כתבתי אתזה על מישו....קיטשית בטירוף

אני דלוקה על איזה מישו מהשבט שלי ואני כל הזמן מרגישה שזה לא פייר שהוא לא יודע אתזה...

אז אני כותבת אתזה פה למרות שהוא בחיים לא ידע שאני כתבתי אתזה עליו אם הוא פה בכלל....

אבל בבקשה, אם אתה קורא אתזה, תן לזה חמישה אחוזים שזה באמת אתה!!!!!!!

טוב, אני רואה אותך כל הזמן בבילוי של החבר'ה בשבת בערב... ואין לך מושג אפילו שאני מודעת לקיומך, זה כל האבסורד...

אני קולטת אותך מסתכל עלי, ואני לא מבינה איך אתה לא קולט אותי מסתכלת עליך.... אף אחד לא קולט!!!!

וזה קורה כל שבת, ואני תמיד עם החברות שלי ואתה עם החברים שלך, ואיכשהו לאף אחד אין בכלל מושג על המבטים החטופים והלא חטופים....

אני יודעת בערך מה אתה חושב: שאין לך סיכוי איתי....

שאם כבר, אני אלך לחבר שלך- שבטח סיפר לכולכם על הרומן הישן שהיה בינינו....

שיש לנו בנוער כ"כ הרבה חתיכים אז חבל שאתה לא ביניהם ואין לך סיכוי איתי לידם... (אני מודה, אני נהנית להסתכל על החתיכים שלנו בגאווה. אבל אין לי רצון להיות חברה של אחד מהם בכלל...)

אתה אולי חושב שאני יותר מדי יפה בשביל לראות אותך ממטר....

ונכון, אני בעצמי לא מצליחה להצביע למה דווקא אתה- אני אפילו לא בטוחה לגמרי איך קוראים לך....

לפני שנתיים אפילו חשבתי שאתה מכוער ממש...

ואתה גם לא כליל היופי היום, אבל יש בך חן כזה מתוקי- ההליכה השפופה קצת, איך שהאף שלך מוטה קצת למעלה כדי שהמשקפיים לא ייפלו...

ברור שככה לא נראה דוגמן צמרת. ובכל זאת, מכולם- הכי הייתי רוצה להתחתן איתך.

אם אתה קורא אתזה אתה על בטוח חושב שזה לא אתה (ענווה זה אחת התכונות הכי יפות בך...) ואתה גם בחיים לא תדע שנהייתי חברה של אחותך רק בגללך....

ואני לא יודעת אם בסוף יקרה בינינו משהו. אני רק מקווה שכן.

אגב, ראיתי אותך בחג- מסתכל עלי ונושך שפתיים... אז תודה, לא ידעתי שהשמלה הזאת יפה עלי...חיוך גדול

קיצור, תן לזה לחלחל לך לתאי המוח, כי מגיע לך....נשיקה

את חמודההנתינה
חכי עם זה עוד כמה שנים.. לא נראה לי שאת בגיל לחתונה
חושב גם ככהאתיופי בנשמה!
חושב בערך כמוך על מישהי אני מקווה שהיא גם חושבת עלי הלוואי...די כל היום רק עליה..כל צעד..חבר טוב של אח שלה בגלל זה אני לא יודע עם גם נועצת עלי מבטיים
מצב ממש מוזרטיפה של אור
שגם אצלי זה בערך ככה ... אותם תיאורים שלו והכל ..זה ממש קשה ואני מבינה אותךך מממשש!!
שתי נקודות:יאירוש
א. הכי טוב שתיצרי איכשהו קשר. ממש לא סביר שהוא פה.
ב. לא בקטע האישי, אבל מצחיק שיש בכלל דיון על חברה מעורבת כן או לא אחרי שקוראים שרשורים כאלה. חג שמח ובהצלחה!
לגבי הב' ^!נחמיה17

נכון מה שאתה אומרטיפה של אור

אני לדוגמא גם במצב כמו שלה אבל זה לא קשור בכלל אצלי זה בבית כנסת כך שיש מצבים שמה שאתה אומר לא נכון . 

אבל אתה ממש צודק ואני גם נגד חברה מעורבת ,במיוחדד בגילאים האלו !!!

אני לא אומר שאין מצביםיאירוש
כאלה בחברה נפרדת, אבל יש הרבה פחות.
דבר ראשון- שאפו על השיתוףמולטיקרייאטיב
דבר שני (אני לא יודע אם זה מותר לכתוב פה. תעירו אם באמת לא כותבים דברים כאלה)- את מציגה בצורה הכי טובה את ההבדל בין 'אהבה' ל'התאהבות'.
אהבה היא משהו שקיים כרגע, והוא הדדי. התאהבות היא שלב אחד לפני, וע"פ רוב זה חד-צדדי.
גם אצל בנים, מישהי מהשבט שהיא ממש שפיצית עלולה להוות מוקד התאהבות ורצון להתקרב אליה ולקבל ממנה יחס חזרה. אז אם את חושבת שיש כאן משהו שהוא קצת יותר עמוק מ'הליכה שפופה קצת' תבדקי האם זה בכלל רלוונטי מצידו. אבל אם את מודעת לעצמך ויודעת שזאת סתם הרגשה שעוד שבוע-שבועיים-חודש-חודשיים-שנה-שנתיים תיעלם, אז אל תעסיקי את עצמך בו. זה חלק מהתהליך של התבגרות
שוקל לפנות למחלקת הצנזורה.....נחמיה17

זה מאוד נראה יפה הדברים האלה אבל הם לא  אמיתיים . הדיבורים על  אלו הדברים הם  סתם להיכנס לתפייסת  עולם מתעתעת וגובל בזימה...

נכון,יש לנו (הכונה לנוער בחי'- לנ"ו ער...)  הרבה מבוכות רגשיות סביב העניינים הללו אבל לתאר  את חוית התאוות בצפיית יצר בין בן ובת- לא נראה לי שייך... בעיתו ובזמנו...

רק להפנות לתשומת לב...נחמיה17
צודקמולטיקרייאטיב
אבל לפעמים אנשים יושבים ומפנטזים כל היום, וזה הורס ת'מוח, וכשמשתפים- זה עוזר לפרוק (וזה כמובן תוך שימת דגש על מה אומרים ומה לא אומרים או מה אנשים רוצים או לא רוצים לשמוע)
בעניין מה שלא אומרים...נחמיה17

נראה לי דסימן התאוה שנתת נישט שייך בעליל גם לא ההשגה שלך שהוא התבונן להינות מהלבוש...

בדוק זה בדיחה!!לא נשברים!
לא נגדך אישי, אני סתם משטפתקטורת

אני בשוק, אין לי כל כך בעיה לקרוא את זה (אני קוראת ספרים והכל) אבל אני לא מבינה למה שיטפת את כל העולם ברגשות כאלה אישיים ופרטיים. איך את מסוגלת להעלות את זה על כתב בכלל

שוב, אני לא שופטת ואם את חושבת שזה מה שנכון לך אז אני ממש מפרגנת וכל הכבוד פשוט היה לי ממש מוזר לקרוא את ואני קצת בשוק

רק רציתי לפרוק : ) 

לדעתי אין בעיה בפריקה אבל כן יש בעיה ב...ארי מש.

בזה שכותבים פה שצרי לנסות ליצור איתו קשר וכדו'... שזה דבר שלא יעלה דעת האדם השומר תורה ומצוות...

וגם הפריקה צריכה לבוא בגישה של קושי בהתמודדות מול נסיון ולא כצורך ליצור איתו קשר ולא בכתיבת רגשי אהבה אל כתיאור של קושי מסוים שצריך עזרה בכדי לצאת מזה..

בתקוה להבנה חג שמח..

נחמיה 17 אהבתי את השפה הישיבתית שלך אתה נשמע אחד שמחובר לישיבה ובעיקר לתורה, אשריך...]

חלאס.!אתיופי בנשמה!
אתם חוזרים כל מצב שמישהו אומר על בנים ובנות 99%% זה שהוא לא רוצה תשובה הלכתית..כי מי שיש לו דבר כזה ולא דוס כמו נחמיה 17(אנחנו יותר עם התמוודדת אולי?)הוא פחות על רמה הלכתית כמו שלו
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך