספר שבויות ואיך שגמרתי אותו נסעתי לירושלים, ואני הולכת לי ברחוב, רואה ערבי ומתאפקת לא לצרוח...

היו לי מזה פשוט סיוטים!!!!!!

זה לא חידוש....נער גבעות מצוי

זה ידוע הפרימיטיביות של הערבים.... הם לא שווים את זה..

ברור שלא!!יבנה המקדש!

אבל יש ערבים בלי מבטא שמתחזים ליהודים...עצבני

"הערבים בצפון" התכוונת לדרוזים?רוני123

לא. ערבים-ערביםיבנה המקדש!אחרונה

עם יופי של אופי של ערבים.

אני עולה על אוטובוס של חברה ערבית בדרך לאולפנה ויותר מפעם אחת צרחו עליי וקיללו אותי בערבית או שלא, ופעם אחת למרות שלחצתי על סטופ הנהג טס קדימה ולא עצר והוריד אותי רק באמצע יפיע שזאת עיר ערבית ליד

ממש לא כל הנהגיםיבנה המקדש!

יש מלא נהגים יהודים...

אני ספציפית נוסעת לאולפנה באוטובוס ערבי שכל הנהגים וגם רוב הנוסעים ערבים אז לגביהם אני לגמרי איתך (הם גם נותנים את כל הסיבות למה להתייחס אליהם ככה! אחד מהם לא עצר בתחנה שלי והוריד אותי באמצע יפיע...) אבל נגיד באגד וכזה אתה לא יכול לדעת אז אי אפשר לדון אותם ישר לכף חובה

לחברות שלי קרה בדיוק ההפךאיקס

הם נתקעו באיזה מסלול ליד טבריה בלי מים והתיבשו ולא היה להם בקושי כסף וסוללה אז הם תקשרו לפווול נהגי מונית יהודים וממש התחננו ובכו להם שיקפיצו אותם לתחנת דלק קרובה לקנות מים והם ישלמו אחכ  אבל אף אחד לא שם עליהן ואז המונית הראשונה שהייתה של ערבים שהם התקשרו אליו ישר הגיע והביא להן מים קרים ואוכל ולא הסכים לקחת שקל הוא היה ממש חמוד!!

עכשיו בגלל שהוא ערבימתה על חופש

אף אחד לא יגיד איזה חמוד, כי לוקחים בחשבון את האפשרות שהוא ראה בנות יהודיות והחליט לקחת אותם...

אוף זה פשוט לא נורמלי המציאות הזאת...

יש ערבים ממש נחמדים..א"י לעמ'י

יש ערבים שיבואו ויעזרו לך..(קרה לי)

אי אפשר להכליל את כולם.

ברור שלאיבנה המקדש!

יש גם יהודים שרוצחים ועושים מעשים לא הכי טובים בעולם ויש ערבים שהם באמת נחמדים ואפילו ב לי כוונות רעות. אבל שימי לב שיש הבדל אחד פשוט.

ההבדל הוא, שאם את מסתכלת בזום-אאוט, על ה-א-ו-מ-ה הערבית בכללה, המטרה שלה זה לחסל כל יהודי באשר הוא. ואם את מסתכלת על האומה היהודית בכללה, רוב היהודים מטבעם ירוצו לעזור במה שצריך. 

ותחשבי על סיטואציה (שקרתה באמת): יהודי תמים נכנס בטעות לרמאללה. מה יקרה? 

ערבי בהר הבית שצועק מוות ליהודים ואללה הוא אכבר וזורק בקבוקי תבערה על חיילים, מה יקרה לו?

ערבים זה בני אדם.. אבל בגלל שהם חיו במקומות שבהם משקרים..מלק ישראל חי

אז הם גם שקרנים.. כך זה.. אבל הם בכל זאת בני אדם למי שתהה..

בטח, אין על עם ישראל!חלילית אלט

יש לי שני סיפורים מהשבוע האחרון.

נסעתי למירון עם חברנה שלי ופתאום תקפה אותי צרבת איומה, ובנוסף כמעט נגמרו לנו המים. הסתובבנו סביב עצמנו ולא ידענו מה לעשות, כאב לי בטירוף. פתאום מישהי צעקה לנו מהבית שלה "בנות אתן צריכות עזרה?" והיא העלתה אותנו לבית ונתנה לנו מים ואפילו חיפשה טמס בכל הבית בשביל הצרבת... 

פעם נוספת הייתי צריכה להיות באיזה מקום שלא הכרתי והייתי חייבת דחוף שירותים. לא ידעתי איפה למצוא, וזה לא היה מקום עם מסעדות, אז נכנסתי למאפיה ועוד לפני שאמרתי אפילו מילה המוכר קלט שאני לא באמת צריכה לקנות משהו (כי לא לקחתי שום דבר) ושאל אם אני צריכה לשרותים ופשוט נתן לי מפתח. מה שהכי הדהים אותי זה שהוא היה בחור חסידי מסוג האנשים שנראה שאף פעם לא מדברים עם בנות ולא מסתכלים עליהן בכלל, והוא פנה אלי לעזור לי. חמוד!!!

אה, ועוד משהוחלילית אלט

הייתי במרכזית רק עם רב קו ומישהי נתנה לי שקל לשרותים...

ועוד פעם נתקעתי באוטובוס בלי כסף לשלם ומישהי שילמה עלי (15 שקל!) ולא הסכימה לומר לי מי היא כדי שאחזיר לה..

החלקתי בגשם ונפצעתי ומישהי לקחה אותי למכללה שלה וחבשה אותי- סתם מישהי מהרחוב שראתה אותי נופלת.. פדיחה:/

ובטח אם אני אחשוב אני אמצא עוד מלא כאלה סיפורים קטנים-גדולים

וואו.... פעם נתתי לשתי בנות 100 ש"חמתה על חופש

כי הן היו במרכזית חסרות כסף והיו צריכות לנסוע לבני ברק אז זה השטר הכי גדול שהיה לי...

נתתי להן ת'מספר שיחזירו לי ת'כסף מתישהו אבל הן לא התקשרו עד עצם היום הזהעצוב...

דווקא מהן צריך לצפות, חבל, חילול ה'...נער גבעות מצוי

סליחה?!חלילית אלט
למה שחרדיות לא יחזירו?
לא יודעת, גמאני חשבתי כך כשנתתי להן 100 ש"חמתה על חופש

תראיחלילית אלט
אולי הן לא בסדר. בכל מקרה אנחנו צריכים לדון כל אדם לכף זכות.
ואי אפשר להכליל את החברה החרדית ככה בגלל כמה בנות.
אני אמנם לא חרדית אבל מכירה המון חרדים וגם גדלתי בבית ספר חרדי, ואני יכולה לומר לך שבכל מגזר יש אנשים כאלה ואנשים כאלה, יש צדיקים ויש פחות, וזה לא קשור למגזר.
נכון, הן היו חרדיות ממסגרת של נוער מתדרדר כזה...מתה על חופש

בלי קשר למראה,יאירוש

הרבה פעמים האנשים האלה מתחזים

אהה...חלילית אלט
טוב מצטערת
מהזה משנה מה אתה? כל בןאדם יכול לטעות.הכל מאת ה'
חחחח את מזכירה לי את עצמי בטירוף.טיפוס שמח כזהרחלולו
אמ כן קורה הרבה.אני מתלהבת מאנשים מהר.עד שאנשים מנסים להנחית אותי מההתלהבות..כן .גם אני מהאלה שמעריכים ותופסים מאנשים.(וכן לפעמים צריך להזהר עם זה כדי לא ללכת עיוורים אחרי אנשים שהם לא בדיוק הכתובת) בכל אופן אני ממש מתלהבת ברמות מאנשי חסד ..ברמה אחרת..עפה עליהם.חחח.אממ קרו לי מלא מקרים שראיתי אנשים מדהימים..פשוט זוכרת במעומעם..קרו מקרים עם המשפחה הקרובה שלי שמהם אני מאוד תופסת בקטעים האלה אבל זה נראה לי אישי קצת ..אע"פ שזה הם ולא אני.
יאוווו.... אין אני פשוט מתה עליכם!!!!מתה על חופש

באלי לעשות מפגש פורומי אבל אנשים (וגם אני תכלס) מעדיפים את האנונימיות...

אבל רחלולו, תגידי, גם לך כולם אומרים שאת פלרטטנית וצריכה להפסיק עם ההתנהגות התמימה והילדותית לפני שמישהו אחד יהיה חמוד מדי???...

זה פשוט מחרפןןן אותי....

למרות שתכלס גם את אמא שלי זה מחרפן, היא לא יודעת איזה אנשים אני אפגוש כשאצא מהבית....

ואני כל היום מחוץ לבית (חוץ מהשבוע המשעמם הספציפי הזה...מטורלל)

וואלה לא.רחלולו
אני מאוד צחוקים אבל מאוד עם גבולותרחלולו
ואנשים יודעים את זה טוב מאוד.אני גם תופסת מרחק כשמשהו לא נראה לי לעניין..
אה... אני תופסת מרחק בסוף השיחהמתה על חופש

חבל מאוד...שמרי על עצמך.רחלולו
תודה... משתדלת בעז"המתה על חופש

תקשיבירחלולו
זה תלוי עד כמה את צחוקים עם אנשים.אם את צוחקת בקולי קולות -זה לא נראה טוב ולא מתפרש טוב ובאמת נראה כמו פלרטטנית כשאת באמת לא מתכוונת לזה.זה באמת תלוי .יש גבולות שזה דבר באמת חשוב..זה גם תלוי עם מי את צוחקת.אם זה בגיל שלך ואנשים שאת מכירה?סבבה..אנשים בוגרים יותר תתרחקי..בנות זה סבבה לגמרי..רק שלא יחשבו שאת מעופפת..יצא לי ללוות כלה..ככ צחקתי באותו יום ששאר המלוות חשבו שאני על סמים..שזה מצחיק כי אני לא כזאת בכלל שח"ו אתקרב לדברים כאלה..אבל אני פשוט בן אדם שצוחק המון וככ בן אדם מעופף
עלית עלי.... יש לי צחוק מפורסם בקולניותו...מתה על חופש

חחחחח אין ספק שאת הורסת מצחוק.רחלולו
את ממש נשמעת כאילו את מכירה אותי... תכלס זה לא בלתי אפשרימתה על חופש

חחחחח לא נראה לי..אני דיי חדשה פהרחלולו
אחת פה בפורום הזה זיהתה אותי..
אוי פדיחה... גמאני חדשה ושורצת פה מהשיעמוםמתה על חופש

חחח לחלוטין מהשיעמום.אבל אני מתכוונת לפרוש מפה בקרוברחלולו
בהחלט! עם ישראל היקר שלנוחייה בספר

כל אדםאנו_נימי (G+)

יש אמרה כזו מפורסמת.

תמיד אנחנו הולכים ברחוב ו'מתאהבים באנשים' אבל לא מוסוגלים להגיד להם את זה רק תחשבו כמה אנשים התאהבו בכם..

ווואו... אני מסמיקהמתה על חופש

אהבתי את זה מאד מאדפוסעת
אהבת מאד מאד שאנשים אוהבים אותך...מתה על חופש

חחח גםפוסעת
חחחח כעגפן

יאו ממש נשמה טהורההאוהבת את ה'!!

אנשים טוביםאוהבת את ה'!!

יאו ממש נשמה טהורה!!

האמת שזה קורה לי הרבה..זה מדהים כלכך..

אשריינו שאת בעמינו

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך