אופפ.. זה פשוט מתסכל..א"י לעמ'י

אני יכולה יום אחד להיות הכי אוולפניסטית שבעולם ויום אחרי הכי פרחה(סורי על המילה) שבעולם.. פשוט לא מוצאת תמקום שלי.. לא מוצאת תצמי.. וזה מחרפןן ככ

אני יכולה להיות הכי צדיקה שבעולם ואז להתאפר כמו ההחיים וכאאלה..

אופפ זה כבר נמאס!! 

זה חלק מההתחבטויות שמלוות את הגיל שלך וזה בסדר. זה יעבורנפש חיה.
אזמה.אל תשפטי את עצמך.הכל מאת ה'
מה את רוצה שהכל יהיה מושלם?
אי אפשר.
אשפר לשאוף,זה כן.
אבל בןאדם לא יכול להיות תמיד צדיק.
יש נפילות,וצריך אותן כדי להתרומם.

ואם את מרגישה שאת נענד כזה,
אז תלכי לשיעורי תורה,תצפי בשיעורי תורה באינטרנט,
הינה ישלך כמה זמן לפני שנגמר החופש.

זה שאת כותבת אתזה,
זה מראה הרבה,על הרצון תמיד לשאוף למעלה.
וזה מדהיים. את תצליחי בסוף.
עם שאיפות ורצון להשתנות תמיד מוערך הרבה אצל הקב"ה.

מצטערת שאני לא יודעת לעודד מספיק.
זה קורה לי גם.
ה' מעריך כל השתדלות קטנה שלך,
אז תחשבי כמה את משתדלת ועושה.
ואני בטוחה שהמון חיל אז תסתכלי על הדברים הטובים.שבך שאת עושה.
ואפ יש חסרונות,אז תנסי להשתפר מזה.
ולא בבת אחת. הכל לאט לאט.
בהצלחה

יש נפילות אבל החכמה היא לדעת גם לקום.ארי מש.

ואם יש לך הרבה נפילות סימן שיש לך גם הרבה עליות, ואת יודעת גם לקום מהנפילות וזה הכי טוב.

באנו לעולם כדי ללחום, ומה לעשות במלחמה חוטפים מכות אבל סוד הניצחון זה לא להיכנע רק להמשיך ללחום עד הניצחון בלי להישבר.

ואם יש נפילות זה סימן שאת בדרך הנכונה.

כמו שנאמר בתהלים "שבע ייפול צדיק וקם" כל גדולי ישראל עברו נפילות, אף גדול לא נולד גדול, אלא הוא נלחם ונלחם ונלחם... 

רבי נחמן כותב שכשאדם מתחזק מראים לו מהשמים ריחוק בכדי לראות אם הוא התייאש או לא, וחבל על מי שהתייאש ונפל. ואשרי מי שלא נפל.

ב-ה-צ-ל-ח-ה.  

יפה מאוד! אשריך!!נער גבעות מצוי

תיקון טעותארי מש.

בעקבות הערה \ הארה ששלח לי נער גבעות מצוי באישי 

הפסוק "שבע ייפול צדיק וקם" לא נאמר בתהלים אלא במשלי פרק כ"ד פסוק ט"ז

תודה לנער ג....

בכל מקרה, אתה יכול לערוך עדיין.נער גבעות מצוי

ובאמת אני מלא הערכה שאתה מודיע בגלוי על טעויות כאלו, זה מעיד על מידות טובות. חזק ואמץ.

וואו יפה!!יבנה המקדש!

חיזקתחיוך

ממליצההכול זה חסד
עדיף שתרשמי אתזה ב-אולפניסטיות .
החלטת כבר מה את רוצה להיות?לא נשברים!

לאא.. זה פשוט יום ככה יום ככה.. אופפא"י לעמ'י

אז תחליטי!לא נשברים!

זה אנושי, עליות וירידות. אמנם לא חיובי...נער גבעות מצוי

באמת, את יודעת בעצמך, את לא כזו.

כמו הסיפור עם הרב קרליבך:

שאלו את הרב קרליבך, מה העניין של כל אלול ותשרי, הרי כולם בוכים, חוזרים בתשובה, ואח"כ מה? שוב שוקעים וחוזר חלילה (ת"מ).. אז זה לא הפרצוף האמיתי שלנו, זו אפילו צביעות. ענה להם הרב קרליבך: ההיפך! הפרצוף האמיתי שלכם, הוא בחודשיים האלו, כשאתם חוזרים בתשובה, כל השאר זו צביעות!

כמובן, לא באתי לעודד זאת, זה נועד לדרבן לחזור בתשובה. תתפללי המון!!!! ככלל! בערך כל הבעיות במוסר ובאדיקות, צריכים תפילה, והמון! שום דבר לא הייתם יכולים לעשות, לולא ה' בעזרכם. זה גם קשור לזה שחודשיים לא ראית את האולפנה, ללא ספק.

בהצלחה ממש!!

אשריך 'נער גבעות מצוי'ארי מש.

ווואאאי.. תודה! חיזק טירוופ!א"י לעמ'י

שמח לשמוע, עלי והצליחינער גבעות מצוי

מזדהה ממשכן זו אני

להתאפר כבד זה הכי פרחה בעולם? הלוואי..השתיקה שלי.
אולי את קצת קשה עם עצמך. תבדקי.. אולפניסטית זה מוסכמויות חברתיות, לא דווקא הלכה. עכשיו זה הגיל לברר מה נכון לך ומה לא.. אין לך מה להבהל בהצלחה נשמה. אנחנו פה כדי לעזור אם תירצי.
לפי דעתי צריך לקחת קצת פרופורציות..צמאה לך נפשי!!

כל מי שמתאפרת היא פרחה? לא.

נכון, זה אומר משהו, ולאו דווקא טוב - אבל את צריכה לברר עם עצמך מה המניע שלך לעשות את זה. אני אתן לך דוגמא - לפני כמה זמן עשיתי חור שני. אין לי מושג מה חושבים עליי, אבל לפי דעתי - אני מאוד רחוקה מלהיות "פרחה" או "מקולקלת" או כל דבר אחר. עשיתי חור שני מתוך חשיבה שזה יפה וזה נחמד וזהו. לא כי זה"קול" או "נחשב"..

נטו כי אני אוהבת את זה. אני גם לא שמה עגילים מפלצתיים שכולם יראו שעשיתי חור שני.. אני שמה עגיל קטן, עדין ויפה. בדיוק כמו שאני אוהבת. ואני יכולה לומר לך על המון בנות שאני מכירה, שכמוני, עשו חור שני.

הכוונות היו אותן כוונות? לא. חד משמעית - ממש לא.

צריך לקחת פרופורציות, ולעשות תמיד חושבים למה אני עושה כל דבר. 

אני עושה חימצון (אני לא מדברת עליי או על מישהי ספציפית ..) כי אני חושבת שזה יפה, או כי כל ה"זורמות" (או איך שלא תקראי להןחושף שיניים..)

עושות ככה?

אני שמה לק כי אני אוהבת את זה וחושבת שזה מחמיא לי, או כי כולם עושים את זה?

אני שמה שפתון או מסקרה או עיפרון או כל דבר אחר, כי אני באמת חושבת שזה יפה, (וגם כשאני שמה, זה לא מופרז וזה על גבול הטעם הטוב והעדין.. כי עם כל הכבוד לדורנו המקסים - אני עדיין נערה..) או כי ככה יקבלו אותי יותר וייסתכלו עליי יותר?

כדאי לחשוב על כל דבר שעושים - למה אני עושה את זה? מה המניע שלי? האם זה באמת אני? או שזה רק תחפושת משובשת שלי, כדי להידמות לאלה שאני לא רוצה להידמות להן...

רק דבר חשוב ביותר ---- אל תשכחי לפרגן לעצמך! 

זה שאת לא רוצה להיות כמוהן לא אומר שאת צריכה להפסיק לטפח את עצמך, או להפסיק להתלבש ולהראות יפה.

פשוט שהכל יבוא ממקום אמיתי ונקי. 

וכמובן - לשנן לעצמך כל הזמן מי את באמת, מה מבדיל אותך בינך לבין ההתנהגות והמראה והחשיבה הזולה הזו.

בהצלחה רבה!!חיוך

ווואי. אהובה אחת. תווודה רבה ככא"י לעמ'י
רק תזכרי שמי שאת באמת זו את הצדיקהלשם שבו ואחלמה
ולפעמים פשוט יוצא ממך מישהי אחרת שהיא לא צדיקה וזה לא את
כיוון קצת אחרקמנו ונתעודד

בס"ד

די הפוך ממה שאמרו פה עד כה אבל תחשבי על זה.

אולי תחליטי שאת לא מוכנה לזה?

הרי את יודעת טוב מאוד שמה שאת באמת רוצה זה להיות צדיקה. אז אולי תחליטי שמעכשיו את לא מוכנה לשום פשרות ושום נפילות זמניות או הכרה בזה שאת לא מושלמת וכדומה אלא את יוצאת למלחמה על כל הקופה ואת מוכנה להתמיד בה גם אם זה יהיה קשה ויקח זמן ומאמצים ולפעמים ייראה לך מייאש? מרגע שתקבלי את ההחלטה הנחרצת הזו כבר עשית צעד ענק בכיוון ההצלחה.

בהצלחה רבה!

אבל זה קשהה...א"י לעמ'י
אז תעזבי. תישארי לשקוע בבוץ.קמנו ונתעודד

לא.. חח אני לא יוותר לעצמי.א"י לעמ'י
ככה צריך להתמודד עם קולות של "אבל". לא טוב להשתיק אותם סתםקמנו ונתעודדאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך