אוי לא!מעוז אסתר לנצח

הזמן מתחיל!

איזה פורום דכאוני, לעזאזלמעוז אסתר לנצח

מזל שיש לי סמיילי שמח בחתימה.

כל פעם שאני מגיב לעצמי זה מעודד אותי.

משתדלים שלא..פוסעת
האמת שזה ממש פורום יעיל (למרות דכאוניתו)מעוז אסתר לנצח

כי אף-אחד לא אומר לך על כל מילה שנייה שזה נצלו"ש ואז השרשורים מתפתחים...

הי מזלט על הניק החדש!!!הדסי שושה
ראיתם את ההפתעות שהשארנו בשישי במעוז?
@כבשה
הי, לאמעוז אסתר לנצח

אנחנו נהיה רק בשני בערב

זה הסיכום...מעוז אסתר לנצח

תגיד למה אני צריך לשמוע שאתה מלכלך?Solomon

מי מלכלך?מעוז אסתר לנצח

|בשוק|

אתה אל הבלדים....|זעום|Solomon

אני מלכלך על הבאלדים?!מעוז אסתר לנצח

מה יש ללכלך עליהם בכלל?

אשריהם לגמרי בכל מה שהם עושים

טוב לא נדבר אל זה פה...Solomon

אבל אני זעום אלך ....

אין איפה לדבר ומתי לדברמעוז אסתר לנצח

עוד חמש דקות נגמר האינטרנט ומחר כבר מתחיל הזמן

אתה מדבר על הסיפור עם העצים?מעוז אסתר לנצח

גם וגם הסיפור הם הבור ...Solomon

איזה סיפור עם הבור?מעוז אסתר לנצח

הבור זה אחד הדברים הטובים שהם עשו,

ועוד לא הספקתי לומר עליו מילה.

איזה נזק זה שמועות...

תענה זריז, עוד שנייה אני טס לישיבה ואני לא רוצה להשאיר את זה פתוח.

שנתנתה הרצעות אל זה שחפרתה את הבור...Solomon

מה?! ויגנורים!מעוז אסתר לנצח

אלישע (וקצת אני) חפרנו בור מצפון לגבעה.

הבור של הבאלדים זה בכלל ממערב...

אין שום קשר בניהם

ושלהם גם הרבה יותר חייתימעוז אסתר לנצח

שלנו זה סתם גב.

שלהם זה פעמון אורגינל...

ועכשיו הם הורישו לנו אותו חושף שיניים

זה מה שאמר לי אחד מהאנשים שאמרתה לו...Solomon

שמה אמרתי, שחפרתי את הבור של הבאלדים?מעוז אסתר לנצח

עוד לא הייתי שם בכלל.

תאמר לי מי זה באישי, שאני איישב את זה גם איתו

זה מה שאו אמר לי ..שאתה אמרתה את זה במחנה של ערי ישעג..Solomon

איזה שטותמעוז אסתר לנצח

במחנה לא אמרתי מילה על הבור

אהה חבל...הדסי שושה
בטח זה מלא נמלים...
מזה?מעוז אסתר לנצח

|סקרן|

כמה חתיכות של קליקהדסי שושה
ומשחת שיניים כמעט גמורה...
היה קליק? מאיפה?|משתומם|כבשה
מה שאכלנו בלילה לפני הנסיעה למעוזהדסי שושה
שהכל נשפך לי בתיק...הדסי שושה
זה לא נגמר?!כבשה
לא...הדסי שושה
ולא היה לי כוח לסחוב את זה
זה מאוד כבד פשוט..כבשה
כמו לסחוב שולחן!!!הדסי שושה
הכל לטובה בזכות השולחן לא נתקעתי כנראה עם אותו אחד בחיזמכבשה
לא נתקענו בכללהדסי שושה
היה טרמפ ממש מהר
ישתבח שמו!!!
ברוך ה' זה פשוט פדיחות כבר להתקע כל פעם עם אותו אחדכבשה
כמה פעמים זה קרה?הדסי שושה
משחת שיניים בגבעה?! |זועם|מעוז אסתר לנצח

חילול הקודש!

הדסי שושה
הגיע הזמן שתדאגו גם לזה...
אין תקציבמעוז אסתר לנצח

(התירוץ הטוב בעולם)

תביאו מהבית |תרוץ מעאפן|הדסי שושה
או שתבנו על הדס כמוניכבשה
וואי לגמרי...הדסי שושה
עשיתי לה בית מלון חמישה כוכבים עם פנסיון מלא כולל א. בוקר(כמה פרוסות לחם בלי כלום...חח)
אני הייתי חולה.. בדכ אני לא מפונקתכבשה
יש בגבעה טחינה ושוקולדמעוז אסתר לנצח

|מרים גבה

אופסהדסי שושה
זה לא שלנו
זה כבר היה לפני כן...
זה שלנומעוז אסתר לנצח

תשתמשו חופשי...

יעשירים גם תחינה וגם שוקולד?Solomon

השוקולד זה מיזה שניצלנו את אר"י ישאג במחנהמעוז אסתר לנצח

כל האוכל אז היה על חשבונם...חושף שיניים

יש אצלי עוד פול עינוגים לגבעה

חשבתי שאתם עשירים...Solomon

לא איזה...מעוז אסתר לנצח

כל כספה של הגבעה מסתכם בפחות ממאתיים שקל

אנחנו הינו כל שבת מגרדים עוד כסף בשביל שנוכל לגרד כסף לשבת..Solomon

עמוק מדימעוז אסתר לנצח

תסביר

כל שבת הינו מגרדים שקליםSolomon

בשביל לקנות אוכל...

מזל שיש את שיפוןמעוז אסתר לנצח

|חושף שינייםחיוך גדולחיוךחושף שינייםחיוךחיוך גדולחושף שיניים|

כן באמת מזל. אבל אתה לא יכל לסגור שבת רק עם שיפון..Solomon

איכס למה נראלך???הדסי שושה
גם בבית אין תקציב כדי לתרום משחת שיניים לגבעותמעוז אסתר לנצח

אני מקווה שלא נשאר ריח עד יום אחרי, כשאתן מגיעות...

נשאר נשאר!!!הדסי שושה
ומזה הבלאגן שאתם השארתם לנו...הדסי שושה
תתרגלי אם את לא היית שם גם אני לא הייתי מצחצחתכבשה
אני מצחצחת רק ליד אנשים שמפריע להם
נגיד במחנה של גאולצ אף אחת לא ציחצחה אז לא היה אכפת לי
אבל באולפנא אין מצב שלא
לא מפריע לי...זה הרגל פשוטהדסי שושה
ותכלס ראית ששום דבר לא הפריע לי לא?
תכלס כן. את לא עירונסטית.. חוץ מהקטע של המואזיןכבשה
אויש זה ממש הציק לי...הדסי שושה
ואין אצלי דבר כזה להתפנק...
רק כשאני חולה...
הי הי את בלי רמיזות! אני בתור חולה נסחבתי שלושה ימיםכבשה
בהליכה באוטובוס ובטרמפים וסחבתי תיקים ושולחנות ודברים
אני לא כזה התפנקתי |מובך|
מצחיקה לא רמזתי כלום...הדסי שושה
יאללה לילה טוב חלומות חסידייםכבשה
ננחיים בשבילך..ם
לילה טוב אחותי! חלומות ננחיים!!!הדסי שושה
ממתי יש מואזין בגבעה?מעוז אסתר לנצח

אולי פעם בעשור שומעים את של דיר-ג'אריר

אז עכשיו זה היה הפעם בעשורהדסי שושה
כי שמעו את זה ממש חזק!!!
לא יודעת אני לא שמעתי כלוםכבשה

ישנת טוב...הדסי שושה
כן ב"הכבשהאחרונה

איזה הפתעות השארנו? ריחפתי רוב הזמן אז כנראה לא שמתי לבכבשה
טוב יאללה להתראותמעוז אסתר לנצח

זמן טוב שיהיה לנו!

חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך