מפחדת להתאהבאת חירותי

היי לכולם!

אוטוטו אני בת 20 ולמרות העובדה שאני מאוד בוגרת לגילי יש בי משהו שמסרב להאמין, משהו ילדותי.  

יש לי פחד להתאהב, לאהוב ולהתמסר. אני מרגישה שזה כאילו כובל אותי.

אני בן אדם מאוד עצמאי.

מחד, קיים בי הצורך, ואני חשה בו, לחלוק עם מישהו אחד ויחיד את חיי , ומאידך הצורך בקשר מהווה עבורי איזשהו פחד לעול, איזשהי אחריות כבדה. 

בקיצור אני נקרעת בין הצורך לחירות כמו אוויר לנשימה ומצד שני לצורך להכיר אדם ולהכיל אותו להבין אותו ולאהוב. 

אני יודעת שזה לא סותר, אבל אני לא מצליחה להכיל את זה כי זה לעיתים נתפס לי כניגודים. 

לדעתי הפחד להתאהב הוא הפחד שאאבד את עצמי ועצמתי בתוך מערכת יחסים. 

איך שומרים על האני העצמי, עצמאותי ויחד עם זאת ?

וכן, הכנסתי לכאן את מושגי "האהבה" ו"ההתאהבות" ביחד. 

נישואין זו מסגרת והתחייבות.הלוי
וכמו כל התחייבות אחרת, זה כובל אותך לאחריות שבהתחייבות הזאת.

אין מה לעשות, אלו החיים.
זוגיותלב אוהב

מסקרן אותי לדעת אם התאהבת בעבר, אפילו אם זה היה באופן שטחי. ההרגשה של התאהבות אמורה בד"כ להוביל לרצון להתמסר, לכן אם לא חווית את ההרגשה הזאת אף פעם אני יכולה להרגיע אותך שברגע שיש רצון יש גם יכולות להתמסר. 

ובכללי, תסתכלי על עצמך ביחסים שונים שהם לאו דווקא זוגיות, כמו עם חברות טובות שלך. תבדקי את כמה את נותנת/משפיעה/תורמת וכו' לקשר. 

ועצה נוספת או המלצה זה קריאה של ספרי זוגיות, לפעמים עולם שהוא לא מוכר לנו יכול להראות לנו כמאיים אבל ברגע שתלמדי את הנושא לעומק (כמו כל מקצוע אחר) אולי תגלי (ואני מקווה שתגלי בעז"ה) עולם יפייפיה שתרצי להשתייך אליו.

בהצלחה! חושף שיניים

אני מאוד רוצה להשתייך לעולם הזה אבל יש לי פחד שאאבד מהעצמאותאת חירותי
שלי. שאאבד את החופש שלי. שאאבד את האמת שלי שאבלע בתוך הקשר, שלא יהיה לי ביטוי
זה לא אמור להיות כשמתחתניםש.א הלוי
זה קורה בד"כ כשהופכים להורים

כמו שכתבו פה פעם - ההפך מרווק זה הורה, לא נשוי

בד"כ בקשר בריא את לא אמורה לאבד את עצמך
להפך.
את לא תאבדי את החופש שלך או את העצמי שלך
את כן תשתני
הרצון משתנה
סדר העדיפויות משתנה
אבל לא יותר מידי.
בכללי בחיים משתנים, זה לא אומר שמאבדים את עצמנו

. כשהילדים מגיעים בעז"ה
הכללללל משתנה ואז- אפשר להגיד שאת מאבדת את החופש שלך.
כי כשאת נשואה בלי ילד, הרבה יותר קל להמשיך לחיות כמו "חצי רווקה"- אין לי ניסוח אחר, מקווה שהבנת את הרעיון
כשיש ילד, זה כבר אחרת
^^^ חסכו לי תגובה . בייחוד הפסקה האחרונהנערת טבע

לא כל כך קשור לגילים...

בגלל ששמעתי נשים מעל 30 שיש להם את אותם הפחדים

אבל כן את גם מאוד צעירה וככל שתתבגרי ותבני את עצמך לדעתי פחות תפחדי לאבד את עצמך

בכל מקרה, תשימי לב לצרכים שלך כבר עכשיו ובתוך זוגיות ותכבדי אותם ואת עצמך

תדעי לשים גבולות ולשמור על העקרונות שלך

כדי שהאהבה תגיע צריך להיות פתוחים אליה וזה מסוכן מאוד כי זה להיות פגיע

אבל זה גם טוב ומדהים וכיף ופותח אותך וגורם לך למצוא/ לגלות את עצמך 

בזוגיות טובה, זה יעצים אותך ואותו

ממש תודה החיזוקים!!את חירותי

כתבת ש- "כדי שהאהבה תגיע צריך להיות פתוחים אליה וזה מסוכן מאוד כי זה להיות פגיע."
תוכלי להסביר יותר?
להיפתח למישהוים...

לתת לרגשות להגיע

וזה להיות פגיע כי אי אפשר לדעת מה יקרה,

אם הלב ישבר

יש לי הסבר משלי לדברים..שירה מ.אחרונה

כשאת חוששת מאד ממשהו את יכולה מעצם כך לזמן אותו. ז"א שאם כרגע את כל הזמן בפחד שיגבילו אותך, אז כשתתחילי קשר את תרגישי "הנה הוא מגביל אותי" ו"הנה שוב אני לא יכולה להיות עצמאית.." וזה לאו דווקא נכון...

מישהי כתבה קודם שבהרגשת התאהבות מגיע הרצון להתמסר וזה נכון, אבל מה שכרגע (שכלית) מפחיד הוא שאני כל הזמן אתמסר, והצד השני לא, ואז אני יהיה מנוצלת וזה באמת לאבד את עצמי ואת העצמאות שלי. מה שאת צריכה לבדוק הוא האם הבחור נותן לך את ההרגשה המושלמת להיות מי שאת,  בלי רצון שתשני או ציפיות ודרישות וממילא את תרגשי חופשיה תמיד גם כאת מקריבה מעצמך לזוגיות שלכם. באופן הזה יש לך גם אהבה וגם חופש וזה היחסים הכי בריאים שיכולים להיות. ואת זה רק את יכולה להרגיש לפני שהתחתנתם- האם מגבילים אותך או מצפים שתשתני אחרת. ואני מדברת מניסיון אישי, ושתדעי שחתכתי את קשר רק בגלל זה (וכבר הייתה לי שמלת כלה וכמעט סגרנו אולם..!) את צריכה להקשיב לרגשות שלך- אם טוב לך באמת או שלא. 

המלצתי, תחכי עוד קצת, עד שתרגישי שעשית דברים ומיצית מספיק את עצמך (תמיד יש עוד מה להתבגר) ויש לך צורך פנימי להתחתן ואת מוכנה להקריב מעצמך בשביל חיים של זוגיות. אל תהי לחוצת חתונה (שלא תחיי בהרגשה של "פספסתי הרבה דברים שיכלתי לעשות") כי אין מה לעשות, חיי זוגיות זה להקריב דברים (אבל לא את האשיות שלך) אבל מצד שני מקבלים שלמות נפשית והרבה דברים טובים אחרים.. ובכלל, את צריכה להתחתן בהרגשה שאת ההחלטה אם להתחתן או לא- את עשית בבחירה חופשית ולא כי הלחיצו אותך או שהמציאות מכריחה. 

בהצלחה!! נשיקה

אין בזה שום דבר ילדותי,זה פחד.עוזיהו

אני לא אכנס לזה יותר מדי,אני פשוט עיף מאד ויש לי עוד דברים לעשות הלילה אז אענה בקצרה.

אני לא יודע אם פעם חווית התאהבות,אבל בתור אחד שמאוהב בטירוף עכשיו אני אומר לך בוודאות שאין שום דבר רע בזה..אני חושב עליה 90% מהיום בזמן וזה קשה מקשה עליי בכמה דברים..נגיד,דברים שהייתי מסיים בשעה..יקחו לי רבע שעה יותר מפני שאני מתחיל לחשוב עליה..אבל מצד שני..שאני מרגיש שאין לי כוח יותר ואני רוצה לוותר..בימים שהייתי כן מוותר לעצמי שהיא לא היתה בת הזוג שלי עכשיו לא..איך?התמונה שלה עולה לי בראש,נזכר כמה היא צדיקה(דרך אגב,הזוהר הקדוש מביא שאין לקרוא לאדם צדיק מפני שכאשר אומרים את זה פותחים את הספר של אתו אדם בשמיים שקראו לו צדיק ובודקים אם הוא אכן צדיק או לא)אבל אני לא מפחד להגיד עליה כי אני יודע בוודאות שהיא באמת צדיקה..ומרגיש צורך להיות ראוי לה..אם אני מחליט לוותר לעצמי על הלימוד..אם אני מוותר על עוד כמה פרקים אני מתחיל לחשוב שאולי אני לא ראוי בשבילה מספיק ואני רוצה..וגם,כשאני מתחיל לחשוב עליה האדרנלין בגוף עולה ואני מתחיל להיות שמח..העייפות של הגוף נעלמת ואני ממשיך..

העניין הוא לדעת במי אתה מתאהב.אני מכיר את אותה אחת כבר שנתיים...וכן,אני מרגיש אחריות..מדמיין אותנו עוד כמה שנים ומבין שאין יותר זמן לשטויות,אין זמן לוותר לעצמך..היא עשתה לי טוב ואני מודה לה' יתברך ששלח אותה אליי ואני מקווה שהיא לעולם לא תעזוב אותי.

חוויתי, אבל לצערי באנשים הלא נכונים.את חירותי

אתה כותב שאין שום דבר רע בהלתאהב אבל מצד שני אתה מתאר שהתפקוד היום יומי שלך קשה,תחת עננת הרגשות האלו.
יאוו, שיהיה באמת רק טוב!
אמרתי שהוא טיפה קשה יותר,זה הכל.עוזיהו

הצגתי גם את הצד השני..הצד הטוב.

סיכום:

אני עושה מה שאני צריך לעשות,פשוט זה לוקח יותר זמן.

לפני כן,עשיתי מה שהייתי צריך לעשות,אבל היו פעמים שהייתי מוותר לעצמי.

עזבי הם לא מבינים באהבה כמונימשיח בן דוד
אל תדאגי, זה יעבור לו...שירה515
הפחד הזה הוא אמיתי וכנהmatan

אבל הוא לא "יעבור".

הוא נובע מתפיסת עולם שורשית שנמצאת במודעות שלך,

עד שלא תשני אותה- הפחד הזה, וכאשר תבוא זוגיות- המאבקים שהוא יצור,

לא יפסיקו ולא ישתנו.

האמת היא- שאת צודקת- זוגיות וחופש - הם דברים סותרים.

וזה טוב שאת מבינה את זה.

העניין על רגל אחת הוא- שמה שאת חושבת שזאת את, מה שאת מגדירה אותו כ"האני העצמי"

שלך, למעשה מתבטאים במחויבות הזו לבן הזוג שלך. בלעדיה- את לא האני עצמי שלך.

כלומר- המחשבה שאת כרגע יכולה לגעת בעצמיות שלך היא חלקית מאוד- מכיוון שאת לא מכירה

50% מהעצמיות הזו.

ברגע שבו תחיי חיי נישואים- העצמיות שלך תתגלה באמת- מתוך הזוגיות שלכם, גם כשזה יסתור

את החופש של הצדדים החיצוניים שלא קשורים באמת לעצמיות שלך שאת חושבת שהם כן.

ברגע שתכירי מישהו שמוצא חן בעיניךכשמש וכירח

את תרצי להיכנס למסגרת של זוגיות ולהתחייב אליה... זה יבוא באופן טבעי.

אם הפחד נובע מהחשש לאבד את עצמך אז תדעי שבזוגיות זה ההיפך לגמרי, המידות שלך והתכונות שלך משתקפות בצורה הרבה יותר ברורה וככל שהזמן עובר את מגלה על עצמך דברים שבלעדי הזוגיות לא היית מכירה.

ברור שחלק ניכר מהעצמאות נלקח, פתאום את לא רק לעצמך, יש עוד בן אדם שאת דואגת לו ושהוא חלק גדול מחייך, את לא יכולה להיות ספונטנית ולקבוע דברים בלי לחשוב יותר מדי כמו בעבר אבל זה שווה את זה. (כשתיהי בזוגיות תרצי שבן זוגך גם יקדיש מהזמן שלו בשבילך ושגם ישתף אותך בחייו)

מה שכן לדעתי חשוב שלכל בן אדם יהיו את התחביבים האישיים שלו והזמן הפרטי שלו לעצמו גם כשהוא בזוגיות.. אפשר למצוא לזה זמן גם אם הוא מועט, בכל זאת אתם לא תיהיו דבק 24/7.

אני חושבת שאת צריכה לשנות קצת את הגישה, זוגיות זה לא משהו שכובל אותך. זה מוציא ממך את הטוב.

כשאת בזוגיות את חולקת את חייך עם עוד בן אדם, שיש לו שאיפות והשקפה כמו שלך, וגם אם כניסה למסגרת כזאת זה שינוי גדול תזכרי שאת לא עוברת אותו לבד. את עוברת אותו עם עוד מישהו שאוהב אותך ודואג לך. וזה הופך את זה להרבה יותר קל ולא לעול כמו שאת מרגישה.

אולי זה גם הגיל ועם הזמן לאט לאט תרגישי שאת מוכנה לזה ולא מפחדת.. שיהיה בהצלחה בע"ה!

חיים בזוגיות זה לא אובדן של העצמישירה515
זה הגילוי של עצמי ממקום שלם יותר!

אני מאמינה שתמצאי בן זוג שיכיל את הצורך שלך בחירות אמיתית, ויאפשר לך
אמנם בחיים של זוג ומשפחה יש מחוייבות, אבל זה שאת לא יכולה לעשות מה שבא לך בכל רגע נתון, לא אומר שאת אינך חופשיה להיות את באמת.

ולחיות עם בן זוג זו לא ׳אחריות כבדה׳ לטעמי, הכובד מגיע עם הילדים, וזה כבר שלב אחר...

בכל מקרה, את עוד צעירה, ואני מנחשת שאם תחכי עוד קצת, את תגיעי למצב שממש תרצי בן זוג וכל הספקות יחכו במגירה עד לבוקר שאחרי מסיבת האירוסין (-;
תחושה מוכרת..טובי =][=
האמת אני גם די במצבך ועוד אין לי לגמרי ניסיון אבל ראיתי על עצמי שהרבה מהפחדים והסרטים נעלמים כשאת עומדת מול אדם.
כל הפחד מלהתחייב ומה יהיה ואיך אפתח ואשמור על עצמי קצת הולכים אחורה..

אנחנו הרבה פעמים בסרטים שלפעמים לקפוץ למים זה הפתרון.

נכון. לא תמיד. לפעמים צריך לטפל בחסימות ודעות שגויות מהעבר אבל בעיני, נחת, ומודעות. אלו מילות הקסם.
תהיא בידיעה שאת נורמלית. שקשר זה באמת לא פשוט. שהחששות הגיונים אבל מצד שני שדברים יכולים להשתנות.
ועצם זה שאת מודעת לקושי זה חצי פתרון.
זה נותן לך כלים להתבונן ולראות איך לא לפחד.

בהצלחה
אני חושבת שזה פחד מובן... אבלנשואה+2
כל אדם צריך שיהיה לו זהות אישית מגובשת!!! מה האני שלו. מה את כאדם מאמינה /חושבת / דעות אישיות. האהבה למישהו לא אמורה לפגוע בחלק הזה. אדם ללא זהות אישית באמת נבלע. הזהות שלו לא אמיתית ולכן היא נבלעת לו. אני מאמינה שאת כאדם בוגר תמצאי את עצמך מול אדם אחר ותצליחי ליצור הפרדה בינכם למרות האהבה.... היא לא גורמת לבלבול או טירוף כמו שחושבים(יש זמן כזה אבל הוא עובר וגם בתוכו יש אותך ויש אותו.) שיהיה בהצלחה...
אהבה הכח החזקפיקו
אהבה הוא כח חזק מאוד.
אמנם מפחיד ,אבל הוא טבעי.
גם לישון זה יכול להפחיד ,כי זה לאבד שליטה
גם לאכול זה מפחיד כי אפשר לאבד שליטה
אבל עם פחות גאווה ומעט צניעות צריך ללמוד שהאדם הוא לא השולט על הכוחות הטבעיים הוא מנהג אותם למקומות טובים...או לא.
אז קצת צניעות ויראת שמיים מאפשרים להתאהב מתוך שמחה
ברכה והצלחה
אנשים טובים!!-תודה על התובנות והחיזוקים!את חירותי

ייצבתם אותי על הקרקע ונטעתם בי-בטחון וכוח לשינוי!

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
...רחל יהודייה בדםאחרונה
מזל טוב 
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך