ממש לא סבון נוזלי .
שורף ממש . וגם זה לא ישנה כלום
אם היא לא אוהבת לחפוף, היא לא תאהב גם עם זה יהיה עם סבון נוזלי .
שלי גם ככה , מעיפה את המצחיה, מנסה לברוח, סהכ אין לי מה לעשות.. היא נעמדת עם הפנים בתוך החצאית שלי , ואני מרשה לה , מפחיד אותה כל העניין , וזה נותן לה ביטחון להיות עלי ככה , אני מסיימת לרחוץ אותה עם חצאית ספוגה מים.. אבל לא נורא לי ...
אז אני מחליפה תמיד בגדים אחרי שאני חופפת לה...
לא יודעת אם זה ישפר משמעותית , אבל אולי קצת
תקני לה שמפו ללא דמעות , מניסיון אצלנו, כיף ופינוק שורפים בטירוף , ד"ר פישר סרקל ירוק לא ה+מרכך אלא הרגיל , לא שורף, שמפו +מרכך סרקל כן קצת שורף, ד"ר פישר סרקל פורטה כן שורף . ג'ונסון הצהוב לא שורף אני זוכרת על עצמי בתור ילדה , היינו 5 שנים בשליחות בחו"ל והג'ונסון היה הכי נפוץ שם , אולי היום שונה וכן שורף , השמפו קמיל בלו ד"ר פישר לתינוקות לא שורף , הסבון נוזלי הכחול של ד"ר פישר זה נורא לחפוף איתו, כמו פילפל חריף בעיניים , פעם היינו בקמפינג ולא היה לנו משהו אחר חוץ מהדוקטור פישר הכחול , הכנתי עוד בקבוקון עם סרקל ושכחתי אותו בבית, וממש שרף לה ברמת אומללות , אחרי זה השתמשתי בזה לעצמי והבנתי כמה סה שורף, למחרת קניתי שמפו אחר ללא דמעות ,בעיר ליד איפה שהיינו , זה היה ממש רחמנות איך ששרף לה .
בחיים לא לחפוף לילד עם סבון נוזלי .
מזכיר לי שייתי מתנדבת פעם לפני שהבכורה נולדה אצל משפחה עם קשיים רציניים והאמא חפפה לתינוקת בת שנה את הראש עם הריבוע של הנקה שבע מוצק למבוגרים . דודה של אבא שלי שכנה שלה והן שתיהן קצת עמחות אבל היא דואגת לה קבוע אז היא התעצבנה עליה בחדר מדרגות ואמרה לה "יופי לפחות מזל שלא חפפת לתינוקת שלך מסכנה את הראש עם הסינטבון של הבית שימוש, היית אומרת לי שאת צריכה שמפו לתינוקת" . אם זה לא היה עצוב הייתי נשפכת שם מצחוק בחדר מדרגות. הקרקפת נהייתה לתינוקת אדומה מהסבון שהיא הייתה צריכה ללכת לרופאת עור ולקנות משחה טיפולית שעולה כמו 5 בקבוקי שמפו לשקם את הנזק . הסיפור, כדי שיבינו שסבון שהוא לא שמפו לא מיועד לשיער .