התלבטותנעמי!!!

הודיעו לי לפני כמה זמן שלא התקבלתי להדרכה בסניף שלי לצערי... (בני עקיבא)

הקטע הוא שאני ממש ממש רוצה ואני חושבת שזה שיא המתאים לי..

אני באולפנא עם פנימיה מלאה ויש כאן בנות שהציעו לי לבדוק את הסניף שלהן שהוא לא סניף מצוקה, אבל פשוט צריכים בו מדריכים.

עכשיו אני ממש מתלבטת אם ללכת על זה או לא כי אז זה אומר שאני בקושי אהיה בבית אבל מצד שני אני חושבת שזה יכול ממש להתאים לי. עוד יותר שזה סניף נפרד וממש חיפשתי אחד כזה.

יש כאן מדריכי חוץ בערך במצבי שיוכלו להמליץ לי לפי מה שהם עברו?

אני מדריך חוץ ולפי מה שאני עברתי עד עכשיוהאש שלי
זה בהחלט כיף.זה תלוי כמובן עד כמה רחוק הסניף ובדרכים ההגעה אליו.זה שליחות רצינית ולא כולם מסוגלים אז אם את חושבת שאת יכולה לעמוד בזה לכי על זה
אתה בפנימייה?נעמי!!!

ועד כמה רחוק נחשב בגדר הסביר?

אני יכולה להגיע לשם עם ההסעה של האולפנא אבל כשאין הסעה אני אצטרך לקחת 2 אוטובוסים עד הבית שלי.

זה קרוב אלי לישיבההאש שלי
ומהבית אני מגיע בטרמפים.החלטה שלך אני ממליץ שכן
וואי אני ממש לא יודעת..נעמי!!!

כי זה גם שנה ראשונה שלי בפנימיה וזה בערך חצי שעה נסיעה מהאולפנא ואין אוטובוס ישיר מהאולפנא לשם (חוץ מההסעה של האולפנא שהיא רק בימי חמישי), ומהיישוב שלי לשם זה גם כן חצי שעה אבל אין אוטובוס ישיר אז זה יכול לקחת המון זמן... אבל מצד שני זה נשמע ממש ממש מתאים לי ואני צריכה לחפש התנדבות..

תלכי על זה בכל מחיר...עולה בשביל

אפילו אם יקח לך שעתיים להגיע כל פעם...

הדרכה זה שלב בחיים חובה!! אם יש את ההזדמנות קפצי עליו....

דווקא אני לא מסכימה.תפוחית
סליחה לא אישי.. אבל בתור אחת שהיתה מדריכה חשוב לי לומר שלא בכל מחיר.. היא צריכה לראות שטוב לה מבחינה חיצונית (מיקום, אופי צוות וסניף) בשביל שתוכל לתת את כל כולה. ואם יהיה לה קשה להגיע והיא תבוא מותשת מנסיעות ולא תוכל להישאר עד מאוחר או לבוא פחות משאר המדריכות אולי זה לא יתאים.
ולפותחת - יש לי חברות שעשו חוץ ונהנו ותרמו מאוד!! הסניף הזה הוא סניף חוץ או שרק את תהיי מדריכת חוץ?
בעקרון זה לא סניף חוץנעמי!!!

פשוט השנה הם ממש צריכים מדריכים אז אם אני אלך לשם זה יהיה אני ועוד שתי בנות בערך בהדרכת חוץ

אני גם לא נכנסתי להדרכהחפרנית גאה=)
והדרכת חוץ הייתה פשוט הדבר הכי מדהים שקרה לי!!!
להכיר מקום חדש זה הזדמנות לגלות את עצמך מחדש להיות מישהו אחר. ואני גם הייתי בפנימייה. וזה היה קשה לא להיות בבית אבל כל כך נהנתי מההדרכה שזה היה שווה את זה .
הדרכת חוץ זה עולם אחר. זה להיות קשור גם למשפחות של החניכים כי את אוכלת אצלם בשבת.. וזה באמת קשר אחר.
קיצור לי זה היו שנתיים מעולות ולמי שמתאים, ממליצה בחום.
המלצה שלי-Pumpin blood
לכי לבדוק שבת.
תראי איך את מגיעה לשם, איך האנשים, איך הסניף, איך הצוות, איך זה בשבילך מבחינת בית, ורק אז תחליטי
אני לא מדריך חוץכהנא צדק!
אבל אחי הוא כזה.ואם כל העזרה שהוא עושה בחוץ הוא ממש לא עוזר הרבה בבית וגם כל שבת שניה או שלישית הוא נמצא בסניף, פשוט בקושי נמצא בבית. וכולם חמים עליו.
אז תחשבי על הקטע הזה שאת תעלמי מהבית בלי סוף פעמים וההורים והאחים שלך יתעצבנו עלייך. אז אם את מסוגלת גם לעזור ולהיות הרבה בבית אז סבבה מאוד אבל אם רק תשקיעי בסניף ובקושי תהי בבית אז יכול להיות שעדיף לך לוותר.
^^^^^^^^^^^^^^יאירושאחרונה

לפעמים אנחנו מפספסים את המצוות ה"קטנות" בשביל האידיאלים הגדולים. בדיוק כמו בספר "איילת מחפשת מצוות". או בגרסה טיפה שונה:עזרה, לכאן! - בני עקיבא.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך