אפשר להתפקד בדרכים שונות, אבל מי שבא לו לגרום שהבית היהודי יהיה באמת יהודי מומלץ להתפקד דרך אורות הבית היהודי... בהצלחה!! שנית עמונה לא תיפול...?!? יאללה להתעורררר
לבני 17 ומעלהעולה בשביל
אפשר להתפקד בדרכים שונות, אבל מי שבא לו לגרום שהבית היהודי יהיה באמת יהודי מומלץ להתפקד דרך אורות הבית היהודי... בהצלחה!! שנית עמונה לא תיפול...?!? יאללה להתעורררר
הבית היהודי????נחמיה17
מודה שלא מבין מה הרב זאגא עושה שם. אז נכון יש שם את בצלאל ועוד כמה אבל....
רבש"ע, זה אותו מר נפתלי ואותה עמידה על עקרונות התורה....
גם אני לא הבנתי, עד שהלכתי לשיעור שלו ביום שישי האחרון...asd100
הבנתי שהמפלגה הזו היא המפלגה של הציבור. לא משנה אם הרב זאגא או בנט יעמדו בראשה, הציבור יצביע למפלגה הזו. לכן עדיף שהרב זאגא יהיה שם ולא בנט.
מה שלא הבנתי עדיין, זה איך הוא מתכנן לרוץ גם אם הוא לא יבחר, הרי 'זה אותו מר נפתלי ואותה עמידה על עקרונות התורה' כפי שאמרת. אכן, לא מצאתי תשובה לדבר.
יש ציבור שזה נכון עבורואלגאוי
אבל גם יש המון ציבור שינטוש בשניה שהרב זאגא יופיע פשוט כי הוא דתי מידי.
שינטשו, המציאות כיום שהמפלגה הדתית לאומית בכנסת היא הבית היהעולה בשביל
אם אנחנו רוצים להקים פה משהו משמעותי, להרים את רוח עמ"י ולא להיות איזה ציבור חנון ונדוש שכבר שנים חי על איזה סמוטריץ' או בן ארי, בא נכניס את האנשים האמיתיים מי שמייצג את הקב"ה ולא את הלייטים שמחפשים את דרכם...
לכן הפתרון הוא לא לברוח למפלגה חדשה שתייצג אותנו, אלא לקחת את המפלגה הציונית דתית (בתקוה לתוספת של תורנית) בידים ולשנות את מה שהולך שם, להכניס נציגים עם ערכי תורה ולא נציגים שמחפשים עוד מנדט...
ככה עם ישראל יתחיל להתעורר ולהבין מי הוא הציונות הדתית. צריך להעיף את הסטיגמה הזאת שאנחנו ציבור של מזרוחניקים, מי שמייצג את הציבור הם בני התורה ולא הנושרים (גם אם הם הרוב...)
כיום הנציגות היא של הנושרים המופלאים שיודעים לדבר יפה ומשכנעים את החילונים להצביע להם... חבל שהם משכנעים רק את החילונים להצביע להם ומוציאים שם רע על הציבור האדיר שלנו!
נעשה את כל מה שאמרת ונתרסק בחזרה לארבעה מנדטיםאלגאוי
שנאמר - אל תהיה צודק תהיה חכם.
תמשיך לצעוק הבית היהודי רפורמים וככה תביא את המשיחעולה בשביל
אז בואו ניהיה במחנה הציוני!נחמיה17
עדיף את הרב זאגא במחנה הציוני ממפלגה שנשארת מחוץ לכנסתעולה בשביל
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר?!
מה מפריע לך להתפקד לבית היהודי?! לא להצביע, להתפקד ולקדם הכנסת חברים נורמלים לכנסת...
לא מבין בדיוק את התהליך של התפקדות אבל-נחמיה17
בכ"א- זו ללא ספק הבעה של תמיכה!
ולמה אתה חושב שאם ציפי לבני תיהיה ראש הממשלה (לא חושב שבאמת זה יקרה...) אז יועיל שהרב זאגא יהיה ח"כ?!
אם מדובר בהפיכת תשתית הבית היהודי לגמרי- אני בסדר גמור- השם לא מפריע לי.
הבעיה היא שמדובר באותם אנשים אלא שמצטרפים אחד או שניים מהאנשים עם חזון (שאני באמת לא יודע כמה עבר פוליטי יש להם. כן. היה לרב זאגא עבר בעולם החומר. זה לא פוליטיקה)
כבר יש לנו שם את מוטריץ' לצערנו.
ואני מעדיף לתמוך במשהו שרובו ועיקרו אמת. להלחם עליו אפי' אם יכול להיות שאפסיד מאשר לתמוך במשהו שרובו ועיקרו שקר. שאני בכלל לא חושב כך. שלא יפעל במה שאני מאמין בו.למרות שיש לי יותר סיכויים לנצח.
זה בדיוק העניין של הבחירות. אני בוחר באיש שאני רוצה ולא במי שמישהו אחר רוצה. (גם אם יש בו מקצת ממה שאני רוצה).
ואגב- מכיוון שגם ככה המפד"ל הנוכחית לא כ"כ יציבה במבחני הנאמנות לערכי הדת, בלשון המעטה- בא נבדוק במבחני הנאמנות לא"י- עמונה! נראה מה מר נפתלי בנט יעשה. לפחות את זה נראה אם הוא יוכל...)
אני יסביר...עולה בשביל
התפקדות דרך אורות הבית היהודי זה מביע תמיכה ברב זאגא והתנגדות לבנט וחבורתו..
לא מסובך.. זה בדיוק מה שאתה מעוניין, לתמוך באנשים שלנו, נכון?!
אם יגיע היום של הבחירות והבית היהודי לא ייצג אותנו לא נצביע להם, אבל בא ננסה... הנסיון לשנות משהו זה בהתפקדות...
אבל מה עם בצלאל? (נחלה. נראה לי קוראים להם לא?)נחמיה17
לא הבנתיעולה בשביל
סמוטריץ' זה דרך תקומה...עולה בשביל
תקומה, כן. ... (שכחתי לציין את הקטע שאני הבנתי את טעותי...)נחמיה17
*אסביר.אלגאויאחרונה
מצטער אבל זה ממש ממש מפריע לי.
במה המחנה הציוני יותר טוב???ארי מש.
מצידי שניהם פחות או יותר אותו דבר בנוגע לעקרונות ההלכה!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים