שם: חיים בסרט!!!! בכוונה אני בעילום שם בניק
למה זה הניק שלי: כי הצטרפתי בחופש ואני חולה עליו...
צילצול: יש לי פלאפון מסכנון חסר מיוזיק אז מה לעשות, זה המנגינה הכי יפה במלאי שם אבל זה לא השיר האהוב עלי... תכלס אם היו לי שירים הייתי מחליפה צילצול כל יומיים (אני מהאלה שמתאהבים מהר אז בשביל להכניס את כל השירים זה הפיתרון היחיד...
מוטו: צה"ל זה צה"ל זה צה"ל... (נאמר בכל פעם שחייל חולף בטווח שדה ראייתי)....
סיפור מעניין מהפורום: ישבתי לי מול המחשב ופתאום... הקלדתי!!!!!! ואז פתאום להפתעתי מישהו הגיב על זה וואי זה היה קטעיםםםםם.... זה נראלי הסיפור הכי מעניין שקרה לי פה
שי אהוב: סתם של סטטיק ובן אל, חצי משוגע של נועה קירל, תזיזו של עדן בן זקן, מסיבה בחיפה, פשוט כי אני שומעת אותם עכשיו אבל בעיקרון אני אוהבת עוד פווווול שירים, כל פעם לפי המצברוח... והיום יש לי ב"ה מצברוח מעולה
זמר אהוב: לפי הקול- הראל סקעת. לפי המתיקות של הבנאדם- עומרי סבח... שימו לב שבתגובות שביוטיוב הוא מגיב לתגובות... כזה נשמה לא תמצאו באף מדינה!!!!!!!!
חלום: שתנועות הנוער בשכונה שלי יהיו מאוחדות ומגובשות כמו ביישובים.... אמן!!!!
מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה: משו מגניב כזה עם חילונים... אני מכורה לשיחות עם חילונים!
שריטה: אומרת תודה למכוניות שעוצרות במעבר חצייה (חברות שלי בטוחות שאני פסיכית), בשיעורי מתמטיקה אני רוקדת כי יש לי קוצים במקום שבו נהוג לשבת.... המורה שלי מבינה אותי לשמחתי ונותנת לי לקפץ כמו מפגרת...
פרגון לניק כלשהו: ריבתות שלחה לי מסר מה זה מתוווקקק.... אז הבטחתי לה שאני אגיב יותר.... אז ריבתות מצטערת! ב"ה נהיה לי לו"ז מפוצץ ואני כתבתי את כל זה בשבילך....
(אין לי כ"כ מושג אם הוא עושה לא עם הראש או מנשק, אבל קבלו את זה כמנשק).... ווואי שתדעו שאין על ריבתות בארץ!!!!!!!!!! וחצמזה יש כאן פול צדיקים שמצטטים כל מיני מקורות אז שאפו להם, אני רק יודעת את הפסוק הראשון בבראשית בע"פ... וכולם כאן שיא הבובים!!!!!!!!
משו שכיף לי לעשות: לטייל במקומות ציבוריים כמו העיר, תחנה מרכזית, מרכזי חנויות, וגם לצייר ולקרוא ופסגת הכיופים: לישון. אה, ולאכול גם...
איך הגעתי לכאן: הייתי צריכה עזרה בהתלבטות אבל זה יצא תגובות כ"כ מפגרות ששיניתי ניק והצטרפתי לכאן במקום לפורום ההוא שאני לא אזכיר את שמו חס וגרזובה...
משהו לאומה ולכותבים: וווואוווו זה כזה מגניב שאני הולכת ברחוב הומה אדם וחושבת שמן הסתם עם אחד האנשים פה אני מתכתבת ושנינו לא יודעים אתזה...
אז יאללה שנה טובה רבותי!!!!!!!!!!!!!!