שאלה רצנית, אני לא יודעת מה לעשותהאנונימי שלי

יש לי בן דוד, היינו חברים טובים כל החיים, ובשנים האחרונות אני כבר לא כל כך יודעת מה אני מרגישה כלפיו

אני עכשיו פחות בקשר איתו.. אני ממש מבוהלת, אז התחלתי לרופף קשרים.

מה לעשות??

אני נפגשת איתו כל פעם בשמחות משפחתיות וכאלה, זה ממש מביך אותי!

בבקשה תענו!

אומיגאד תני כיף!!!!!!!!!!!!!מתה על חופש

בכיתה ו' חליתי על בנדוד שלי בטירוף, הוא חתיך וחמוד וחכם ובגילי ומה לא???

רציני כל האחיות שלי ידעו שאני מאוהבת בו וזה הלחיץ אותי מוות....

כאילו אם אני לא אצליח להתאהב במישהו אחר???

ואז איזה מישהי מהכיתה שלי נהייתה הבי אף אף שלי והחלטתי שאני משדכת אותם כי אני מתה עליו ומתה עליה אז בוא נעשה מזה משהו...

ומאז בכל מפגש שלנו אני סוקרת אותו ומסתכלת עליו אבל אני כבר לא מבוהלת שזה משהו רציני,הרי אני צריכה לספר עליו הכל לאישתו לעתיד נכון...???

פשוט איכשהו ניתבתי את האקסטרה אהבה שלי אליו במשהו שממש עזר לי...

בהצלחה כפרה, אם את צכה עזרה אני ממש משועממת השבוע אז אני שורצת פה...מוציא לשון

פשוט שידכת ביניהם?האנונימי שלי

ואז זהו? הכל פשוט עבר?

אני לא באמת יודעת כי אני לא הייתי מאוהבת בעבר אבל זה פשוט מדליק לי נורת אזהרה רצינית בראש.

אצלי זה הפוך!אנונמי

כל מפגש שאני ובתדודה שלי נפגשים אני והיא פוזלים אחד לשני מבטים אני חושב עליה מלא'ה לא יודע מה לעשות מידי פעם אני והיא מדברים אבל לא יותר מידי אבל אני חושב עליה מלאה אני דלוק עליה רצח!

דייי לא ידעתי שלהתאהב בבני דודים זה משומתה על חופש

שקרה לעוד אנשים...!!!!!!!!

למרות שאצלי במשפחה המורחבת קרה כבר איזה 3 פעמים אם לא יותר שבני דודים התחתנו ופעם אחת אפילו אחים חורגים התחתנו....

זה מגניב בטירוף...

אבל לא באמת שידכתי אותם, רק חפרתי לה עליו ברמות ולא בטוח שבסופו של דבר באמת הם יהיו נראים לי מתאימים...

הם קצת דומים מדי, יענו אני נמשכת לסגנון הזה שלאנשים, אז אם אני נמשכת אל שניהם אין פה כל כך הפכים ביניהם, רק ביני לביניהם, הבנת??

אבל ברור שאני אשתדל בעז"ה לשדך את שניהם!!!!!!!

וגם שימי לב (וגם אתה, אנונימי,), להבדל הדקיק בין לומר "אני מאוהב בבת דודה שלי/ אני מאוהבת בבן דוד שלי" מאשר "יואו! בנדוד שלי פשוט חיים שלי!!!!! אני מתה עליו!!!!! באמת, הייתם מתים לכזאת בת דודה!!!!"

אני חושבת שלאהוב בנדוד בצורה השנייה זה פשוט לנסח את זה שונה, מבינים??...

לא להילחץ מזה שאני מאוהב בבתדודה שלי אלא למות על בת דודה שלי!!!!!

ולחשוב שבן דוד שלי כזה חתיך ומושלם שכל הבנות נופלות לרגליו ולא לחשוב על זה שאני נופלת לרגליו...

תקחו אותו בתור גאווה למישפוחה!!!!!!!מוציא לשון

הי, יש פה אנונימי והאנונימי שלי....מתה על חופש

אולי הבתדודה של אנונימי והבנדוד של האנונימי שלי....

זה אתם?תופים

לא נראה לי שזה אנחנו...אנונמי
אנחנו לא בני דודים....ב.וזה לא עניין של זמן זה כבר מלאה זמן שנראנה לי אנחנו מסתכלים אחד על השני ואני מת על ההתנהגות שלה היא כופי אני...
כופי אתה??? אז להתחתן אתם לא מתכוונים, נכון??מתה על חופש

כי אם היא כופי אתה אני לא מבינה איך אתה יכול לסבול אותה... אני אלרגית לאנשים שמזכירים אותי...!!!!!

הי, בעצם...מתה על חופש

אם היא כופי אתה, אלא אם כל החברים שלך גם כופי אתה- אז תשדך לה את החבר הכי טוב שלך כי אם הוא ההפך ממך הוא יהיה גם ההפך ממנה....

אוי זה ממש אדיר!!!!!!!!!

אלא אם כן אתה באמת נמשך לאנשים כמוך...

אממ.. לא יודעתהאנונימי שלי

יש לך שיגעון מוזר לקוביות הונגריות? חושב

תגיד שלא.. אני אהיה נבוכה בטירוף אם כן.

ליתר ביטחון: בנית פעם עם בת דודה שלך איגלו משלג באמצע הלילה בגן משחקים? לפני כמה שנים?

אממ.. לא. לא בדיוק.האנונימי שלי

אני לא חושבת עליו כל הזמן ולא כל הדברים האלה. 

אבל כשאנ פוגשת אותו אני כל הזמן חושבת, "לדבר? לא לדבר? איך זה יישמע? הוא יחשוב שאני אדיוטית? מה הוא יגיד על זה?" ואז הבנתי שזה קצת.. חורג מהרגיל?

אז סימן שהוא חתיך... יופי זה דבר מביך...מתה על חופש

אצלי כל הבני דודים חתיכים (חוץ מאחד... אוווץ'צוחק)

אז בשבתות משפחתיות זה אוכל אותי הסרטים שאני טוחנת לפני שאני ניגשת לאחד מהם...

ואני לא בנאדם שחושב לפני שהוא מדבר

אני חושבאחיה רווח
שזה כלום עיניין תקופתי והוא יעבור...אצלי במשפחה היה דבר כזה שבתדודה שלי התאהבה בבנדוד שלי אבל עם הזמן זה עבר לה
הלוואי...האנונימי שלי

תודה!חיוך

לא צריך להילחץה' הוא ה-מלך!

זה טבעי לגמרי! ככה ה' ברא אותנו... לא?! עם ייצר כזהקורץ צריך פשוט להיזהר- שלא להגיע ח"ו לגבול האיסורים של ההלכה.... ובתכל'ס בזמן הקרוב ממש אין לכם תיכנונים להתחתן... נכוןבלח?! אז פשוט צריך לכוון את האהבה הזו לדברים אחרים... אהבת עמ"י אהבת התורה. אהבת הארץ. וברור שאהבת ה'!!! סליחה אם קצת חפרתי...צוחק

חחחחחחח אצלי זה בול הפוך..איקס

אוקי תשמעו לי ולבנדוד שלי זה בדיוק ההפך.... רנחנו בקסח רציני כל חיינו ורבים כל הזמן, אבל הוא צדיק כזה ולא נעים לי לריב איתו כי נגיד ברחוב הוא לא מדבר איתי וכזה פעם היינו מ מ ש חברים אבל אז הוא ניהיה חבר של החברה הכי טובה שליאפאטי אז כל המריבות שלהם וגם השידוך- אני אשמהחצי חיוך קיצור קטע לא נעייים. אבל אנחנו כן מדברים על עיניינים רציניים, ודעות, ובינו לבינה וכאלו, כי אנחנו שני ה"דוסים " של המשפוחה קיצר משו מסובך כזה ולי ממש סבבה לדבר איתו אבל אני לאידעת אם לדבר איתו ולצחוק איתו וכו  פאדיחות אני לאידעת מה לבנדוד ואם הוא בכלל רוצה לדבר עם בנות(למרות שהוא כותב לי לפעמים הודעות וכ'ו אבל הוא לא מדבר איתי במפגשים משפחתיים נגיד אוסתם ברחוב...)

בתחילת שנה גם לי היה מקרה ממשאחיה רווחאחרונה
דומה למקרה שלך, נוצר קשר ביני לחברה של בתדודה שלי שאני מדבר איתה אבל לא הרבה, היי שלום מה נשמע וזה...לפעמים צוחקים ביחד אבל בלי הגזמה.
קיצר, אז היא בגלל הקשר הזה היא התחילה להציק לי קצת ועניינים אבל ברוך ה' הקשר ירד בצורה רצינית וגם הציניות שלה ירדה וחזרנו לדבר כמו פעם על דבר בעולם, בבגרות וברצינות
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך