שאלה קצת מציקה...הכל לטובה?!?

אני ב"ה מאמינה בקב"ה ופעם היו לי המון שאלות אבל עכשיו נשאר לי רק ספק קטן ובמקום של הספק נכנסת האמונה ב"ה, העניין הוא שאח שלי לא דתי בכלל והוא אומר שאם ייתנו לו הוכחה- לפי הדרך הזאת הוא יילך והוא מתכוון ללכת לכנסיות ולבקש שם הוכחות ואני מרגישה שאני חייבת לעשות הכל כדי שהוא חס וחלילה לא יעשה את זה!!

לכן, יש למישהו הוכחה לכך שאלוקים קיים??עצובמבולבלחושב

אני לא חושב שיש הוכחה לזהשאג

אם הוא אומר את זה ברצינות אז תנסי לשכנע אותו לבדוק קודם אצל רבנים

בהצלחה!

אתה חושב שלא ניסיתי???הכל לטובה?!?

זה לא באמת עוזר הוא ממש מאוכזב מהיהדות בגלל משהו שהיה לו ביסודי עם הרב שלו נראלי ועכשיו הוא סיים שמינית והוא אפילו למכינה של חילונים ודתיים ביחד לא הולך... אוף

לא הבנתי, הוא מחפש להאמין או לא?שאג

(את רוצה להגיד מה היה לו באישי או באיזשהו פורום נטוש?)

הוא מחפש את האמת.הכל לטובה?!?

הוא אומר שיש אמת אחת והוא לא יודע מה היא, ולא אכפת לו איפה לחפש, בנצרות, באיסלאםמת ואנאעראף איפה...

לא סיפור כזה גדול, סתם היה לו מחנך שהרס לו את כל מה שהוא חשב על היהדות ומבחינתו עכשיו רוב הרבנים הם כאלה

הוא מחפש אמת אבל לא מוכן לבדוק כיוון כי יש אחד שהרס לו?שאג

הוא לא חושב שגם רב הוא בן אדם שיכול לטעות?

הוא ניסה רבנים אחרים?

אממהכל לטובה?!?

כן אבל כשאתה ילד קטן ואתה בטוח שכל הרבנים הם הדבר הכי מלאך שבעולם אז זה שובר אותך כשאתה מגלה שזה לא ככה... הוא למד בישיבה תיכונית אז אני בטוחה שהוא שאל אבל הוא כבר לא מוכן להקשיב, אפילו לאבא שלי הוא לא מקשיב. הוא קודם כל רוצה הוכחה חד משמעית ואז יש את כל השאלות שבאות אחרי האמונה הבסיסית...

איזה שאלות למשל?שאג

למשל...הכל לטובה?!?

אם התורה שבע"פ היא באמת מהקב"ה...

אבל זה לא משנה כי אם אתה לא מאמין בה' אז לא יעזור שום תשובה

אז מה זה משנה אם הוא מאמין בקב"ה או לא?שאג

גם אם הוא יימצא הוכחה הוא יכול לשאול את השאלה הזאת על כל דבר

מוחמד דיבר עם אללה?אין הוכחה!

ישוע הלך על המים? אין הוכחה!

אמונה היא מה שהיא, היא אמונה. לא הוכחה, לא ידיעה, אמונה!

אם הוא ירצה הוכחה לכל דבר הוא לא יצליח

אם הוא חושב שהוא יצליח להבין בכל מה שהאל שהוא מצא, אז האל שלו לא שווה את ה"סגידה" אליו כי אי אפשר להבין משהו שהוא כל כך הרבה רמות מעלייך

כן !טיפה של אור
בתורה כתוב שלכל דג שיש לו קשקשים חייב להיות לו סנפירים ! עכשיו איך משה רבינו יכול לדעת את זה ? מדענים אחרי אלפי שנים,לא מודעים לכל הסוגים של הדגים בעולם, איך משה רבנו יודעע ? הרי בשביל להגיד כזה דבר צריך לעבור דג דג באוקיינוס!!!
אף אדם לא יכול להוכיח ועד היום לא הוכיח שדג שיש לו קשקשת ואין לו סנפיר !
(אם אני לא טועה זה לא כתוב בתורה עצמה)שאג

זו עדיין לא הוכחה שיש אלוקים זו אולי הוכחה שמשה היא גאון עם המון ביטחון עצמי (אין שום כוונה לזלזל באף אחד)

זה לא הגינויטיפה של אור
רתה יכול להיות הכי גאון , אבל אין לזה קשר לחוכמה , פיזית הבן אדם לא יכול לראות ולבדוק כל דג ודג באוקיינוס . יכול להיות שזה לא היה וב בתורה ,שמעתי את זה מאיזה רב ,סליחה אם הטעתי ..
לא הבנת אותישאג
אפשר להגיד שכל דג הם ראו שאם יש לו קשקשים אז יש לו גם סנפירים ולמשה היה הבטחון להגיד שזה ככה אצל כל הדגים זו לא חייבת להיות הוכחה למשהו אלוקי
אבל איך תסבירטיפה של אור
את זה שאף אחד עד היום לא הוכיח אחרת ?? כלומר זה יותר מבטחון
אני לאשאג
עבר עריכה על ידי גאש בתאריך כ"ח באב תשע"ו 23:05

אני רק אומר איך אפשר לדחות את ההוכחה הזאת גם אם בדוחק

כן הבנתיטיפה של אור
לא!!! את/ה מתבלבל/ת!!!! זה על חיות שיש להם רק סימן טהרה אחדyyl
רק מפריסי פרסה או רק מעלה גרה!!! שכתוב שזה רק שפן ארנבת גמל חזיר אולי עוד לא זוכר אבל שזה רק הם!! שמעתי מאבא שלי אנסה לברר בשם מי
(לא הבנתי איך זה קשור אלי)שאג

זה גם...אם הבנתי תכוונה שלךטיפה של אור
זה נכון אבל דגים זה יותר פלאי כי יש מיליוני סוגים באוקיינוס..
משפט כזה רק בעל הבית של העולם יכול להגיד..סתמישוו
משה היה אדם חכם, כן? זה כולם מסכימים.. וגם הרבה יותר מזה.
להגיד משפט כזה זה אומר שאם מישהו היה מוצא אי פעם דג עם קשקשים ובלי סנפירים, ומשה רבינו אמר שלכל דג שישלו קשקשים אז גם ישלו סנפירים.. אז כלתורת משה ח"ו מתבטלת..
תראה לי עוד בן אדם שאמר משפטים כאלה? אפח'ד לא ייקח על עצמו כזאת אחריות להגיד משפט כזה, כי אם זה יימצא לא נכון, אפילו אם ימצאו דג אחד.. אז לא יאמינו למשה בכלל..
ועד היום לא מצאו דבר כזה..
משפט כזה יכול להגיד רק מי שהוא בעל הבית על העולם!

אני מסכים איתךשאג

אני רק אומר איך אפשר לדחות את ההוכחה הזאת, גם אם בדוחק

זאת תשובה חמודההכל לטובה?!?

אבל אי אפשר לבסס על התשובה הזאת את כל האמונה שלך... ואני גם לא בטוחה שזה כתוב בתורה

יש תשובות להכככלארי מש.

אבא שלי הוא מרצה בהידברות ושם יש תשובות לההההכל בכל נושא שהוא.

הוא יכול לדבר אישית עם רבנים חשובים או לשאול רבנים רבנים כמו הרב זמיר כהן והרב אהרן לוי שהוא חזק באל כשל (יש לי הרצאה שלו בשלוש חלקים בנושא אל כשל-המטרה אמת, שם הוא מוכיח שהתורה היא מסמך אלוהי).

והיום בימנו לא חסר מרצים ורבנים שיכולים לענות על כל השאלות, ולהוכיח את היהדות מכל כיוון אפשרי.

וכן ניתן לשאול באתר של ערוץ הידברות.

נכוןטיפה של אור
אבל זו התשובה היחידנ שאני צכירה, אם אגיד שההוכחה האמיתית היא , הגוף שלנו , פלא העולם ,זה לא יספק אתאיסטים ,הם בכל מקרה ימצאו תירוץ להכל ...
כדאי שקודם תושיבי אותו ללמוד כוזרי עם פירוש הרב שרקיyyl
ושאם יש לו שאלות על הספר הזה שישאל רב!!! אם הוא לא מוכן תסבירי לו שהוא רוצה בכוח בכוח לטעות (או מבחינתו הוא רוצה בכוח רק לא להיות דתי) ולא באמת מחפש אמת. אבל ברכות ובנעימות שלא ירגיש מותקף!. אחרי זה תגידי לו שלמעמד הר סיני היו 600 אלף עדים רק זכרים מעל גיל עשרים!! כמה עדים היו לחלומות של האחרים? 0! חוץ מזה שגם האיסלאם הנצרות והדת של הדרוזים מאמינים בתנ"ך רק עם שינויים הוספות עיוותים ושטויות כאלה. אם שואל על המדע תסבירי לו שאפילו דארווין אם היה קורא את התיאוריה שלו היום היה צוחק עליה להרחבות בכל נושא ואם תצטרכי משהו בנושא תגידי כי מסקרן אותי איך יתפתח העניין. רק חשוב שהכל יהיה ברוגע ובנעימות.
וואי.. איזה באסה!א"י לעמ'י

אין לזה סוג של הוכחה או משו.. והמון אנשים שואלים אתזה..

אבל תנסי לעשות לו שיחות עם רבנים או משו.. זה ממש באסה שזה ככה. כי אין לזה ככ הוכחה

לענ"ד זה לא נכון. מי שמחפש את האמת לא צריך אפילו להרים את החyyl
יש שיעורים של הרב אמנון יצחק... זה ממש לאתאיסטים...נער גבעות מצוי

עזוב ממשה שהבנתי זה יכול לעשות לו טרארומה ...משה אבואב

וואי, נשמההריבתות

משו טווב!!

דברי עם הראל חצרוני, תני לו את המספר של אחשלך, ומובטח 99% שהוא יצליח!!
הבנאדם תותחח!! וזה גם יוריד לך שתדעי שזה בידיים של מישהו שיעשה הכלל כדי להחזיר את אחשלך ליהדות..
אוהבנשיקה

רק הערה שצריך גם שיכנוע ליהדות ולא רק שיש בוראמשה אבואב

ממליץ להתקשר אל רבנים יותר נוח ומסודר 

אני לא מבינה,super girl
אם הוא מחפש את האמת- לבריאות, תנו לו.
תאמיני לי שאם הוא לא השתכנע מהיהדות, אין מצב שהוא ישתכנע מהנצרות או מאיסלאם בודהיזם וכל אלה, אלה דתות הרבה פחות הגיוניות, עם טיעונים פחות הגיוניים, ויותר מזה - רוב הדתות בנויות על אוצה טענה טלאולוגית, אז רוב הסיכויים שהוא לא יתאסלם פתאום..
אני חושבת שאם תנסו לדבר איתו ולהפנות לרבנים כל הזמן זה יגביר את האנטי שלו.. ואם הוא יחליט שהוא לא מאמין אז זה זכותו

לענ"ד לפי השכל- צודקת אבל מה לעשות כשהיה"ר מתגבר על השכל?yyl
לא מספיק שאין הוכחה לקיומו כדי לעשות עברותלשם שבו ואחלמה
צריך הוכחה לכך שהוא לא קיים ח״ו שהרי לקבל את ההנחה שהוא לא קיים יש לזה הרבה משמעות,
חוץ מזה, יש שתי אפשרויות,
שהעולם לא נברא ושהוא כן נברא,
כדי להחליט איזה אפשרות נכונה צריך להוכיח,
זה שאין הוכחה לאפשרות אחת זה לא אומר שהשניה צודקת אלא זה אומר שנשארנו באי ידיעה
תראי הם יכולים להיא לך מלאטיפה של אור
"הוכחות" שהוא לא קיים חס וחלילה , למשל ... איפה הוא היה בשואה ? ולנה הוא לא עוזר וכאלה טכאלנ ... הם לא יבינו
זה שהוא אפשר את קיום השואה זה לא מוכיח כלוםלשם שבו ואחלמה
זה רק אומר שאנחנו לא מבינים אותו
אבל מה זה מוכיח?!
אני יודעתטיפה של אור
אני אומרת לך מה האתאיסטים יגידו ,אם הוא אוהב אותנו הוא לר היה עושה שואה ..
ואם הוא לא אוהב? זה אומר שהוא לא קיים?לשם שבו ואחלמה
בלבול שכל של אתאיסטים.yyl
זה עיוות בתפיסת המציאות והטוב והרע בעולם
למה את מתכוונת?שאג

התכוונתיטיפה של אור
שהאתאיסטים יגידו שאם ה' קיים אז למה הוא עשה תשואה , ולא התערב והציל את העם שלו , הם לא יכולים לחשוב מנקודת מבט של ... אי אפשר להבין את הדרך שבה ה' פועל , הם הולכים ראש בקיר ...
שיסתכל מסביבחלילית אלט
בפשטות. איך אפשר לא להאמין כשרואים מה יש בעולם?
עצם הקיום שלנו. מה שקורה לנו. וכן, גם הדברים הרעים.
זה ברור, אין בררה אחרת.ארי מש.

חשבתי על השאלה שלך במשך היום והגעתי למסכנות הבאות:

הרי מה הוא רוצה? הוכחה שיש אלוקים? הרי כל הדתות בעולם מאמינות שיש אלוקים [האסלאם טוענים שמוחמד היה הנביא האמתי והנצרות טוענים שה' כביכול עשה 'ברית חדשה' והוא עזב אותנו ואלך אליהם ולכן התורה שלהם נקראת 'הברית חדשה' מלשון ההסכם החדש]

אז בדיוק כמו שאנחנו צריכים להוכיח לו שיש אלוקים, ככה גם הם צריכים להוכיח לו! ומה שהם יוכיחו לו ככה גם אנחנו מוכיחים סבבא?!

(למרות שלהם אין הוכחות ברורות ולנו כן יש הוא רק צריך להגיע לכתובת הנכונה ולשאול משהו שבאמת מבין ולא סתם כל מיני אנשים זוטרים)

עכשיו מה נשאר כל מיני כתות מטומטמות שטוענות שהעולם נברא מפיצוץ של גרגיר אורז או מכמה פילים... אבל לעזאזל מי ברא את אותו גרגיר אורז שממנו נברא העולם והאורז ביניהם. ואותו הדבר גם לגבי הפיל, זה ממש כסילות לחשוב כך!

או לחשוב שהפרה היא זו שברה את העולם, אז לעזאזל מי ברא את הפרה בדיוק?

לכתות אין תשובות זה ברור.

האלוקות והתנ"ך זה דבר שמוכך אצל כולם בין אצל המוסלמים ובין אצל הנוצרי הנוצרים.  

לא על זה בונים אמונה, אבל בעז"ה שזה יעזור.סתמישוו
קודם כל, האמונה עצמה..
רוב העולם מאמין. רוב העולם מאמין ביישות עליונה שקיימת ומסדרת את הכל. ורוב העולם מאמינים באל אחד. על האמונה שזה אל אחד כולם מסכימים שאת החידוש הזה טבע אברהם אבינו.
"שאו מקום עיניכם וראו מי ברא אלה" - צריך לעצור רגע ולהתבונן, להסתכל על השמיים, הכוכבים, ההרים וכל העולם.. האם זה הגיוני שדבר כזה יווצר מעצמו?! בצורה כ"כ מסודרת?! זה חייב להיות מישהו שסידר את זה בצורה כ"כ נכונה ומדוייקת! מה האופציה השנייה? שזה נברא מאיזה מפץ גדול שהיה בגודל של פירור והתרחב ונהיה כל העולם? זה אופציה? אם ניקח דיו ונשפוך אותו בצורה אקראית יוכל לצאת איזה מילה מסודרת? אז אם ניקח איזה גרגיר והוא יתפוצץ, יכול להיות עולם כ"כ מסודר? (אגב, הרב קוק לא סותר את גישת המפץ הגדול ואומר שגם היא אופציונלית ואולי כך נברא העולם, אלא שמי שעשה את זה זה ה' ואז אין בעייה להגיד שה' ברא את העולם בדרך של המפץ הגדול. הכי חשוב זה ש-בראשית ברא אלוקים.)
חוץ מזה, גם "ומבשרי אחזה אלו-ה" - צריך להסתכל ולהתבונן בגוף האדם, כל איבר במקום, כל דבר מושלם.. חייב להיות אחד שתיכנן את הכל.

זה לגבי אמונה באלוקים, יש עוד הרבה מה להעמיק.. אבל נראליי שזה מספק.. (לא?) וחוץ מזה שגם רוב העולם מאמין.. אז זה לא איזה שאיזה משוגע אחד חושב ככה..

עכשיו, לגבי היהדות דווקא.. ולא הנצרות או האיסלאם.
קודם כל, גם הנצרות וגם האיסלאם מאמינות בעמ"י עד משה רבינו. אלא שעמ"י הוחלף לדעתם.. ככה שאנחנו המקור לדעת כולם.
הרבי מלובביץ' כותב כמה דברים על זה.. יש לו איזה מאמר (אני יכול לבדוק לך בדיוק אם זה ממש יעזור).. אני לא זוכר בדיוק.. יש הרבה דברים. אחד מהדברים לפחות זה על מעמד הר סיני. היום, בדורנו, הרבה יותר קל להאמין בזה. למה? כי עמ"י היה בגלות 2000 שנה..וכשהם חזרו לארץ כל אחד בא עם הספרי תורה שלו.. ומסתבר שספר התורה שבא מאירופה בדיוק כמו ספר התורה שבא מפרס ותימן וכו'.. הכל אותו דבר. (חות מאיזה 3 טעויות קטנות.. למשל - בחלק כתוב פצוע דכא ובחלק פצוע דכה). אצל הנוצרים למשל, יש עשרות, אם לא מאות, נוסחים שונים לזה..

עוד דבר, זה שמסתכלים בנביאים..ורואים שהנבואות מתקיימות. דווקא בדורנו, באמת יותר קל להאמין כי הנבואות מתממשות.. רואים את זה בעיינים!
וקיבצתים מארבע כנפות הארץ.. מתממש
ואתם הרי ישראל ענפיכם תתנו .. מתממש
עמ"י צומח ופורח כנגד כל הסיכויים!!
כל אימפריה גדולה שהייתה פעם נפלה. רומא נפלה. יוון נפלה. היטלר נפל.. וכו' .. אבל עמ"י נשאר.

סיוון רהב מאיר סיפרה פעם שעיתון מפורסם בארה"ב פירסם בשנת 2000 את העיתון שלו. ב1.1.2000 הם שמו בעמוד הראשון דף מהעיתון של 1.1.1900 בעמוד האמצעי את של שנת 2000 ובעמוד השלישי כתבו על 2100, שיערו מה יהיה לפי דעתם..
אז ב-2100 כתבו על רובוטים וכאלה .. ובלמטה היה כתוב - זמני כניסת שבת.. ושאלו את העורך למה הוא שם את זה (הוא לא יהודי) אז הוא אמר - מה שיהיה ב-2100 אנחנו לא יודעים בוודאות, אבל מה שבטוח זה שבנות ישראל ידליקו נרות שבת ב-2100 זה בטוח!

טוב, זה גם ככה קצת ארוך..אפילו קצת הרבה..
אז.. שיהיה בהצלחה
תלכי ככה...נער גבעות מצוי

בקש מה' לעזור לך להבין שהוא קיים. לא ילך? לא יכול להיות...

נשאר לך ספק?קמנו ונתעודד

בס"ד

אז מה את עושה פה זה לא דבר שמשאירים ככה חייבים לטפל בדברים כאלה את צריכה להיות בלחץ אם יש לך ספק באמונה שלך!

ואם באמת הוא החליט לחפש את האמת בכנות ויסודיות, את לא צריכה לדאוג אלא לשמוח. כי האמת אצלנו.

מי שמחפש לברוח מה'זקוק לגאולהאחרונה

לא יעזור כלום. את יכולה להתווכח איתו, אך העיקר להראות לו את כל הצדדים של היהדות. 

אם הוא היה אמיתי לגבי החיפוש הוא היה נשאר עם הכיפה בזמן החיפוש. (אני מצטער שזה נשמע תקיף ואכזרי, ואני לא אומר את זה כך, רק שזה מה שקורה רוב הזמן)

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך