היי , קוראים לי נוגה ... אני בת 14
לפני חודש בערך הייתי בקשר עם ילד בגילי , הוא גר באזור שלי וממש נקשרנו אחד לשני .
היינו בקשר בערך שבוע וחצי רצוף עד שההורים שלי גילו את זה ...
אני בעיקרון ילדה שמגיל אפס אני מספרת ה-כ-ל להורים שלה...
פשוט הדבר הזה היה לי כיף ממש , וידעתי שאם אני יספר את זה הם יעצרו את זה ולא רציתי שזה יקרה , אז.. לא סיפרתי... 
קיצור- ההורים שלי גילו את זה ואמרו לי להפסיק עכשיו ת'קשר הזה - כי זה לא יהיה לי טוב להמשך החיים וזה יכביד עלי מבחינת הלימודים ושאני עוד ילדה וכל זה..
אז לא היה לי מה לעשות וכתבתי לו הודעה ארוכה על זה שזה לא מתאים עכשיו וזה..
והיה לי ממש קשה לעצור את זה.. ואחרי יום - התחלנו מחדש את הקשר..
היינו בקשר רצוף עד לפני שבוע !
ואז... שוב ההורים שלי גילו את זה .. תכל'ס - לא הגיוני שהם לא היו מגלים .. אני ילדה שכ"כ קשורה לאבא ואמא שלה שהם ישר יגלו אם משהו עובר עליה..
ואז..אבא ואמא שלי באמת התעצבנו עלי
אמרתי לכם כבר שהאמון בי ובהורים שלי היה כ"כ חזק כל החיים שלי ופתאום- בבום- הרסתי את כל האמון שלהם בי
הם אמרו לי שהם לא מאמינים לי ש-אני הילדה שכ"כ שיתפה איתם כל דבר ושהם האמינו בה - פתאום מסתירה מהם את זה!
אז הם ממש כעסו עלי - ובצדק!
והם נתנו לי עונש שלקחו לי את הפלאפון - את זה אני מבינה .. כי אם הם לא יקחו לי אני ימשיך להיות איתו בקשר כמו בפעם הקודמת..
אבל מה שהכי העציב אותי זה שהם הוציאו אותי מתנועת הנוער שלי.. מסניף בני עקיבא..
הייתי באריאל הרבה שנים ועברתי לבני עקיבא מסיבות אישיות..הם הסכימו לי בשמחה לעבור אבל אחרי המקרה - הם לא מסכימים לי יותר.
ושלא תבינו אל נכון- הייתי איתו בקשר לפני שנכנסתי לסניף - אז זה לא קשור , והם לא מבינים אתזה..
דיברתי איתם על זה- אבל הם לא הבינו אותי - הם אמרו לי שאם אני ישאר בסניף זה יגרום לי ליותר צרות ושעדיף כבר לא להכנס אליהם.. כאילו..בגלל שאני ילדה רגישה אז אם בן משהבט "יתחיל איתי" לא יהיה נעים לי להגיד לו " לא" ואז אני שוב יכנס למצב הזה...
אבל אני יודעת שזה לא נכון!! אני באמת רגישה אבל לא עד כדי כך..
וכיאלו אני מרגישה שההורים שלי יותר מידי מחליטים לי דברים
שלא תבינו לא נכון - אין על ההורים שלי בעולם!!! כל חוג שאני רוצה הם מסכימים לי .. כל מה שאני רוצה לקנות , ה-כ-ל
וגם אמרתי להם את זה !! אבל הם אמרו שהם לא מסכימים שהילדה שלהם תיכנס לצרות
ו...דוגרי .. איזה צרות?! זה סניף , בני עקיבא... אני באמת לא מבינה כבר מה יכול להיות שם...
כ"כ כיף לי שם עם חברות .. עם מדריכות .. ופתאום בגלל מה שקרה הם חושבים שזה קשור לסניף..וזה לא !!!