אך משאירים רושם טוב לאנשים שאתה מכיר בטיול וכ'ו ?
אך משאירים רושם טוב ?יערולה
חחח מנסיון..א"י לעמ'י
פשוטאין קדוש כה
תהיי את ואם הם יאהבו אותך יופי, אם לא- בעיה שלהם.
^^תפוחית
^^^רשפיה רשפי אש
כשאדם הוא אמיתי, אמרו ז"ל "ניכרים דברי אמת", ומה שיוצא מן הלב נכנס אל הלב, אז אם את מי שאת באמת אז ככה באמת משאירים רושם, ומי שלא מסוגל להכיל את האורות שלך לא ישאר אצלו רושם, אבל לעשות רושם מלאכותי זה גם לא טוב...
^^^סביון
למה את צריכה להתמקד בהשארת רושם?נקדימון
אבל אףאחד לא מחפש למצוא מישהו שעושה רושם וובש סהכ נפשגנו בדרכים, so what?
^^^ בעיקר על הכותרת!סביון
להיות מי שאתה...זויתן
מי שמנסה לעשות רושם, זה הרושם שהוא עושה!!!עולה בשביל
אין קטע לעשות רושם, עוד יום, יומיים, חודשיים או שנתיים אף אחד לא יזכור איך התנהגת באותו טיול וזה רק יפריע בחיים.
דווקא לגבי זה שהדבר נשכח זה לא בדיוק נכון...רשפיה רשפי אש
לפעמים יכולים להיות מקרים שאיזה מעשה או משהו ילווה אדם שנים ואף עשורים, אבל זה לא הנקודה כמובן....
צודק, אבלעולה בשביל
את הפעמים הבודדות שיזכרו לך יכלת למנוע רק אם כל הזמן אתה חושב איך להרשים וכו' ולחיות במחשבה כזו כל הזמן זה לחיות חיים מעפנים, של פוזות ושקר.
קיצור, נראלי שאנחנו צריכים יותר להתעסק במה שמרשים את עצמנו ולא מה שמרשים את הסביבה, ואם נתעסק בסביבה בסוף נמות והתוצאות יהיו שבעולם השקר חושבים שהיית אדם טוב ובעולם הבא תקבל גהינום, אני אישית מעדיף גן עדן....
יש פעמים שרוצים להשאיר רושם נצחירשפיה רשפי אש
אבל כאמור זה על ידי להיות אדם אמיתי, לא התווכחתי על העניין שלא כדאי "לנסות להשאיר רושם" שזה חיצוני ופוזה כאילו וזה לא טוב, אלא על עצם זה שלהשאיר רושם נצחי זה אפשרי ולפעמים רצוי, וגם רושם זמני לכמה ימים או שבועות זה גם יכול להיות טוב, תלוי מה רוצים
להיות עצמךמולטיקרייאטיב
אם את בטיול שיש שם אנשים שאת מכירה וכאלה שאת לא מכירה, תתנהגי כמו שאת מתנהגת עם האנשים שאת מכירה, ואל תדרשי את היחס מהאנשים שאת לא מכירה
אבל אם זה טיול של אנשים שאת רק מתחילה להכיר, תשמרי על פרופיל סביר- לא לעשות מלאנטאלפים רעש, אבל גם לא להיות עץ מהלך. תדברי עם האנשים, תפתחי קשרים עם האנשים שם, ואם הנושאים שתדברי עליהם יהיו מעניינים לצד השני- סיכוי סביר שהוא/היא יתרשמו ממך לטובה.
ותחשבי גם מה עושה עלייך רושם, ומה גורם לך להרים גבה על דברים שאנשים עושים.
התחשבות זה הבסיס להכל.
התחלת טובסביון
להיות מי שאתה באמת!אחלה חיים
האמת האמתית
להיות נחמדהמאמושיתתאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים