בא נגיד שאין הבדל, אתה יהודי דתי שמאמין באלוקים אולי ההודי צודק אבל אין לו הוכחה יותר טובה משלך אז תשאר דתי. אתה תשנה את הדעה שלך רק אם תמצא משהו יותר נכון יותר הגיוני...
עכשיו, להוכיח שהיהדות וכל "אמת" אחרת זוהי האמת המוחלטת, זה כמעט בלתי אפשרי. שאם היה אפשר להוכיח לא היה דבר כזה אטאיסטים וכו'. ולכן בוחרים את הדרך ע"פ מה שנראה הכי נכון. אם נתחיל לחפש מה הכי נכון שכלית, יש חשש שנאבד את הדרך נגיע לכל מיני מסקנות שאינם נכונות. אנחנו יודעים שיש דבר שנקרא ירידת הדורות ואנחנו הרבה יותר מוגבלים בהבנתנו למה שהיה בדורות הקודמים. אם היו כל כך הרבה רבנים שחקרו את היהדות ועשו כל כך הרבה והגיעו למסקנה שהיהדות זה האמת, אני אישית מאמין להם והולך על פי דרכם ולא מבזבז את רוב היום שלי בלחקור ולחקור. אני מנסה לקדם את העולם לעשות משהו חדש חבל לי על החיים שהרי החלטתי שזה מה שאני מאמין בו.
עכשיו, אני לא יכול להזניח את החקירות אני עדין צריך להבין למה אני מאמין בזה... אבל אני לא עומד להשקיע בזה את כל חיי..
כמו שאמרתי שכלית כמעט ואי אפשר להוכיח. אבל מה שכן אפשר זה להוכיח בלב. אפשר לחיות בהרגשה שיש אלוקים. אתה מרגיש ורואה שיש פה השגחה יש ניסים שקוראים, יש שם מישהו למעלה שמכוון הכל וזה לטובת עמ"י. את זה אף אחד לא יכול לסתור, זה מה שאני מרגיש, הלב שלי יודע בודאות שיש אלוקים!!! יש שאומרים שאי אפשר לדעת שיש אלוקים, זה שכלית. אבל הלב זועק, תסתכל על המציאות!! אתה רואה מה קורה פה בעולם איך אפשר להתעלם שלנו לעם ישראל יש אבא מלמעלה ששומר עלינו..