לא יודעת מה לעשות בקשר להורים שלי..מיכלי5

בתק' האחרונה אני רבה איתם הרבה יותר מבדרך כלל והריבים נהיו גם הרבה יותר קשים ועכשיו קשה לי מאוד לדבר איתם על דברים אישיים שלי ואפילו לפתח איתם שיחה רגילה ..הריבים איתם כבר גורמים לי לא לתפקד באופן נורמאלי ביומיום ולהיות עצובה וחסרת חיים. עוד דבר-אני אמנם ילדה עם ביטחון עצמי ממוצע אבל בריבים עם ההורים שלי זה מגיע אפילו לרמה שהם מורידים לי את הביטחון העצמי שלי ואפילו רומזים לי שאני שמנה ועצלנית (למרות שאני ממש לא חושבת כך...)

מה עושים במקרה כזה??ניסיתי לדבר איתם כבר מלא פעמים אבל הם לא מקשיבים לי והם לא מבינים שהם פוגעים בי מאוד ואני מפחדת מאוד שזה יגרום לי להפרעות אכילה..

בבקשה תעזרו לי!!!

היי אהובה,הכל מאת ה'אחרונה
וואו קודם כל את צריכה להבין שכל אחד רב עם ההורים שלו.
זה טבעי וזה בריא קשר עם ריב,לא להגזים,אבל,ככה זה קשר,אין מושלם,אומנם צריך לכבד כמה שיותר את ההורים. אבל אנחנו משתדלים בסך הכל אז לשפוט אותהו,לא נשפוט,ננסה לתקן (:
ועם את מכבדת אותם אז ישירות את מכבדת את ה' יתברך..
אני מהזה מבינה בקטע הזה,גם זה הגייל,
וגם במיוחד עם הסביבה הכי קרובה אלייך,את מצפה שהם ,האוהבים והתומכים,יהיו תמיד בסדר איתך (:

אבל לפעמים זה לא קורה,כי אנחנו מצפיים מכולם להיות מושלמים וטובים.
זה סתם בכללי אנשים קרובים.
ההורים שלך בסך הכל אוהבים אותך,ולא רוצים להרע לך.
ועם לפעמים יש ריבים,צריך לעבוד עלזה כמה שיותר,אין מושלם,אבל ההורים זה הכי חשוב ! בין החשובים בחיעם שלנו!
עשו הכל בשבילנו,האכילוו,לקחו ,קנו הכל!
ייש מליוןן אלףף דברים ואפילו יותר שהם עשו בשבילנו.

קודם כל תיהי שמחה,וגם לכולם זה קורה בגיל ההתבגרות ואת לא יחידה.

אני לא מכירה את המצב ספציפי,אבל אולי ניסית לדבר איתם שזה פוגע בך? סבבה הם לא מקשיבים,יש אוופציה של אחרת של:תחשבי אולי דרך אח או אחות..

תשתדלי כמה שפחות להכנס איתם לריבים וזה נכוון קשה וצרייך פווול עבודה עצמיית!
אבל את יכולה לשנות הכל

וגם חשוב חשוב,לדבר,ואם לא ,אז מכתב !
מכתב מכל הלב !
שיבינו אותך.

וחשוב לדאוג לעצמך,אחותי,אני מהזה מבינה את המצב של עצב ואי אפשר לאכול..
אבל חשוב להכניס בך שמחה,שמחה במה שיש לך.
את אומרת שאת לא חושבת כמוהם,מצויין.תמשיכי להרגייש טוב עם עצמך ועם בטחון,ואולע בלי כוונה ההורים לא מודעים לפגיעות.שלהם,והכל צריך.לפתור וללבן,כבר מעכשיו.

נכון שזה פוגע,אבל שזה לא יפגע בך,תנסי לשקם את עצמך,
דבר ראשון,תכיני לך ארוחות מסודרות,ארוחות שאת אוהבת. ויחד עם האוכל תעשי/תצפי במה שאת אוהבת..
דבר שני,דיבור או מכתב שלך אלייהם.
דבר שלישי,להיות שמחה במה שאת!
את זאת את ותיהי שמחה מה שאת

ואם את שמה לב שהם לא מוכנים להשתפר,תעבדי על עצנך לקחת את הכוחות שלך ולהרגיש טוב.
נכון זה קשה,תנסי כמה שפחות לריב איתם.

אבל זה לא הפתרון להתחמק מדיבור איתם,צרייך שיהיה קשר יציב ונכון איתם.
את חייבת לדבר או לכתוב מכתב בתקווה שהכל יסתדר

בהצלחה אהובה

ואני ממש מבינה אותך,הוורים זה ווואו עבודת מידות רציניית בעניין (:
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך