לפני כמה זמן התחלתי עם חבר התנדבות חדשה, והחבר'ה שהגיעו באמת יצרנו קבוצה (של בנים ובנות) באמת חזקה ויחסית מגובשת.
לאחר כמה זמן הצטרפו חברים אחרים מהשבט עהקבוצה קצת איבדה את הגיבוש שלה, הייתה הרגשה לחבר'ה הישנים שכאילו התבגרנו, סיימנו שלב בחיים עכשיו הבאים בתור.
והקבוצה נפרדה אבל עדיין אנחנו ממשיכים להתנדב ביחד, בקיצור נוצרו להם קשרים בין כל מיני בנים ובנות חדשים/חדשות/ישנים/ישנות, ונראלי שכאן הבעיה.....
החברים שלי, הם קצת מתלהבים משיחה עם בנות (למרות שאם תשאלו אותם, הם יכחישו
), בקיצור החופש הזה וזה עדיין ממשיך, הבנות נגשו אלי ושאלו כל מיני שאלות, לא בהכרח חשובות פשוט סתם ליצור שיח, ושאר החבר'ה מיד הגיעו (אין לי בעיה עם זה, בכלל) וגם דיברו, תוך כדי דיבור עשו דברים מוזרים בשביל למשוך את תשומת ליבן, כמו לקחת את התיק/פלאפון שלהן, לזרוק עליהן דשא ורגבי אדמה ואפילו מעשים ממש פזיזים כמו ''להוריד'' כמה בעיטות לחבר אחר שלהם! הזוי! עכשיו, החברים ממש מעוניינים בשיחה כזו (כפי שכתבתי למעלה) והמון פעמים הם נשארים איתן ולוקח להם זמן עד שהם באים לשאר החבר'ה שרוצים ללכת, וזה פוגע ב"ביחד" שלנו.
יש עוד קבוצה בחבורה, של מתנגדים, שהם לא ממש רוצים שישבו עם הבנות וזה.... תמיד מקניטים את הבנות בצורה שאני חושב שזו לא דרך לדבר, במיוחד שאותן בנות אמרו לי שהן נפגעות מהדיבור הזה.
אני ברוך ה' למדתי ''להסתדר'' עם אותן בנות ולא.ממש מזיז לי כל העיניין הזה של בנים בנות ואנימלא מתרגש מזה בכלל!
בזמן האחרון, הם גם מנצלות קצת את החברים שלי, הם ממש תמימים וזה משגע אותי בקטע מטורף, כי הם כאילו ממש שפוטים שלהן.
אם יש לך רעיון איך לנסות ולהפסיק את המצב הזה או לפחות לפחית אותו כמה שניתן, תודה