אין לי מושג איך להיות יותר מקובליהודי פשוט 100

אני מרגיש שאני לבד כל הזמן ואני חושב שאני משתגע, ואין לי מושג קלוש איך להיות יותר חברתי/מקובל? לפעמים אני די מקנא אבל החלטתי שעדיף לשנות את המצב ולהתייעץ עם משהוא.

להיות טוב במי שאתה. אפשר להשתתף בדיונים עם חברים.נפש חיה.

אפשר לבקש ממדריך או מישהו כזה- ליצור ערב חברותי או משהו כשהמטרה היא ליצור קשרים חברתיים.

בהצלחה!

מניסיון, הכי טוב, זה להיות מי שאתה!קופקליפטוס

אנשים אוהבים אנשים אמיתיים!!

תתחיל בלהתחבר עם חבר אחדטיפה של אור
תתחבר איתו וההרגשה שלך כבר תשתנה ,ואז הוא יציע לך לבוא להיות איץו ועם חברים שלו ,אבל מה שהכי חשוב ,שכבר אמרו פה,זה להיות אתה ! אל תנסה להיות כמוהם או מישהו שאתה לא ,כי רואים את זה ... אתה זה הכייי טווב!! בהצלחה !
|גיחוך מריר|פוסעת
זה מוכר מאד, המצב הזה,
אז קודם כל תהיהאמיתי עם עצמך, אל תנסה להיות כמו אחרים.. כמו שאמרו פה.
תמצא משהו שאתה טוב בו ותחזק אותו, זה ישפר לך תהרגשה.
וגם תמצא איזה חבר טוב ותהיה איתו בהתחלה, רק לשים לב שאתה לא מעמיס עליו...
ני אמיך לכתוב מאוחר יותר בלי נדר
תמצא קודם כל דברים שיעשירו אותךkit

קודם כל תדאג שיהיה לך טוב עם עצמך שתאהב את עצמך איך שאתה. תמצא דברים שאתה אוהב לעשות דווקא לבד. ברגע שתהיה אתה שיהיה לך טוב עם עצמך ושלא תהיה תלוי באחרים ממילא זה יקרין ויעלה לך את הבטחון העצמי.וכל השאר יבוא מאליו.

תזכור תמיד שגם בנאדם שהכי מקובל יכול להיות במקום אחר בודדהפי
זה מאוד תלוי באיזה חברה אתה ..
לכן יש אנשים שבילדות מקובלים ויש אנשים שבתיכון ויש אנשים בצבא ויש אנשים בעבודה
בטוח במסגרת אחד מהדברים שציינתי אתה תמצא אנשים שיראו בך את הכוחות המדהימים שיש רק בך
..
אני לא בעד להסתובב יותר מידי עם אנשים שלא נותנים לך מקום ולא מעצימים אותך !!!
אבל זה רק אחרי שאתה בטוח שהם כאלה וניסת אלפי פעמים
תזכור שאתה שווה תזכור תזכור אל תשכח צדיקק
תשתדל להיות שמחגאה בעם שלי

תשתדל להיות אתה אבל לא טמבל אלא בוגר (לא להיות תינוקי), תהיה שמח, תהיה אדם טוב, כזה שאתה הייתה ממש רוצה להיות חבר שלו, לא נעים להגיד אבל תקפיד גם על המראה החיצוני שלך אל תהיה בדיכאון תשתדל לחייך אבל לא יותר מידי. (קראתי איפשהו שזה דברים שאנשים אוהבים באנשים אחרים)

טוב זהו נראלי

בהצלחה!כן

מממ...V.I.P

לא צריך להיות מקובל כדי לא להרגיש בודד(מתחברת קצת עם הפי) 

תמצא לך חבר אחד טוב

תעבור לשניים...

שלוש..

וזהו לא צריך יותר..

כל השאר אם  יבואו זה לא בטוח

אבל שתמיד יהיה לך אזה מישהו להיות איתו..

לא צריך את הילדים האלה שבעצם כולם חולים עליהם אבל בפועל אין להם אפילו חבר אמיתי אחד...

כזה שיקשיב שיהיה שם 

בהצלחות

צא.kly3
בחופשים, תקבע עם חבר'ה מהשכבה/ישוב/קהילה לצאת למעיין או שניים.

צא לטיול אופניים עם מישהו מהשכבה או הסניף.
תבלה איתם ותכייף איתם וזה יבוא מעצמו.

פשוט תיזום אתה איזה טיול כזה איתם.
::מעריצה.

מה שאמרו- שמחה  אבל שמחה פנימית ושמחה פנימית באה כששלמים עם עצמי ומרוצים וגם מרוחניות- תפילה או משהו כזה- לזרום עם החברה וכו... להתנהג נחמד יאלה ביי

אל תקרין שאתה צריך אותם...ארי מש.

מה שאתה מרגיש זה גם מה שאתה מקרין, אם תקרין שאתה צריך אותם ואתה מחפש אותם אז אתה תראה מסכן ולא יאהבו אותך, רק אם תרגיש 'גבר' ותקרין את זה אז גם הם ירגישו את זה.

נאמר בפסוק כשהמרגלים חזרו ודברו על ארץ ישראל ואל כך שהם ראו את הנפילים והם אמרו כך: וַנְּהִי בְעֵינֵינוּ כַּחֲגָבִים וְכֵן הָיִינוּ בְּעֵינֵיהֶם: [במדבר פרק יג] ומסבירים שבגלל שראינו עצמינו כחגבים אז 'וכן היינו בעיניהם' גם הם ראו אותנו ככה.

כמה מילים---שוגי

אני חושבת שכדאי לך להפריד בין להיות חברותי ללהיות מקובל. להיות חברותי זה צורך שיש לכל אחד. אתה מרגיש בודד ורוצה חבר, אתה לא רוצה להיות לבד. להיות מקובל זה כבר להיות במרכז העניינים, כזה מהחברה הקולים של הכיתה. זה כבר אופי שלא מתאים לכל אחד, ועם העיצות הכי טובות לא בטוח שזה מתאים לך. אני לא יודעת כי אני לא מכירה אותך.

עכשיו בנוגע ללחפש חברים- אני חושבת שתוך כדי חיפוש חבר במעגלים החברתיים שלך כמו כיתה, סניף, בית כנסת, שכונה וכו', אתה יכול להרחיב אופקים ולמצוא חברים בנישות אחרות, כדאי לך ללכת לקורס מעניין בתחום שאתה אוהב או להתנדב בתחום קרוב לליבך או ללכת לאימון ספורט קבוע אם אתה אוהב וכו', שם תכיר מעגל חברים חדש נוסף וייתכן שתכיר מישהו שימצא חן בעיניך ויש לכם תחום עניים משותף ורבוע וזו התחלה טובה.

רוב החברות שלי הן בנות שהתנדבתי איתן או למדתי קורס או אימון כושר קבוע משותף וכדו', זו אחלה דרך, בעיני, להכיר אנשים טובים ומעניינים.

שיהיה בהצלחה!!

מצב קצת מוכר ליבלי קונצים
תובנה של אדם בשנות השלושים, שהיה במקום שלך-

סביר שהרצון להיות מקובל הוא זה שתוקע אותך. חשוב עם עצמך- אולי אתה מנסה ליישר קו עם כל החברים, וזה הופך אותך ללא מעניין, לפאסיבי.

אז תהיה אתה. תעשה עם עצמך בירור במה אתה מיוחד. תאהב את עצמך ואת תחומי העניין שלך. אני בטוח שיש בך הרבה תוכן מיוחד. אתה לא תלוי באחרים, יש לך כנפי רוח...

במפגש עם חברים- תביע עמדה, ואל תחשוש להגן עליה. ואם לדעתך מישהו 'מדבר שטויות'- תגיד לו את זה. ומצד שני- תחמיא ותפרגן למי שמגיע לו או מצפה לזה

וכמו שכתבו כאן- תהיה יוזם, תעשה דברים שמעניינים אותך ותסחוף איתך אחרים שדומים לך. תמצא חברים שנמצאים במצב דומה, ותיצרו יחד 'קליקה' משלכם, חבורה.

רק שים לב: ברגע שתתחיל תהליך כזה- ייתכן שתיתקל בלעג והתנגדות מצד ה'מקובלים'. אל תחשוש, אבל גם אל תפתח במלחמות. פשוט תמשיך בדרכך ותמצא את מקומך.

כמובן כל כך חשוב להתפלל על זה, ולבקש מבורא עולם שייתן לך חכמה איך לנהל את המהפך הזה

בהצלחה רבה. ליבי איתך
תהיה פשוט אתהשירה איילי

עם ביטחון עצמי...

מתוקה..את לא יכולה לדרוש ממישהו שיהיה עם ביטחון עצמימדענית
הוא לא שולט בזה..מה שכן אפשר לעשות דברים שיגרמו לביטחון לעלות..לדוג:להחמיא לעצמי..כן,כן.פשוט תחמיא!!"זה של טמבלים"..אז זהו שלא!זה של אנשים שלא תמיד שומעים את זה מהסביבה שלהם,את הם כמו גדולים עושים את זה לעצמם.
וואי..חמוד אתהמדענית
אז ככה..טיפים:
1.תהיה נחמד-כלומר.."בוקר טוב"כזה.."ממצב??"וזה..
2.לא ליאבש כי זה לא כיף..-מותר לפעמים אבת תשתדל לא..
3.לא לקחת קשה כל דבר-לפעמים צוחקים עם הבנאדם והוא לוחח קשה..
4.להשתדל כמה שיותר להיות היגייני ונקי כי אנשים לא אוהבים אנשים מלוכלכים..
5.יש לך משהו להגיד??תגיד!!אבל:*תשתדל שהספה לא תהיה יותר מידי גבוהה כי אנשים לא אוהבים שמדברים איתם בשפה שהם לא מבינים*לא להגיד בצורה פוגעת..חשוב!!
6.נכון..יש אנשים מטומטמים שלא תמיד יועים איך לדבר..אז מה עושים??פשות מאוד:מתעלמים!!
7.להיות טקטי..כלומר עם טקט(ככה רושמים??)..לדוג:שתי חברים יושבים ומשחנשים?לא להדחף באמצע..אופס נדחפתי..מה עושים?פשוט מאוד-מתנצלים!אבל גם זה..לא יותר מידי!נכון,טעית,כל אחד טועה..מבקשים סליחה וזהו!
8.כל מה שאמרתי פה זה מנסיון אישי שלי וזהו!אז ברור שזה לא הכול וברור שזה לא אומר שאתה כזה!מה שזה אומר זה שפשוט רציתי לעזוראז בהצלוחה
דווקא יש לי עוד כמה דברים להוסיף.....נסימי

קודם כל שלום וברכה!!! אז ככה קודם כל אתה צריך לדעת לעריך את עצמך ולראות את המעלות והכשרונות שבטוח יש לך ולא להגיד כמו תוכי אני טוב: "ב......".....אלא לשבת עים עצמך ולומר יש לי את הכשרונות ה-.........לא לכול אחד יש אותם אני שמח איתם ואלו אכי טובים בשבילי ואותם אני צריך לנצל!!! תשבח את עצמך ותבין שאתה אדם מיוחד במינו, תשנן את זה בראש כול הזמן זה יעלה לך מאוד את הבטחון העצמי.......ואני מחזקת את מה ש"מדענית" אמרה....תחייך כול הזמן {אבל לא עד כדי כך שיראו אותך בתור דביל חושף שיניים} תיהיה נחמד כלפיהם תגיד להם "בוקר טוב" "אך אתה מרגיש?" "מה שלומך?" אם משהו עצוב או מדוכדך לא משנה ממה תיגש אליו ותשאל אותו מה קרה ותנחם אותו כזה ותיתן לו הרגשה שאתה כמו חבר נאמן שלו ושהוא יכול לשתף אותך{אבל שוב פעם אל תידחף יותר מידי לצרות של אחרים ואל תיגש למישהו על כול פרצוף קטן שהוא עושהליקוק}  לאט לאט תיצור עוד קשרים בעניין החברה, תקדם את האישיות שלך ב: נחמדות , שמחה , הארת פנים , אכפתיות , עזרא לאחר {ובחיוך}מבלי לצפות לתמורה , תקלוט את הרגשות של האחר כלומר אם הוא עצבני אל פשוט אל תעצבן אותו ואפילו אל תדבר איתו תזרום בכיף אם כולם, ומיצד שני תיהיה גם קצת בוגר אל תיהיה ליצן כיתה או דברן הכיתהכן.....אל תגיד לשון הרע על אחרים תחמיא לחברים שלך על כל מיני דברים{ועוד פעם לא  לעשות את זה יותר מידי שיחשבו אותך כדביל] אם אתה צריך לטפח תגוף תטפח תיהיה נקי וכו וכו אל תתערב בעינינים של אחרים ואם שני חברים מדברים בניהם אל תפרוץ לתוך השיחה שלהם וגם אל תסתכל עליהם ו............יקח קצת זמן זה לא דבר בשניה תשקיע ותעבוד על עצמך לא בבת אחת ובע"ה בהצלחההההכן

תיהי שותף יותר תדבר יותר...תראה מי אתה באמת..תשתף...בקיצור..גפן

תהיה מי שאתה באמתתת ותראה שיהי יותר טובב...מלא בהההצלחההתינוק

יש גם דברים טובים בלהיות לבדem
אני למשל גדלתי בחברה לא טובה בחו"ל ובזכות זה שהייתי בלי חברים נןצלתי מהידרדרות
אבל נגיד שאצלו יש חברה טובהנסימי

באמת,אני בשוק!אחרונה
הרבה פעמים עדיף קצת חברים טובים באמת על פני מלא חברים בערך.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך