אני לא רוצה לחכות יותר,נמאס לי מההרהורים,אני רוצה לסיים עם זה כבר.אני נכשל שוב ושוב ושוב.קיבלתי דחייה לא מזמן ופשוט עברתי הלאה,התחלתי לדבר עם מישהי כבר יותר עמוק שלפני כן היינו בקושי מחליפים מילה-רק בנושא מסוים ועכשיו זה נהיה רציני יותר...היא שאלה אותי אם סיימתי את הישיבה והתבאסה שלא,היא התבאסה שהיא שנה מעליי וזה כנראה כישלון נוסף.
למדתי שזה לא משנה כמה חזק אתה מכה אלא כמה חזק מכים אותך ואתה יכול להמשיך הלאה ואני לא מתכוון לוותר אבל...מה לעשות?אולי הגישה שלי לא טובה מספיק?אולי אני חושף רגשות מוקדם מדי?אני לא מחכה יותר משבועיים עד שאני אומר את מה שאני מרגיש.
האחרונה אני יודע בוודאות שיש לי רגשות כלפיה ואני רוצה אותה-אני חושב שהסיבה לכך היא בגלל המכנה המשותף שיש לנו באיזה מקצוע מסוים...שהיא ברמה ממש טובה במקצוע הזה(ולא,אני לא מתכוון למקצוע בבית הספר,אמנם זה מקצוע שלומדים בבית הספר אבל היא יודעת ברמה הרבה יותר גבוהה ולא בצורה שמלמדים ולא לאיפה שמכוונים)-אני לא יודע אם לנשוך שפתיים ולוותר עליה-לא חושב שזה אי פעם קרה לי,תמיד המשכתי הלאה מיד לאחר דחייה וגם לאחר רמז לדחייה,אני לא בטוח אם קיבלתי ממנה דחייה או לא...אני פשוט כל כך מבולבל עכשיו.אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי,מה אני יודע שאני כן רוצה?אותה.