אם פגעת ואני לא הכי סולחת, אז זה שאמרת את זה מכפר לך? :-/
זה טיפשי.
תרבות החוסר אכפתיות, זה כמו ה'אהלן מה נשמע אז את באה היום' וממשיכים ללכת. הלו, רוצה תשובה?
עולם מוזר
בעולם בו אתה יכול להיות בקשר עם עשרות אנשים, רובם דרך פלאפון או מרחיק לבבות אחר, אתה לא באמת מסוגל להתעכב אצל כל אחד להתנצל.
אז נכון, לזרוק את זה כלאחר יד באמת יכול להיות חסר אכפתיות, אבל זה לפחות מראה שהבנאדם ברשימה שלך.
חוץ מזה, אפשר לתקן את הנוסח לזה:"שנה טובה. אם פגעתי בך ויש לך משהו בלב בגללי, תחזיר הודעה ונדבר על זה כמו שצריך".
ככה אפשר להתמקד במי שבאמת צריך את ההתנצלות.

מיועדת לשרשור אחר בכלל🙈🙈🙈כי אני יודע על עצמי שאני שולח כי אכפת, ואם אני לא אצור תבנית כזאת שנותנת מקום גם לדו שיח בהמשך, אני לא אספיק בחיים לעבור על כולם.
חוץ מזה, אם פגעתי במישהו בטעות או אפילו לפעמים בכוונה, לרוב מבחינתי האירוע לא יהיה טראומתי מספיק כדי לזכור אותו אחרי כמה חודשים, למרות שהנפגע כנראה יסחב את זה איתו, לכן אני מבקש שהוא יגיד לי אם קרה משהו ושכחתי.
) הוא יגיד לך שהוא מצפה לסליחה.אבל אני חושב שגם מצד הנפגע צריכה להיות נכונות לעזור.
לא היינו רוצים שביום הדין נישאר עם עבירות בין אדם לחברו, אז אנחנו נדאג שגם חברינו (וגם אלה שלא לגמרי חברינו) יהיו בלי. לא צריך אפילו לגלות להם, רק לסלוח.
(כן, אני)
פפ,
שונאת סליחות(מלשון סליחה, כן?) מסחריות.
אח"כ אם זוכרים אותך 
אולי בהודעה הנעוצה של נוג"ה יש משו על סרטים
הייתי איתה ביחד
ל המשוגע היחידיפי מאה....
אבל כן, מערכון נחמד .....
זה בדיקה אם הקישור של אמצע הסרטון עובד...
תפתחי את הסרטון הראשון בתוך ההודעה.
מעניין אם זה עובד
מעניין אם זה יעבוד

ישקפיץחייב דחוף.