אני מתלבט איזה סוג ואיזה צבע...![]()
כבר נמאס לי ללכת עם מכנסיים שחורות או כחולות כהות כמו איזה חרדי דוס כזה ![]()
אני מתלבט איזה סוג ואיזה צבע...![]()
כבר נמאס לי ללכת עם מכנסיים שחורות או כחולות כהות כמו איזה חרדי דוס כזה ![]()
אם זה לא מוצא חן בעיניך, יש גם בז'.
שמע, אם אתה מכובד יותר בצבע אחר- תלבש אותו!
כי העיקר לכבד את השבת.
)
אישית- אלגנט, כותנה- זה נראה לי ה"קוד לבוש השבתי"
למה אני כותב את זה?! ככבר ציינתי שאני שונא לדבר על זה!

אבל אני מחפש איפה אפשר לקנות מכנסיים לבנות (בזוהר כתוב שחייבים בשבת ללבוש רק לבן ושחור בשבת זה ממש אסור!! לפי הזוהר כמובן)
חרדלל3>
קניתי בתמנון מכנסיים שחורות צמודות כאלה
אבל בכללי תלך עם מה שאתה רוצה(אני אישית הולך הרבה עם חום וחום בהיר)
איה לבוש מכובד אתה לובש לשמחות/אירועים רשמיים?
אוקי, בתור הצד הנשי של הגלובוס, עצתי היא:
בז'...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה מחתך אותכם אין לכם מושג כמה, שמנים רזים שרירים שרוכים....
את כולם!!!!!!!!!!!
אני מגיעה לשבת אצל חברות, רואה כל הבנים בז', אומרת וואווו בואו נבחר בעל.....![]()
אז זהו ש....לי אין התנגדות לצבע (כל עוד הוא הוא לא מדי מדי בהיר כזה, ואז סתם פשוט לדעתי פחות יפה...)
אבל אני לא מסתכלת בצורה כזאת..
באמת שזה לא מה שעומד בראש מעייני לראות באיזה צבע מכנסיים החבר'ה שם הולכים..
אם נראה לך מכובד לשבת, אתה אוהב, אז אחלה! לך עם זה!
ועם הבנות חושבות משו מסויים אז...אז באסה להן.. (ואני אומרת את זה בתור בת.) כי..כאילו אולי את אוהבת משו אחד אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב משו אחר..
ובאמת אם זאת ההסתכלות- שתעשו מה שיגרום לבנות לחשוב משו...אז לא יודעת. לא עושה לי טוב. כאילו.. די חבל שככה זה ההתנהלות. ובלי קשר בכל זאת אתה גם בנאדם ומותר לך להעדיף משו אחר.
ומתנצלת אם זה פגע כאן במישו...
ואישית, שונאת שמסתכלים עלי בכללי ובוחנים כל צעד ושעל שאני עושה...
בתור הצד הראשון של הגלובוס.......
(למרות שגם אני לובש בז'... נראה שהטעם שלי לא כזה נורא, אז לא מחייב שאת חייבת לענות...)
עד שהיה סוף- סוף שירשור שיש עם מי לדבר (במחילה מכבוד הבנות ובפרט הבל"חיות). אפי' שזה נושא-שנוא...
אתן רוצות?- היה לכן את כל יום השישי לחולל בכרמים! עזובנה אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני בת בכלל.שפיותגם שחור זה סבבה.... מכנס כותנה זה בכללי "שבתי"... לא משנה כ"כ הצבע.
(מכיון שלמדתי בירושלים אמא שלי הכריחה אותי ללכת לקניות שם,טוב- לא ממש הכריחה אבל אם לא היא היתה עושה סיבוב בכל העולם לקנות לי והיא היתה עסוקה אז... בכ"א- הלכתי לקנות בגדים ואם כל הכבוד שלי לבנות המין האחר אני חושב שהן באג בייצור בקטע הזה... אני שונא קניות בגדים. אבל ממש, הקיצער- אחרי כמה שעות של עצבים שקטים טוטאליים, יצאתי עם מכנסיים לשבת, מאז קשה לי לדבר על קניית מכנסי שבת, אבל בכ"ז- מי שטרח בערב שבת... מה, לא יהנה ממכנסי השבת שלו בשבת?....)
נער גבעות מצוי![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים