קודם כל אני יתקצר לך את מה שאני הולכת לומר,
שאני בעד שתנסי להמשיך ולהשקיע, גם בלתת וגם בלהחדיר בתוכך את האמונה שזיווגים זה משמים ולא היה כאן שום טעות (ולפני שיקפצו עלי פה שלמה יש אפשרות להתגרש וכו', גם נישואין שהסתיימו בגירושין הם משמים...)
ומהנסיון שלי:
גם אני התארסתי ולא הייתי שלמה עם עצמי, ורציתי לבטל וכו',
ואחרי החתונה הייתי שרויה בגיהנום שאין כמוהו! לא מצד בעלי שהיה מדהים, אלא מצד ייסורי הנפש שלי,
אני זוכרת שאפפעם לא הבנתי את האנשים שנכנסים לדכאון, ופתאום היו ימים שכמעט ולא הצלחתי לקום מהמיטה בבוקר מרוב דיכאון...
לא רציתי אותו, הוא היה נראה בעיני טיפש מאוד (מי יכולה להמשך לבנ"א טיפש?), ולא ברמה הרוחנית שקיוויתי...
גם אני הרגשתי הקלה כשהייתי נידה, גם כשזה היה חודש וחצי ולא שבועיים...
המילה גירושין עלתה אחרי שלושה שבועות, לא אחרי 3 חודשים...
היית צריכה לראות איזה הודעות מיואשות פרסמתי פה בפורום (תחת שמות אחרים)
ועכשיו?
עכשיו אנחנו נשואים ב"ה באושר שבעז"ה עוד ילך ויגדל, עם תינוק קטן וחמוד, בעלי ב"ה ממש לא טיפש ואני יכולה רק לצחוק על עצמי איך פירשתי כל מיני משפטים שלו (ושלא תחשבי, אז הייתי בטוחה בצדקתי ולא עזר מה שאמר כל העולם! ואני שפויה בעקרון (
), אני רק רוצה לומר לך כמה אדם יכול לראות תמונה מעוותת.
יש לו אמנם את הקטעים שאני יכולה לצאת מדעתי איך הוא חושב ככה ולא מבין מה שאני מבינה, אבל קטעים כאלה יש לי גם עם אח שלי שהוא גאון, מסתבר שלגברים יש פשוט ראש אחר מאיתנו...
אז כן, יש רגעים מעצבנים כמו שיש אצל כל זוג ושקרנים אלה שיגידו לך שאצלם אין...
אז מקווה שקיבלת קצת תקווה מהסיפור שלי, את יכולה לכתוב לי גם באישי אם את רוצה, כי אני מאמינה שמי שהיה בבור יכול ליעץ לאחרים איך לצאת ממנו...
מה שמאוד עזר לי בין היתר זה להודות גם על הדברים הקשים (ברמה של: ה', תודה שנתת לי בעל טיפש!!! כי אם זה מה שנתת לי אז זה מה שהכי טוב בשבילי כי אתה אוהב אותי הכי בעולם... זה נשמע משוגע אבל זאת האמת),
בנוגע למה ששאלת:
1. אני חושבת שלא, זה יכול להגיע עם הזמן, כשאוהבים את האשיות אם כי אני מסכימה איתך שזה הרבה יותר קשה להגיע לזה...
2. בעיני כן, קשה לך במצב הנוכחי וטבעי להתגעגע למוכר והטוב
3. מסתבר שכן
4. ברור שלא, השאלה אם גירושין יסבו עוגמת נפש רק להורים או גם לך? תחשבי האם היית מוכנה לקחת אותו כזיווג שני? גם זאת היתה מחשבה שלי...
בהצלחה יקירה!!! מחזיקה לך אצבעות!