חלום מוזרכישוף כושל

בס"ד

זה פשוט חייב להכתב עם כל החוסר הגיון שבזה

אליה רצה אפשר היה לשמוע את הלב שלה פועם בקצב הריצה אגלי זיעה על המצח שלה 

היא לבשה סוג של גופית ספורט מעל החולצת בסיס ומכנסיים נדמה לי על הרגלים היו לה נעלי ספורט בלויות והיא פילסה את דרכה דרך סוג של יער משתמשת בידיה בלי הפסקה כדי להסיט את הענפים שהפריעו לה לרוץ ואז היא עצרה מתנשפת היא הגיעה ליעד הראשון שלה

איזו ארץ זאת? היא לא בטוחה בקרוב היא תשאל עובר אורח אבל עכשיו צריך לחפש את הסמל

בזוית עינה היא רואה מתחרה אחרת וזה מכניס בה פרץ חדש של אדרנלין  היא סורקת את הסביבה

הסמל של התחרות לרוב נמצא במקום ברור מין נקודת ציון חשובה בכל ארץ כשהיא תראה את זה היא תוכל להמשיך לרוץ ליעד הבא

הנה הוא על מגדל דמוי שעון היא רצה לכיוון מתעלמת לגמרי מהמתחרה שלוטשת בה מבט ועוקבת אחריה נגיעה קלה בסמל והיא חוזרת בריצה אל היער

היא פונה לכיוון ההפוך אין לה מה לחפש בכיוון ממנו הגיעה יש ירידה חצי תלולה והיא בוחרת לפנות לשם הסביבה הבאה בנויה כמעין תעלת ביוב מדברית ענקית ובכך שהיא בנויה בקו ישר היא חוסכת לה את הצורך לחשוב לאן לפנות וככה היא יכולה להתמקד רק בריצה ובנשימות פתאום היא שוב בעיר גדולה זאת ארץ אחרת והיא צריכה לחפש עוד סמל יש לידה עוד שלוש מתחרים שהיא לא יודעת את שמם מסיבה שאני לא זוכרת הם מתקבצים יחד וככה מוצאים את הסמל הבא וממשיכים יחד יש שוב ירידה תלולה ומין כניסה מוזרה לתוך אזור מכוניות מוזר יש שם כמה אנשים שנראים עבריינים אחת הבנות מכירה שם מישהו ונכנסת למכונית מרופטת ובוכה הבן נכנס לשם איתה ומנחם אותה ואז כמו שנכנסו הם יוצאים וממשיכים לתוך חלל תת קרקעי בו פסי רכבת כל אחד מהם נשכב על מה שנראה כמו קרש עץ עם גלגלים או מסילות מותאמות לפסים וככה הם מתקדמים לאורך הפסים לידם הסביבה שורצת עכברושים ויש מכונות שתיה ואוכל מנופצות אחת מהבנות מתפתה לקחת מהאוכל אבל המבטים של האחרים מכניסים בה קצת הגיון והם ממשיכים ככה במשך זמן רב עד שזה נגמר והם עולים במעלה סולם צר למה שנראה כפארק שעשועים ענק לאישה שהם פוגשים שם הם לא יכולים משום מה לספר את האמת אליה שואלת איפה הם והאישה הטובה מספרת שקולומביה ואליה לא ממש בטוחה מה זה אומר אבל הפארק הזה יפה ככל שיהיה לא יכול להחשב לנקודה מרכזית בה יהיה סמל לכן הם צריכים לצאת משם האישה הטובה מארגנת להם מקום להתקלח ואוכל ולאחר מכן טרמפ מסתבר שזה יום שבו מארחים ילדים נכים בפארק והכל מלא במתנדבים ופתאום מול העיניים שלי כתוביות של 'למה בכלל הפסיקו לשדר את האנטומיה של גריי' ואני מבולבלת לא מבינה את ההקשר ורוצה להמשיך אבל זה נגמר ואני מתעוררת 

את באמת כתבת את כל זה בלי סימני פיסוק. וואו זה היה מבלבלשִׁירָה

חוץ מהציטוט של הכתוביות בעצם, ששמת לו גרשיים

זה היה חייב לצאת בבת אחת כדי שלא ישכחכישוף כושל

בס"ד

חוץ מזה שאני ממש גרועה בפיסוק >_<

הקטע המכושף , מפוסקמקורות

אליה רצה.

אפשר היה לשמוע את הלב שלה פועם בקצב הריצה. אגלי זיעה על המצח שלה 

היא לבשה סוג של גופית ספורט מעל החולצת בסיס, ומכנסיים נדמה לי.

על הרגלים היו לה נעלי ספורט בלויות, והיא פילסה את דרכה דרך סוג של יער, משתמשת בידיה בלי הפסקה כדי להסיט את הענפים שהפריעו לה לרוץ, ואז היא עצרה מתנשפת.

היא הגיעה ליעד הראשון שלה.

איזו ארץ זאת? היא לא בטוחה. בקרוב היא תשאל עובר אורח, אבל עכשיו צריך לחפש את הסמל.

בזוית עינה היא רואה מתחרה אחרת, וזה מכניס בה פרץ חדש של אדרנלין.

היא סורקת את הסביבה. הסמל של התחרות לרוב נמצא במקום ברור, מין נקודת ציון חשובה בכל ארץ. כשהיא תראה את זה, היא תוכל להמשיך לרוץ ליעד הבא.

הנה הוא על מגדל דמוי שעון !

היא רצה לכיוון, מתעלמת לגמרי מהמתחרה שלוטשת בה מבט ועוקבת אחריה. נגיעה קלה בסמל, והיא חוזרת בריצה אל היער.

היא פונה לכיוון ההפוך. אין לה מה לחפש בכיוון ממנו הגיעה.

יש ירידה חצי תלולה, והיא בוחרת לפנות לשם.

הסביבה הבאה בנויה כמעין תעלת ביוב מדברית ענקית, ובכך שהיא בנויה בקו ישר, היא חוסכת לה את הצורך לחשוב לאן לפנות, וככה היא יכולה להתמקד רק בריצה ובנשימות.

פתאום היא שוב בעיר גדולה. זאת ארץ אחרת, והיא צריכה לחפש עוד סמל. יש לידה עוד שלוש מתחרים שהיא לא יודעת את שמם. מסיבה שאני לא זוכרת, הם מתקבצים יחד, וככה מוצאים את הסמל הבא, וממשיכים יחד.

יש שוב ירידה תלולה, ומין כניסה מוזרה לתוך אזור מכוניות מוזר.

יש שם כמה אנשים שנראים עבריינים. אחת הבנות מכירה שם מישהו ונכנסת למכונית מרופטת ובוכה. הבן נכנס לשם איתה ומנחם אותה, ואז כמו שנכנסו, הם יוצאים וממשיכים לתוך חלל תת קרקעי, בו פסי רכבת. כל אחד מהם נשכב על מה שנראה כמו קרש עץ עם גלגלים, או מסילות מותאמות לפסים, וככה הם מתקדמים לאורך הפסים.

לידם הסביבה שורצת עכברושים, ויש מכונות שתיה ואוכל מנופצות. אחת מהבנות מתפתה לקחת מהאוכל, אבל המבטים של האחרים מכניסים בה קצת הגיון. 

הם ממשיכים ככה במשך זמן רב עד שזה נגמר, והם עולים במעלה סולם צר, למה שנראה כפארק שעשועים ענק. לאישה שהם פוגשים שם, הם לא יכולים משום מה לספר את האמת.

אליה שואלת איפה הם, והאישה הטובה מספרת ש'קולומביה', ואליה לא ממש בטוחה מה זה אומר, אבל הפארק הזה, יפה ככל שיהיה, לא יכול להחשב לנקודה מרכזית בה יהיה סמל, לכן הם צריכים לצאת משם.

האישה הטובה מארגנת להם מקום להתקלח ואוכל, ולאחר מכן טרמפ.

מסתבר שזה יום שבו מארחים ילדים נכים בפארק, והכל מלא במתנדבים.

ופתאום... מול העיניים שלי כתוביות של 'למה בכלל הפסיקו לשדר את האנטומיה של גריי', ואני מבולבלת, לא מבינה את ההקשר, ורוצה להמשיך.

אבל... זה נגמר, ואני מתעוררת.

[עד כאן החלום עם קצת מרווחי נשימה. יש צורך בפיתרון או שהוא מובן אליו?] 

ואו תודהכישוף כושל

בס"ד

(יאו עוצלי לא ידעתי שאת מסתובב גם בפורום עצמו חשבתי שאת שומר על עצמך בגבולות החד"ר בלבד)

[יש לך פיתרון?|סקרן| אני ארצה לשמוע]

באמת נדיר שאני כאן.מקורות

קפץ לי משהו מכאן ונכנסתי לראות מה זה.

ואז גיליתי מה גורם לך להיות מלכת הפורום.

פיתרון זה תהליך. זה לא זבנג.

זה נעשה לאט לאט מול החולם, מול תגובה שלו על כל צעד. שמירה שלו על מסלול הפיתרון שלא יסטה.

ובכלל, זה כמו היפנוט. הולך רק אם את נותנת אימון כל שהוא.

בעמידה מנגד, וכל שכן בתוספת קצת עויינות, חבל על הזמן.

קפץ לך? מה זה אומר?כישוף כושלאחרונה

בס"ד

שיאה מלכת הפורום זה כינוי שעוד לא שמעתי

אבל רציתי פיתרון! מה אם אני אפנה אליך באישי לא תתן לי קצת רעיונות? אני מוכנה לעבודת התהליך שדיברת עליה יש לי מלא זמן וסבלנות היום

וואו.חירטוטא דלעילא

שמישהו יוציא ספר על זה.

(קראתי משהו ממש דומה לא מזמן. לא יהודי אבל...)

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך