וואו בן 15!!חיספיקלה

(וכמה ימים!) וואו 15 שנה! אני מרגיש הרגשה כזאת שהדברים שאני עושה בחיים לא תואמים את הגיל שלי נגיד בגרויות והכי גרוע זה שאתה שישסט כל הקטעים האלה שאתה פתאום בדיכאון או פיתאום החבר הכי טוב ש'ך עוזב ת'ישיבה ואתה לאיודע איך לאכול אתזה ואתה יושב בחדר בבעאסה כי אתה יודע שהחיים הם כלום הם רק עליות וירידות אז למה להמשיך ככה את הקטע הזה של העליות והירידות עוד 105 שנה?? בא נחתוך אם זה עכשיו ונגמור את כל הצרות אבל אני לא רוצה למות!! וואו החיים קשים שאני ממש לא מעקל אתזה...

אני פשוט חושבת שזה הרבה מצבי רוחספר הספרים
אין מה לעשות ככה זה בגיל ההתבגרות- כל דבר קטן נראה ענק ועוצמתי. פשוט לדבר על זה עם אנשים קרובים ולדעת את התכלית, ולהיאחז בתורה הקדושה!
^^^ וגםבת של מלך!!!!
כמו שמישהו רשם בשירשור אחר זה שהכל קשור לאמונה!!! צריך להאמין שאנחנו פה בתפקיד בעולם וכל קושי זה מכוון בשביל לעלות אותנו מדרגה ושה' מסתכל עלינו כל רגע במליון עיניים ותמיד איתנו ועוזר לנו ומקשיב לנו!!!! ורק מחכה שנבקש ממנו ונדבר איתו!!! וחשוב לדעת שהוא אוהב אותנו ורוצה לטובתינו. הכל הכל לטובה!!!!!!
אתה כאילו מתייאש ממה שאתה אמור לעשות בעולם הזההאש שלי

אתה יכול לעיין בשרשור למה החיים כאלה קשים.ותאמין לי שהחיים שלי יותר קשים משלך

יאללה תחרות!פסידונית

<צ>

חיים קשים זה לא משהו שאפשר להשוות. אז בבקשה.

את לא רוצה לדעת איזה חיים יש ליהאש שלי
היא כתבה בציניות... (פסידונית..)הכל זה לטובה

וחוץ מזה אם כבר-.. נשמה! ככל שתסתכלי על החיים שלך כגרועים, ככה הם יהיו!!! תחליטי שכל יום את מסתכלת או כותבת או אומרות (וכו..) שלושה דברים שטובים בחיים שלך1 הכל ישתנה! זה ממש בחירה שלך!!!

בהצלחה!!צוחק

בןהאש שלי
ואני ממש מחוזק נ נח
כתבו פה על זה הרבה שרשורים כדאי שתעיין...ארי מש.אחרונה

בשרשורים הקודמים, טחנו את הנושא הזה כבר ישר ואפוך, אני מרגיש שכל דבר שאני יכתוב זה פעם המאה שאני כותב את אותו סגנון [הם לא ישנים אתה יכול לדפדף קצת ואתה תמצה את זה].

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך