אתם חושבים שאתם מסוגלים לאהוב עד הסוף?עליו
לאהוב אדם עד כלות? לאהוב אותו כולל כל השטויות ויציאות שלו? ממש עד שהמוות יפריד ביניכם?
ולמה אני שואלת...
כי נפגשתי עם בחור ובאמת באמת ובמיוחד עכשיו אחרי שעבר קצת זמן, אני מבינה שהוא לא מסוגל לאהוב עד הסווווף. לא הראה שהוא מסוגל לזה. גם נפשית.
לא הבנתיברגוע

את מצפה שכבר לפני החתונה אפשר להגיע ל"אהבה עד הסוף"?

זה נראה לי מוגזם,

אני חושב שאפשר להגיע לזה רק עם מישהו שאתה חבר שלו כמה שנים, וחי איתו ביחד

(במובן של פוגש אותו כל יום- בית ספר\פנימייה\שכן)

ולדעתי גם בין בחור לבחורה (לא נשואים) זה יותר קשה, זה הרבה פעמים "אהבה שתלויה בדבר".

אהבה שתלויה בדבר?.? אבוי למי שמתחתן בהרגשה כזועליו

אמרתי שזה יכול להיותברגוע

שמעתי (לא זוכר בשם מי) פירוש על המשנה באבות

שאומרת "איזה היא אהבה וכו'"

שבאמת רק לאמנון ותמר הייתה אהבה שרק תלויה בדבר

ורק לדוד ויונתן הייתה אהבה שלא תלויה בכלל.

אצל שאר האנשים ,מה לעשות, זה מעורבב מי יותר ומי פחות,

אבל אין אף אהבה שלא תלויה בכלל בדבר.

צודקת הייתי צריך לכתוב "גם תלויה"

אפשרי בהחלטשואף_למעלה

למיטב זכרוני, בתקופת הפגישות עם אשתי, במיוחד בשלב ה"התאהבות" הראשוני הכל היה כל כך "מדהים ונפלא" והיא הייתה כל כך הכי הכי, שהיה לי ברור שאני אוהב ומשלים עם כל חלק באישיות שלה.
דווקא לאחר החתונה הדברים קיבלו משמעות מעשית ועמוקה הרבה יותר. כשהקשיים והשוני בינינו בלטו ואיתגרו בצורה מאוד לא פשוטה את החיים היומיומיים שלנו. כמובן שבראייה אמיתית לטווח ארוך דווקא תקופת הנישואים עם כל קשייה ביססה הרבה יותר האהבה והרצון להיות לצד אשתי בכל זמן ובכל מצב.

במסגרת עבודתי אני עובד בבית חולים עם אנשים בשיקום לטווח ארוך יחסית. אחד הדברים היפים ביותר הוא לראות כיצד בעל או אישה (האמת בדרך כלל אישה) עומדים לצד בני זוגם ברגעים הקשים ביותר כאשר לפעמים סיכויי ההחלמה והחזרה למצב הקודם קלושים לחלוטין. בני הזוג האלה כל כך מרשימים ומעוררי השראה בצורה בה הם מסייעים, נותנים מעצמם הכל וממש מקריבים את חייהם למען רווחת בן זוגם. פשוט מרגש ומעורר התפעלות כל פעם מחדש.
אז בכל מקרה ראיתי בעיניים שלי פעם אחר פעם כיצד אנשים אוהבים אחד את השני ומסורים ממש עד כלות הנפש ואף יותר.

קשה להבין מההודעה מה בדיוק חשת, למה ובאילו מצבים בדיוק.

אני אחדד את הענייןעליו

רובנו, ואני חושבת שכמעט כולם, לא חוו אף פעם אהבה עד 'שיגעון'. התאהבות באדם עד כלות, אדם ממש קצה גבול האהבה.
ופתאום חשבתי על זה, שכשנפגשתי עם אחד, הוא לא הראה שהוא מסוגל לאהוב ממש.ממש. להראות ולבטא את כל האהבה שלו, בכל מצב וסוג שהוא.

ואז עלתה לי השאלה, 

הרי כולנו חולמים להתאהב יום אחד (נראה לי...), כולנו חולמים על אהבה עד הזקנה עם כוס תה ועוגיות קשות במרפסת, אבל האם אנחנו באמת מסוגלים לזה? באמת יכולים להגיע לדבר כזה בחיים שלנו עכשיו? עם כל הלימודים, והקשיים, ושטף החיים שיש לנו? מסוגלים ממש להוציא את כל האהבה שיש בנו החוצה? ואם בכלל קיימת בנו האהבה הזו?

...שואף_למעלה

כמו שכתבתי, ממה שראיתי בחיים שלי אנשים בהחלט מסוגלים, לא יודע אם כולם אבל לפחות חלק.
זה גם מאוד תלוי בנסיבות שהחיים מזמנים לנו אשר מביאים את האהבה לידי ביטוי.
אני לדוגמה יודע בודאות ובהכרה גמורה שאשתי תעשה בשבילי הכל, הכל. לא משנה באיזה מצב או סיטואציה.
ואני רוצה להאמין שאהיה מסוגל לעשות אותו הדבר גם עבורה.

בגלל שאת לא מפרטת על הסיטואציה קשה להבין בדיוק את המצב הספציפי בפניו עמדת.
יכול להיות שאת נוטה לנתח את הדברים לעומק מדיי מוקדם מדיי ועקב כך מגיעה לכל מיני מסקנות ותהיות.

זו אהבה שנבנית לאורך שנים רבותלשם שבו ואחלמה
נראה לי שאת מערבבתשירה515
בין אהבה והתאהבות.
התאהבות יכולה להראות מוחלטת, אך במהותה היא הגזמה ולא יכולה להחזיק מעמד לאורך זמן.
זו מין מתנה שאנחנו מקבלים כדי שנוכל להניח קצת לפחדים ולחששות השיכליים ולהיקשר לאדם אחר בצורה מוחלטת (כמובן שבזהירות הראויה, בלי לאבד את הראש לגמרי...).

אהבה היא בניין שנבנה עם השנים. אם משקיעים ועובדים נכון, האהבה גדלה עם הזמן וצומחת מתוך המשברים.
אין להשוות אהבה של שנת נישואין ראשונה, עם ניחוחות ההתאהבות מצד אחד, וספקות המציאות מצד שני, לאהבה שנבנתה לאורך שנים, עמדה במשברים ויכלה להם.
צורת ב 100אחוזפערלה
צודקת ב 100אחוזפערלה
אהבה זו מידה שצריך לקנות ולרצות לעבוד בשבילהאילת השחר

לא בטוחה שלהגדיר אותה קיימת בתוכנו זו ההגדרה המדויקת לה. אסביר.

כשאני מנסה לענות לעצמי על השאלה שלך אני חושבת קצת, ומגיעה למסקנה שיש שאלה שצריך לשאול עוד קודם ל'אם אני מסוגלת' : מהי אהבה בעיני? איך אני מגדירה את הדבר הזה?יש הגדרות שקיימות בתוכי ונבנות תוך כדי הקיום בעולם ויש הגדרות שאני לומדת כל הזמן מסביב, חלקן מתיישבות על הלב וחלקן לא.

החדשה של היום התיישבה-

(אם מעניין מישהו http://www.karnash.co.il/index.asp?catID=38012&siteLang=3&action=printPage ) :

המהר"ל בנתיב אהבת הרע מבהיר כי אהבה היא דבקות בין שווים. נקודת השיווין ביניהם מביאה לחיבור ולדבקות ביניהם. אהבה בין שווים היא בגלל ההשלמה. אחד משלים את השני. הרצון לחיבור וקשר הוא עם הדבר שמביא לשלמות גם אם הם הפוכים. 

אהבה היא דבקות. במחשבה, בדיבור ובמעשה. 

איך מגיעים לדבקות הזו? ע"י נתינה, כך אומר הרב דסלר "האהבה תולדת הנתינה". רק אדם שנמצא בעמדה של נתינה בלי תנאי, בלי תלות בדבר חיצוני או פנימי שבאחר, אלא פשוט כי אני רוצה להעניק ולתת לו, כי אני רוצה, יכול לומר שאוהב באמת. 

לענ"ד (כרגע לא מבוסס על שום מקור, ומתוך מחשבה על הנושא הזה בפרט, יתכן שאגלה שטעיתי), התורה לא מצווה אותנו על דבר שהוא בטבע שלנו,ומכאן אני מבינה למה ישנו ציווי ואהבת לרעך כמוך. 

כל ההרגשות וההתרגשויות שיש בתקופת ההכרות הן במובן מסוים חסד של הקב"ה עימנו, אחרת לא היינו מתחתנים. כל העבודה האמיתית מגיעה אחרי הנישואין כתוצאה מעבודה של שני הצדדים. (עכשיו רואה שכתבו זאת כמה דקות לפני )

יכול להיות שהוא אוהב עד הסוףיין הונגרי
אבל הוא פשוט לא יודע איך להראות את האהבה הזאת כלפי חוץ
כן כי ככה אני קיצונית אם זה לא זה זה לא . ובקשר אליו תני קצתהפי
זמןןן זה נבנה את יודעת.
מצדי יהיה מאוד קשה לאהוב עד סוף, וקשה לי לציירחסדי הים
לעצמי מקרה שזה יכול להיות, אמנם יש סיכוי שאשתי תהיה דמות שאני כל כך יאהב וישתגע אחריה, ואוכל לאהוב אותה עד הסוף.
מאחלת בשבילך..עליו
כמה שדבר יותר גדול הוא לוקח יותר זמןלמהתגייסתי
אני הייתי *מאוהב* רק פעם אחת בחיים שליעוזיהו
עבר עריכה על ידי עוזיהו בתאריך כ"א באלול תשע"ו 23:32
עבר עריכה על ידי עוזיהו בתאריך כ"א באלול תשע"ו 23:01

והבעיה שלי היתה שלא עצרתי את עצמי מלהתאהב בה עד הסוף לפני שנכנסו לקשר זוגי ממש רציני..והיא כשעזבה אותי?מצאתי את עצמי מתקשה לנשום כל פעם שהייתי נכנס מתחת לשמיכה,אין רצון לחיות,אין רצון לכלום..לצפות שהיא תעשה דברים מטורפים מצדה על מנת שהיא תחזור אליי..שהיא תבוא אליי הביתה ותגיד לי שהיא רוצה אותי ושהיא מצטערת..פקפקתי בעצמי,לא אכלתי ולא שתיתי ימים שלמים ולא הרגשתי שום תחושת רעב ותחושת צמא...עדיין הלכתי לבית הספר על מנת לא למשוך תשומת לב...באתי,והעמדתי פנים שהכל בסדר כשזה לא...ואז הייתי חוזר הביתה,נועל את הדלת ונותן לדמעות אישור...הייתי פותח את הטלוויזיה ורואה סרטים רומנטיים במשך ימים ולילות שלמים,לא נרדמתי בלילות.בבקר,כשהתעוררתי והשעה היתה 6:30 או 6:00 הייתי מתחיל לחשוב עליה ולשים לב שעברו 3 שעות.כתבתי לה 21 שירים!ולה?לא כאב בכלל.אפילו לא הכאב של האמירה של הפרידה.היא העיפה קשר של חצי שנה בחצי דקה ולא היה אכפת לה...היא היתה שמחה...היא גרמה לי לשנוא בנות ונהפכתי לשוביניסט במשך שנתיים,הייתי פוגע בבנות והייתי עושה הכל בכדי לגרום להן רע,בגללה.

לכן..לכן...אני מוכן להתאהב עד הסוף שוב פעם,אבל לא לפני הוורט(לא באמת,אני ספרדי גמור...אבל יש לי חבר אשכנזי שקוראים לו נעם והוא מכנה אותי ''ספרדי בוגד'' חחח) אז ששואלים אותי אם אני ספרדי או אשכנזי אני עונה ''ספרדי בוגד''.

שבוע טוב!

פלשתי ;) יש הבדל בין היכולת לבין החצנה של הרגש...מחכה ומצפה
כתבת שהוא לא מראה שהוא אוהב עד הסוף השאלה היא האם הוא באמת לא אוהב או שאעך שהוא מראה את האהבה שלו מבחינתך זה לא אהבה עד הסוף.

ולפני הנישואים כמה שאוהבים ומאוהבים אחרי הנישואים ושעוברים דבריםמיחד מבינים כמה אהבה היא דבר שנבנה מתפתח וגדל.. אני אוהבת את בעלי פי כמה מהחתונה וב"ה שכך..
אז לא יודעת אם אני בטוחה שצריך לאהוב עד הסוף לפני החתונה. אם יש התאמה שכלית ויש משיכה (פיזית) הדדית אהבה ורצון להתגדל וליצור יחד אז... ואהבה רק תגדל עם השנים. ולא צריך לחפש את אהבה הבסוליטית הזאת לפני החתונה.
אממשפתותנו שבח
במחילה, אבל איך אפשר לדעת דבר כזה??

תהומות הלב, עמוקים מני חקר.

והפרשנות האישית גבוהה מכל פסגה.

אז ייתכן מאוד שיש לו מקום כזה, ואת טרם יודעת.

אולי השאלה היא, אם את יכולה לראות מה היא אהבה כזו, בשפה האישית שלו, אצל האחד פרח קטן ואדמוני, יסמל את כל אהבתו,

והשני עד שיקרע את הים הגדול במטהו, או יכתוב בעלי שלכת על החרמון את רשמי אהבתו, לא ישבע די.

אז אולי, השאלה היא מהי שפת אהבתו. כולנו בני אהבה אנו, השאלה היא מהי דרך גילוייה.
אף פעם לא פגשתי בנאדם כזהאהבה בתענוגים
אפילו לי יש מה להשתפר בזה. ;)
אם תמצאי, שלחי אותו אלי.

בן אדם לא אוהב את עצמו עד הסוף, את רוצה שיאהב את האחרים?

אל תחפשי מישהו שיאהב אותך עד הסוף. אין דבר כזה.
היחיד שאוהב אותנו עד הסוף, זה הקב"ה.

ואחרי עבודה ומאמץ רב (אך משתלם) אולי גם את תוכלי לאהוב את עצמך. וממילא את זולתך.

ואהבת לרעך כמוך, זו לא מצווה, זה כלל! (מי שעוד לא פגש את המוטו הזה שלי, הגיע הזמן)

בקיצור, שכל אחד יתעסק בעבודתו.
שכל אחד יחשוב איך הוא עובד את ה' בלאהוב את עצמו ואת זולתו ללא תנאים.

למצוא מישהו כזה, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי.
וזה לא אמור לבאס או משהו.
פשוט תדעי למה לצפות. והבוטח רק בה' - חסד יסובבנו.

בשביל מה צריך להתאהב באדם עד כלות?
זה סבבה כשזה קורה (אם זה קורה)
אבל אני לא מוצאת שום שאיפה ושום סיפוק בקיצוניות מסויימת.
מספיק לאהוב באמת.

מה שאת מתארת, מזכיר לי תלות.
אני סולדת מאהבה עד שיגעון.
אהבה עד שיגעון תיתכן רק מול הקב"ה, שלגיטימי להיתלות בו. כי חולת אהבה אני.

לא שואפת לאבד את השכל, לא מרגישה צורך לאבד אותו בשביל להצליח לאהוב.
השכל לא אמור להפריע.

לא צריך להשתגע בשביל לאהוב באמת.
לא צריך להשתגע בשביל לאהוב עד זקנה עם כוס תה ועוגיות במרפסת.
אהבה, זה דבר נבנה. זה תהליך. לפעמים אפילו תהליך שדורש עבודה קשה.
וזה כל היופי. מרוויחים משהו בזכות ולא בחסד.
הוא לא בא בקלות, והוא לא הולך בקלות.

להביע אהבה כזאת כלפי מישהו שעוד לא כרת איתך ברית, אין בזה שום הגיון ושום טעם. ואני גם לא מאמינה בזה.

בהחלט אפשר לאהוב באמת. או לפחות לשאוף לזה.
אחרי עבודה ממושכת.

האם חייבים להחצין אותה ככה? לא חושבת.
יש דברים שלהצניע אותם = לשמור אותם.

להביע חום תמיד אפשרי, וכמעט תמיד זה מבורך. השאלה היא איך וכמה. ולא לכולם זה מתאים.
אהבה עד כלות לא נשמעת לי אהבה חיוביתנפתלי הדג
הוליווד הכניסה לנו לראש שהאהבה האידילית היא האהבה הוא מהסיפור על הזמיר של אנדרסן, אהבה ששיאה הוא קרבן מוחלט ואקסטטי, התמסרות, התמכרות. נדמה לי שהמציאות קצת שונה, באהבה יש בהחלט אלמנטים של התמסרות, של מוחלטות מסוימת, אבל לא הבערה שמשאירה את האוהבים מפויחים וריקים. ככה בונים סרט, או עונג – בית דורש אהבה מסוג אחר.
(הו. תודה שאתה קיים מדויק ומתמצת.)ענבל
לא מסכימה נפתליעל שפת הנחל

דווקא לי עלה בראש שיר השירים, הרעיה והדוד אכן מאוהבים עד כלות. לעיתים עד שיגעון. 

ומי שיגיד לי שהכוונה היא רק לה' וכנסת ישראל ואין עניין להקביל לאיש ואישה אני ממש לא מסכימה.

מה שרואים בסרטים וכו' זה קליפה כמובן, רגש חסר בסיס, אבל זה לא אומר שהרגש עצמו הוא ריק.

משמעות הביטוי 'עד כלות'נפתלי הדג
היא עד למצב של התכלות, מצב בו לא נשאר דבר. אני לא נגד שגעון, בערה – אבל אהבה כזאת שמכלה את האוהבים היא אהבה חולה. (ונדמה לי שענבל הסבירה את זה יותר טוב ממני)
קראתי מה כתבה ו-על שפת הנחלאחרונה

ממש אהבתי מה שענבל כתבה על הניסיון שלה.

גם אני חוויתי קשר של אהבה כמו שתיארה ולא יודעת אם באמת כזו אהבה היא טובה להתחתן איתה.

מה שכן , רוצה להאמין שכן יהיה רגש עמוק וכן התרגשות סוחפת, אורות ולא רק כלים- בזוגיות שלי עם בעלי שליט"א בע"ה.

אני מכירה מקרוב זוג שאהבו עד כלותלפניו ברננה
ובגלל זה הם התחתנו. הם היו מתאימים אחד לשני? לא ממש. אבל הם כלכך אהבו שהם התחתנו. הם חיים כבר הרבה שנים יחד ולא קל להם.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאהבה זה לא הכל. ואהבה עד כלות זה לגמרי מהסרטים. אז ממליצה לך מאוד להתנתק מזה ולבנות בית של אהבת אמת. בקרוב בע"ה!
לאחת השאלות שלך התשובה שלי היא כן.ענבל
בס"ד

"לאהוב אותו כולל כל השטויות ויציאות שלו?".
בשאר השאלות אני מצטרפת לתשובות שנאמרו כאן.
אהבתי פעם אהבה חזקה, ממש כמעט עד כלות. בעצם, עד כלות. היא כילתה אותי ואותו.
זאת לא אהבה שמתחתנים איתה..
אולי אפשר ואני לא שוללת, אבל זה לא מה שמבטיח חיים מאושרים וזה לא מה שמבטיח חתונה.
גיליתי שכשקשר מתחיל ממקום רגוע, כשהאהבה נבנית לאט, כשמביעים חום גם בלי להיות מטורפים אחד על השניה, אז הרבה פעמים הקשר הרבה יותר חזק, הרבה יותר אמיתי, הרבה יותר בריא והרבה יותר שלם.
אני אחת שמסוגלת נפשית לאהוב עד הסוף, ממש עד הסוף. אני מסוגלת להגיע למצב שאתן הכל בשביל האהבה. האם זה בריא? ממש לא. אני עובדת המון על האיזון של זה. בסופו של דבר אהבה כזאת מביאה למצב שאני מוותרת על עצמי הרבה פעמים.
אהבה לא צריכה להיות עד הסוף, תמיד צריך להיות גבול. הוא לא צריך להיות יותר מדי נוכח, אבל הוא צריך להיות קיים.
הוא מסוגל לאהוב אותך? לכבד אותך? להעריך אותך? לתת לך הרגשה שאת רצויה? אהובה גם אם לא ברמה של התאהבות מטורפת וכל היום רק לחכות למוצא פיך? אם כן, אז תמשיכי, זה מושלם.

נקודה קטנה נוספת- יש אנשים שלא מביעים רגשות אהבה בצורה מאוד גלויה, אבל אפשר להרגיש שהם אוהבים אותך. הם מכבדים, הם מעריכים, הם שולחים סימנים שהם חושבים עלייך, שאת חשובה להם. גיליתי שכשהבן אדם שאת איתו בקשר הוא בן אדם מספיק מדהים, אז זה דווקא טוב יותר. כי כל פעם שהוא אומר שהוא אוהב אותך את באמת מאמינה לו וזה מפעים אותך כל פעם מחדש.
כמובן שזה לא מתאים לכולן ויש שחייבות שכל יום הוא יגיד להן, אבל בעיניי אם הבן אדם מספיק טוב וראוי שווה לנסות להתגבר על זה.
בכל מקרה, יש המון דרכים להראות אהבה שהן לא "אני אוהב אותך", נסי לשים לב גם לסימנים ולראות מה קורה מעבר.
אם הוא אדם טוב וכיף לך איתו חבל בעיניי לחתוך על זה.

ב"הצלחה!
ואת עצמך את אוהבת עד הסוף?גפן36
אוהבת את כל הדברים שפחות טובים בך?
או אוהבת למרות הדברים שפחות טובים בך?

ואותו? את אוהבת את כל היציאות שלו?

אני חושבת שזה יותר נורמלי ונכון לאהוב אף על פי החסרונות (שיש בכל אחד ואחת) ולא בזכותם..
הקב"ה ברא אותנו חסריםהלוי מא
חפשי את ההשתלמות ולא את השלמות
כן, ומתפלל שנזכה ונצליח.מומין טרול

לעניות דעתיsimond
את מחפשת בבחור שלך מושלמות ...מעין אבא אמא אח חבר פסיכולוג ..וטועה בחשיבה שחבר טוב או בעל טוב צריך שיהיה אחד שמסכים לדעתי טעמי ובחירתי בכול ואם הוא חולק עלי הוא נגדי...ולדעתי את לעולם לא סבלת וסובולת ביקורת ...כי ביקורת לדעתך היא משהו שלילי נגדך ...בעל וחבר יכול לבקר ( כמובן בעדינות בטאקט בחוכמה ) ויחד עם זה יחשב לחבר הטוב ביותר שלך
מהה הקשר??? לא הבנתי בכלל!עליו
לא דיברתי על ביקורת. דיברתי על יכולת לאהוב.
תודה על התגובות.עליו
אהבתי מה שכתבתם.
האמת שלא כ"כ התכוונתי לאהבה של הלוויד. וגם לא חתכנו בגלל זה. פשוט זו שאלה שעלתה לי ויכול מאד להיות בגלל שהוא לא הראה את זה וגם כי הוא לא היה שלם עם עצמו (אולי גם אני. צריכה עוד לחשוב על זה) אז למען הסר ספק, לכל מי שחשב שחיפשתי בן מושלמות , ממש ממש לא. חיפשתי אחד ששלם עם עצמו ושגורם לי להרגיש שלמה לידו. שלמה במובן המלא והטוב של המילה, פשוט להרגיש טוב. ולא הרגשתי את זה.
אז לכל החוששים, לא רואה סרטים כאלה, לא רוצה לחיות אהבה כזו, רוצה אהבה אמתית שנבנית עם השנים ובעלת כח עצום.
זהו.
תודה.
לשאלתך, לדעתי כן יש דבר כזהיהודי אמיתי 87

רק אם בונים את האהבה בקדושה וטהרה תוך שמירה על טהרת המשפחה ושלום בית.

השמים הם לא הגבול לאן האהבה יכולה להגיע !

בהצלחה במציאת זיווגך ההגון משורש נשמתך

אין דבר כזה!!!גאולה ברחמים

ניסית? בדקת? או שאתה קופץ?יהודי אמיתי 87

אם הוא אוהב את עצמו זה סימן טובמ.מ
בצורה סבירה כמובן.
בנאדם שלא אוהב את עצמו לא יכול לאהוב את אישתו.
כמו שמישהו כתב כאן אהבה כזאת לא באה ביום אחד
האם את אוהבת את עצמך עד הסוף??קייט מידלטון

מקבלת את עצמך עד הסוף? מכילה עד הסוף?

אם התשובה לכל התשובות היא כן, אז כן, תוכלי גם לאהוב כל אדם אחר עד הסוף.

אבל כיוון שבעולם שלנו אין מושלם, אחרת לא היינו כאן, אנחנו לא אוהבים את עצמינו "עד הסוף"

לכולנו יש מקומות חשוכים של תסכול מעצמינו, של חוסר קבלה ואהבה.

ולכן אנחנו נפגוש את אותם המקומות גם אצל בן הזוג, ולא נצליח תמיד להכיל אותו, ואת כל הדברים המעצבנים והפחות נחמדים שהוא עושה.

ובכל זאת, אם נאהב אותו כמו את עצמינו - ואנחנו אוהבים את עצמינו בצורה סבירה שהיא יותר אוהבת מאשר שונאת - יש לנו בסיס טוב לחיים מאושרים ואוהבים.

* הסיפור על הבחור נראה קצת אחרת, אז בלי לשאוף למושלמות, ספרי מה מפריע לך.

בעיני באמת חשוב לבדוק , "עליו" היקרה..על שפת הנחל

כל אחד מרגיש בצורה אחרת. יש כאלה שעולמות הרגש שלהם עמוקים כתהום, סוערים כימים ושורפים כלהבה ויש שעולמות הרגש שלהם סדורים כבניין ומבוצרים כחומה.. כל אחד חווה ומרגיש את העולם בצורה אחרת. 

כן יש אנשים שאין להם את הרובד הרגשי הזה בעומק שיש לאחרים. אני מכירה אנשים כאלה. אני למשל יודעת שהאיש שלי יצטרך להיות אדם רגיש ומרגיש שמסוגל להרגיש בצורה עמוקה אחרת אני ארגיש ללא מענה, ובודדה במערכה.

זה דבר שהייתי שוקלת טוב, אם את בטוחה שהוא באמת חסר יכולת להעמיק רגש, ושזה לא עניין זמני שקשור לזה שהוא עוד לא נפתח וכו.

תודה על הארה!עליו
האמת שאת הראשונה שהוציאה אותי שפויה עם המחשבות האלו כאן...🙊
נראה לי שהייתי מגדיר את זה - שלימות בקשר.בשיפוצים

אהבה - זה דבר שהולך ונבנה. יש רבדים על גבי רבדים. אנחנו יכולים לפגוש אנשים ולהתחבר אליהם, לאהוב אותם זה כבר עניין אחר. ממה שנשמע ממך בין השורות - הרגשת שהוא לא שם - שהוא לא באמת רוצה את הקשר, כאילו טוב לו ולא טוב לא. נחמד לו - אבל הוא לא נפתח לרמה של שמחה אמיתית בקיים, עם הרבה חששות. האם אני צודק?

אהבה אמיתית, עד כלות - זה תהליך ארוך מאוד. אבל בהחלט אידיאלי.

המון הצלחה!

בשמחה!על שפת הנחל

במקום שאין אנשים השתדל להיות איש

חח בהצלחה!

חמודה החיים הם לא סרט רומנטי והאהבה לא נישארת כמו בהתחלהיראת שמים

אצל רוב האנשים זה הופך לתלות אחד בשנייה דאגה לשני  למשפחה זה כבר לא זיקוקים וציוציי ציפורים זה משפחה שאחד תומך בשני החיים מורכבים ומעמידים את האדם בניסיונות מאוד שונים ומשונים וצריך לדעת להתמודד יחד כמשפחה ואת לא תדעי לעולם מי האדם שאת מתחתנת איתו רק אחרי החתונה את תביני מי האישיות ו

אני מספיק טובחקלאי

אני נשבע לך שאתה מספיק טוב

כן, אתה מספיק טוב

המציאות זו לא האמת

אתה מספיק טוב, אני נשבע שאתה מספיק טוב.

גם שאף אחת לא רואה את זה בך, אני רואה.

גם שאתה בעצמך לא רואה, אני רואה.

גם אם במציאות אף אחת לא רוצה אותך, זה לא אומר כלום.

אני אומר לך, א ת ה  מ ס פ י ק  ט ו ב.

אני נשבע.

גם אם אתה בטוח שהקב"ה לא זוכר אותך.

אתה מספיק טוב.

וואי כמה הוא לא זוכר.

שחכת אותי ריבנו של עולם.

אני גם פה

ואני כבר מספיק טוב

א נ י. מ ס פ י ק  טוב.

אני כבר לא מסוגל להתפלל אליך, אני מרוסק מצפייה

ואני מספיק טוב, אתה יודע את זה.

אני ראוי, גם שאני רוצה יותר מדי,

אני לא מסוגל להמשיך לבקש ממך את זה, כי אני כל כך מאמין בך, שאני ממש מתאכז

וזה כואב לי האכזבה, כואב,

להחזיק בה' יתברךאשר ברא

זה כואב וקשה, באמת.

אבל חיזור הידיעה שאתה טוב, זה חשוב כל כך בעיניו יתברך.. ה' רוצה את התפילות שלנו, את הכיסופים, את העבודה.

נשמע שאתה שם.

אז רק עוד קצת להיות בבחינת ציפית וקיווית לישועה?

והאכזבה, היא תחושה של עשיתי ככה וככה, אז מגיע לי. אולי שווה לשנות את זה, שלא משנה מה- ה' משפיע עליי וצריך רק לייצר כלי מספיק מתאים.

ושוב, נשמע שיש לך כלי- אבל אולי אישתך.היא איזה רעבעצן רצינית, שצריך רק להגדיל את הכלי עוד קצת.

אנחנו לא יודעים, אבל אנחנו יודעים שה' הוא אבא טוב.

ואתה ראוי. וודאי.

כל כך יפה ונכון.נחלת
נכון! תחזיק את זהברוקולי
ואו זה מרגשהפי
מדהים ביותראני:)))))

הייתי במקום הזה, וחשוב לי להגיד שזה לא היה בריא לי, חוץ מזה שזה גם לא נכון ולא מקדם.

אתה טוב, נכון, זה לא קשור לזה שאתה טוב.

זה לא עובד כמו כספומט, אולי בתת מודע חושבים ככה שמי שטוב יקבל טוב ומי שרע רע, שזה נכון בעיקרון אבל מה זה טוב ומה זה רע אנחנו לא יודעים להבחין, אולי דווקא הדבר הזה שנראה לי רע הוא הדבר שטוב ולהפך. וזה באמת ככה.

בקיצור המציאות שלך כרגע היא לא עונש על כך שאתה לא מספיק טוב, ה' לא מעניש אותך, הוא מיטיב איתך כבר עכשיו, אנחנו רק לא יודעים לראות את זה. אולי עוד כמה חוד' או שנים נראה.

בא לי לנער אותך, כי אני הכי מכירה את זה, אני בין האנשים הכי מתקרבנים שיש, לא שאתה כזה, אני כן, ופשוט חבל לחיות בתודעה כזאת שה' מחזיק משהו שאני רוצה ולא נותן לי את זה, ה' מונע ממך את מה שרע לך , תאמין בזה, זה  תהליך לשנות את המחשבה, אבל זה ממש גאולה. וזה ילך איתך לכל החיים. זה תפיסה יותר בריאה של אלוקות. יותר בוגרת. יותר מגדלת ומחזקת. ובאמת יותר אמיתית.

קשה שלאחקלאי

קשה שלא להתקרבן, אבל אני חושב שזה לא מה שרציתי לומר

בעיקר רציתי להגיד שאני פשוט טוב, גם אם לא נמצא מישהי שבוחרת בטוב הזה.

ולא בגלל שאני טוב אז אני צריך לקבל.

אלה הפוך גם אם אני לא מקבל אני טוב. וזה דבר שקשה לי להיות בו, כי אני תמיד מאשים את עצמי, ופחות במגיע לי, למרות שכן אני חושב שמגיע לי, אבל מעצם זה שאני אדם חי, ולא כי עשיתי גם לעושה רע מגיע.

והשיחה מול הקבה, כן, אני חושב שהוא מחזיק משהו שאני מאוד רוצה ומונע ממני אותו, יכול להיות שזה לטובתי, כנראה שזה לטובתי, אבל מצד שני יש בי רצון, והוא הייתי גם כן, ואני לא במדרגה של להגיד שרפוא קרובה לבוא, אני במדרגה שכואב לי שאין שמיעה לתפלתי. 

נכון. מאוד קשה.ואני חושבת שצריךאני:)))))

גאולה נוספת כדי לצאת מהמקום הזה. ושתדע לך שהמקום הקשה הזה מול ה', ילך איתך עם כל קושי בחיים אם לא תעבוד על זה מתישהו. 

נכון מאוד, אתה טוב גם אם עדיין לא בחרו בך. אני מרגישה ששידוכים זה אחד המקומות שאין בהם שום טבע והגיון, שום! זה לא ככל שאתה איכותי תצליח יותר, המשוואה הזאת לא כ"כ קיימת בחוויה שלי, וגם בכלל. אז נכון שחוויה של דחייה\ חוסר בחירה בנו וכו' יכולה להרגיש שאולי משהו בנו חסר אבל אין שום היגיון בשידוכים ככה שאי אפשר ללמוד מזה כלום חוץ מזה שה' מזווג זיווגים.

בכל מקרה, חשוב לחזק את עצמנו כי גם הרגשות לא תמיד הולכים עם ההגיון והשכל..

אהבתי מאוד, זה ממש מחשבות שגם אני חשבתי אותן, קצת בהתאם לאופיי אבל כן אותן מחשבות. שהן נכונות. אבל, זה נורא מצומצם ומצמצם, כל התודעה הזאת.

נכון נכון, הוא מחזיק משהו, שגם אם הוא לא טוב לך כרגע זה לא אומר שאתה לא רוצה את זה, אבל תחשוב- מה האינטרס שלו בעצם למנוע ממך? הוא עושה לך דווקא בשביל לצער? (ברור שלא, הרי הוא טוב ומיטיב) הוא לא יודע שאתה רוצה את זה? (הוא יודע יותר ממך ורוצה את זה יותר ממך) מי שם לך את הרצון הזה בכלל מלכתחילה?(ה') אם יש לך רצון למשהו כנראה זה שייך לך, לא סתם זה מצער אותך. וזה באמת מבאס. וזה בהחלט כואב. אבל זה כן אומר שזה יגיע מתישהו, לא יודעת מתי, אבל כשזה יהיה לך הכי נכון וטוב. אבל בינתיים, כדאי להבין שה' לא נגדנו,להפך, הוא הכי רוצה את טובתנו, אבל השכל שלנו לא מגיע לשכל שלו, אנחנו לא מבינים את המהלכים, אבל וודאי יש סיבה לעיכוב והיא לטובתי.ה' תמיד מייטיב, זה לא שעכשיו הוא עושה רע ובעז"ה בעתיד הוא יתחיל גם לתת טוב, לא, הוא לא משתנה, תמיד יש טוב, תמיד הוא מיטיב ומשפיע טוב. המציאות כרגע היא הכי טובה ונכונה לי. זה משהו שצריך ללמוד לחיות אותו. כל יום. 

יצא לי קצת מבולגן אבל העיקרון הועבר.. 

..שפלות רוחאחרונה

אתה טוב ומגיע לך הכל דוד

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
באמת לא הפוך.נחלת
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

א. אפשר לשאול באופן ישירנחלת

ואם חוששים שהצד השני לא יודה על האמת (שב"כ....?)

אז אולי כן להיפגש ובמהלך הפגישות ניתן להבין לבד.

וגם, אולי הבחור מאוד רוצה קשר, אז הוא אומר כך.

לפי ענ"ד.

מסכים איתךארץ השוקולד
מענייןזכרושיצאנולרקודאחרונה
אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

נכון מאודadvfb

המטרה באמת היא למצוא את האישיות שמאחורי המעשה, 

ולכן להגיד לילד "כל הכבוד שהתאמצת", זה לראות אותו, לראות את המאמץ שהוא עשה.

לכן לצורך העניין, פחות משנה מה המקרה בדיוק, השאלה אם מאירים חלק טוב ומהותי באישיות או שאנחנו מתמקדים בעניין חיצוני במחמאה.

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

להגיד שכיף לך להיות לידו זה אחלה בחלהadvfbאחרונה

באמת פחות התכוונתי לעניין שהוא לא אישי, אבל זה נשמע גם טוב מאוד

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלת
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
...רחל יהודייה בדםאחרונה
מזל טוב 
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
מחשבות מתקופה ההמתנה\מתנהאביעד מילוא

אני משתף אתכם בשאלה שהייתה לי לעצמי האם כשאין הצעות והתקופה הזו היא מורכבת ומאתגרת כי הרבה מתרחש סביב ויש הרגשה שאותך "שכחו" 

האם הרגשתם בסוף שהתקופה הייתה המתנה או מתנה? 

והאם כשהתחיל קשר אחרי תקופה ארוכה ללא הייתם עם ודאות וברוגע או שהייתם עם חששות שעוד פעם לא ילך

שנאתי את התקופה ואני עדיין שונאת אותה במבט לאחורתמיד בבטחה

אבל גם אני רואה שהייתי צריכה את הנסיונות כדי להגיע לנישואין ממקום בריא...

אז לא יודעת.

גם אני לא אוהב את התקופה הזואביעד מילוא

אבל אני עדיין מנסה להבין האם היא מתנה או רק המתנה

תראה קראתי ב"והגדת"חתול זמני

שהרב גלינסקי אומר שאמנם כתוב "לא טוב היות האדם לבדו" אבל גם לאו דווקא רע. אפשר לעשות מזה רע, אבל לא חייבים. אפשר ליהנות ממה שיש. לשיר בקולי־קולות בבית. לתופף על הבטן. לשים שעון מעורר לתיקון חצות ולימוד בהתעלות עצומה עד עלות השחר. לטוס לביקיני אטול. הקב"ה מבקש השתדלות לא השתגעות.

שכחת:לגדל קודם בטן הראויה לתיפוףנחלת
כבר בוצע, לדאבוני.חתול זמני
אהבתי מאודאני:)))))
על העצה הזאת אני גובה 50₪חתול זמני

לא כולל מע"מ.

שווה הרבה יותראני:)))))
אני יודע, זה מחיר מיוחד. אפשר להעביר לי בריאלחתול זמני

איראני בקריפטו.

אתה נוהג בכללי לקחת כסף על עצות של אחרים? אני:)))))
אני לא לוקח כסף על העצה עצמה,חתול זמני

זה יותר כמו דמי טיפול.

חחח יפהאני:)))))

הכסף הועבר

בZoom out הצעות או לא הצעות זה פחות משנהadvfb

זה משנה אם יש הצעה מתאימה והיא יוצאת לפועל.

לכן כל הטווח באמצע פחות משנה.

זה כן נותן תקווה וכיף שחושבים עלי ומציעים לי אבל בעיני זה בעיקר התמודדות אישית וריגשית ולא קשורה בהכרח לדייט הבא.

כסבתא בת דורות רחוקיםנחלת

מה זה ZOOM out?

יש לי מישהי בשידוכים בבית. קשה לפנות לשדכנים, או למלא טפסים עם

פרטים דקדקניים שלא נגמרים ואחראים לחלק מהמיגרנות, אז מה זה הדבר

הזה - גם צריך למלא מליון פרטים ?

תודה!

היא לא חרדית רגילה, גם לא ציונית, גם לא לא ציונית.  היא  -  היא.

פירוש zoom out - להסתכל במבט כללי, בלי לרדת לפרטיםפ.א.
להסתכל מרחוק, לראות את המציאות באופן כללי - ללא התעמקות בנסיבות הספציפיות 
מישהי או בת?אני:)))))
חתולה מאומצת.חתול זמני
חתולה מאומצת וחתול זמני יכולים להיות זוג נדירLavender

מזל טוב 🥳

(סורי הייתי חייבת)

פעם היתה כאן בפורום חתולה ג'ינג'יתפ.א.

אבל היא התחתנה לפני כשנה וחצי

@חתולה ג'ינג'ית

מעדיף טריקולוריות.חתול זמני
אולי לזה מתכוונים הנשואים כשהם סונטים מידיLavender

פעם ברווקים הבררנים😊