ב"ה החלטנו להתחתן ואני ממש שמחה ומאושרת... אנחנו עדיין לא פרסמנו ויש דברים שמפריעים לי בקשר ואני לא יודעת איך לשתף אותו בזה...
כבר בהתחלה חשבתי שאני הרבה יותר רגשית ממנו וזה ממש הפריע לי... חששתי שהוא לא יבין את עולמי הרגשי והעשיר כשהקשר התקדם דווקא גיליתי שהוא מתעניין ברגשותיי והיה רוצה להכניס לחייו יותר רגש כי הוא טיפוס מאוד שכלי ומחושב כשחשבתי על זה יותר הבנתי שזה פער נורמלי בין גבר לאישה למרות שאני יכולה למצוא גבר יותר רגשן עדיין לא חתכתי ואפילו אהבתי את זה שהוא מסתכל על הדברים בצורה ישרה ושקולה ולא ספונטנית וסוערת כמוני... זה בעצם מה שחיפשתי...והקשר פשוט התקדם לו וגם הרגש היה יותר נוכח ומכאן להחלטה שלנו להתחתן...
מה שקשה לי עכשיו זה שבזמן האחרון הוא משתדל שהקשר יהיה על" אש קטנה" עד החתונה דווקא בגלל עצמת החיבור בינינו והחשש שלא נצליח לשמור על עצמנו אבל זה נורא קשה לי, אני מרגישה שהוא לא תמיד חושף את רגשותיו כדי לשמור על איזון אבל אותי זה מתחיל לבלבל... דיברנו על זה שאנחנו רוצים לשמור לאחרי החתונה את עצמת הרגש אבל אני באישיות שלי זקוקה להרבה יותר גירויים רגשיים(שיחות עומק, דיבור על הקשר שלנו..) דברים שעבורו נראים לא חשובים עכשיו ואפילו מזיקים... אין לי בעיה לשרוד את התקופה הזו עד החתונה(שתתקים בעז"ה עוד לפני החגים) אבל החשש שלי הוא שגם אחרי החתונה יהיה לו קשה בדיבור על רגשות ובכל הדברים שמעסיקים את עולמי...
מה עושים? איך פותחים את זה איתו?

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם