לא הצלחתי להגיב על השירשור הקודם שלי אז פתחתי חדש:קיטשית בטירוף

אני לא בגיל של להתחתן בכלל, לכן כתבתי אתזה בתור מחשבות חסרות פשר...

ואני לא מסתכלת עליו בעין חומרית בכלל, פשוט כתבתי דברים שאנשים בדר"כ נרתעים מהם ואני אוהבת אותם בו, יש לו תכונות פשוט חמודות אבל אני שומרת אותן לעצמי, יש גבול לרמת השיתוף שלי איתכם....

ואנחנו לא בחברה מעורבת... פשוט יש לי טביעת עין חדה מאוד אז קלטתי אותו...

תודה לכל התגובות וההערות!!!!!!!

מה עשו לך בגלל מחשבהאתיופי בנשמה!
אומרים שהפורמים פתוחים לכולם ולא כולם צריכים להיות דוסיים כמוכם בריבוע חלאס זה פורמים רק של דוסים. האמא של הדוסים מגיל 3 עד גיל 23 ולמי שמדבר או שיש לו מחשבה על מישהי\מישהו אסור בכלל לומר..שבת שלום.מחשבה לאמת המים!!אל תתיאשי יש קבוצות יותר פתוחות בהצלחה!
אדון אתיופי בנשמה-ארי מש.

אני מאוד אוהב אותך, אבל אתה יותר מידי מזלזל, למה זה דוסים? זה היא חילוניות! זה לא דוסים! 

ולמה נחמיה 17 הוא דוס בשבילך?

דוס בכלל לא מעיין באתר הזה כי זה שיקצ'ע גיוועלד אבל נחמיה 17 הוא נשמע לי בחור טוב חביב וצדיק אמיתי ולא דוס צו"ל. [לא יודע למה אבל אהבתי אותו]

תגובהאתיופי בנשמה!
זה לא ככה היא מעלה בעיה רצינית וכבדה ולא סתם משעמם לה בחיים..והוא אומר שצריך צנזור לממה בגלל שזה נוגד את ההלכה..אז אני אומר שכמעט מי שתומאר לו במצב של בנים ובנות הלכה לא יקשיב אלא צריך לומר סיבות כגון שזה לא בריא..ומה הקטע בפורמים עם אנחנו יודעים מה ההלכה בא נהיה מרובעים

אני חושבתקטורת

שאנשים שאומרים שהתשובה  היחידה היא ההלכה אומרים את זה בגלל שמבחינתם התשובה היחידה היא באמת ההלכה

התורה היא הסבר היחיד שלהם ולכן הם לא מגיבים בדרך אחרת, כי אין דרך אחרת

אנשי תורה צדיקים באמת הולכים רק בדרך של ההלכה  והתורה.. הם לא מחפשים דרכים אחרות ולכן הם עונים את התשובות הכי הטובות לדעתם

כל אחד מנסה לייעץ פה בדרך הטובה ביותר לדעתו

אני מסכים שבאמת..אתיופי בנשמה!
אני מסכים שבאמת רק הדרך של התורה וההלכה צודקת ואין דבר אחר מול זה רק ה' דברי ה' חיים!!😜😜אבל המקרה שהיא אמרה זה לא בדרך של התורה וההלכה שכתוב לא תתורו וכל אחד יודע את ונראה לי גם היא יודעת זאת...ב.לא הבנתי מה מתיישבת עם הערה הצינית שלה רוצה לומר בדיון!!..ומה בוזגלו למי אמרתי מכוער.
אתם מנסים לומר שאני לא בדרך התורה וההלכה?קיטשית בטירוף

כי משיכה בין בנים לבנות לא נוגדת הלכה ולא בטיח

לא את! רק בתגובות כתבו דברים שנוגדים את ההלכה!ארי מש.

נראה לי שהדרך של ההשקפה שלך היא לא לרוח התורה...קטורת

בגיל כזה לא אמורים לנסות לפתח קשרים בין בנים ובנות שלא לצורך (שולחן ארוך)

אלא לנסות להתרחק ולהשמיד אותם כמה שיותר....

למי את כותבת את זה???ארי מש.

קיטשית...קטורת

אולי זהה הזה שלה!אתיופי בנשמה!
אולי זזה הזה שמתאים לה לי הרב שלי סיפר לנו שחבר שלו חשב זזה הזה שלו ויצא איתה וראה שמתאים נפרדנו ל3 שנים זה היה בגיל 19 והים הם נשואים באושר ועושר
אז כשיגיע הזמן...ארי מש.

כל דבר בעיתו ובזמנו, כשיגיע העת ידברו על זה ולא בעכשיו, להיות בקשר מעכשיו בשביל החתונה שתהייה בע"ה בעוד כמה שנים.

ברור...קיטשית בטירוף

כאילו לי זה סבבה יחסית, אני בסניף מעורב (אבל מדריכה שם, הייתי חניכה בנפרד), אבל הוא ממש דוס- לומד בישיבה ממש מפורסמת ודוסית ולא מדבר עם בנות...

מהאלה שיתחילו לצאת בגיל 25 כזה, ואני לא מתכננת להישאר רווקה עד אז בעז"ה, אז לא בטוח ילך בינינו.

אם ילך, בזכותו אני אהיה דוסה. אם לא, לא בטוח שאני אתחתן עם דתי בכלל

אז את רוצה או לא?ארי מש.

רוצה.... אבל קטנה מדי. והמציאות לא כזה מסתדרת....קיטשית בטירוף

יאלללה נכנסים ללימודים אז אני לא אוכל להיכנס בעתיד הקרוב..... היו שלוםפ ידידי ותודה על הכל!!!!!!!!!!!

וארי מש, אתה חמוד בטירוף

חילוניה בגלל שיש לה רגשות? איפה אתה חי?בועת סבון

לא יודע את צודקת לגמרי!אתיופי בנשמה!

לא יודע מה קרה בזמן האחרון ירד פה הרמה של כבוד(אולי כולם נהיו בלי ניסיונות)בגלל רגשה היא חילוניה השתעגעתם לגמרי!!נראה לי אולי שאתם רואים חילוני אתם חושבים שזה יש''ו{סגי נהור}..המבין יבין.

סליחה אבל..ארי מש.

התכונתי לכתוב 'אי חילוניות' ואם תשים לב שכתוב שם 'חילוניות' ולא 'חילונית'..

כלומר שאם אחד [נחמיה 17] כתב משהו שזה בסך הכל לא חילוניות כלומר דבר יסוד ביהדות זה לא הופך אותו ל'דוס' כי הוא בסך הכל דתי...

ונכון, אין שום בעיה לחשוב ואדם שחושב לא הופך להיות חילוני אבל וזה דבר לגיטימי ביותר רק שבשרשור הזה היה קצת פלישות שזה בסדר ואין בזה בעיה ונחמיה 17 הזהיר על זה.

אז לא הופך אותו להיות 'דוס' זה מסגיר כדתי ולא חילוני.

זה הכל....

אוקי בואו לא נתייג פה אנשיםהודיה כ
כל אחד יגיב מה שהוא חושב וצריכים לכבד את הדעה שלו פורום נועד בשביל דיון ואין קטע לריב!
עוד הבהרה...ארי מש.

כמובן שלחשוב זה דבר לגיטימי לחלוטין ואין בזה שום בעיה ואדרבה, מי שלא חושב הוא הבעיתי וכמובן שזה גם לא הופך אותו לחילוני וזו גם לא הייתה כוונתי ולו לרגע אחד רק שבתגובות פה הגיבו דברים שהם נוגדים את ההלכה בתכלית והגיעה אחד בשם נחמיה 17 והעיר על זה וזה לא אותו לדוס אלא ללא חילוני כלומר דתי.

ולקיטשית בטירוף...ארי מש.

חלה אצלי טעות בכתיבה ['היא' במקום 'אי'] ואני מתנצל עליה בכנות.

הפריקה שלך מצוינת וגם הכתיבה שלך יפה.

רק אני כתבתי להגן על נחמיה 17

בתקווה להבנה 

חחח איזה חמוד תמשיך ככה!!!!קיטשית בטירוף

כן

תודה..ארי מש.

תגיד לו לפחות שרשמת עליו.. שהתגאה קצתא"י לעמ'י

קורץ

תכל'ס את איתנו??אתיופי בנשמה!
לא הבנתי את מבינה אותנו או נגדנו
אדון ארי מש היקר! תסביר לי בבקשה מה הבעיה בדוסים???רותה תותה

אין שום בעיה באמת!!!ארי מש.

השאלה למה מתכונים כשאומרים דוס'

אם מתכונים לומר דתי \ צדיק \ חרדי \ חסיד אז באמת אין שום בעיה ואפילו בחלק מבמקרים זה כבוד.

אבל לפעמים אומרים דוס' והכונה לצו"ל [צדיק ורע לו הוי אומר שהוא עושה רע לעצמו סתם מתוך נערוים] כלומר אדם נערויסט טיפש. 

בקיצור צריכים להיות מעורבבים טוב בעולם הישיבות בשביל להבין את ההבדל טוב אי אפשר להסביר את זה.

ופה אמרו על נחמיה 17 שהוא דוס' בגלל מה שהוא אמר שזהו דבר יסוד ביהדות וזה לא קשור בכלל לדוסיות אלא זה 'אי חילוניות'.

ואדרבה אני הייתי בעד נחמיה 17 הייתי להגנתו.

שמע!לא נשברים!

לא לעניין,

כמו שאני לא יכולה להיכנס לפורום של ציבור חילוני ולהטיף למה הם לא תמיד שומרים על צניעות, אתה לא יכול גם אם אתה דתי וגם אם לא להיכנס לערוץ שידוע שהוא אתר של דתיים ששומרים על ההלכה ללא פשרות ולהיכנס בהם על דרך החיים שלהם,

מי שבוחר לשאול כאן בעצם בוחר לקבל תשובות מאנשים שכאן שההלכה התורה והאמונה זו התשובה שלהם

אם אתה מחפש בתשובות משהו אחר 

אתה מחפש במקום הלא נכון!

אפשר לחפש אתר שמתאים לך 

אבל להישאר כאן ולהתריס כל הזמן זה לא לעניין וזה פגיעה באלה שכן רוצים לשמוע דעת הלכה ותורה ולא דברי כפירה 

מקווה שתבין ותתחשב כמו שהיית רוצה שיתחשבו בך 

מי הטיף??? מי נכנס בדרך חיי הדתיים???ארי מש.

התכוונתי לאתיופי בנשמה..לא נשברים!

מה הקשראתיופי בנשמה!

למה צריך רבנים עולם אנחנו יודעים שיש אלו-ה-ים אחד בשמים שיש תורה בכתב ובע''פ מה עוד צריך חוץ מזה למה יש את חברים מקשיבים יש רק טוב בעולם....תביני לבד בהצלחה!

האמת, לא הבני מה ניסית לומר עכשיולא נשברים!

""אתיופי בנשמה!
מה צריך רבנים עם אנחנו יודעים שיש אלו-ה-ים אחד בשמים שיש תורה בכתב ובע''פ מה עוד צריך חוץ מזה למה יש את חברים מקשיבים יש רק טוב בעובעולם.תביני לבד בהצלחה!
הרבנים הם השליחים של הקב"התפוחית
הם יכולים להנחות אותנו איך לחיות בדרך הנכונה.
וכבר נאמר "לא תסורו ימין ושמאל " "ועשית ככל אשר יורוך"
המשפט מי צריך הרבה רבנים יתסיס פה הרבה כי הוא בעצם יוצא נגד הדרך חיים שלנו הדתיים.
הצחיק אותי שחשבת שהוא ידבר איתך אחרי שקראת לו מכוער...עולה בשביל
חחח אני בונה על זה שאני אנונימית והוא לא יודע שזאת אני...:קיטשית בטירוף

לא הצלחת להגיב כי נעלו את השרשורתפוחית
מן הסתם היתה סיבה למה..
(כנראה בגלל שזה פורום מעורב..)
אתיופי, אתה דתי בכלל? איך אתה מדבר תגיד לי...רותה תותה

מה זה מי צריך את הרבנים?! אתה לא אמיתי... אם אתה שומר את התורה אתה צריך להקשיב לכל מה שהיא אומרת ולא רק למה שנוח לך... כתוב להקשיב לרבנים אז אתה תקשיב להם....

אחי היקרים והאהוביםםם!!!!!!!קיטשית בטירוף

שמעו עשיתם כאן סלט ערכים ודעות והשקפות...

בסך הכל כתבתי משו למישו אחד ויצרתי כאן בלילה מבולבלת....

תשמעו, רבנים זה דבר חשוב ומה שא-לוהים אמר לנו בתורה שבכתב ושבע"פ זה חשוב וכולכם צודקים!!!

לא באלי שתתעצבנו אחד על השני כי כל אחד מוצא את א-לוהים בחיים שלו בנקודות שונות....

אני בטוחה שאתיופי הנשמה שלנו לא התכוון להישמע כופר כמו שתפסתם אותו וארי מש ניסה במשך כל הפורום לזרום איתכם ולהגן עליכם אם לא שמתם לב אז סיבכתם אותו איתכם ועם עצמו כי הדעות פה כ"כ נחרצות ונוגדות אחת את השנייה והוא ניסה לצאת פייר וחמוד לכולם... אם תמשיכו עם הויכוחים המעצבנים האלה המסך יתפוצץ וכל המילים יעופו!!!

באמת, נסו להבין אחד את השנייה, פסדר??

אתיופי וארי ונחמיה- כולם דתיים. וגם אני, אגב...

בואו ננסה לכבד אחד את הדעות של השני ואם יש לכם בעיה ממש חמורה עם הדעה של מישו- תעירו לו בפרטי ואל תלבינו את פני הניק שלו ברבים....

תודה אהוביי!!!!!!!

המשך שיגרה משעממת נעימה לכולם!!!!!!!

ושה' יזכנו לקבל את פני המשיח ולא להמשיך ללמוד מתמטיקה אמן!!!!!!!!

שבוע טובחיבוק

התאהבתייייי בךךךךךא"י לעמ'י

התאהבבבתי בךךךא"י לעמ'י

וואללה הראשונה שמגנה עלי, תודה...ארי מש.

שנאמר: 'ועמך כולם צדיקים' כולם טובים.ארי מש.

כן יואו.... נראלי אני מאמצת לעצמי את הפסוק הזה, כל כך נכוןקיטשית בטירוף

ואין בעד מה, תודה לךקיטשית בטירוף

הנה המקור לפסוק:ארי מש.אחרונה

ישעיהו פרק ס פסוק כא 

וְעַמֵּךְ כֻּלָּם צַדִּיקִים לְעוֹלָם יִירְשׁוּ אָרֶץ נֵצֶר מטעו מַטָּעַי מַעֲשֵׂה יָדַי לְהִתְפָּאֵר: 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך