זקוקה לעצה בכדי לא להרוס לנו את היחסים עם בעלי הבית שלנו.
יש לי מנוי למגזין שאני מאוד אוהבת, שמגיע פעמיים בחודש.
הכל התחיל כשפעם אחת לא קיבלתי אותו בכלל. התקשרנו לשירות הלקוחות ואמרו שזה אכן נשלח עם השליח כרגיל, והגדילו לעשות ושלחו לי שוב.
בפעם הבאה שהוא היה אמור להגיע, הוא שוב כמובן לא היה בתיבת הדואר, אבל מה שכן, כמה ימים מאוחר יותר ראיתי את הניילון שעוטף אותו, קרוע וזרוק בכניסה ליד החניה הפרטית של בעלי הבית! כלומר, מישהו בודאות לקח אותו מהתיבה!
(מדובר בוילה שבקומה הראשונה גרים בעלי הבית- זוג מבוגר, בקומה השנייה גרים הבת שלהם עם משפחתה, ובקומה השלישית והתחתונה יש 3 יחידות דיור, ואנחנו גרים באחת מהן.)
בשלב הזה החלטתי לנסות לגשש ובבוקרו של יום שישי, שאלתי את בעלת הבית אם הם במקרה ראו את העיתון שלנו, היא התחילה קצת לגמגם ולהמציא לי סיפורים שהשליח לא שם את זה בכלל בתיבה והיא לא ידעה למי זה שייך והיא שאלה את כל השכנות מסביב. (רק לסבר את האוזן שעל הניילון יש מדבקה עם השם שלי המפורש...) ניסיתי לשחק אותה- הוי, כמה זה מוזר..! ואז פתאום היא שלפה אותו מבין ערימת העיתונים שחיכתה לה לכבוד שבת קודש.
משלב זה התחלתי לשים עליה עין.. ![]()
הגיליון הבא, שהיה צריך להגיע בערב חג סוכות, גיליון ארוך וחגיגי מהרגיל, הגיע לידי רק שבוע לאחר מכן, אחרי שהיא שלחה הודעת וואטספ נחמדה שהעיתון הגיע, ו"חג שמח"... מיותר לציין, שהניילון היה גזור בצורה יפה משני צידיו ושהיו סימני עט בכמה עמודים ושהתאריך שהיה כתוב עליו היה של שבוע קודם.
איך אני צריכה להגיב? אני לא רוצה להרוס את היחסים איתם, הם בסה"כ נחמדים מאוד, פשוט אני לא מבינה את התעוזה והחוצפה הזאת!
העיתון הקרוב צריך להגיע ממש בימים אלה, ולדעתי הוא מגיע בסופי שבוע, מה שאומר שהוא הגיע ביום חמישי-שישי. כל השבת דמיינתי אותה שותה כוס קפה עם העיתון שלי...!
אפילו התערבתי עם בעלי שהיא תודיע לנו היום בצהריים שהוא הגיע..
יש לי אופציה להעביר את הכותבת להורים שלי שגרים לא רחוק, אבל זה מבאס.. אני רוצה שזה יגיע אליי ישירות. אני ממש מחכה לו כל פעם.

תגובה נפלאה