- דיון - מהם תחנות החיזוק שלכם?.חזב"ת גאה
רציתי להעלות לדיון את השאלה מהם תחנות החיזוק שלכם?.

אני חושב שכל אחד בעבודת ה' שלו צריך שיהיה לו איזה קבוצת השתייכות שמשם הוא יישאב כוחות נפש להמשיך ולהתחזק , איזשהו דבר שמעצים אותו , שמגדיל אותו , שממלא לו את המצברים ונותן לו כח להמשיך , זה יכול להיות למשל : שיעור תורה שבועי שמחזק אותי , חברה מסויימת של אנשים שנוטעים בי כוחות נפש , ישיבה/סמינר , רב מסויים שמחזק אותי.

בעצם שאתה חלק מקבוצה , אתה מרגיש וואלה אני לא לבד , יש לי למי לדבר ,למי לפנות , למי ששפוך שיחי .

אני שלעצמי מרגיש כאשר אני משתייך לחברת בעלי התשובה , שמסרו נפש , ועזבו עולם מלא ,רק בשביל ה' , זה מפיח בי המון כוחות נפש להמשיך ולהתקדם ולא להישבר מהקשיים , קשה לי לינוק כוחות ולהשתייך למקום אחר כי זה לא המקום שממנו באתי , אני מרגיש שזה לא אני. למשל שאני שם ציציות בחוץ והולך עם גינס וכיפה סרוגה , אני משתייך למקום שממנו באתי , ולא מתכחש לעברי.
השאלה לא ממש מובנת. אפשר יותר ממוקד?כן זו אני

השאלה היא..חזב"ת גאה
השאלה היא מהם הדברים שנותנים לכם כוחות נפש , להמשיך בדרך ה' ולא להישבר מהקשיים?
לדוגמא : שיעור תורה שבועי שמחזק אותי , רב מסויים שאני בקשר אתו , ישיבה/אולפנה שאני נמצא בה נותן בי כוחות , חברה מסויימת שאני משתייך אליה.
כי בדור שלנו בלי להתחזק על בסיס קבוע , מאד קל להתפתות וליפול.
מקווה שהסברתי את עצמי.
הידיעה שדרך ה' בעולם זוהי הדרך הטובה ביותר עבורי,עולה בשביל

וכל פעם שאני לא נוהג על פיה, אני מזיק לעצמי, ויהיו לזה השלחות רעות.

תודה. עכשיו הבנתי..כן זו אני

חסידות חסידות ו...ארי מש.

לדבר עם ה'

שאלה טובה.הכל מאת ה'
מה שנותן לי כח?לחשוב על ה'! הוא חלק מהחיים שלנו.
פשוט להיות עם אנשים שטוב לי איתם.
הלבוש מחזק את האדם.ונכון שזו רק חיצוניות,אבל ברגע שיש קושי בניגוד לצווי ה' אני מסתכלת על איך אני מתלבשת.ואני אומרת שלא מתאים להיות במקום כזה/לעשות דברים כאלו.
ולא בגלל החברה,אלא סתם לעצמי.מין זריקת עידוד שמקומך פה.
ולא רק זה,אלא גם הדרך של שמירת מצוות כל הזמן בראש שלי,בכל מקום,בכל החיים,המשפחה/שיעור תורה/אנשים שומרי מצוות/אולפנה/בית/סביבה. כל הדרך של התורה מחזקת!
להיות בהכל ולהתחזק בהכל.
אם כל יום כל היום ה' יהיה במחשבה שלנו אז אנחנו נתמלא באורות.

מה שנותן לי כוח..א"י לעמ'י
תנועת הנוער שלי נותנת לי כוח לזה..
ללמוד תורה.. הרא"יה קוק.. רבי נחמן..
שיעורי תורה שיש זמן הולכים(:
ובכלל, להבין שאת כל זה אתה עושה בשבילו. כי הוא בעצם זה שהביא אותך לעולם הזה. ובלעדיו כלוום.. באמת כלום! שנזכהה..
שיעור של רב מסויםלשם שבו ואחלמה
האולפנה!!!אולגאיסטית
אז ככה, גם לי הנקודה של בעלת תשובה ממש מחזקת אותי.חסויה55
ואני מרגישה מתחפשת המון פעמים😅
אבל יש לי את הרבי שלי (רבע נחמן מברסלב) ויש לי את השם, כלומר התבודדות, והאמת שרןב הזמן לי זה מספיק.. וכשלא יש לי מדריכים וסתם אנשים שאספתי בדרך שטוב לי לדבר איתם
לימוד בישיבה, גם שחנ"שים שם! ישיבה!!נער גבעות מצוי

התבודדות תהילים שיעורי תורה ושירי אמונהרותה החמודה
לדבר עם ה'
מעל הכל
רבנו הקדושיבנה המקדש!

ליקוטי עצות שהולכים איתי לכל מקום והרימו אותי יותר מפעם אחת מדיכאון לאורות גבוהיםגבעוני

ולדבר עם ה' כולזמן!! גם על המשו הכי קטן ולא לפחד להיות קצת קטנונית כי זה מה שהופך אתזה לקשר יותר פתוח לדברים היותר עמוקים...

כל יום ללמוד 4-8 "נטו" שעות תורה (גם בחופש)כהנא צדק!

פתאם ישש יום שאני לא לומד- אני מרגיש לא יודע להסביר את זה אבלאאפשר לאמר שהתורה מחייה אותי.

וואויבנה המקדש!

אצלי זה פחות הקטע של לימוד תורה אבל באמת תכלס מאז שהתחלתי בכללי להתפלל כל יום ובפרט לדבר עם ה' כמו אבא זה גם מה שקורה לי..

הרבה פעמים החופש הזה שהיה יום דיכי פתאום קלטתי שלא התפללתי

לראות שיח כזה של אנשים מתוקים שכל רצונם להתקרב לה'..וחוויה דקדושה

ולדעת שזכיתי להיות חלק מהם, אזרחית בארצם, אחות במשפחתם.. וחוץ מזה הכי- (וזה עדיין מדהים אותי שזה ככה) לדבר עם הי"ת..!

ולעשות דברים לגילוי הנשמה: לעשות חסד, להתגבר על מידה מסויימת.. וכמובן גם דברים שיותר בפשטות משמחים כמו לנגן שירי נשמה עמוקים (זה ממש עוזר לי ) ולשמוע שיעורי תורה מרב שאני מתחברת לסגנון שלו במיוחד..

שאלה ממש יפה..!

תניאאלי--

חד משמעית , הדבר הכי מחזק בשבילי זה ללמוד חסידות דרך התניא , כך אתה תמיד רואה ש"קרוב אליך הדבר מאוד בפיך ובלבבך לעשותו".

תפילה!!!מקשיבה
לשיר ולשמוע ניגוניםכהנא צדק!

להבין שהכל מאת ה'ילדה גי'נגי'ת

להבין שכל היתרונות שה' נתן לי, וכל החסרונות שה' נתן לי הם לא סתם.

להבין שה' מסדר את הכל מלמעלה והוא מבין יותר מימנו.

ותמיד לשמוח מהדברים הטובים שהוא נתן לי ולנסות למצוא דברים חיוביים 

גם בחסרונות.

בהצלחה!!!

כל דבר שקשור לחסידות...ארי מש.

התוועדות | ניגונים | סיפורי הבעל שם טוב [ותלמידיו] | וורטים חסידיים וכו...

אני גם אוהב את גדולי החסידות כמו רבי נחמן מברסלב | האדמו"ר הזקן | הבעל שם טוב | ובקיצור כולם...

ספרים של הרב אבינר פגישת רבנים בסדר גודלyagel

לימוד תורה ותפילות טובות...

שאלה קטנה..מלכה מהצפון

מדוע אף אחד לא כתב-שיח עם ההורים?או אחד מהם?אני לא כותבת חלילה בביקורת אלא כתהיה .

אני אמא למשפחה ברוכת ילדים ב"ה, אני מרגישה שאני ובעלי נותנים לילדיינו  כח ועוצמה , משוחחים איתם ודנים יחד כשיש להחליט החלטות חשובות,אולי אני תמימה מדי או עברתי את הגיל ואולי אם אשאל את ילדיי הם יתנו תשובות זהות לשלכם אבל הייתי בטוחה שחלק מכם יציינו את ההורים כדבר שמחזק ומעצים.....

אני אישית בחיי יותר בישיבה. ושם כל העיסוק זה קודש.נער גבעות מצוי

אבל צודקת, זה נכון גם זה. 

((כי אין פיסבוקאחרונה

עלו לי שתי תשובות,

א הורים הם בדרך כלל דבר שבשיגרה, ג כשהם מחזקים.

ב לא משנה כמה ההורים תומכים וכו, הקבוצה הבעלת משמעות עבור נער בגיל העשרה היא קבוצת השווים,

ולה הוא מיחס יותר משמעות, שם המקום הבטוח שלו.(ווא, ויקיפדיה יצא...

((טיול, נשימה רגועה, הכי קשור לי בעבודת הכי אין פיסבוק

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך