השבוע לקחת 3 פעמים בייביסיטר כדי לפנות לך זמן ללימוד, מתי אי פעם לקחת בייבי סיטר כדי שנצא ביחד? את מתכוננת למבחן במשך שבוע ולפעמים שבועיים מתי התכוננת בצורה כזאת בשביל דייט או כל דבר זוגי?
כדי להיות בטוחה שתספיקי הכל בצורה טובה את מנהל תכנון חודשיים קדימה. לדברים זוגיים את מתכוננת אם את מתכוננת מקסימום כמה דקות לפני, בד"כ את מאלתרת תוך כדי.
כשיש לך יום חופש מהלימודים במה את משקיעה את השעות העירניות והאיכותיות? במה את משקיעה את אחר הצהריים הבינוניים? ומה את משאירה לזמנים הגמורים בערב/לילה.
ראיתי את הסיכומים שלך, מושקעים, יפים, כמה צבעים, מתוכננים. מתי כתבת לי פתק מושקע ברמה כזאת? מתי כתבת לי פתק בכלל?
אני יודע שהלימודים שלך חשובים, גם אני משקיע עבורם לא מעט. סגרתי את העסק שלי, עצרתי את הלימודים ואת ההתפתחות שלי. אני עובד בעבודה מבזה עם משמרות בלילות ובשבתות כדי ללמן את הלימודים ואת המשפחה בזמן שאת לא שותפה בפרנסה. אני מבין שהלימודים שלך דורשים יותר ממה שציפינו, גם מבחינת זמן וגם מבחינת משאבים. אני לא מבקש שתעזבי אותם. אני רק רוצה לחזור להיות בעלך. שנחזור להיות הזוג הקיטשי שהיינו עד שהלימודים התחילו, שכמו שאת מרכז העולם שלי שארגיש גם אני מרכז העולם שלך.