שרשור טעויות שבגללם נכשלתם בטסטאנונימי (פותח)

מי שיכול אני ממש אשמח כי באמת הכי טוב ללמוד מטעויות..

אז מי שנגש לטסט ולא עבר אז שיגיד על מה הכשילו אותו

ואם יש לו איזה המלצה בנושאחיוך

תודה ובהצלחה לכולם!!

אמ.. אז ככה:אנונימי (פותח)

נכשלתי על אי מתן זכות קדימה והשתלבות בתנועה ואי ציות לתמרורים..

אני בטסט לא הרגשתי שאני לא מצייתת לתמרורים אז אין לי מושג למה הוא החליט אתזהאפאטי

קיצור המלצה:

כל פעם שמתקרבים לצומת לא מרומזר להסתכל על כל התמרורים שיש שם

גם על התמרורים של הנתיבים האחרים.

אבל לעשות אתזה לפני שממש מגיעים כבר כמה מטרים לפני!

בהצלחה!

אמממanonimii

טסט ראשון : נכשלתי על חנייה בעלייה לא הצלחתי לשלוט על הגז כי זה שונה מחנייה רגילה צריך טיפה ללחוץ על הגז וגם עליתי טיפה על המדרכה אין לי מושג מאיפה הוא ראה את זה

טסט שני : יצאתי מתחנת דלק לכביש מהיר עם נתיב האצה היה רוכב אופניים ובמקום לנסוע לאט יותר ולעבור אותו ואז להאיץ ולהשתלב בתנועה עשיתי הפוך וקיבלתי ברקס

טסט שלישי : מעבר נתיבים  בעומס תנועה לא אותתי פעמיים וגם לא הצלחתי להשתלב ופלוס החנייה שלא הייתה טובה

טסט רביעי : פנייה שמאלה לא ראיתי עם בא רכב מימין ברקס נכשלתי

טסט חמישי יצאתי מתחנת דלק שוב ובמקום להמשיך עם הנתיב השתלבות בטעות אותתי שלא צריך והוא חשב שאני באה להשתלב וקיבלתי ברקס וגם פנייה שמאלה עברתי את קו העצירה זה היה  טסט סיוט אפאטי כמעט נשברתי אחריו

טסט שישי : שוב צומת גדולה פנייה שמאלה כמה שלא הסתכלתי פספסתי את הרכב ממול וקיבלתי ברקס

טסט שביעי : היה מושלללללללללללם  ועברתי חושף שיניים

יש לי רשיון שנה ושבעה חודשים חושף שיניים

אז לא להתייאש גם אם לא מצליחים זה בסוף מגיע בהצלחה לכולם

גם אני עברתי טסט שביעי… .גאולת ישראל
יש משהו בשביעי שהוא נהדר כזה… .
והייתי מתרגשת ונלחצת כל פעם מחדש כך שנכשלתי… .
איך אפשר לשרוד 7 טסטים??אנונימי (פותח)אחרונה

נכשלתי שניים בינתיים.. בעז"ה את הבא אני יעבוראנונימי (3)

טסט ראשון: נגיעה בהגה, התקרבתי מידי לימין ברחוב צר כשהגיע רכב ממול

טסט שני: ברקס על אי מתן זכות קדימה.. התלבטתי אם יש לי מספיק זמן לפנות שמאלה לפני שיגיע הרכב שמימין וזה היה גבולי, אז הטסטר שם ברקס..  היום עשיתי שיעור וגם היה לי משהו גבולי ווהמורה שלי אמר לי- ברגע שיש לך ספק עדיף שתחכי..

מה שקרה לך בטסט השניאנונימי (פותח)

היה לי כזה מקרה ועצרתי אבל הטסטר אמר לי לנסוע ולא לחכות..

אבל ניראלי זה היה כי כבר נמאס לו והוא רצה לגמור את הטסטחושב

נכשלתי בטסט הראשון על מהירות מופרזת,אנונימי (4)
נסיון לעקוף משאית ואח"כ אוטובוס בלי בדיקה מספקת.., התקשות לעצור בקו עצירה...
בטסט השני עברתי אבל עדיין היתה טעות קטנה שלא השתלבתי לגמרי טוב בכביש מהיר וגרמתי לזה שחתכתי אותו לעקוף אותי משמאל.
עוד משואנונימי (פותח)

הכשילו אותי על בעיות בהעברת ההילוכים ונהיגה איטית מידי לפי טעמו בכל מני מקומות..

והיה איזה עוד משו אבל לא זוכרת..

אני כנראה היחידה שנכשלה ככהאורה2x
הטסטר לחץ לי על הגז!
לא עוצרים בירוק מהבהב אם קרובים מדי לצומת ויש מאחוריך מכוניות..

"שים גז אתה מפסיד אותוווו..."
מי אמר למי ובאיזה הקשר?

בהצלחה!
בטסט לא קרה לי אבל בשיעור אחד זה קרהanonimii

והמורה לחץ לי על הגז סעי ירוק מהבהב זה ירוק לכל דבר בתנאי שאת קרובה לצומת

בקשר לשאלהזרטוסתרא

נראה לי שאדיר מילר באיזשהו סטנדאפ על הבדלים בין הארץ לחול

אורה2x
עבר עריכה על ידי אן_שרלי בתאריך כ"ח בתמוז תשע"ו 00:18

סליחה על הפרסומת.. זה ערוץ 7 התלבשו לי על הסרטון..

חחח מפתיעמחודשת.

אז ככהmp3
זכות קדימה לרכב מימין-זה היה בצומת לא ברורה.אז אם יש אצלכם משהו כזה תבקש מהמורה לתרגל שם.
לא שמרתי על הנתיב שלי בכביש ראשי- זה היה אחרי שא נתתי זכות קדימה וידעתי שהלך הטסט אז לא הייתי מרוכזת כמה שניות.מסקנה:לא משנה אם טעית לא להתבאס אלא להמשיך כרגיל.
בטסט שעברתי בו כבה לי הרכב בזינוק בעליה אבל הטסט היה מושלם וגם הטסטר היה במצב רוח טוב אז הוא לא החשיב את זה והעביר אותי.

מה שאני הייתי עןשה-אחרי על שיעור הייתי עושה עם המורה סוג של סיכום אלו טעויות היו והיתי כותבת לי אותם בפלפון וככה הייתי רואה מה צריך תיקון ושיפור.
אגב המורה שלי קלט שאחרי 30 דקות אני מאבדת ריכוז ומתחילה לעשות שטויות על הכביש אז לפני טסט לא עשיתי שיעור אלא נהגתי 5 דקות וזהו.למרות שעכשיו אני יכולה לנהוג גם שעה פלוס.
רכב חתך אותי..בלדרית
זה לא היה באשמתי, אבל הטסטר בלם אותי תוך כדי שאני בעצמי לחצתי ברקס. זה היה בצומת כשהאור התחלף לירוק, הרכב מימיני היה חסר סבלנות לחכות שהנתיב שלו יתפנה.
כמעט הכשילו אותיכוחות שמימיים
עבר עריכה על ידי כוחות שמימיים בתאריך כ"ז בתמוז תשע"ו 18:15
על זה שאחרי חנייה מסובכת ברוורס בירידה (ללמעלה)
בסד הצלחתי ואז הוא אמר לי מצויין ,סעי
אז נסעתי...הבעיה שנסעתי על ניוטרל בירידה...ואז הוא העביר את ההילוך ואמר לי חמודה את על ניוטרל
(אחכ המורה אמר לי על זה שאין לי סיכוי לעבור )

המשכתי בנסיעה כרגיל ולא התייחסתי למה שהיה אחכ עוד היו דברים מסובכים שבס"ד הצליחו

מאוחר יותר המורה התקשר אליי אחכ ובישר לי שבצער רב הוא מודיע לי ש ---- ----- ---- ---- והוא מצטער שזה ככה -------- אבל ש ------- -------

עברתי.
(לקח לי כמה דקות ארוכות לקלוט ולהאמין שהשכל שלי צודק)

אז הכל מאת השם ,הכל מאת השם ! בעזרת השם לשים צדקה לפני ולבקש ברכה מצדיק ומחברים שיתפללו ולהגיד תהילים שקשורים למציאת חן (פרק ח) ולידיים ולרגליים , ולעשות לפני בקשה מהשם ....
בהצלחה רבה ולא להתבלבל ! !

את/ה יודע/ת לנהוג ! הטסטר הוא אורח שלך ...את/ה סהכ צריך/ה להסיע אותו ולהתייחס בסלחנות כלפיו.
(כן אני יודעת כמה זה מפחיד אבל זה עוזר להתעסק במחשבה כזאת)
נכשלתי בשני טסטיםהנסיך הקטן.

בראשון זה היה בגלל שהיה רמזור ירוק והייתי די רחוקה, והייתה מלפני משאית אבל היא גם הייתה די רחוקה אז ממש התלבטתי אם לעבור להילוך שני והחלטתי שלא, ואז הירוק הבהב ואני הטסטר בלמנו ביחד.

בשני הטסטר לא הפסיק לקשקש בשכל וכל הזמן דיבר, ומרוב שהייתי בלחץ שהוא יגיד לי לאן ליסוע ואני לא אשים לב, הייתי כל כך מרוכזת במה שהוא אומר שכמעט דרסתי מישהי. הוא דפק לי בלימה..

בשלישי כבר ב'ה עברתי.

בהצלחה

ברקס מהגיהנום "תגיד לי אתה לא רואה הילדה במעבר חציה?"אנונימי (5)

the teacher and tester may make KOMBINAdaveross

In the USA  you do not need to take a driving teacher you can drive on your father car!

you DO NOT NEED A SECOND BRAKE!!!

my son was passing here in long island FIRST TIME but in ISRAEL he fail the road test 5 times

ARE THE DRIVERS OF THE USA LESS GOOD THAN ISRAEL or may be the driving teacher is giving kick back to the tester????

daveross100@gmail.com

he need to pay for his privet jet...(:אנונימי (5)

5 times icecreem

חשוב האם נהגי ניו יורק פחות טובים =העושק והסוד הגדולdaveross

הידעת , בניו יורק לא צריך מורה לנהיגה! לא צריך בלם נוסף לרכב !

אתה יכול לנהוג עם חבר על הרכב שלו , ולגשת עם הרכב שלו לטסט עם הביטוח הרגיל

של הרכב!

הבן שלי עבר בלונג אילנד טסט פעם ראשונה , והוכשל בארץ אחר כך 5 פעמים!

האים יתכן שמורה הנהיגה עושה קומבינה עם הטסטר???

וסיפור אישי הוכשלתי בארץ 4 פעמים ואז בפעם הרביעית הודעתי למורה שאני מפסיק 

לקחת שיעורים, הוא ניגש לדבר עם הטסטר וקיבלתי רישיון, "בתנאי שאקח שיעורים

כאשר אקנה רכב" חברה גוזלים ועושקים אתכם היגיע הזמן להפגנות לפני הכנסת! 

שחיילים יסרבו להתגייס , האם נהגי ניו יורק פחות טובים ללא העושק?

אגב שר התחבורה ומשרד מבקר המדינה לא הגיבו לאימייל שלי

daveross100@gmail.com

בטסט הראשון,אנונימיתית

הטסטרית בלמה אותי כי היה לי תמרור עצור ולא עצרתי עצירה מלאה וגם נגעה לי בהגה כי לא נזהרתי ממכוניות חונות.

בטסט השני, הייתי בלחץ מטורף כך שהרגליים רעדו לי ובחלק מהפעמים לא הצלחתי להעביר הילוכים כמו שצריך כך שהטסטר העביר לי אותם והכשיל אותי על זה.

בטסט השלישי, נכשלתי על נהיגה במהירות מופרזת (נסעתי על 56 קמ"ש בכביש שמותר לנסוע בו עד 50 קמ"ש).

בטסט הרביעי, באתי לנסוע בנתיב תחבורה ציבורית והטסטרית נגעה לי בהגה והעבירה אותי לנתיב הרגיל. חוץ מזה הכל היה מושלם! 

כשדיברתי עם המורה שלי על זה, הוא אמר לי שהטסטרית הייתה צריכה להעביר אותי כי זה אחד הטעויות שצריך להעביר עליהם כי לא הייתי מסוכנת. 

בטסט החמישי, היו לי שני טסטרים, אחד ותיק והשני מתלמד, והטסטר הותיק רצה להראות לטסטר המתלמד איך מתנהלים עם תלמידים בטסט ולכן הוא כל הזמן העיר לי ולתלמידה השנייה כך שמאוד נלחצתי מזה.

בנוסף, הטסטר העיר לי שלא אותתי בפנייה ימינה ולא הסתכלתי שמאלה למרות שלא היה אמור לבוא משם רכב.

וגם על זה שהפניות שלי ימינה מאוד רחבות (מסתבר שזה בגלל שאני מסובבת את ההגה מאוחר מידי). 

מקווה מאוד לעבור בטסט הבא.

שלי:ניל"ס

בטסט הראשון הטסטרית הזיזה לי את ההגה כי כמעט נכנסתי במישהי שבדיוק פתחה את הדלת לכביש (לרווחה!)

היו עוד דברים אבל לכו אתם לפענח את הכתב של הטסטרים כדי להבין (בטח הם כותבים את זה תוך כדי נהיגה)

בטסט השני מישהי כמעט נכנסה בי ולא בלמתי בזמן אז הבוחן בלם (זה מעצבן כי זו לא הייתה אשמתי לגמרי! עצרתי כשראיתי אותה מתחילה לצאת מחנייה, והיא עצרה גם כי זו הזכות שלי, אז המשכתי ורק אז התברר שהיא לא באמת עצרה בשבילי, ועשתה פרסה לתוך הרכב שלנו...). אני מבינה שגם אם זו לא אשמתי צריך להכשיל, כי אי אפשר שיהיה נהג כזה על הכביש, אבל זה עדיין מעצבן...

בטסט השלישי היו בעיקר פעמים שלא נכנסתי מספיק מהר לכיכר, וכמעט דרסתי חתולה (הוא אמר לי לחנות אז נסעתי קדימה כדי לחנות אחורה, אבל הוא התכוון שאחנה ישר ולא אדרוס את החתולה) ובסוף לא האמנתי שעברתי. זה היה לפני שנה ויוםחיוך גדול (אני יודעת לפי זה שילדתי את הבן המתוק שלי בדיוק שבועיים ויום אחר כךאוהב)

תובנות מהנהיגה:

** לפעמים היסוס הוא דווקא יותר מסוכן, תזמון מדויק הוא חשוב, ובטחון עצמי. אבל אם כבר היססת בד"כ עדיף שתתן זכות קדימה וזהו. (למשל בהשתלבות נתיבים, צומת)

** בכביש- כבדהו וחשדהו! סמוך על הנהגים האחרים שהם יודעים לנהוג, אבל אל תסמוך עליהם שהם יעשו את מה שאתה מצפה מהם.

אז ככהההמחודשת.

טסט ראשון+ שני

הייתי בלחץ שהיה אפשר לכתוב ספרים על הטעיות שעשיתי.

טסט שלישי

הטסטר עוד לא נכנס לרכב ואני שומעת את המורת נהיגה שלי אומרת לו- אתה אף פעם אתה לא מעביר את התלמידות שלי.. 

עוד לא עבר 2 דקות מתחילת הטסט והטסטר בלם אותי- לא ראיתי שיש רמזור באותו מקום (למרות שהסתכלתי וראיתי שאין מכוניות)..

אח"כ בעיות במעבר בין הנתיבים.

טסט רביעי

היה לי טסטר רגוע

הסתכלתי בשעון ואני אומרת לעצמי עברו 5 דקות והוא לא אמר כלום!!! כל רמזור שעצרתי אני בטוחה ששמעו את הדופק שלי למרחוק..

הפעם היחידה שהוא העיר לי זה ששכחתי פעם אחת לאותת..

וזהווו.

אחרי חצי שעה- שעה כבר הודיעו לי שעברתי!!

איזה אושרררררר

נדבק לי החיוך לכמה ימים

לגבי המלצות- לא מזמן כתבתי פה כמה טיפים

תסתכלי בשרשור הזה

טיפים איך לעבור את הטסט - לימוד נהיגה

אגב לגבי חניה

לא צריך להילחץ מזה- פעם קראתי שהם לא מכשילים אם לא חנית מדויק, הרעיון זה לראות איך אתה מסתדר עם ההיגוי.

שיהיה המון המון בהצלחה!

אז ככה: סיפורי הטסטיםאנונימי (6)

טסט ראשון- כמעט ברחבת הטסטים, כןכן ממש שנייה לפני הסוף (והיה עד אז מושלם), בלמו אותי כי עברתי נתיב בצורה מסוכנת.

טסט שני- השתלבות מסוכנת בכביש מהיר+ זכות קדימה בחנייה (שלא נתתי)

טסט שלישי- כמעט בלמו אותי, אבל מכיוון שמדובר בחשש מיותר של הטסטר, וגם כי היה טסט טוב- עברתי ב"ה!.

לבוא בשאנטי, בנחת, לא לקחת קשה, להתפלל לה' שיעזור ולהיות "טאטאלה", נחמדים, לציית לתמרורים. אם יש "עצור" עוצרים. זכות קדימה כשצריך, לא לעשות שטויות מלחץ. תנסו לדמיין שאתם הטסטרים של עצמכם, ולנהוג כמו שהייתם רוצים שתנהגו ותעבירו יעני את עצמכם..

בהצלחה!

גם אם לא עוברים, צאו לבלות באותו יום ותשכחו מזה!

לא נורא... שאלו יהיו צרותינו אמן

בא נגיד שגם אלו לא יהיו צרותינו.. אמןאנונימי (פותח)

אין מה להמליץ או להתכונן+mp8
כל טסט ונסיבותיו,
כל טסטר וקריזותיו.

אבל אחרי שעוברים- מי זוכר את זה בכלל??
נסעתי לאט מדימשיח עכשיו!
על זה שקפץ לי ההילוך לרביעי במקום שלישי..א..א..
מה, בגלל זה מכשילים?אנונימי (פותח)

אולי בגלל איך שהגבת לדבר?

כן מכשילים על זה לפחות בעיר שעשיתי בו את הטסט..א..א..
נכשלתי בטסט הראשון על זה שלא הסתכלתי לפני כיכר...קופקליפטוס

לא הסתכלתי מספיק לכל הכיוונים, ונכנסתי לכיכר - והטסטר בלם אותי, ואז הייתי ממש מבואס ולא מרוכז בהמשך הטסט, ולא הצלחתי לעשות חנייה נורמלית וכו'..

בטסט השני- נכנס לי במהירות רכב ממול לנתיב שלי (ברחוב דו סיטרי צר) ובלמתי ביחד עם הטסטר- ועברתי...

שלושה טיפים לטסט, שבזכותם עברתי - מהמורה נהיגה שלי...קופקליפטוס

1. לנסוע לאט ובזהירות ברחובות צרים..

2. להאט ולהסתכל לכל כיוון לפני כיכרות.

3. לנסוע בקצב טוב, לא לאט! וגם לא מהר מידי...

הקפדתי על שלושתם, ועברתי...

כי זה משחרר....אנונימי (7)

בראשון- בכללי נהגתי גרוע והיו לי מלא פאשלות אבל כתבו לי כישלון בגלל שנהגתי לאט מידי בכביש מהיר

בשני - על הדקה הראשונה של הטסט הוא אמר לי שאני נותנת יותר מידי זכות קדימה, ואז לא עצרתי עצירה מוחלטת בעצור, ובסוף- אשכרה בעשר שניות האחרונות של הטסט נסעתי ישר בצומת שצריך לתת בה זכות קדימה (הקטע הוא שאף פעם לא נוסעים ישר בצומת הזאת ונראלי אפילו המורה שלי לא שמה לב לתמרור לפני שהוא הכשיל אותי שם...) 

בשלישי- ניסיתי להשתלב בנתיב השמאלי ללא הצלחה ומישהוא כמעט נכנס בי מאחורה אז הוא הזיז לי את ההגה...

ואאי תכלס זה משחרר לכתוב ככה את הכישלונות שלי...

מה מחירי השיעורים היום?מקפיצים נטושים
אצלי זה היה 90 שח לשיעור של 40 דקותפשוט אני..
ובזה הרגע חשפת בדיוק כמה אתה זקןקפיץ
אם הייתי זקן זה היה בלירות או שקלים...פשוט אני..
שואל ברצינותמקפיצים נטושים

לא למדתי עדיין..

בשביל לדעת מחיר אתה צריך לציין איפה. המחיריםאנונימי (2)

פסיכיים ומאד שונים בין מקומות שונים

אז לא משנה מה המחירמבולבלת מאדדדד
בהמשך בטוח יהיה יותר. עדיף לך כמה שיותר מהר. ובפריפריה. 
מתחיל מ170מחפש שםאחרונה
עיר מומלצת לעבור בה טסט?אנונימי (פותח)
בגדול אעבור לכל מקום חוץ מאילת
שדרותאנונימי (3)
כרמיאלרקאני

בית שאן

אופקים

קרית ארבעעזריאל ברגר

שם עברתי טסט לפני שנים רבות, למרות שאת רוב השיעורים (ואת הטסט הפנימי) עשיתי בירושלים.

הבנתי גם שקרית מלאכימקפיצים נטושיםאחרונה
מידע מורה נהיגה בפתח תיקווהאנונימי (פותח)

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מורי נהיגה בפתח תיקווה 

ואם אפשר גם זול 

בתודה מראש

מחפש מורה נהיגה במעלה אדומיםמתוחכם

אשמח להמלצות.

גם במייל: XPSHAROT@GMAIL.COM

אשמח לעצות..אנונימי (פותח)

אני נמצאת כרגע בשיעור 9, לומדת בעיר מאוד יקרה..

אני לא מצליחה להתקדם בשיעורים, מהסיבה שאני מאוד בלחץ. אני כל השיעור מחזיקה את ההגה בצורה ממש חזקה (הוא רועד כזה..), לוחצת גז וברקס בזמנים ממש לא נכונים, או יותר מידי גז.. בקיצור ממש ממש לא נוהגת טוב. לא יודעת למה אני ככ בלחץ..

המורה שלי טוען הרבה פעמים במהלך השיעור שאני צריכה לשנות גישה, שתכלס נהיגה זה עסק ממש קל ואני סתם מסבכת את זה.. לא יודעת למה..

אשמח מאוד לשמוע עצות, טיפים..

...אילת השחר
עבר עריכה על ידי אילת השחר בתאריך כ"ג בכסלו תשפ"ה 21:53

תפילה להצליח להיות ברוגע ובתפקוד נכון על הכביש,

דימיון מודרך של הצלחה, לנסות לדמיין את איך שאת רוצה להיות במהלך הנהיגה, לערב את כל החושים בדימיון הזה. 

בנוסף לזהות את גורמי הלחץ במהלך הנהיגה (מה הפחד שלך שם?) ולעשות איתם עבודה, אם צריך עם מאמנת. 

בהצלחה! 

לא טרוויאלילא שלם,משתלם
אבל אם את גרה בישוב תבקשי מאבא שלך שיעשה איתך סיבובים בשבילים צדדים עד שתתרגלי לנהיגה 
כיוון למחשבהadvfb

לקחת קלונקס או כדור הרגעה כזה או אחר. שמעתי שזה עוזר בהקשר הזה

צריך זהירות עצומהאנונימי (3)

כשממליצים למישהו על תרופות פסיכיאטריות שדורשות מרשם רופא (בדר"כ נוירוחוג או פסיכיאטר). זה לא צחוק, ולא פיתרון קסם.

על אחת כמה וכמה שאינך מכיר את השואלת, ושבעתיים ברגע שאינך איש טיפול.

ולשואלת - אם לא תצליחי להתגבר על זה, אז יש כמה אפשרויות:

1. להמתין. אני לא יודע בת כמה את, וייתכן שזה גיל קצת צעיר בשבילך. אני התחלתי ללמוד בגיל 17 ואח"כ עשיתי הפסקה והוצאתי רישיון רק בגיל 22. זה קצת באסה, בטח חברתית, אבל לא נורא.

2. אימון טכני. כמו שהציעו כאן, אולי להסתובב קצת עם אבא שלך (אם הוא יסכים לזה) בסביבות מקום המגורים שלך (חניון ציבורי, אזור שקט ודל תנועה וכדומה) בשעות הלילה.

3. אימון רגשי. אולי אימון קצר יכול לסייע לך. סי-בי-טי או משהו בסגנון הממוקד הזה.

4. אם יש לך קשיים כאלה בתחומים נוספים, אולי לשקול איש טיפול מעמיק יותר כתרפיסט/ית או פסיכולוג/ית או עו"ס/ית קליני/ת. אבל זו הצעה שנכתבת רק כדי "לצאת ידי חובה". ממש אין צורך להתחיל מהמחשבה הזו או מהכיוון הזה. לחץ ומתח ואתגרים זה דבר לגיטימי וטבעי, בדר"כ פתרונות בסגנון סעיף 1 ו2 שכתבתי הם הדרך הרגילה בחיים.

מחזקת את התגובה הזואנונימי (4)

כתבת יפה וברגישות, ומרגישים שזה בא עם ניסיון.

חשוב לי להצטרף לקריאה לזהירות עצומה כשממליצים על תרופה פסיכיאטרית, כמי שראתה את ההשפעות שלה. וחושבת שלא רק שצריך זהירות עצומה בהקשר הוירטואלי, גם אם זה היה איש טיפול מקצועי שכותב *אסור* לשלוח לקחת תרופות ככה בלי קשר ישיר בלי הכרת הרקע האישי והרפואי. וגם לא סביר שאדם עם הסמכה רפואית מתאימה, היה לוקח סיכון ושולח מישהו לקחת תרופה כזו ככה.

מה גם, שלקחת תרופה כזו צריך לדעת את המינונים המתאימים, את ההשפעות לטווח קצר וארוך, להבין שזה משפיע לא רק על תחושת הרוגע המבוקשת אלא הרבה הרבה מעבר... ולצורך העניין זו רשימת תופעות הלוואי של הקלונקס שהוזכר כאן (העתקתי את הרלוונטי לעניין) :

"תופעות הלוואי השכיחות יותר כוללות עייפות וחשק לישון, בלבול וערפול, קושי בדיבור,... סחרוחורת, קשיי שיווי משקל,..., כאבי שרירים וחולשה,...ערפול ראייה, ... תחושות שמזכירות חמרמורת, חוסר מוטבציה, הזיות וקשיי ריכוז, לחצים בחזה ועצבנות. "

לא חושבת שזה מתאים למי שמבקש לעלות על ההגה...

כן שמעתי על מי שנעזרו בתמצית המוכרת של פרחי באך שמרגיעות (רסקיו), שהיא כן בלי צורך במרשם רופא.

@advfb

תודהאנונימי (3)
יש גם קלמנרבין שעושה עבודה טובה למיטב ידיעתי. זו תרופה טבעית וצמחית ללא מרשם. גם המחיר יחסית נמוך בבית מרקחת של קופות חולים, עד כמה שאני זוכר.
ואוו מזדהה ממשרוצה להיותילד🙃

יותר בקטע של טסטים, ומשפט שאמרו לי מלא זה שאחרי הטסט הנהיגה לא בשיעורים זה ממש לא אותו דבר.

אבל בשיעורים זה כן מלחיץ אז מה שלי עזר זה להסיח את הדעת. כלומר לתת לעצמך תחושה שזה לא שיעור אלא סתם נסיעה שגרתית. אצלי  זה יותר לדבר עם המורה או לגרום לו לדבר, ולנסות להבין לאיפה מה הדרך, כל זה כדי להרגיש אחרי וקצת להסיח את הדעת מזה שאני בשיעור ופשוט לנהוג חלק, כי אני לא בשיעור מלחיץ שכל שנייה חייב להסתכל במראה. וכו' ואז זה נהיה יותר קליל וסתמי. 

חוץ מזה להיות ליד נהג שנוהג ממש חלק וזהיר וטוב כזה לטסט נתן לי ביטחון מודל לחיקוי. (נניח סבא..)

לכולם זה ככהשרה כהנא

אל תדאגי שיעור 9 זה ממש בהתחלה,ובסוף יש שיעור אחד שבו הכול נקלט ויודעים לנהוג.
שיעור 9 זה ממש סבבה

אולי לבקש שיעור אחד בכבישים צדדיים ?בננה1234

או אפילו ברחבת חנייה גדולה, קורדינציה של גז ברקס ותמרון בסיסי עם ההגה, להרגיש שאת שולטת במכונה הזו. רק כדי לצבור ניסיון וביטחון באזור לא מלחיץ שאין אף אחד.. אבל אין לי מושג אם אני מגזים, זה תלוי בך ובסיבה של הקושי. אם זה נשמע הגיוני, זה לא יכול להזיק להקדיש לזה שיעור אחד..

לא לוותרshindovאחרונה

תני לעצמך עוד כמה שיעורים. אם לא עבר הלחץ. קחי חופש. אבל תבטיחי לחזור. אין שום סיבה להיות בלחץ. הלחץ על המורה לא עלייך. תאכלי משהו לפני השיעור. תשני טוב. ותבדקי אם זה רק בנהיגה או בעוד דברים. שוב, אין סיבה להיות בלחץ.

טיפים לנהיגה על ידני?דודס

דרך אגב אתם עושים ידני או אוטומט ולמה?

שמיניסט? באת לפה כי אתה לומד נהיגה?חסום לשעבר
מחפשת משפטים מצחיקים5+

לכתוב לנהגת חדשה בשלט ברכות. למישהו יש רעיון?

או שאולי היה פה כבר שרשור דומה ויש קישור?

אולי יעניין אותך